Mudre i lude djevice

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 25 Jul 2013, 14:24

Perzefona » wrote:Nikad neću zaboraviti možda najveći šok koji mi je priredila kolegica s faksa, 20 godina, Rvatica, katolkinja, nevina... Jednom smo tako čavrljale i ona se iskreno meni čudila što nisam nevina. Pa kako ću se udat? Ja sam se njoj čudila kako se misli udat naslijepo, šta ako joj se muž ne svidi kao seksualni partner. Njoj zaista, al zaista nije bilo jasno, šokantna je bila njezina nevjerica mojim pitanjem. Pa gdje je tu problem? Pa udana je, zaboga, misija dovršena, može radit što hoće, tek tad seksualni život i njegova raznovrsnost počinje.

Ne, nije se zajebavala.
I smatrala se moralnijom od mene jer se nisam čuvala za muža.
Jesi li ti sigurna da si je dobro shvatila? :misli:

Hoćeš reći da je ona smatrala 'nemoralnim' ako se seksaš prije braka, no zato je smatrala da se nakon udaje može seksat s bilo kime (a ne samo s mužem), i u tome nema nikakav problem iz aspekta 'katoličanstva'?

Mislim, ako je to istina, onda... :facepalm:

Beau

Post 25 Jul 2013, 14:31

nodens » wrote:
Jesi li ti sigurna da si je dobro shvatila? :misli:

Hoćeš reći da je ona smatrala 'nemoralnim' ako se seksaš prije braka, no zato je smatrala da se nakon udaje može seksat s bilo kime (a ne samo s mužem), i u tome nema nikakav problem iz aspekta 'katoličanstva'?

Mislim, ako je to istina, onda... :facepalm:
Sumnjam da je istinski vjerovala u svoj katolički moral. Rekla bih da se više iskreno iščuđavala što ostale katolkinje nisu tako praktične, proračunate i lukave kao ona :o
nodens

Post 25 Jul 2013, 14:33

BoDerek » wrote: Sumnjam da je istinski vjerovala u svoj katolički moral. Rekla bih da se više iskreno iščuđavala što ostale katolkinje nisu tako praktične, proračunate i lukave kao ona :o
Pa ali to je druga stvar - pragmatičnost mi je 'razumljiva' (koliko god odbojna :zubo:) - no Perze kaže da se ova smatrala 'moralnijom', a ne samo lukavijom. :misli:
Beau

Post 25 Jul 2013, 14:39

nodens » wrote:
Pa ali to je druga stvar - pragmatičnost mi je 'razumljiva' (koliko god odbojna :zubo:) - no Perze kaže da se ova smatrala 'moralnijom', a ne samo lukavijom. :misli:
Hmm da, tako je rekla :misli:
Veri strejndž :zubo:
Perzefona

Post 25 Jul 2013, 14:51

nodens » wrote:
Da, smatrala je to poštenim. Mužu muževo - a to je djevičanstvo.

Ona se totalno nevino čudila mojoj ideji da se čitav život seksaš samo s mužem. Iskreno čudila. Muž je dobio svoje prve bračne noći.

Gle, ja sam često mislila o tome. Ona me zbilja bila šokirala. Evo i sad se sjećam tog razgovora, a davno je bilo. Poslije sam mislila da je cura vrlo vjerojatno samo uočavala i upijala običaje svoje sredine, gdje svatko svakog zna i gdje je to bilo valjda uobičajeno. Naravno, ako se nije znalo. Muž ne može saznati da varaš ako si pametna i oprezna (a velika je vjerojatnost da će prvi odbiti takvu sumnju ako mu kažu odbacujući ideju da je rogonja), a jesi li nevina došla u brak, to zna, to ne možeš prikriti. :ne zna:

Cura je zapravo anticipirala Emericzyjeve ideje davno prije foruma. :zubo:

Poslije sam se prisjećala svojih ljeta u Podravini i priča baka, tetaka, kuma i strina. Da, uvijek se znalo koja s kim, na čije se dijete sumnja da nije očevo i slično. Navodno je i moj ujak posijao tako dijete nekoj u selu, svi su to nagađali i komentirali u povjerenju, ja sam kao dijete čula te priče. I ujna ih je čula. Za muža te žene ne znam.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Beau

Post 25 Jul 2013, 15:09

Perzefona » wrote:
Poslije sam se prisjećala svojih ljeta u Podravini i priča baka, tetaka, kuma i strina. Da, uvijek se znalo koja s kim, na čije se dijete sumnja da nije očevo i slično. Navodno je i moj ujak posijao tako dijete nekoj u selu, svi su to nagađali i komentirali u povjerenju, ja sam kao dijete čula te priče. I ujna ih je čula. Za muža te žene ne znam.
Ajoj, Podravina :zubo: :rofl:

Ako je i ta pragmatična iz Podravine, manje sam iznenađena.
Imam neku familiju tamo, kad sam bila dijete posjećivali smo ih s vremena na vrijeme.
Po onome što sam tamo viđala...vrlo zanimljiv kraj kad su te stvari u pitanju :o
nodens

Post 25 Jul 2013, 15:11

Perzefona » wrote:Da, smatrala je to poštenim. Mužu muževo - a to je djevičanstvo.

