Ostavka ili ne?
Eto, opet mi radi internet.
Onda, ima li još zainteresiranih za preuzimanje ove štale osim Mikija?
Miki, ako želiš biti gazda, okupi još pet zainteresiranih forumaša s prikladnim avatarima s kojima ćeš se ciklički izmjenjivati na čelu foruma, a ja ću otići u Ljubljanu i prepisat ću ti vlasništvo.
Ajmo, da vas vidim. Najlakše je kenjkat - tko ima muda preuzet forum?
Miki, ako želiš biti gazda, okupi još pet zainteresiranih forumaša s prikladnim avatarima s kojima ćeš se ciklički izmjenjivati na čelu foruma, a ja ću otići u Ljubljanu i prepisat ću ti vlasništvo.
Stari moj, u ovom trenutku ima još par pitanja, ali nijedno od njih nije tko ima muda.judolino » wrote:Ajmo, da vas vidim. Najlakše je kenjkat - tko ima muda preuzet forum?
Jedno je pitanje tko je ovdje uopće ostao.
Drugo je pitanje što je zapravo ostalo za preuzimanje. Imaš jedno pet postova danas (ne računam sinoćnje nakon ponoći) na čitavom forumu. Dva su tvoja. I sad još ovaj jedan moj.
Novom adminu te možda gazdi želim puno sreće. Dok se novi režim ne ustoliči - doviđenja.
Nemoj tako. Evo, ja svaki dan dođem i bacim pogled.Lastan » wrote: Stari moj, u ovom trenutku ima još par pitanja, ali nijedno od njih nije tko ima muda.
Jedno je pitanje tko je ovdje uopće ostao.
Drugo je pitanje što je zapravo ostalo za preuzimanje. Imaš jedno pet postova danas (ne računam sinoćnje nakon ponoći) na čitavom forumu. Dva su tvoja. I sad još ovaj jedan moj.
Novom adminu te možda gazdi želim puno sreće. Dok se novi režim ne ustoliči - doviđenja.
Mozes mi objasniti koji su uvjeti preuzimanja foruma? Cisto informativno.judolino wrote:Eto, opet mi radi internet.
Desire makes slaves out of kings.
Dvije litre rakije, Leteća je već napisala.Éowyn » wrote:
Mozes mi objasniti koji su uvjeti preuzimanja foruma? Cisto informativno.
Kaj, si zainteresirana? Ti si već uzela tri slijepa mačića, zašto uopće pitam?
A usto si i iskusna moderatorka, hm... Jedina ti je mana kaj si previše dobra i plemenita, ali Trkeljaš nisu bolje ni zaslužili. Njima ne treba čvrst i pravedan otac koji će ih izvesti na pravi put, nego majka koja će žmiriti na njihovo kurvanje, drogiranje i markiranje iz škole.
Ti mi se, iskreno, sviđaš kao kandidat.
Do sada su se javili Polino, Bajron i Anderlon.
A kaj ste se vi stisli, mišovi-pišovi, ter ostali sitni glodavci? Ako već nemate muda uzeti forum, dajte bar neki prijedlog.
BTW, baš sam htio da mi nasljednica bude Zekoslawa, ali nemam živaca čekati da odraste, ako se to uopće ikada dogodi...
- Zelena Vila
Ja bih da na trkeljanju bude više malih šumskih bića, puhova i štrumfova. I da se svi vole i pjevaju, da ni jedan medvjed više nema trn u šapi i da vuk postane vegetarijanac.

Pa sad, to je okej. Tako su i razmišljala i Gebelsova djeca gledajući Treći Rajh.Zelena Vila » wrote:Ja bih da na trkeljanju bude više malih šumskih bića, puhova i štrumfova. I da se svi vole i pjevaju, da ni jedan medvjed više nema trn u šapi i da vuk postane vegetarijanac.
I vidi vraga - jedog je dana to mjesto za njih postalo mjesto bez bola, patnje, problema...
Iskreno da ti kazem, rukovodila sam i gorim stvarima od trkeljanja, tako da mi i nije preveliki izazov.judolino wrote: Dvije litre rakije, Leteća je već napisala.
Kaj, si zainteresirana? Ti si već uzela tri slijepa mačića, zašto uopće pitam?
A usto si i iskusna moderatorka, hm... Jedina ti je mana kaj si previše dobra i plemenita, ali Trkeljaš nisu bolje ni zaslužili. Njima ne treba čvrst i pravedan otac koji će ih izvesti na pravi put, nego majka koja će žmiriti na njihovo kurvanje, drogiranje i markiranje iz škole.
Ti mi se, iskreno, sviđaš kao kandidat.
Do sada su se javili Polino, Bajron i Anderlon.
A kaj ste se vi stisli, mišovi-pišovi, ter ostali sitni glodavci? Ako već nemate muda uzeti forum, dajte bar neki prijedlog.
BTW, baš sam htio da mi nasljednica bude Zekoslawa, ali nemam živaca čekati da odraste, ako se to uopće ikada dogodi...
Moja najbolja prijateljica je upravo umrla od smijeha na moju dobrotu i plemenitost
Kad preuzmem nesto na sebe se ne dam zajebavati.
No zanima me prije svega koje bi moje obaveze bile.
P.S. 7 macica ukupno
Obaveza bi ti bila da ne budeš mrski Staljin.Éowyn » wrote:
Iskreno da ti kazem, rukovodila sam i gorim stvarima od trkeljanja, tako da mi i nije preveliki izazov.
Moja najbolja prijateljica je upravo umrla od smijeha na moju dobrotu i plemenitostMozda ostavljam takav dojam, ali nisam. Odnosno nisam pretjerano popustljiva.
P.S. 7 macica ukupno
I da produžiš domenu do polovine devetog, a u tome ti mogu pomoći i Trkeljaši.
I da nabaviš litru dobre šljiovice i dobre kruške, naravno.
- Zelena Vila
Éowyn » wrote:
Iskreno da ti kazem, rukovodila sam i gorim stvarima od trkeljanja, tako da mi i nije preveliki izazov.
Moja najbolja prijateljica je upravo umrla od smijeha na moju dobrotu i plemenitostMozda ostavljam takav dojam, ali nisam. Odnosno nisam pretjerano popustljiva.
P.S. 7 macica ukupno
Joooj mace...
Mislim da bih mogla. Iako ne razlikujem dobru od lose sljivovice, to mi je velika karakterna manajudolino wrote:
Obaveza bi ti bila da ne budeš mrski Staljin.
I da produžiš domenu do polovine devetog, a u tome ti mogu pomoći i Trkeljaši.
I da nabaviš litru dobre šljiovice i dobre kruške, naravno.
Predlazem da sacekas jos par dana da se jave svi koji se misle javiti, napravis listu kandidata i das trkeljasima na izbor
Nema zime, s tobom je užitak poslovati.Éowyn » wrote:
Mislim da bih mogla. Iako ne razlikujem dobru od lose sljivovice, to mi je velika karakterna mana
Predlazem da sacekas jos par dana da se jave svi koji se misle javiti, napravis listu kandidata i das trkeljasima na izbor
Al ipak, mislim si, ako bih već trebao dati Trkeljašima na izbor, bi li bilo dobro da odbaniram Polina, Eli i Vere? 
- Zelena Vila
Da, sveeee!!!!! Mahnut ću čarobnim štapićem i svi će bit dobri.

Iskreno, ja bih odbanirala Eli. Pretjerala je definitivno, no ne dovoljno za permu. Ja bih joj u tom trenutku dala trodnevni ban da se smiri.
S obzirom na njen doprinos forumu, rekla bih da je ona zaista vrijedan clan.
Vere je na ovaj forum dosla grintati jer su joj na fhr-u dali permu koju je sama trazila i po mom misljenju, u kratkom vremenu je napravila prilicno puno stete. Nju uopce ne bih trpala u isti kos s Eli.
Na Polina se ne isplati trositi rijeci
Vere je na ovaj forum dosla grintati jer su joj na fhr-u dali permu koju je sama trazila i po mom misljenju, u kratkom vremenu je napravila prilicno puno stete. Nju uopce ne bih trpala u isti kos s Eli.
Šteta, upravo si pala na dno liste.Éowyn » wrote:Iskreno, ja bih odbanirala Eli. Pretjerala je definitivno, no ne dovoljno za permu. Ja bih joj u tom trenutku dala trodnevni ban da se smiri.
Hajde mi nađi Elin pozitivan doprinos ovom forumu i ja ti odmah dam četiri litre rakije.
Sve što Eli radi otkako je Stič meni prepustio forum je podrivanje tog istog foruma jer se ne može pomiriti s tim da sam ga ja dobio. A dokazala je da u svojoj zločastoći ne preže ni od čega.
Ne znam... Miki, jel bi ti preuzeo forum pod uvjetom da ne odbaniraš Eli?
A dobrojudolino wrote: Šteta, upravo si pala na dno liste.
Hajde mi nađi Elin pozitivan doprinos ovom forumu i ja ti odmah dam četiri litre rakije.
Sve što Eli radi otkako je Stič meni prepustio forum je podrivanje tog istog foruma jer se ne može pomiriti s tim da sam ga ja dobio. A dokazala je da u svojoj zločastoći ne preže ni od čega.
Ne znam... Miki, jel bi ti preuzeo forum pod uvjetom da ne odbaniraš Eli?
Ja sam ponudila da cu preuzeti forum, ti si gazda i ti biras
Mislila sam na njen doprinos.forumu u odnosu na Vere i Polinu (ili Polina, ne znam sto je tocno) od samog pocetka foruma.
Nisam pratila njen opus toliko detaljno, ali mislim da prije perme treba ispucati druge sankcije.
Eto, ja sam pokusala.
-
- Information
-