S tvrdim č...karambol wrote:Pa jedva sam sklonio slike s Euklidom, a sad ova s ocajnim cipelama...![]()
Kad se teoretski ogoli stvar do kosti onda je normalato da bi od ove u riuznim cipelama zbrisao mam i otisao na belu s onim tetama s plaze.
Ali ali...recimo da bih sve mlade tete odbacio pred Monicom Bellucci...
Puno mlađi partneri ili ne baš?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma davno, unda bio rekao da se moze izabrat, tj.odlucit postat pederom. I upilio po tomeali wrote: Samo jedan es![]()
![]()
Podsjeti me, di je to bilo i o čemu
A eksaca i kuki se nameracile ko da razgovaraju s nodensom na temi o obitelji. Tocno tako.
Nodens to nije rekaovišekratni slon wrote:
Ali nodens je tvrdio da se žene pale na to. O tome pričam. Ja tvrdim da trpe.
- Euklid
- old school
Steta sto sam propustioBoDerek wrote: Ma davno, unda bio rekao da se moze izabrat, tj.odlucit postat pederom. I upilio po tome
A eksaca i kuki se nameracile ko da razgovaraju s nodensom na temi o obitelji. Tocno tako.
Ko je pobjedio?
Nemam pojmaEuklid wrote: Steta sto sam propustio
Ko je pobjedio?
Tko ovdje pobjedjuje?
Nisam dugo: mirzo
BoDerek » wrote: Nodens to nije rekao
Oš da kvotam i di je objašnjavao da ne govori o sponzama (što ali insinuira da nije bitno kakav je nego da je bogat) nego o ženama koje PRIVLAČE takvi muškarci.nodens » wrote:
Ne, nije. To je upravo visceralna reakcija - 'alfa mužjak' se prepoznaje po svom 'socijalnom statusu' tj. po ponašanju u 'peer group'-u. Dakle, ne radi se o 'kalkulaciji' bogatstva i uspješnosti, nego doslovno o intuitivnoj reakciji na tu spoznaju. Vidim da i ti radiš istu grešku kao i Tea, misliš da ja govorim o 'sponzorušama'. Ne, ne govorim o sponzorušama, nego o većini žena, jer na većinu žena percepcija 'statusa' muškarca djeluje pozitivno, upravo na toj 'visceralnoj' razini. Evo da ti to ilustriram na primjeru peseka: finding alpha male.
Vidiš ovog peseka koji je ostao zadnji jesti? E, to je 'alfa' u toj grupi pasa. Naravno, da tu grupu spoje s nekom drugom grupom - opet bi se svi skupa počeli mlatiti dok se ne bi iskristalizirao jedan 'zajednički' alfa. E, i taj alfa bi *prvi* imao pristup kujama, da ih dovedu u blizinu. A kako bi kuja 'znala' koji od njih je alfa? Vidiš li ti neku očitu razliku među tim psićima?Meni izgledaju kao jaje jajetu...e, 'znala' bi upravo po njegovom ponašanju u svom 'peer group-u' - znači, po načinu na koji se ostali mužjaci ophode prema njemu (i on prema njima). I to je ta 'visceralna reakcija' kod ženki, koja je (kod ženki) također važna, a ne samo fizičke predispozicije.
Oprostićete, ali meni je visceralna reakcija na Dikana povraćanje.
Pa čovjek je bio pošemerio, dale smo mu benefit, vs dvije ste ostale pri benefitu jer je to unda. A sad govorite da se ne smije nodensa promatrati u kontekstu "to je nodens". Kako to? Dvostruka mjerila?BoDerek » wrote: Ma davno, unda bio rekao da se moze izabrat, tj.odlucit postat pederom. I upilio po tome
Pa i meni je dobar recimo Brad Pitt, kojeg bi odbacila kao TH nedužne Talijane da mi se pojavi moj xx iz stvarnog života. Al ko me pitakarambol » wrote:Pa jedva sam sklonio slike s Euklidom, a sad ova s ocajnim cipelama...![]()
Kad se teoretski ogoli stvar do kosti onda je normalato da bi od ove u riuznim cipelama zbrisao mam i otisao na belu s onim tetama s plaze.
Ali ali...recimo da bih sve mlade tete odbacio pred Monicom Bellucci...
Pričamo načelno, kao što se i pričalo na temi.
Eto, ne znam znaš li ali tete s plaže imaju možda 25 a teta s cipelama ima sigurnih 55.
I što to govori?
Da su na primordijalnoj razini muškarcima privlačnije mlade žene a ne žene u menopauzi.
I sad mene zanima koliko glupo to zbilja zvuči?
Ono, glupo je u pičku materinu, ajmo se sad isprdavat jer to nema nigdje jeboteee eeeee eeeee, kome su još privlačne mlade žene
Dinosaur power
- Euklid
- old school
Dzabe se trudis kad neki ne zele vidjeti ociglednovišekratni slon wrote:
Oš da kvotam i di je objašnjavao da ne govori o sponzama (što ali insinuira da nije bitno kakav je nego da je bogat) nego o ženama koje PRIVLAČE takvi muškarci.
Meni je jednako blesava Emerova izjava da se ne pali na ništa ispod trideset, just for the record. Smatram to preseravanjem i neistinom, na koncu.
Ali mi je bome blesava i izjava da se žene pale na starčad dočim je mlado meso rezervirano samo za muškarce.
Ali mi je bome blesava i izjava da se žene pale na starčad dočim je mlado meso rezervirano samo za muškarce.
- Euklid
- old school
Nodens, na zalost. I to otkad se maknuo iz rasprave.BoDerek wrote: Nemam pojma
Tko ovdje pobjedjuje?
Nisam dugo: mirzo![]()
![]()
Mada nije to ni tako lose, bar je zanimljivo na trkelju
Tko to tvrdi i gdje?višekratni slon » wrote: No, ontopic. Dakle, žene se pale na bogate muškarce. Ne na mlade.
Linkaj, zbilja.
I tebi sve ovo kvotano znaci da se zene pale na dikana?višekratni slon wrote:
Oš da kvotam i di je objašnjavao da ne govori o sponzama (što ali insinuira da nije bitno kakav je nego da je bogat) nego o ženama koje PRIVLAČE takvi muškarci.
Evo, ja mora da san luda.
Dikan je klaun!! Klaun s parama! On nije taj pesek alfa muzjak.
Idem spavat, nemrem vise.
Meni je ovo seksistička bljuvotina. Da ju je napisao karambol, euklid, lastan, emericzy, bilo tko, rekla bih isto.nodens » wrote: Jooooooj. Ne 'drvim' ja o NOVCU, nego o STATUSU. I o onim oznakama statusa, kao što je socijalno samopouzdanje, ponašanje ostalih muškaraca u blizini tog jednog (snishodljivost itd). Pa jedno 4 puta sam naglasio da ne govorim o sponzorušama, nego o tom intuitivnom dojmu o muškarcu, dojmu koji procjenjuje koliko je muškarac 'uspješan', tj. 'sposoban'. Naravno da to nije 1:1 korelacija s količinom novaca u džepu, jbt. Niti sam to tvrdio.![]()
INače, sva je logika da žena želi stvoriti 'uspješno' potomstvo. A ne 'zdravo i snažno'. Zdravo i snažno je 'dobro' ZATO što je uspješno, a ne zato što lijepo izgleda.Ali ključna riječ je uspješnost, sposobnost preživljavanja i brige za sebe, osiguranje egzistencije itd. Naravno da je zdravlje vrlo zgodna stvar, jer ako nemaš zdravlje, džaba ti 'status', kad ćeš možda umrijeti. To se podrazumijeva. Zar moram doslovno svaku očiglednu začkoljicu eksplicitno napisati? Netko tko bi izgledao kao gnom, koliko god bio bogat, teško da bi bio privlačan. Ali teško i da bi se drugi muškarci prema tom gnomu ponašali snishodljivo, koliko god bio bogat.
![]()
Eto ga na.![]()
Ja sam samo rekao da u tom evolucijskom smislu, muškarcima 'sporije' opada 'privlačnost'. Ako je neki muškarac u mladosti bio 'zdrav, otporan i snažan' - što se na njemu i danas vidi, bez obzira što se npr. malkoc potrošio - ali s druge strane ima status kao demonstraciju svoje sposobnosti, jel - zašto bi on mnogo izgubio na privlačnosti? Pa geni su mu i dalje isti, i te uspješne gene bi prenio na svoje potomke, zar ne? Kakve veze ima ako ne može jebati 2 puta dnevno po 2 sata, jebote led?![]()
S druge strane, žena kad uđe u menopauzu, po kojoj evolucijskoj logici bi mogla zadržati bogzna kakvu privlačnost? Sheesh, kako jednostavan koncept, a odbijaš ga shvatiti samo iz tih bezveznih ideoloških razloga. Nisam ja 'seksist', nije seksizam ustanoviti biološke razlike između spolova. Seksizam je etički sud, tvrdnja o različitoj 'vrijednosti' spolova, a 'vrijednost' (u tom ljudskom, etičkom smislu) uopće nema veze s biologijom, ona se tim konceptom ne bavi.
I opet se referira na to da ne GOVORI O SPONZAMA. Isuse, ovdje stvarno treba crtati.
I jebala vas menopauza da vas jebala. https://www.google.com/search?q=nigella ... swa04YGIDA 53 godine.
Možemo tako vaditi zgodne i ružne primjerke jednog i drugog spola. Ne vidim point. Ona baba s nogama ide u prilog nodensovoj tezi o babetinama, Nigella ne ide, Dikan ide u prilog tezi o bapcima, Clooney ne ide i šta sad.
Možemo tako vaditi zgodne i ružne primjerke jednog i drugog spola. Ne vidim point. Ona baba s nogama ide u prilog nodensovoj tezi o babetinama, Nigella ne ide, Dikan ide u prilog tezi o bapcima, Clooney ne ide i šta sad.
Evo, odličan primjer. RepulsiveTea Tree » wrote:Evo jednog bogatog, mlada i lijepa se, očigledno, pali na njega. Tko smo mi da kažemo da on ne valja?
I Heidi Klum se palila na njega.
Ali ne pali se ona na njega nego na njegovu lovu. moć, status... a to je upravo Nodens govorio
To je ono što ga je "proljepšalo". Zato ne riga baš svaki put kad se ševe, možda tek svaki treći.
A i sigurno ima dobrog dilera, to isto ne smijemo zanemariti u računici
Osjećaj je obostran.višekratni slon » wrote:
Meni je ovo seksistička bljuvotina. Da ju je napisao karambol, euklid, lastan, emericzy, bilo tko, rekla bih isto.
I opet se referira na to da ne GOVORI O SPONZAMA. Isuse, ovdje stvarno treba crtati.
Pa jebote šta je menopauza nego odumiranje reproduktivne funkcije. Ako na nesvjesnoj razini tražimo partnere zbog razmnožavanja, kojem zdravom primjerku željnom množenja treba roba kojoj je prošao rok trajanja (
Šta je seksistički, to što je utvrdio da žene u neko doba gube funkciju
- Euklid
- old school
Rekoh ti da se dzabe trudis.višekratni slon wrote:
Meni je ovo seksistička bljuvotina. Da ju je napisao karambol, euklid, lastan, emericzy, bilo tko, rekla bih isto.
Ove ti sad ne bi priznale da su zabrijale taman se morale sevit s dikanom i nodensom naizmjence
-
- Information
-