Ej, bas si me raznjezila ovim pozdravom samo za mene.višekratni slon » wrote:Baro, pok, došla sam samo da te pozdravim. Vidim da se pitate što neki ne pišu, na Tehničkima ti piše sve, ako ti se da čitati.
Ja pak više ne pišem iz posve drugih razloga koji su mi previše mučni i odvratni da bih ih opet ponavljala. Svemu dođe kraj. Bilo je lijepo, da. I falit će mi kao i neki zatvoreni kafići u kojima sam provela dio života, pa makar uz lokalne bitange koje dolaze pljuvati u kavu or something.Svejedno je bilo lijepo. Pozdrav.
Tastina, sto li.
Malo sam preletila podforume gdje me inace nema pa sam skuzila da se dimi i gori, ali ne previse detaljno. Nisam sigurna da cu ic sve proucavat, zapravo, ionako ne mogu bogznasto napravit da se ljudi sloze ako im do slaganja nije.
Da, cudno je to, nekad imas krasne osobe oko sebe i super se slazete i sve bude kako treba a onda se vibra promijeni, dodje losa sreca, ljudi se promijene, ili se vec neko spolovilo desi i ode sve niz rijeku.
Ne mislim samo na ovo tu, meni se to desavalo i inace, u stvarnom zivotu, ovako kako ti pises o dragim kaficima gdje svi znaju kako se zoves i gdje se osjecas dobro usprkos ne prehigijenskoj kavi.
Prije mi je to teze padalo, sto sam starija, kao da lakse prihvacam prolaznost svega a nije da sam osoba sklona promjenama. Ne volim ih, volim mir i rutinu samo sto sam se naucila (ili navikla) lakse nositi s njima.
Mozda i zato sto sam ih imala poprilicno do sada, cisto posljedica visegodisnjeg boravka na ovom svijetu. Iskustvo me naucilo da uvijek dodje nesto poslije neceg i da se ne isplati mjeriti sto je bilo bolje ili gore nego...ono...dok traje...ide.
Ja sam kratko tu, bar sto se intenzivnijeg pisanja tice, ali mi je ovo mjesto doslo kao fini odmak od prezasicenosti onim prije. Nije bilo prenapuceno, (s godinama i guzva postaje sve vece opterecenje), nije bilo dosadno, vas troje
i Uostalom, sve ce biti dobro na kraju, ako nije, nije jos kraj....kako kaze onaj malac u filmu.
Vrijeme ionako postavi sve na svoje mjesto.
Hvala ti jos jednom na postu, necu te pozdraviti sa zbogom jer cemo se jos nas dvije vec negdje sresti.
Moram ic muzu pravit veceru, dobro da je ljeto pa bar izbjegnem ciscenje cipela.