Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
-
nodens
Tea Tree » wrote:
Jel ti se povraćalo?
Što znači ovo ^^ ?

^^ označava da je to komentar na prethodni post... newbie
Nije mi se baš povraćalo, nego pa valjda znaš onaj fenomen grčenja u utrobi od nečega?

Ili možda čak i ne znaš...

-
nodens
Tea Tree » wrote:Ma briga mene za njih. Laknulo mi je što još nisam posve senilna iako bi mi po godinama bio taman jedan već polusenilan partner.

U biti, evo dalje googlam i ipak može dijete imati smeđe oči iako oba roditelja imaju plava... mama ne mora ništa biti kriva
Because the two genes depend on each other, it is possible for someone to actually be a carrier of a dominant trait like brown eyes. And if two blue eyed parents are carriers, then they can have a brown eyed child. Genetics is so much fun!
So all you light eyed parents with dark eyed kids, stop asking those paternity questions (unless you have other reasons to be suspicious). Darker eyed kids are a real possibility that can now be explained with real genes.
-
Tea Tree
nodens » wrote:
^^ označava da je to komentar na prethodni post... newbie
Baš čudno. Valjda kvotaš post koji hoćeš komentirati. To mi se čini logičinije nego ove čvrklje stavljati.
Nije mi se baš povraćalo, nego pa valjda znaš onaj fenomen grčenja u utrobi od nečega?

Ili možda čak i ne znaš...

Pa znam taj fenomen (iako nisam ziher mislimo li na isto), ali ne mogu sad povezati taj fenomen i spoznaju da postoje trknuti ljudi. To ti izaziva nelagodu do faze da ti se želudac počne grčiti? Info o nekoj XY ženskoj koja misli da treba nevina ući u brak, a kasnije može kurvanje?
-
nodens
Tea Tree » wrote:
Baš čudno. Valjda kvotaš post koji hoćeš komentirati. To mi se čini logičinije nego ove čvrklje stavljati.
Lakše je napisati ^^ nego ručno editirati tagove itd. Uostalom, to je samo stvar forumskog običaja, slično kao i smajlići; ti znakovi izgledaju kao 'strelica prema gore'.
Tea Tree » wrote:
Pa znam taj fenomen (iako nisam ziher mislimo li na isto), ali ne mogu sad povezati taj fenomen i spoznaju da postoje trknuti ljudi. To ti izaziva nelagodu do faze da ti se želudac počne grčiti? Info o nekoj XY ženskoj koja misli da treba nevina ući u brak, a kasnije može kurvanje?
Naravno da mi ne izaziva reakciju ONA kao individualna osoba, pa nemam ništa s njom, jel. Nego taj 'misaoni obrazac'. Stvar je u tome da ja valjda ne vjerujem u nekakav autentični individualizam nego u svačijem mišljenju intuitivno tražim 'obrasce' i onda i objašnjenje tih obrazaca. Pa me zaključci na temelju tih obrazaca valjda pogađaju.
Ili tako nešto.

U svakom slučaju, nije ona osobno LOL nisam još toliko prolupao da me tangiraju potpuno nepoznate osobe.
-
Tea Tree
nodens » wrote:
Naravno da mi ne izaziva reakciju ONA kao individualna osoba, pa nemam ništa s njom, jel. Nego taj 'misaoni obrazac'. Stvar je u tome da ja valjda ne vjerujem u nekakav autentični individualizam nego u svačijem mišljenju intuitivno tražim 'obrasce' i onda i objašnjenje tih obrazaca. Pa me zaključci na temelju tih obrazaca valjda pogađaju.
Ili tako nešto.

U svakom slučaju, nije ona osobno LOL nisam još toliko prolupao da me tangiraju potpuno nepoznate osobe.
Jasno mi je da nemaš ništa sa ženom o kojoj je Perze pričala i jasno mi je da ti ne izaziva reakciju konkretno ONA. Nisam maloumna, pobogu!
Spominjao si psihosomatsku reakciju, evo tu gore, na istoj stranici.
Samo bih očekivala da netko kaže da ima takvu reakciju i sve ostalo što ovdje u kvotanom postu kažeš na info o nekom ubojici. Da ti se zgrči želudac na spoznaju postojanja nekog takvog i da se zapitaš sve ostalo dalje.
A, ne na to što se netko planira kurvat u braku.

-
Perzefona
Tea Tree » wrote:
Jasno mi je da nemaš ništa sa ženom o kojoj je Perze pričala i jasno mi je da ti ne izaziva reakciju konkretno ONA. Nisam maloumna, pobogu!
Samo bih očekivala da netko kaže da ima takvu reakciju i sve ostalo što ovdje u kvotanom postu kažeš na info o nekom ubojici. Da ti se zgrči želudac na spoznaju postojanja nekog takvog i da se zapitaš sve ostalo dalje.

O isuse! Jesi, maloumna si.
Pa jel tebi nije jasno da je nodens sa svojim idejama o djevičanstvu idealan kandidat upravo za takvu? Mene njegova reakcija nimalo ne čudi.
Jer zbog muškaraca poput njega postoje i onakve žene o kojoj sam pisala.

Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
-
Tea Tree
Perzefona » wrote:
O isuse! Jesi, maloumna si.
Pa jel tebi nije jasno da je nodens sa svojim idejama o djevičanstvu idealan kandidat upravo za takvu? Mene njegova reakcija nimalo ne čudi.

