Socijalni aspekti queerluka

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 02 Aug 2013, 18:18

Najprije jedno uvodno pitanje: zašto su muške i ženske svlačionice u školama i fakultetima odvojene?

Nije li to eklatantan primjer seksizma, LOL.

Za one koji misle da ipak nije, nego im se to čini 'ok' - da budu odvojene - pitanje: kamo biste smjestili gejeve, lezbe i transiće?

Ako gej smije biti u muškoj svlačionici, zašto ja ne smijem u ženskoj? :zubo: Nije li to moje demokratsko pravo. :kava:

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 02 Aug 2013, 20:35

Da si shvatio razliku izmedju spola i roda ne bi otvarao ovako trolersku temu :mudri:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Perzefona

Post 02 Aug 2013, 20:45

A to se kao može shvatiti? Ajde, molim te...
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 02 Aug 2013, 20:46

nodens » wrote: Ako gej smije biti u muškoj svlačionici, zašto ja ne smijem u ženskoj? :zubo: Nije li to moje demokratsko pravo. :kava:
Možeš. Nije da ćeš ih pipati.
Beau

Post 02 Aug 2013, 20:53

Al pipat ce njega :eek:
Euklid
old school

Post 02 Aug 2013, 20:56

Perzefona wrote:A to se kao može shvatiti? ..
Nije tesko... :ne zna:
Eks

Post 02 Aug 2013, 20:56

BoDerek » wrote:Al pipat ce njega :eek:
Možda izgubi nevinost. :eek:

Aha, ova tema je zapravo secret plan. :kava:
Perzefona

Post 02 Aug 2013, 21:03

Euklid » wrote: Nije tesko... :ne zna:
Meni je.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Beau

Post 02 Aug 2013, 21:06

višekratni slon wrote:
Možda izgubi nevinost. :eek:

Aha, ova tema je zapravo secret plan. :kava:
Aj, dabogda plan uspio :cheers:
Euklid
old school

Post 02 Aug 2013, 21:08

Perzefona wrote: Meni je.
Budem ti objasnio veceras kad ufatim malo vise vremena ;)
nodens

Post 02 Aug 2013, 21:27

Ovdje ima mnogo pametnih ljudi, ali nitko da objasni - gdje bi s 'openly gay' srednjoškolcima i studentima, i po kojoj točno logici.

Meni se logika dijeljenja muških i ženskih svlačionica čini očita - no nažalost, gejevi i lezbe se ne uklapaju u tu logiku. I zato me zanima kako pametniji ljudi od mene, vide taj problem. Ako je tako jednostavan, zaista ne vidim razloga zašto ga se ne može jednostavno i napisati.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 02 Aug 2013, 22:41

nodens » wrote:Najprije jedno uvodno pitanje: zašto su muške i ženske svlačionice u školama i fakultetima odvojene?

Nije li to eklatantan primjer seksizma, LOL.

Za one koji misle da ipak nije, nego im se to čini 'ok' - da budu odvojene - pitanje: kamo biste smjestili gejeve, lezbe i transiće?

Ako gej smije biti u muškoj svlačionici, zašto ja ne smijem u ženskoj? :zubo: Nije li to moje demokratsko pravo. :kava:
Ja sam od onih kojima je okej da su razdvojene na muške i ženske. 'Gejeve, lezbe i transiće' bi smjestila u one svlačionice kojima po spolu pripadaju. Razlozi su čisto praktični:
a.) nema u nas para da se po školama sad tu nadograđuju neke prostorije, nema ni mjesta, a ne vidim ni potrebe, jer u svlačijonice ideš po spolu, ne po rodu il seksualnim preferencijama il nečem desetom. I to u sve svlačijonice, ne samo po školama. Take su i garderobe i veceji i sve to đe se svlačiš, ako su podijeljene, podijeljene su jedino po spolu. Doduše ima onih veceja di roditelj more presvuć bebu, pa i onu suprotnog spola, al dobro sad to.
b.) tražit nekog da javno rekne s kim bi se jebavo, a radi toga da bi se presvuko za fizičko...a jebla bi jim familiju kad bi take uvjete postavljali.

Jel bi onda trebalo uvest i za mene posebnu svlačijonicu? I za take ko ja, naravno. Jednu finu za nas koji želimo jebat familije, molim. Nek ima podno grijanje i tople vode na tuševima. S fenovima za kosu. I vazda nek bidne tekućeg sapuna, inače ima i kućne ljubimce da im poželimo. A onda će nam tek trebat nove prostorije za presvlačenje.
Eks

Post 02 Aug 2013, 22:52

nodens » wrote:Ovdje ima mnogo pametnih ljudi, ali nitko da objasni - gdje bi s 'openly gay' srednjoškolcima i studentima, i po kojoj točno logici.

