Kae, ćajogusci?
Tko se želi efikasno ubiti dovoljno je da popije mrvicu alkohola na neku čak razumnu količinu xanaxa. Navodno je iznimno toksično i gotov si za tren. Na antidepresive ne djeluje tako, ali na helekse i ksanakse, da. Dakle, ako želite ubiti ljude, savjetujte im da loču alkohol s tim tabletama. Mislim, alhokol je kul, jako.
Trenutno?Karl Jozef » wrote:Zvučiš pomalo opasno trenutno.
Kažu da je čovjek koji nema šta više izgubit opasan, šta ja znam.
Bila sam jutros s moba guglala lažne diplome i to. Uhvatili bi me pa bih prošla bruku i ne bih se nikad oprala.
A i osjećala bih se šugavo pred sobom, da nisam bila u stanju NAPISATI, jebote.
Jebe mi se više.
Ma sve je to isto, eno su neke profesore u Srbiji zbog lažnog diplomskog uhvatili. Sve se dozna.Karl Jozef » wrote:Ona neka glasnogovornica je uspjela zaposlit se, proći sigurnosnu provjeru...ček tražila si lažni papir ili neke koji pišu diplomske.
Kad se govori o dici, uglavnom se govori o meni, pa gledan koji kurac. Dobro da si se objasnila.Zekoslawa » wrote:Da, nije Karovo dijete, da ne bi tko pitao. To dijete mi je sustanar još koji dan. Al dobro dođe-probudi me ujutro.
Hvala, hvala. Ponosna sam što sam to preživjela. Možda mi čak malo i fali. Mislim da ću upisati još koji faks ili neki tečaj, oću nešto učiti, fali mi to. Ne, neću vaše ispite, hvala na ponudi.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Karl, bacaj se na posao.Zekoslawa wrote: Ovaaaj...
Vodila sam dijete u šetnju. I malo mi je kao bio gušt. A mislim da se i ja njemu dopadam.
Okej, bilo je trenutaka kad smo se netremice gledali i nismo si imali što reći, ili ga pak ni najmanje nisam kužila koji vrag oće, ali sve u svemu... Slažemo se. Koji je meni vrag?
:
Zec ti nesto porucuje...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tbf, odjeb je lansiran.elma » wrote:Da odgovorim zecu na pitanje o dvijetisuciton postu - ocu, ocu![]()
Slone, sto ti je u potpisu ne mogu otvarati linkove
Malo su me ljudi krenuli žešće krivo interpretirati i sjedati mi na žulj s ispisanim pizdarijama pa čisto ako nekom padne na pamet, da zna unaprijed.
Vama pametnima neće, no širok je forum, forumi, svijet.
Što je najbolje od svega, dođem na jedan sajt nakon sto godina, ne nije fhr, i vidim neki me lijevi lik tamo spominje u nekom kontekstu koji si je on zamislio među nekim ostalim likovima i pitam se, jebote, jel ja to u zadnje vrijeme privlačim pizdarije ili ih samo primjećujem više no inače, a bilo ih je i prije
i koji me se kurac svi hvataju i zašto misle da je mene briga što mi tko ima za reći o meni. Onako, jebote.
Ova neka na fhr, nit je znam nit poznam, zakačila se na moj post ko mutava i čereči ga čereči, odnosno ne post nego mene. I nastavila bi da je nisu ostali popljuvali jer je žena žešće zabrijala.
Kao da sam odjednom postala prijemčljiva za sve gluposti. Ono, nemam pametnijeg posla u životu pa idem reći ex što joj ide, majčicu joj njenu.
Ne bi da sam neki dosadni trol koji okolo zamajava ljude.
Sad će se valjda netko i od gostiju ulogirat da secira zašto je to tako sa mnom i posere me.
Ono, nikad ne pišite o sebi po forumima. Ne isplati se.
Inače će svak mislit da ima pravo srat po vama, vašem karakteru i vašim izborima i što radite i ne radite.
Sad odoh, dokurčilo mi pisat.
Ova neka na fhr, nit je znam nit poznam, zakačila se na moj post ko mutava i čereči ga čereči, odnosno ne post nego mene. I nastavila bi da je nisu ostali popljuvali jer je žena žešće zabrijala.
Kao da sam odjednom postala prijemčljiva za sve gluposti. Ono, nemam pametnijeg posla u životu pa idem reći ex što joj ide, majčicu joj njenu.
Ne bi da sam neki dosadni trol koji okolo zamajava ljude.
Sad će se valjda netko i od gostiju ulogirat da secira zašto je to tako sa mnom i posere me.
Ono, nikad ne pišite o sebi po forumima. Ne isplati se.
Sad odoh, dokurčilo mi pisat.
Silajn » wrote:Mene baš razveselilo kad sam na jednom otpadničkom forumčiću na koji su uglavnom pobjegli ustašići s fhr pročitala da me zovu Ulrike Meinhof![]()
i govore kako sam grozna, užasna i opasna
Ustalkala sam ih.
-
- Information
-