Kae, ćajogusci?
reci ti njemuKarl Jozef » wrote: Al joj je bolje nego štajaznam Whitney Houston.
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Znao sam al' sam zaboravio odnosno nisam uopće precipirao da za to treba terapija.Dawn » wrote:sjetio si se da sam JEDNOM napisala da sam studirala sva faksa, a to što svaki dan ponavljam da sam agor, to se nisi sjetio? da nisi dementan?![]()
A istina, već sam pomalo star.
paaaa, tehnički nebi ni trebala neka terapija, osim kad moram van. to što sam ovisna o helexu je moj problemKarl Jozef » wrote: Znao sam al' sam zaboravio odnosno nisam uopće precipirao da za to treba terapija.Osim toga da se ne izlažeš problemu.
A istina, već sam pomalo star.
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Istina. Kakav to jadni alkohol tamo imaju kad ga treba miješati.
A dobro, mislim da je to zdravije nego da je problem s alkoholom.Dawn wrote: paaaa, tehnički nebi ni trebala neka terapija, osim kad moram van. to što sam ovisna o helexu je moj problem![]()
Moram nešto podijeliti s vama. Al obećajte da nećete to iskoristiti protiv mene.
...
Ovaaaj...
Vodila sam dijete u šetnju. I malo mi je kao bio gušt. A mislim da se i ja njemu dopadam.
Okej, bilo je trenutaka kad smo se netremice gledali i nismo si imali što reći, ili ga pak ni najmanje nisam kužila koji vrag oće, ali sve u svemu... Slažemo se. Koji je meni vrag?
U ostalim vijestima: odtipkala sam svoje.
...
Ovaaaj...
Vodila sam dijete u šetnju. I malo mi je kao bio gušt. A mislim da se i ja njemu dopadam.
Okej, bilo je trenutaka kad smo se netremice gledali i nismo si imali što reći, ili ga pak ni najmanje nisam kužila koji vrag oće, ali sve u svemu... Slažemo se. Koji je meni vrag?
U ostalim vijestima: odtipkala sam svoje.
Da, nije Karovo dijete, da ne bi tko pitao. To dijete mi je sustanar još koji dan. Al dobro dođe-probudi me ujutro. 
Hvala, hvala. Ponosna sam što sam to preživjela. Možda mi čak malo i fali. Mislim da ću upisati još koji faks ili neki tečaj, oću nešto učiti, fali mi to. Ne, neću vaše ispite, hvala na ponudi.
Hvala, hvala. Ponosna sam što sam to preživjela. Možda mi čak malo i fali. Mislim da ću upisati još koji faks ili neki tečaj, oću nešto učiti, fali mi to. Ne, neću vaše ispite, hvala na ponudi.
-
- Information
-