Meni se logika dijeljenja muških i ženskih svlačionica čini očita - no nažalost, gejevi i lezbe se ne uklapaju u tu logiku. I zato me zanima kako pametniji ljudi od mene, vide taj problem. Ako je tako jednostavan, zaista ne vidim razloga zašto ga se ne može jednostavno i napisati.
Gejeva i lezbi je premalo da se za njih rade posebne svlačionice.
Ali tebe to ne zanima, tebi je ovo samo tema za ispucavanje frustracija u vezi istih. :D
Na onoj mojoj propaloj temi je bio link, doduše nisam sigurna jesam ga stavila, koji govori o ukidanju m i ž veceja. Doduše, uniseks wc-i i nisu neka šokantna pojava.
Tea Tree

Post 02 Aug 2013, 22:53

Ma o čemu se ovdje priča? Kakve svlačionice? Zašto bi pederi htjeli biti u ženskim svlačionicama? :zvrko:
Euklid
old school

Post 02 Aug 2013, 23:29

Perzefona wrote: Meni je.
Kako sam ja seljacina iz Cacka, pokusat cu objasniti zdravoseljacki. Drugacije ne umijem.

Spol je spol, odredjen je spolnim organima i s jos par drugih karakteristika. Da ne kompliciram, muski imaju pisonju, zenske nemaju, one imaju nes drugo. Isto kao pisonja samo obrnuto.

Postoje i oni neki hermafroditi. Njima je super jer mogu birat sta zele biti a mozda mogu i jebat sami sebe. Za to nisam bas ziher ali mi zvuci izvedivo.

Rod.

Rod je ono kako se neko osjeca bez obzira na spolna i ona druga obiljezja. Vecinom se poklapaju ali kod nekih ljudi su se kromosomi nesto pobrkali i sad neko ko ima pisonju se osjeca kao zensko i voli druge muske i jos svasta nesto. Ponekad se pogresno kaze da je to zena zarobljena u tijelu muskarca.

Druga je varijanta osoba koja nema pisonju, dakle po spolu zena koja se po svemu osjeca kao muskarac. Opet zbog tih nekih gena, kromosoma, kurac palac... ne znam tocno jer ih nikad nisam vidio :ne zna:
Tu osobu privlace druge zene, i ima jos masu drugih razlicitosti od uobicajenih zena. Ona je dakle, po spolu zensko po rodu musko.

Jbg. priroda je tako htjela i zato me jako sekira kad kazu da je to sto rade neprirodno.

Takodjer, u danasnjem svijetu, takvim osobama nije lako nositi se s okolinom punom predrasuda i nerazumijevanja i brijem da im k tome ne bismo smjeli uskracivati jos i neka gradjanska prava koja imamo svi ostali a koja bi htjeli i oni.

Evo, recimo, ja. Imam pisonju, funkcionirajuceg, ali po svemu ostalom sam zensko. Nisam nikad volio igrati se s deckima nogomet, rata, tucnjave i druge agresivne igre. Draze su mi bile curke, barbike, salvete, spletkarenje i ogovaranje. Kad su se curke pocele zaljubljivat u decke to se dogodilo i meni. Nisam mastao da se ljubim s nekom od njih nego s nekim od zgodnih deckiju iz kvarta.
Kad su me prvi put ulovili da se ljubim s jednim od njih dobio sam batine. Kad su me ulovili u haustoru kako jednom zgodnom frajeru pusim kitu, ubili su boga u meni i od tada sam ateista.
Dugo sam mislio da nisam normalan i pomisljao sam na najgore.
Onda mi je jedan fini decko objasnio da nisam sam, da postoje ljudi poput mene, da postoji cijela LGBT zajednica koja se bori za prava nas malo drukcijih.

Koji smo po spolu jedno a po rodu drugo...

:(
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 02 Aug 2013, 23:36

Tea Tree » wrote:Ma o čemu se ovdje priča? Kakve svlačionice? Zašto bi pederi htjeli biti u ženskim svlačionicama? :zvrko:
Mislim da nije stvar u tom gdje bi se pederi htjeli svlačit, neg gdje bi ovi drugi (nepederi, jelte) htjeli da se ti pederi svlače.
Euklid
old school

Post 02 Aug 2013, 23:46

Blah, da je ovaj svijet normalan, presvlacili bi se svi u zajednickim svlacionicama...
Margarita

Post 02 Aug 2013, 23:59

Da je ovaj svijet normalan, svlačionice ne bi smrdile. A muške smrde više. Eto, zato nek budu odvojene.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Euklid
old school

Post 03 Aug 2013, 00:02

Znaci, diskriminacija po smradu. Jako lijepo :durica:

E, a kak znas za to? :misli:
Eks

Post 03 Aug 2013, 00:34

Znači, Euklide, ti si žena u tijelu pedera.
Euklid
old school

Post 03 Aug 2013, 00:44

Ne. Ja sam samo zena. Tijelo je nebitno... :ne zna:
Eks

Post 03 Aug 2013, 00:51

Euklid » wrote:Ne. Ja sam samo zena. Tijelo je nebitno... :ne zna:
Bo, vidiš da te obmanjuje za hormon. :crying:
Donna Sole

Post 03 Aug 2013, 07:48

Euklid » wrote: Kako sam ja seljacina iz Cacka.......,

. Kad su me ulovili u haustoru .....

...

:(
U Čačku ima haustora ? :zubo:
kurvanjski avatar, a
Euklid
old school

Post 03 Aug 2013, 08:04

Od cijelog mojeg outanja tebi za oko zapne haustor u Cacku... :misli:

:ex:
Donna Sole

Post 03 Aug 2013, 09:30

da. bode oči. :raspa:

a glede svlačionica..
ne briga me ko će se di svlačit i presvlačit, ja bi zabranila odjeću i naredila da svi goli odamo :E
kurvanjski avatar, a
  • Information