Gutam s guštom, jebeš ananas!

Stare teme i začeci foruma
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Oct 2011, 12:19

Hekatonhir » wrote:..To nema veze s tvojim željama vezanima uz nešto drugo.

.. Tako to gledam. U redu? Doista mi se više ne bavi ovim. :cerek:
:facepalm:

..nikad je neces tako zbarit, nikad. steta. :crying:

dimnjak

Post 12 Oct 2011, 12:23

Vodena » wrote:Ma daj, vidiš da jepem. :rofl:

Nikom se ne sviđa moja štakor lema sličica? :durica:
trebalo je vremena da je probavim. mrzim stakore. nisam ko ono dijete i bojim ih se.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 881 times
Been thanked: 1683 times
Post 12 Oct 2011, 12:26

..a unda » wrote: :facepalm:

..nikad je neces tako zbarit, nikad. steta. :crying:
Unda, važnije su stvari u pitanju. Sudbina cijelog ovog svijeta. :D
Potpisi su za budale.
bliss

Post 12 Oct 2011, 12:27

Hekatonhir » wrote: S dužnim poštovanjem, autistično forumašenje na Gutanjima nikoga ovamo neće dovesti. Nikoga. Ali mogle bi to nove teme na ostalim podforumima. Za koje katkad nemam inspiracije - a svjestan sam potrebe za njima. Otud ta ideja o prebacivanju, ništa drugo.
Onda nek se otvaraju nove teme. Mogu govoriti samo u svoje ime. Moj pristup gutanjima nije autističan, ali ako odlučim napisati nešto na gutanjima, onda imam razlog zašto to pišem tamo, a ne negdje drugdje. I ne želim da mi se neka moja pričica odvaja u zasebnu temu na neki drugi podforum. Jer da sam htjela da to bude zasebna tema, otvorila bih ju.
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2011, 12:29

Hekatonhir » wrote:
Unda, važnije su stvari u pitanju. Sudbina cijelog ovog svijeta. :D
ma ti se ustvari jevge bojis. jelda? eto, to je, znao sam..

a ona ti je ko micica..:cerek:
Stitch
Head Honcho
Post 12 Oct 2011, 12:34

bliss » wrote:
Onda nek se otvaraju nove teme. Mogu govoriti samo u svoje ime. Moj pristup gutanjima nije autističan, ali ako odlučim napisati nešto na gutanjima, onda imam razlog zašto to pišem tamo, a ne negdje drugdje. I ne želim da mi se neka moja pričica odvaja u zasebnu temu na neki drugi podforum. Jer da sam htjela da to bude zasebna tema, otvorila bih ju.
Okej, to poštujem. Ali zašto svi previđate da je ono bilo samo pitanje, prijedlog - a ne direktiva? Veznikom "ako" počinju pogodbene rečenice, što znači da bi za njihovo ispunjenje trebalo najprije zadovoljiti uvjet sadržan u njima. ;)
Potpisi su za budale.
bliss

Post 12 Oct 2011, 12:37

Hekatonhir » wrote:
Okej, to poštujem. Ali zašto svi previđate da je ono bilo samo pitanje, prijedlog - a ne direktiva? Veznikom "ako" počinju pogodbene rečenice, što znači da bi za njihovo ispunjenje trebalo najprije zadovoljiti uvjet sadržan u njima. ;)
Oprosti, ali nemam pojma što točno želiš reći i na čiji 'ako' misliš i tko je ili nije zadovoljio neki uvjet. Daj napiši jasan post koji si neću moći protumačiti na 10 različitih načina :D
jevgenija

Post 12 Oct 2011, 12:38

Hekatonhir » wrote:
Svjestan sam svega toga, ali iskustvo mi govori da mali forumi funkcioniraju drukčije od velikih. Na njima se jednostavno podrazumijeva veći moderatorski trud, što uključuje i osvježavanje (pod)foruma novim temama. Em tako privlačiš nove korisnike - svaka čast što tebe to ne zanima, ali meni je do tog stalo - em izbjegavaš ukalupljivanje rasprava, jer se sve uglavnom svede na već postojeće teme. Što dovodi do dosade i monotonije, a to je vražja stvar. Jer će prije ili poslije izbiti rat. To je, ono, sto posto sigurno, kakvo god društvo bilo posrijedi.

Velim, iako se načelno slažem s tobom, radije bih to izbjegao. Simptome već prepoznajem. Previše sam ih puta vidio. Ili se ljudi utope u besmislicama pa se glođu ili dođemo do neke superosjetljive teme na kojoj se svatko zavadi sa svakim. Ali to je sudbina svih malih foruma.

S dužnim poštovanjem, autistično forumašenje na Gutanjima nikoga ovamo neće dovesti. Nikoga. Ali mogle bi to nove teme na ostalim podforumima. Za koje katkad nemam inspiracije - a svjestan sam potrebe za njima. Otud ta ideja o prebacivanju, ništa drugo. Ni na kraj pameti nije mi bilo baviti se tobom, krivo si me shvatila. :)

Dakle, u ovom sam trenutku protiv dijalektičkog razvoja, da tako kažem. Jer ga treba usmjeravati, a ne prepustiti samome sebi. Unatoč mogućnosti da tako dobiješ samo ulaštene, neiskrene postove. Okej, ali te će teme netko naći u tražilicama. Pa će možda i reagirati. Tako to gledam. U redu? Doista mi se više ne bavi ovim. :cerek:

ajmo prvo riješit svađalački dio - ako se želiš razgovararati sa mnom, prestani za zlobnim pokušajima podmetanja. Ovo ti nije prvi put da ubacuješ neku pretpostavkicu o meni osobno u temu o kojoj razgovaramo - moš odjebat u skokovima sa snishodljivim dosjetkama poput "žao mi je što tebe ne zanima privlačenje novih korisnika, ja sam ipak drugačiji i meni je stalo do foruma glupačo bezosjećajna", fala lijepa. Ja se od takvih sranja neću braniti, niti imam zašto, samo trošiš slova bezveze.

A sad možemo o temi razgovora:
Gutanje je jedan jedini topik, koji funkcionira tako kako funkcionira, i ne, nije TOM TOPIKU svrha privlačenje novih korisnika. To je ćet. Na kojem se ćeta. Jedan topik.

Apropo moderatorskog truda - kad pdf zamre na jedan dan, iz topika koji su živjeli prethodnih dana moderator snimi o čemu su diskutanti pomalo nabadali na ostalim temama - tako je nastala tema "roditeljstvo između želja i mogućnosti", između ostalog. Koja je pokrenula neke druge teme. Stvar je u osluškivanju, a ne u nasilnom kasapljenju. Tvoja verzija truda i moja verzija truda su očito jako različite - ne mislim kasapiti apsolutno ništa zbog samo tri posta. Mogu samo čekat lagano zamiranje, i pokrenut novu turu. Nakon nekog vremena i ljudi preuzmu taj modus, pa su tako nastale teme o novinarstvu. Netko će u nekom trenutku iz dosade čitati nešto s početka tjedna za vikend, naletjet na post na koji nije stigao odgovorit, ili nije bio ontopic, i otvorit novu temu. Tako to jebiga ide. Ide polako ali sigurno, samo ne znamo kamo.
Ti misliš da vodi u rat i dosadu, ja ne mislim da nužno tamo vodi. Meni ovo nije projekt, nego forumčić za razgovore i/ili trkeljanja. Ako ljudima neće biti do razgovora - jebiga, neće razgovarati. Uopće ne vidim kako bi ih itko na to natjerao. Ista stvar je i sa novim korisnicima - misliš da bi gomila Ivan Aralica topika s ključem i gomilom stranih riječi ikoga privukla? Ne vjerujem baš.
Ako hoćeš strategiju, onda promisli o strategiji, a ne o kasapljenju. Ti i ja se nikad nećemo složit oko toga što je "konstruktivno" - ja mislim da je konstruktivno ono što ljude zanima, a ti misliš da je konstruktivno nešto što ima svoj slijed, glavu i rep, i puno veeeeeeeeeeeelikih postova. "moderatorska vizija" je sranje, to ne postoji - to je pokušaj oblikovanja ljudskih riječi i misli na način prilagođen viđenju na neki način "hoch persona". Ono što može postojati jest neka strategijica (to je glupa riječ, al nemam bolju za sad) kojom ćeš usmjeravati postojeće interese, ali za to bi ih trebao prepoznavati.
Ok, dokačili smo se oko gutanja, ali iz moje perspektive je to zato što ti jednostavno ne vidiš koji je interes ovog topica, i koji su interesi stalnih sudionika.

Promotri stalne sudionike LjiSa, vidi o čemu vole razgovarati, i suptilno poguraj nešto od toga. Vidi o čemu razgovaraju na drugim pdf-ima, a zatim smisli "moja frendica" problem. Prati ono što ljude zanima, umjesto da ih random siluješ na ćetovima.
Eto.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
jevgenija

Post 12 Oct 2011, 12:42

Hekatonhir » wrote: Doista mi se više ne bavi ovim. :cerek:
E oće kurac tvoja bit zadnja!
:o :rofl:
jevgenija

Post 12 Oct 2011, 12:46

Hekatonhir » wrote:
Ne znam za druge, ali nisam to previdjela, kao ni prethodne slične prijedloge, i jasno sam naznačila da mi ni sa modovske ni sa diskusantske strane nisu dobrodošli niti da ću im udovoljavati. I objasnila zašto.
klonka

Post 12 Oct 2011, 12:49

Megalodona » wrote: zna. evo slika čime se trenutno bavim...
[/cut]
šta nije krasan skelet?
Prvo sam pomislila da je heklani tabletić, već sam se počela brinuti za tebe. :facepalm:
jevgenija » wrote:Ja ovdje ionak ne kvotam nikog osim Dejzi i Nogate.
Jedna mi živi blizu i stalno mi daruje stvari na alo kiti, a drugu se nadam poševit bar jednom. Vi ostale me ne zanimate :o
Ma mrš. :mad: :crying:
gonj špadi
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2011, 12:50

jevgenija » wrote: E oće kurac tvoja bit zadnja!
:o :rofl:
:rofl:

..eto ti hekatone..:D
jevgenija

Post 12 Oct 2011, 12:52

klonka » wrote:Ma mrš. :mad: :crying:
Daj mi JEDAN dobar razlog da kvotam osobu koja dva dana drži mrtvog štakora u dvorištu?!?! :o
klonka

Post 12 Oct 2011, 12:55

To je voluharica. :kava:
gonj špadi
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2011, 12:58

jevgenija » wrote: Daj mi JEDAN dobar razlog da kvotam osobu koja dva dana drži mrtvog štakora u dvorištu?!?! :o
..ne drzi tri mrtva stakora pet dana? :ne zna:
Stitch
Head Honcho
Post 12 Oct 2011, 13:02

jevgenija wrote:ajmo prvo riješit svađalački dio - ako se želiš razgovararati sa mnom, prestani za zlobnim pokušajima podmetanja. Ovo ti nije prvi put da ubacuješ neku pretpostavkicu o meni osobno u temu o kojoj razgovaramo - moš odjebat u skokovima sa snishodljivim dosjetkama poput "žao mi je što tebe ne zanima privlačenje novih korisnika, ja sam ipak drugačiji i meni je stalo do foruma glupačo bezosjećajna", fala lijepa. Ja se od takvih sranja neću braniti, niti imam zašto, samo trošiš slova bezveze.
Podmetanja? Rekla si doslovce:
jevgenija » wrote:boli me kurac za publiku i privlačenje iste, meni forum ne služi za to. ne budi naporan.
Što je to trebalo značiti, molim te? Em ne pratiš što govoriš, em mi u usta stavljaš nešto što u postu uopće ne stoji. Ni po sadržaju ni po intonaciji. :kava:

Što se ostatka tiče - da, vidim da se ne slažemo. Vrijeme će pokazati tko je od nas dvoje bio u pravu. Velim, ne da mi se natezati. Ovaj nesporazum nije toliko bitan. Neće svijet propasti ako poslije njega svatko ode na svoju stranu.
Potpisi su za budale.
dejzi

Post 12 Oct 2011, 13:04

Tek sad vidim da je jevg sponza! :eek:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
jevgenija

Post 12 Oct 2011, 13:20

Hekatonhir » wrote:
Podmetanja? Rekla si doslovce:

Što je to trebalo značiti, molim te? Em ne pratiš što govoriš, em mi u usta stavljaš nešto što u postu uopće ne stoji. Ni po sadržaju ni po intonaciji. :kava:

Što se ostatka tiče - da, vidim da se ne slažemo. Vrijeme će pokazati tko je od nas dvoje bio u pravu. Velim, ne da mi se natezati. Ovaj nesporazum nije toliko bitan. Neće svijet propasti ako poslije njega svatko ode na svoju stranu.
Aj ti prati šta ja pišem - izdvojeni dio koji si kvotao se odnosio isključivo na Gutanja - na kojima me boli kurac za publiku, a pogotovo za tvoju viziju LjiSa koji bi popravljao kasapljenjem Gutanja.
El sad jasnije?
Daješ si za pravo da određuješ gdje bi što koji diskutant trebao pisati kako bi tvoja vizija bila ispunjena? Lijepo ti je Bliss objasnila - svak bira gdje piše. Nemam dva forumska mjeseca pa da mi baš super paše predlaganje da si postove preselim negdje gdje ne želim.

A što se tiče toga tko je u pravu - to uopće nije bitno.
A i da jest - imaš jako puno prostora na kojima možeš vježbat misiju i viziju kako bi LjiS trebao izgledati. :ne zna:
go for it.
Tupelo

Post 12 Oct 2011, 13:24

A da ovo preselite na moderatorski? :o :raspa:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
jevgenija

Post 12 Oct 2011, 13:26

Tupelo » wrote:A da ovo preselite na moderatorski? :o
a da te šutnem u koljeno? :rofl:

(zaboravila si dopisati riječ "konstruktivno" - ne paziš na satu :D )
Tupelo

Post 12 Oct 2011, 13:28

I da...svi biste si trebali roditi po jedno dijete i kupiti jorkširskog terijera.

Učinkovito liječe slobodno vrijeme za RL/VL drame, a blagotvorno djeluju i na liniju budući da vam ne ostavljaju vremena ni za pojesti usrani kroasan.
Morticia

Post 12 Oct 2011, 13:28

Pa dobro, a jel' ovdje ima ijedan forumaš koji je na fhru svakodnevno obitavao na LJES-u? :ne zna:
Ako se ne varam, nema.
Zašto bi ovdje počeli?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tupelo

Post 12 Oct 2011, 13:30

jevgenija » wrote:(zaboravila si dopisati riječ "konstruktivno" - ne paziš na satu :D )
To je prosta riječ i njome se ne služim :o

Idi rađaj djecu :kava:
bliss

Post 12 Oct 2011, 13:30

Tamo godinama nisam otvorila LJES. :D
jevgenija

Post 12 Oct 2011, 13:33

Zašto jedeš usrane kroasane? :confused:
Punkerici ostavi pola, a ti jedi one koje nije stigla sredit :ne zna:
  • Information