Ona se totalno nevino čudila mojoj ideji da se čitav život seksaš samo s mužem. Iskreno čudila. Muž je dobio svoje prve bračne noći.
Vidiš, sad mi se dogodio onaj sličan psihološko-somatski fenomen u želucu kojeg sam inače imao prije nešto godina, od čitanja Emerovih postova. :zubo: Inače sam ga skoro već zaboravio (taj osjećaj) u zadnjih par godina.

Da nakaradne li ideje, 'čuvat' se za prvu bračnu noć, valjda iz nekakvog totalno besmislenog, izmišljenog običaja, a onda raspašoj. :facepalm: Zaista mi je lakše zamisliv brak s bivšom prostitutkom nego s takvom djevicom.

Perzefona » wrote:Gle, ja sam često mislila o tome. Ona me zbilja bila šokirala. Evo i sad se sjećam tog razgovora, a davno je bilo. Poslije sam mislila da je cura vrlo vjerojatno samo uočavala i upijala običaje svoje sredine, gdje svatko svakog zna i gdje je to bilo valjda uobičajeno. Naravno, ako se nije znalo. Muž ne može saznati da varaš ako si pametna i oprezna (a velika je vjerojatnost da će prvi odbiti takvu sumnju ako mu kažu odbacujući ideju da je rogonja), a jesi li nevina došla u brak, to zna, to ne možeš prikriti.
Dȃ se to sasvim jednostavno prikriti, ako je čovjek snalažljiv. :zubo: Valjda ženska nije imala mašte. :rofl:

Perzefona » wrote:Poslije sam se prisjećala svojih ljeta u Podravini i priča baka, tetaka, kuma i strina. Da, uvijek se znalo koja s kim, na čije se dijete sumnja da nije očevo i slično. Navodno je i moj ujak posijao tako dijete nekoj u selu, svi su to nagađali i komentirali u povjerenju, ja sam kao dijete čula te priče. I ujna ih je čula. Za muža te žene ne znam.
Hoćeš reći, to su priče za strogo žensko društvo? :zubo:
nodens

Post 25 Jul 2013, 15:18

Ovo se možda dogodilo toj iz Podravine:

Patrick Connaro, a 42-year-old robotics engineer living in Colorado Springs, was sitting in the bleachers one warm Saturday afternoon in 2003, watching his son's Little League game, when the ground opened beneath him.

"My little boy was there, he was up at bat, and I started yelling for him, 'Go Matthew [not his real name]! Knock it out of the park!' And another man started screaming for Matthew. Louder than me. I looked over, and I looked at him, and I was like, Who is this guy? And I looked at my son, and I looked at him … and they were identical."

After the ball game, Connaro ordered a paternity test. The results came back 2 weeks later. "I opened up the letter from Labcorp, and it said, ' … 99.9 percent chance you are not the biological father of this child.' I started crying. My head started spinning."

Connaro admits that the possibility had crossed his mind before, given his son's dissimilar facial features, but each time he questioned his wife about it, she vehemently denied the suggestion. Even when he showed her the test results, she still denied it. "She said, 'You forged this,' " Connaro recalls, shaking his head in amazement.

Kao što vidimo, nije samo Mujo taj koji može izvaliti 'pa dobro Fato, vjeruješ li ti meni ili svojim očima?' :rofl: Ova ovdje ima obraza poricati i nakon DNA testa, LOL.
Beau

Post 25 Jul 2013, 15:23

She said, 'You forged this, :rofl:
Perzefona

Post 25 Jul 2013, 15:55

BoDerek » wrote:

Ako je i ta pragmatična iz Podravine, manje sam iznenađena.
Ne. Imotski.

Pretpostavljam da u Podravini djevičanstvo nije takva vrijednost. :o
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Beau

Post 25 Jul 2013, 15:58

Perzefona » wrote:
Ne. Imotski.

Pretpostavljam da u Podravini djevičanstvo nije takva vrijednost. :o
Nije tolko vezano uz vrijednost djevičanstva, kolko uz neke druge neobičnosti.
Tea Tree

Post 25 Jul 2013, 19:38

nodens » wrote:
Vidiš, sad mi se dogodio onaj sličan psihološko-somatski fenomen u želucu kojeg sam inače imao prije nešto godina, od čitanja Emerovih postova. :zubo: Inače sam ga skoro već zaboravio (taj osjećaj) u zadnjih par godina.
U želucu? :misli:
nodens

Post 26 Jul 2013, 09:32

^^ da, ona 'visceralna' reakcija. Somatiziranje psihološkog... nečeg. :zubo:
Beau

Post 26 Jul 2013, 09:39

nodens » wrote:^^ da, ona 'visceralna' reakcija. Somatiziranje psihološkog... nečeg. :zubo:
pa šta je točno u onom postu izazvalo tako snažnu reakciju? :o :misli:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Jul 2013, 09:43

BoDerek wrote: pa šta je točno u onom postu izazvalo tako snažnu erekciju? :o :misli:
:lektorirano:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 26 Jul 2013, 09:46

:rofl: skužio si ga
nodens

Post 26 Jul 2013, 10:09

BoDerek » wrote: pa šta je točno u onom postu izazvalo tako snažnu reakciju? :o :misli:
Pa ta ideja, kako ta ženska 'čuva' nevinost za brak, ali poslije toga, misli da je sve OK dok god se 'ne zna'.

Baš mi pari na ovu koja bi na rezultate DNA testa mrtva-ladna rekla 'you forged it'. :rofl:

Dotična se ne kuži ni u evolucijsku psihologiju, a kamoli katolički moral. Braindead.
Beau

Post 26 Jul 2013, 10:16

nodens » wrote:
Dotična se ne kuži ni u evolucijsku psihologiju
:rofl:
Sorceress

Post 26 Jul 2013, 13:29

Djeca plaovokih roditelja mogu imati smede oci i obrnuto. Navodno roditelji moraju imaji poseban gen za takvo nesto.

Tako da mi je glupo ici raditi DNK test zbog ne-slicnosti. Ali ako netko zeli trositi kune, neka izvoli.
Tea Tree

Post 26 Jul 2013, 15:41

nodens » wrote:^^ da, ona 'visceralna' reakcija. Somatiziranje psihološkog... nečeg. :zubo:
Jel ti se povraćalo? :D

Što znači ovo ^^ ? :misli:
Tea Tree

Post 26 Jul 2013, 15:46

Sorceress » wrote:Djeca plaovokih roditelja mogu imati smede oci i obrnuto. Navodno roditelji moraju imaji poseban gen za takvo nesto.

Tako da mi je glupo ici raditi DNK test zbog ne-slicnosti. Ali ako netko zeli trositi kune, neka izvoli.
Ja mislim da djeca plavookih roditelja ne mogu imati smeđe oči.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Jul 2013, 16:13

Meni je ostalo u sjecanju da ima 25% sansi za smedje oci ako 1 od roditelja ima taj gen u sebi. Daj nek neko provjeri...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tea Tree

Post 26 Jul 2013, 16:17

Euklid » wrote:Meni je ostalo u sjecanju da ima 25% sansi za smedje oci ako 1 od roditelja ima taj gen u sebi. Daj nek neko provjeri...
Čini mi se da je to za plave oči šansa 25% ako oboje imaju smeđe. I ako ima jedan od roditelja recesivni gen. Recesivni je taj za plave oči.
Nisam ziher, nisam provjeravala, po sjećanju pričam.
nodens

Post 26 Jul 2013, 16:20

Tea Tree » wrote: Čini mi se da je to za plave oči šansa 25% ako oboje imaju smeđe. I ako ima jedan od roditelja recesivni gen. Recesivni je taj za plave oči.
Nisam ziher, nisam provjeravala, po sjećanju pričam.
U pravu si, djeca plavookih ne mogu imati smeđe oči. Mnogo logičnije objašnjenje smeđookog djeteta plavookih roditelja jest da je mama bila 'vesela'. :rofl:

Image

Plavooki dakle imaju recesivne alele i na HERC2 i na gey genu, što pak znači da im sva djeca moraju također biti plavooka.

Stoga, plavooke cure koje razmišljaju kao ona Perzefonina kolegica, ne bi se trebale udavati za plavooke muškarce. :rofl:
Tea Tree

Post 26 Jul 2013, 16:25

Ma briga mene za njih. Laknulo mi je što još nisam posve senilna iako bi mi po godinama bio taman jedan već polusenilan partner. :zubo:
  • Information