Kae, ćajogusci?

Stare teme i začeci foruma
Bara huda

Post 12 Aug 2013, 20:00

višekratni slon » wrote:Baro, pok, došla sam samo da te pozdravim. Vidim da se pitate što neki ne pišu, na Tehničkima ti piše sve, ako ti se da čitati.
Ja pak više ne pišem iz posve drugih razloga koji su mi previše mučni i odvratni da bih ih opet ponavljala. Svemu dođe kraj. Bilo je lijepo, da. I falit će mi kao i neki zatvoreni kafići u kojima sam provela dio života, pa makar uz lokalne bitange koje dolaze pljuvati u kavu or something. :) Svejedno je bilo lijepo. Pozdrav. :grli:
Ej, bas si me raznjezila ovim pozdravom samo za mene. :cerek:
Tastina, sto li. :D ali je lijepo kad imas dojam da si negdje i u nekome ostavio pozitivan trag makar se radilo o teoretski kompjuterskim covjeculjcima. Srecom, praksa je drugacija pa teoretski covjeculjci postaju stvarne osobe, barem u mojoj glavi. Ili jos bolje, lijepe i pametne cure.

Malo sam preletila podforume gdje me inace nema pa sam skuzila da se dimi i gori, ali ne previse detaljno. Nisam sigurna da cu ic sve proucavat, zapravo, ionako ne mogu bogznasto napravit da se ljudi sloze ako im do slaganja nije.
Da, cudno je to, nekad imas krasne osobe oko sebe i super se slazete i sve bude kako treba a onda se vibra promijeni, dodje losa sreca, ljudi se promijene, ili se vec neko spolovilo desi i ode sve niz rijeku.
Ne mislim samo na ovo tu, meni se to desavalo i inace, u stvarnom zivotu, ovako kako ti pises o dragim kaficima gdje svi znaju kako se zoves i gdje se osjecas dobro usprkos ne prehigijenskoj kavi. :D
Prije mi je to teze padalo, sto sam starija, kao da lakse prihvacam prolaznost svega a nije da sam osoba sklona promjenama. Ne volim ih, volim mir i rutinu samo sto sam se naucila (ili navikla) lakse nositi s njima.
Mozda i zato sto sam ih imala poprilicno do sada, cisto posljedica visegodisnjeg boravka na ovom svijetu. Iskustvo me naucilo da uvijek dodje nesto poslije neceg i da se ne isplati mjeriti sto je bilo bolje ili gore nego...ono...dok traje...ide. :ne zna:

Ja sam kratko tu, bar sto se intenzivnijeg pisanja tice, ali mi je ovo mjesto doslo kao fini odmak od prezasicenosti onim prije. Nije bilo prenapuceno, (s godinama i guzva postaje sve vece opterecenje), nije bilo dosadno, vas troje :zec: :karl: i :ex: ste mi bili doza mladosti sa svojim poletom, energijom, duhovitoscu a i ostali su uvelike pridonosili dobrom osjecaju. Makar se i svadjali ili pickarali ili sto vec...svatko u svom stilu.

Uostalom, sve ce biti dobro na kraju, ako nije, nije jos kraj....kako kaze onaj malac u filmu.
Vrijeme ionako postavi sve na svoje mjesto.

Hvala ti jos jednom na postu, necu te pozdraviti sa zbogom jer cemo se jos nas dvije vec negdje sresti. :) :grli:

Moram ic muzu pravit veceru, dobro da je ljeto pa bar izbjegnem ciscenje cipela. :D

Bara huda

Post 12 Aug 2013, 20:03

Zekoslawa » wrote: Nije psihosmajl, uopće pa nije. :zubo:

Viš, Baro, da ništa novoga tu nema: Ex se oprašta, Eowynka čeka da je Euklid namaže, priča se o o biti, biću i bitku foruma, još nije umro, kaće ne zna se... Sve po starom. :D

Ajte lipo u kruckac ili dva, na vam sad. :kava:

E, pokati.
Jebiga, lako se vama mladosi zajebavat a ja moram sad stvarno ic spremat veceru.
Ali suta je muzu gotov godisnji, ide na put pa mogu smatrat da meni pocinje. :lux: :D
Zekoslawa

Post 12 Aug 2013, 20:03

Reci mu da izide paštete i pomu, pokati. Šta će mu više sad na ljeto. :zecoD:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Aug 2013, 20:05

Što ti predlažeš da mu ponudi. :horor: :eek:

EDIT: a u k, opet nije prošlo pet minuta. :o

Ček sad da pročitam što je unda napisao. :zubo:
Eks

Post 12 Aug 2013, 20:06

moj oproštajni poklon, brisanje :zubo:

I da, Baro, dugo te nije bilo, morala sam te pozdravit, ti si dobri duh ovog foruma. :)

Ali ono, ovo spada u rubriku vjerovali ili ne, ok sam bez foruma. :zubo: Do čitanja negdje već. :w
Zekoslawa

Post 12 Aug 2013, 20:34

Karl Jozef » wrote:Što ti predlažeš da mu ponudi. :horor: :eek:

EDIT: a u k, opet nije prošlo pet minuta. :o

Ček sad da pročitam što je unda napisao. :zubo:
Šta fali, kruv? :ne zna:

Ex, zbogom, doviđenja, vidimo se na nekom sretnijem mjestu, jednoga dana, jednom, možda, nekad, bilo je lijepo dok je trajalo, da. Pamtim samo sretne dane. Sjeti nas se nekad. Navrati ponekad. Na, evo i pokoja oproštajna, na:

Ček, ne valja bez Zadra:

I ponesi ovo maslinovog ulja i domaćih poma, čekaj, neš takve nać nigdi nego u nas. Evo, na, gotovo, ošla. Pok. :maše bijelim rupčićem:

U pizdu materinu više. :facepalm:
Karlinjo

Post 12 Aug 2013, 20:36

Zekoslawa » wrote: Šta fali, kruv? :ne zna:
Ne, viška je pašteta. :o
Eks

Post 12 Aug 2013, 20:38

Očito sam trebala ženu pozdravit na pp.

Ajte bok.
Zekoslawa

Post 12 Aug 2013, 20:41

Jesi, dašta, ne moš na miru ni pozdravljat ljude ovdje, svakakve spodobe vrebaju. :zecorolleyes:

Koja vam je pizda materina svima skupa ikad, ono. :gaah:

Šta, šta, i meni je vruće i nemam šifot i manta mi se i nemam para i nemam tfora, a nemam ni koga da mi pravi tfora, a nekad imam i PMS, pa opet nisam tako luda. Jepote. Ošte više prestat s tim žalovanjima, žalopojkama, pozdravima, proricanjima, kurcima, palcima. Je, i ti isto. I tvoj brat također. :gaah:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Aug 2013, 21:16

Četajte, četajte...
Nije vam ostalo još puno vremena.
Dawn

Post 12 Aug 2013, 22:09

višekratni slon » wrote:Očito sam trebala ženu pozdravit na pp.

Ajte bok.
pok :tuzni:
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Karlinjo

Post 12 Aug 2013, 22:13

Drugu sezonu sam pogledao. :mirko: Neću gledati one mame, to je reality show. Meni žao gledati kad tako iskorištavaju ljude, valjda... :o

Jesi se istetovirala?
Dawn

Post 12 Aug 2013, 22:15

i šta veliš? :kokice:

ono sam se zajebavala. :captain:

nisam :tuzni:
svi jebeno tattoo majstori su na godišnjem :503:
svi.ikad.
osim onih groznih bezobranih. puj puj.
Karlinjo

Post 12 Aug 2013, 22:18

Dawn » wrote:i šta veliš? :kokice:
IT crowd je taman. Zadovoljan sam. :D Onaj Plebs ću kad pogledam još druge dvije sezone.
ono sam se zajebavala. :captain:
Dobro. :o
nisam :tuzni:
svi jebeno tattoo majstori su na godišnjem :503:
svi.ikad.
osim onih groznih bezobranih. puj puj.
Valjda si misle da se ljudi ne tetoviraju po ljeti, more, sunce ovo ono. :o

Ništa, iglu u ruke i bockaj se sama. Rekla si da znaš font i sve. :zubo:
Dawn

Post 12 Aug 2013, 22:22

IT crowd je meni prejebena serija. jedna od dražih ikad :)

a gle, znam da se nije pametno tetovirat ljeti, al gledam sebe.
- ne izlazim van iz kuće
- po suncu idem nekud jednom u mjesec dana
- u kući je ugodna temperatura i ne znojim se previše
- ne kupam se rijekama, jezerima, na moru niti u kadi
- mogu se tuširat ak treba i 25 puta na dan jer ne radim, tako da se mogu sasvim posvetit brzi oko tetovaže

za mene je ovo sad idealno vrijeme, fakat..
Karlinjo

Post 12 Aug 2013, 22:30

Dawn » wrote:IT crowd je meni prejebena serija. jedna od dražih ikad :)
Pa dobro sad ikada ne bih rekao, možda 10a po redu. :o Ali hej, još su dvije epizode ispred mene. Možda se popne koje mjesto više. :D
za mene je ovo sad idealno vrijeme, fakat..
S obzirom na navedeno je. A štaš sad. Možda ovima izađe kakav novi album s još više kul stihovima. :o
Dawn

Post 12 Aug 2013, 22:33

meni je među top 5 definitivno :D

ne seri, ovco :azdaja:
Karlinjo

Post 12 Aug 2013, 22:39

Dawn » wrote:meni je među top 5 definitivno :D
Ukupno, britanske ili samo britanske humoristične...? :D
ne seri, ovco :azdaja:
Ok. :rofl: :cerekava:
Dawn

Post 12 Aug 2013, 22:49

britanske :)
ukupno je u top 10 :)
Karlinjo

Post 12 Aug 2013, 22:52

Dawn » wrote:britanske :)
ukupno je u top 10 :)
Ne volim te psiho smajliće, strah me je. :)

Ispravno bi se ta rečenica napisala.

britanske. :xlux:
Ukupno je u top 10 :cerek:

:o
Bara huda

Post 12 Aug 2013, 23:31

Zekoslawa » wrote:Reci mu da izide paštete i pomu, pokati. Šta će mu više sad na ljeto. :zecoD:
E, pa to je i bila vecera samo umisto pastete, Thommy majoneza. I somuni.
Malo sira i vrhnja za njega, meni ne pase uz pome na salatu.

Ali rec salata od pomidori govori istk koliko i kad reces riba na gradele. Nemas pojma o cemu se tu radi i koliko to vremena trazi. :ne zna:

Dakle, ovo ce bit vise gastro post ali kako tamo nije tako prometno ka tu, neka stoji.

Za vrhunsku salatu od pomi (kakva je ova bila) nema manje ili vise vaznog sastojka. Sve je vazno.
Prvenstveno, kvaliteta pocetnih sirovina. Sto ce rec, pomi tog okusa se ne mogu kupit u ducanu. Oni moraju rast doma, u vrtlu, uz sunce (kojeg je bogufala bilo i vise nego sto treba) i zaljevanje. Sorta mora bit starinska, tzv. Volovsko srce. To su mekani pomidori koji ne mogu dugo stajat, velicina i ljepota njihovog okusa djelomicno lezi i u cinjenici da ih mozes jesti samo sad i onda cekat sljedecu godinu.
Ja ih ne uzgajam ali znam tko ih uzgaja i voljan mi ih je dati. Mama, volim te! :lux:
Pomi ne smiju biti topli, ali ni prehladni jer onda okus ne dolazi do punog izrazaja. To je stvar iskustva da se odredi prava temperatura.
Narezu se na veliki pjat, oko 2 kila je dovoljno, malo posole i lagano promijesaju, tek toliko da da puste sug dok se sprema pest kojim ce se prelit.

Pest se radi od cesnjaka, bosiljka (to imam doma u pitaru) i maslinovog ulja. Brackog. Po mogucnosti presanog na starinski nacin jerbo je ono zesceg okusa. Onda se pest prelije preko narezanih poma, doda jos koja kap ulja povrh da dodje do suga doli i cili se pjat lagano giba da se ulje ravnomjerno rasporedi po sugu. Somun se trga i supa u sug, na to ide mrva majoneze da kontrira okusu i pomidori koliko stane u usta da se moze normalno sve prozet.
Udahnut miris i uzivat u okusu. Onda par zalogaja samih poma sa tocom pa opet ispocetka.

Eto, to je moj meni za dorucak, rucak i veceru jos koji dan, dok imam zaliha. :klopa:
Onda cu otplakat babi u spajzi zato sto sve sto je dobro kratko traje i mirna sam do sljedece godine. :D
Bara huda

Post 12 Aug 2013, 23:38

judolino » wrote:Četajte, četajte...
Nije vam ostalo još puno vremena.
Bok gazdo! :w:
Daj plebsu da jos malo zivi u nirvani prije nego dodje vrime za hranit lavove.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Aug 2013, 00:14

Bara huda » wrote: Bok gazdo! :w:
Daj plebsu da jos malo zivi u nirvani prije nego dodje vrime za hranit lavove.
Dobra! :rofl:
Možda i podignem palac kad vas još ima tako finih... :misli:
Dawn

Post 13 Aug 2013, 03:28

Karl Jozef » wrote: Ne volim te psiho smajliće, strah me je. :)

Ispravno bi se ta rečenica napisala.

britanske. :xlux:
Ukupno je u top 10 :cerek:

:o
psiho smajlić od psiho mene :) :) :) :) :) :)
Karlinjo

Post 13 Aug 2013, 03:52

Dawn » wrote: psiho smajlić od psiho mene :) :) :) :) :) :)
Lako za to što si psiho, mene zanima jesam li te pretjerano naživcirao pa ih zato upotrebljavaš. :o Ako ih koristiš ovako kao normalni smajlić, onda ok. :D
  • Information