A, bogami baš sam hrkljuš.
Da bi riječi rekla. Svaka ti je na mjestu.
Bit će da mu to nije palo na pamet uopće. Kao računa žena nevina, takvih je uvjerenja, divota.
Ili je ona iz tvoje priče namjeravala budućem mužu iskreno reći da se namjerava kurvat u braku?

Jer obično ljudi uvjerenja i stavova sličnih nodensu drže da se o budućem partneru može sve saznati iz razgovora, da se tako ljudi mogu jako dobro upoznati i da nije potrebno "tjelesno upoznavanje" prije braka.
-
Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Tea Tree wrote:

Tea Tree wrote:
Ili je ona iz tvoje priče namjeravala budućem mužu iskreno reći da se namjerava kurvat u braku? .
Kakvi se ovo grozni izrazi dozvoljavaju ovdje?
Ima barem 10 ljepsih eufemizama za izreci ovako nesto...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
Tea Tree
Euklid » wrote:
Kakvi se ovo grozni izrazi dozvoljavaju ovdje?
Ima barem 10 ljepsih eufemizama za izreci ovako nesto...
Ići u štetu u braku?

-
Euklid
- old school
Eto, vidis da mozes kad hoces
Iako, ljepse mi zvuci ici u kvar...
-
Tea Tree
Euklid » wrote:Eto, vidis da mozes kad hoces
Iako, ljepse mi zvuci ici u kvar...
E, da. Šteta može biti totalna. Dok je samo kvar, dobro je.
(i današnja omladina to tako zove ili smo mi iz teškog naftalina?)
-
Euklid
- old school
Osim toga ako je kvar ozbiljan treba ici raditi generalku, ne...
Sumnjam da bi te danas neko od omladine razumio da mu velis kako ides u kvar

-
nodens
Tea Tree » wrote:

Ne nalijećem često na postove ljudi kojima je sasvim prihvatljivo nekoga ubiti. A ni ja nemam nikakav 'konflikt' s time - nikad mi nije ozbiljno palo na pamet da nekoga ubijem i to opravdavam.
Znači, ta reakcija je posljedica postojanja nekakvog 'konflikta' između realnog i idealnog. U slučaju ubijanja nemam nikakav sličan konflikt, nego postoji izvjesna ego-sintonična reakcija: vidim da mi se razumski 'ideal' posve poklapa s intuitivnim težnjama (ili vrijednostima).
-
nodens
Perzefona » wrote:O isuse! Jesi, maloumna si.

Tea Tree » wrote:Bit će da mu to nije palo na pamet uopće. Kao računa žena nevina, takvih je uvjerenja, divota.
Pričate bezveze, naravno da mi je palo to na pamet. Kad ikad sam čitao o praksi 'čuvanja nevinosti' tehnikom jebanja u šupak, još u prošlom stoljeću.
I nije točno da su 'muškarci kao ja' idealni kandidati za 'takve cure'. Ta cura je iznimno proračunata, a ja nemam ništa što bi proračunate cure moglo privući. Ziher ima puno boljih kandidata, recimo onaj Japanac koji je bio voljan platiti cijelo brdo novaca za 'djevičanstvo' one Brazilke.
Tea Tree » wrote:Ili je ona iz tvoje priče namjeravala budućem mužu iskreno reći da se namjerava kurvat u braku?

Jer obično ljudi uvjerenja i stavova sličnih nodensu drže da se o budućem partneru može sve saznati iz razgovora, da se tako ljudi mogu jako dobro upoznati i da nije potrebno "tjelesno upoznavanje" prije braka.
Ovo je zapravo vrlo interesantna tema, no nažalost nema mnogo veze sa seksom i bebama u krizi.

Trebala bi premjestiti sve moje postove u neku drugu temu...
-
Tea Tree
Evo, oko sokolovo.
Edit: u naslovima tema su mi uvijek nekakvi partneri. Ponavljam se, grozno sam nemaštovita.

Ajmo, literarni kutak, dajte neki bolji prijedlog naslova, od mene nema koristi.
-
Leteća
- babin nakurnjak
1. Pazi tako da ostanem nevina
2. Mudre i lude djevice
3. Ima li života poslije braka?
4. Oralno je moralno, a analno banalno
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
-
Perzefona
Ma svi su genijalni. Ijao, Leteća

Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
-
Tea Tree
Dooobro, dobro, gazda si i imaš najveći kurac i najbolju ženu i sve.
Ali sigurno nisi kao djevac ušao u brak.

-
judolino
- Swine Who Must Be Obeyed
Tea Tree » wrote:
Dooobro, dobro, gazda si i imaš najveći kurac i najbolju ženu i sve.
Ali sigurno nisi kao djevac ušao u brak.

Pa, ovaj...

Ni u jedan od četiri.
-
Euklid
- old school
Tea Tree wrote:
Dooobro, dobro, gazda si i imaš najveći kurac....
:
Da sam na mjestu Letece
nesto bih te priupitao...

-
judolino
- Swine Who Must Be Obeyed
Euklid » wrote:
Da sam na mjestu Letece
nesto bih te priupitao...

Daj se, Ramo, Ramo, druže moj, pomiri sa svojim društvenim položajem i ne sanjaj o nedostižnom - drug Yoda kaže da će ti to donijeti samo patnju...

-
Euklid
- old school
Drug Yoda nema blage veze ni o cemu. Samo trabunja pizdarije...
-
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests