Nije li to eklatantan primjer seksizma, LOL.
Za one koji misle da ipak nije, nego im se to čini 'ok' - da budu odvojene - pitanje: kamo biste smjestili gejeve, lezbe i transiće?
Ako gej smije biti u muškoj svlačionici, zašto ja ne smijem u ženskoj?
Aj, dabogda plan uspio :cheers:višekratni slon wrote:
Možda izgubi nevinost.
Aha, ova tema je zapravo secret plan.
Ja sam od onih kojima je okej da su razdvojene na muške i ženske. 'Gejeve, lezbe i transiće' bi smjestila u one svlačionice kojima po spolu pripadaju. Razlozi su čisto praktični:nodens » wrote:Najprije jedno uvodno pitanje: zašto su muške i ženske svlačionice u školama i fakultetima odvojene?
Nije li to eklatantan primjer seksizma, LOL.
Za one koji misle da ipak nije, nego im se to čini 'ok' - da budu odvojene - pitanje: kamo biste smjestili gejeve, lezbe i transiće?
Ako gej smije biti u muškoj svlačionici, zašto ja ne smijem u ženskoj?Nije li to moje demokratsko pravo.
Gejeva i lezbi je premalo da se za njih rade posebne svlačionice.nodens » wrote:Ovdje ima mnogo pametnih ljudi, ali nitko da objasni - gdje bi s 'openly gay' srednjoškolcima i studentima, i po kojoj točno logici.
Meni se logika dijeljenja muških i ženskih svlačionica čini očita - no nažalost, gejevi i lezbe se ne uklapaju u tu logiku. I zato me zanima kako pametniji ljudi od mene, vide taj problem. Ako je tako jednostavan, zaista ne vidim razloga zašto ga se ne može jednostavno i napisati.
Kako sam ja seljacina iz Cacka, pokusat cu objasniti zdravoseljacki. Drugacije ne umijem.Perzefona wrote: Meni je.
Mislim da nije stvar u tom gdje bi se pederi htjeli svlačit, neg gdje bi ovi drugi (nepederi, jelte) htjeli da se ti pederi svlače.Tea Tree » wrote:Ma o čemu se ovdje priča? Kakve svlačionice? Zašto bi pederi htjeli biti u ženskim svlačionicama?
U Čačku ima haustora ?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests