Hekatonhir » wrote:..To nema veze s tvojim željama vezanima uz nešto drugo.
.. Tako to gledam. U redu? Doista mi se više ne bavi ovim.
..nikad je neces tako zbarit, nikad. steta.
Hekatonhir » wrote:..To nema veze s tvojim željama vezanima uz nešto drugo.
.. Tako to gledam. U redu? Doista mi se više ne bavi ovim.
Unda, važnije su stvari u pitanju. Sudbina cijelog ovog svijeta.
Onda nek se otvaraju nove teme. Mogu govoriti samo u svoje ime. Moj pristup gutanjima nije autističan, ali ako odlučim napisati nešto na gutanjima, onda imam razlog zašto to pišem tamo, a ne negdje drugdje. I ne želim da mi se neka moja pričica odvaja u zasebnu temu na neki drugi podforum. Jer da sam htjela da to bude zasebna tema, otvorila bih ju.Hekatonhir » wrote: S dužnim poštovanjem, autistično forumašenje na Gutanjima nikoga ovamo neće dovesti. Nikoga. Ali mogle bi to nove teme na ostalim podforumima. Za koje katkad nemam inspiracije - a svjestan sam potrebe za njima. Otud ta ideja o prebacivanju, ništa drugo.
ma ti se ustvari jevge bojis. jelda? eto, to je, znao sam..
Okej, to poštujem. Ali zašto svi previđate da je ono bilo samo pitanje, prijedlog - a ne direktiva? Veznikom "ako" počinju pogodbene rečenice, što znači da bi za njihovo ispunjenje trebalo najprije zadovoljiti uvjet sadržan u njima.bliss » wrote:
Onda nek se otvaraju nove teme. Mogu govoriti samo u svoje ime. Moj pristup gutanjima nije autističan, ali ako odlučim napisati nešto na gutanjima, onda imam razlog zašto to pišem tamo, a ne negdje drugdje. I ne želim da mi se neka moja pričica odvaja u zasebnu temu na neki drugi podforum. Jer da sam htjela da to bude zasebna tema, otvorila bih ju.
Oprosti, ali nemam pojma što točno želiš reći i na čiji 'ako' misliš i tko je ili nije zadovoljio neki uvjet. Daj napiši jasan post koji si neću moći protumačiti na 10 različitih načinaHekatonhir » wrote:
Okej, to poštujem. Ali zašto svi previđate da je ono bilo samo pitanje, prijedlog - a ne direktiva? Veznikom "ako" počinju pogodbene rečenice, što znači da bi za njihovo ispunjenje trebalo najprije zadovoljiti uvjet sadržan u njima.
Hekatonhir » wrote:
Svjestan sam svega toga, ali iskustvo mi govori da mali forumi funkcioniraju drukčije od velikih. Na njima se jednostavno podrazumijeva veći moderatorski trud, što uključuje i osvježavanje (pod)foruma novim temama. Em tako privlačiš nove korisnike - svaka čast što tebe to ne zanima, ali meni je do tog stalo - em izbjegavaš ukalupljivanje rasprava, jer se sve uglavnom svede na već postojeće teme. Što dovodi do dosade i monotonije, a to je vražja stvar. Jer će prije ili poslije izbiti rat. To je, ono, sto posto sigurno, kakvo god društvo bilo posrijedi.
Velim, iako se načelno slažem s tobom, radije bih to izbjegao. Simptome već prepoznajem. Previše sam ih puta vidio. Ili se ljudi utope u besmislicama pa se glođu ili dođemo do neke superosjetljive teme na kojoj se svatko zavadi sa svakim. Ali to je sudbina svih malih foruma.
S dužnim poštovanjem, autistično forumašenje na Gutanjima nikoga ovamo neće dovesti. Nikoga. Ali mogle bi to nove teme na ostalim podforumima. Za koje katkad nemam inspiracije - a svjestan sam potrebe za njima. Otud ta ideja o prebacivanju, ništa drugo. Ni na kraj pameti nije mi bilo baviti se tobom, krivo si me shvatila.
Dakle, u ovom sam trenutku protiv dijalektičkog razvoja, da tako kažem. Jer ga treba usmjeravati, a ne prepustiti samome sebi. Unatoč mogućnosti da tako dobiješ samo ulaštene, neiskrene postove. Okej, ali te će teme netko naći u tražilicama. Pa će možda i reagirati. Tako to gledam. U redu? Doista mi se više ne bavi ovim.
Ne znam za druge, ali nisam to previdjela, kao ni prethodne slične prijedloge, i jasno sam naznačila da mi ni sa modovske ni sa diskusantske strane nisu dobrodošli niti da ću im udovoljavati. I objasnila zašto.Hekatonhir » wrote:
Okej, to poštujem. Ali zašto svi previđate da je ono bilo samo pitanje, prijedlog - a ne direktiva? Veznikom "ako" počinju pogodbene rečenice, što znači da bi za njihovo ispunjenje trebalo najprije zadovoljiti uvjet sadržan u njima.
Prvo sam pomislila da je heklani tabletić, već sam se počela brinuti za tebe.
Ma mrš.jevgenija » wrote:Ja ovdje ionak ne kvotam nikog osim Dejzi i Nogate.
Jedna mi živi blizu i stalno mi daruje stvari na alo kiti, a drugu se nadam poševit bar jednom. Vi ostale me ne zanimate
..ne drzi tri mrtva stakora pet dana?jevgenija » wrote: Daj mi JEDAN dobar razlog da kvotam osobu koja dva dana drži mrtvog štakora u dvorištu?!?!
Podmetanja? Rekla si doslovce:jevgenija wrote:ajmo prvo riješit svađalački dio - ako se želiš razgovararati sa mnom, prestani za zlobnim pokušajima podmetanja. Ovo ti nije prvi put da ubacuješ neku pretpostavkicu o meni osobno u temu o kojoj razgovaramo - moš odjebat u skokovima sa snishodljivim dosjetkama poput "žao mi je što tebe ne zanima privlačenje novih korisnika, ja sam ipak drugačiji i meni je stalo do foruma glupačo bezosjećajna", fala lijepa. Ja se od takvih sranja neću braniti, niti imam zašto, samo trošiš slova bezveze.
Što je to trebalo značiti, molim te? Em ne pratiš što govoriš, em mi u usta stavljaš nešto što u postu uopće ne stoji. Ni po sadržaju ni po intonaciji.jevgenija » wrote:boli me kurac za publiku i privlačenje iste, meni forum ne služi za to. ne budi naporan.
Aj ti prati šta ja pišem - izdvojeni dio koji si kvotao se odnosio isključivo na Gutanja - na kojima me boli kurac za publiku, a pogotovo za tvoju viziju LjiSa koji bi popravljao kasapljenjem Gutanja.Hekatonhir » wrote:
Podmetanja? Rekla si doslovce:
Što je to trebalo značiti, molim te? Em ne pratiš što govoriš, em mi u usta stavljaš nešto što u postu uopće ne stoji. Ni po sadržaju ni po intonaciji.
Što se ostatka tiče - da, vidim da se ne slažemo. Vrijeme će pokazati tko je od nas dvoje bio u pravu. Velim, ne da mi se natezati. Ovaj nesporazum nije toliko bitan. Neće svijet propasti ako poslije njega svatko ode na svoju stranu.
a da te šutnem u koljeno?Tupelo » wrote:A da ovo preselite na moderatorski?
To je prosta riječ i njome se ne služimjevgenija » wrote:(zaboravila si dopisati riječ "konstruktivno" - ne paziš na satu)
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests