Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Bara huda

Post 06 Jul 2013, 21:36

Euklid » wrote: Jel ti bilo lijepo s njim? Je.
Jesi uživala? Jesi.

Već to je puno više nego što neki imaju.
Je li joj bilo i ruzno s njim? Je.
Jel se napatila? Jest.

Vec to je puno vise nego sto neki imaju.
:D

Radi se o omjeru patnje i uzivanja. Ne mislim da veliki uzitak mora ici zajedno s velikom patnjom.
Mozes patit puno radi malo uzitka i onda taj mali uzitak bude nevrijedan patnje.
Ako ti nakon svega ostane gorak okus u dusi, znaci da nije vrijedilo.

Ali, podrzavam tvoje pravo da uzivas u patnji. :lux:
Svakom svoje, vec prema zeljama.
Štono bi reko naš narod - poslije jebanja nema kajanja...
Naravno da ima, kajanje uvijek dolazi nakon ucinjene stete a ne prije. I ne vrijedi narocito, mozda kao upozorenje za ubuduce.

Ali ovdje ni nije rijec o kajanju, ovdje je rijec o saniranju stete.
Euklid wrote:Slažem se.

Ali u neku ruku lijepo je i kada patiš.

Barem znaš da nisi mrtva.
Pa da, bice da su najzivahniji oni koje je Dante spremio u deveti krug pakla.
Ti se svaki dan vesele sto su tamo. :lux:
Sve im ovi iz raja zavide. :zubo:

Patnja je podcijenjena...
Haujesno! :rolleyes:

Mlada, pametna cura kao ona ne bi trebala sada patiti na nacin na koji pati.
Stigne to i kad dodje u tvoje godine. :D

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 06 Jul 2013, 21:37

Éowyn wrote:Lako moguće. Meni doduše nije potrebno prisjećati se pradavnih veza jer si svakodnevno radim cirkus od života, ali zašto ne. Kaže Čiča da je patnja podcijenjena :zubo:
Patnja je, zapravo, super.

Ono... kad te ostavi voljena osoba... osjecaj je ponekad intenzivniji nego zaljubljenost na pocetku veze...

Kad boli, trga, izjeda... ma predobro nesto...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bara huda

Post 06 Jul 2013, 21:48

višekratni klon » wrote:
Mislim, kad god sam slaba i poražena onda krenem patiti iznova u vezi toga, kopam po prošlosti i tražim odgovore. To mi je obrazac neki. :zubo: A nekako sam se nadala da će to proći, mislim, ostalih bivših se i ne sjetim u tom smislu nikad.
Moj ego to slabo podnosi jer ono, em naknadno uvijek iznova saznajem da me netko nikad nije volio (ovo ozbiljno mislim) em se još toliko vremena nakon sjećam te osobe dok nju boli k. :ne zna:
I pretpostavljam da mi vjerojatno lakše kanalizirati bol kroz nešto konkretno, dakle osobu, odnos, nego općenito. :misli:
Ili time bježim od stvarnosti.
Nemam pojma više. Ali odvratna neka bol i mučnina mi je nalegla zadnjih dana.

E da, patnja je odvratna. I ja sam se jako odvikla od boli.
Ma to je sranje da patnja vrijedi ista. Nju podnosis jer ne mozes drugacije, kad se vec, jelte, sjebes, ali da se uziva u patnji zato da se zna da si ziv...pa onda sam radije mrtva. :D

Jebes patnicki zivot. Pogotovo patnje ovakve vrste.
Ionako ima dovoljno problema koje treba rjesavati vec sto se opstanka tice, natovariti na to dodatnu patnju, pogotovo onu koja je prosla, (ovako kako ti sad radis) je po meni skretanje misli s drugih stvari koje te jebu.
Neki vid zavlacenja pod dekicu.

Da imas decka s kojim ti je dobro, ne bi se ovog ni sjetila. Ili bi se slatko nasmijala svojoj nekadasnjoj obezglavljenosti.
Da imas jos i diplomu uokvirenu na zidu, gdje bio kraj tvojoj sreci?
Bara huda

Post 06 Jul 2013, 21:52

Euklid » wrote: Patnja je, zapravo, super.

Ono... kad te ostavi voljena osoba... osjecaj je ponekad intenzivniji nego zaljubljenost na pocetku veze...

Vis vis, mozda je to objasnjenje zasto ljudi ostaju u losim brakovima? :misli: :ne zna:
Njima je zapravo super iako misle da im nije. A ni ne kuze da su zapravo na vrhu svijeta. :D
jednokratni klon

Post 06 Jul 2013, 21:52

Bara huda » wrote: Ionako ima dovoljno problema koje treba rjesavati vec sto se opstanka tice, natovariti na to dodatnu patnju, pogotovo onu koja je prosla, (ovako kako ti sad radis) je po meni skretanje misli s drugih stvari koje te jebu.
Neki vid zavlacenja pod dekicu.
I ja tako mislim. Bar mi je tako lakše misliti jer bi bilo stvarno lejm nakon svega i toliko vremena patiti za osobom. I to s obzirom na sve.
Počelo je otkad sam pala ispit. Bila sam budna 24 sata i tako polako skrenula na misli o tome i sad se nikako ne mogu išamarati da se vratim u stvarnost gdje se to nije JUČER dogodilo. :facepalm: Ali bol je stvarna, neki odvratni pritisak u grudima, onako baš jak i oduran, dugo nisam to osjetila. Pretpostavljam da se na taj način nosim s trenutnim porazom.
SAmo, ne znam kako da prestane.
Da imas decka s kojim ti je dobro, ne bi se ovog ni sjetila. Ili bi se slatko nasmijala svojoj nekadasnjoj obezglavljenosti.
Na ovo prvo ne mogu utjecati, a i sve manje mi se čini da će tako i biti, bar u nekom normalnom obliku.
A ovo drugo, najgore je što mi je snaga kao u onim igricama 0. low, extra low. 0 života.
Bara huda

Post 06 Jul 2013, 22:08

višekratni klon » wrote:
I ja tako mislim. Bar mi je tako lakše misliti jer bi bilo stvarno lejm nakon svega i toliko vremena patiti za osobom. I to s obzirom na sve.
Počelo je otkad sam pala ispit. Bila sam budna 24 sata i tako polako skrenula na misli o tome i sad se nikako ne mogu išamarati da se vratim u stvarnost gdje se to nije JUČER dogodilo. :facepalm: Ali bol je stvarna, neki odvratni pritisak u grudima, onako baš jak i oduran, dugo nisam to osjetila. Pretpostavljam da se na taj način nosim s trenutnim porazom.
SAmo, ne znam kako da prestane.
Mozda podsvjesno kaznjavas samu sebe?
Znas da si zeznula sto nisi trebala, sad tu nista ne mozes do jeseni ali superego trazi neku "kaznu" za napravljeno.
Tu mu uskace id sa svojim arsenalom tuzbalica i sad si tu di jesi.

Proci ce s vremenom, sad probaj okupirati misli s necim drugim, koliko si u stanju. Ionako znas da je to davno raspadnuta lesina, da je ovaj trenutni osjecaj tek tvoja hologramska projekcija neceg sto vise ne postoji.

Moja svekrva se drogira ljekovima, ona sama kaze da ako ne pije xanaxe i ostalo da joj dolaze lose misli, nezadovoljstvo i tezina u prsima i da joj je bolje kad se otupi. Vidi se to na njoj.
Ali jebiga, ona ima 90 i nije da se ima cemu nadati.

A ti ni ne pomisljaj na takve stvari, imas ti jos dosta zganaca pojesti do toga. :D
Na ovo prvo ne mogu utjecati, a i sve manje mi se čini da će tako i biti, bar u nekom normalnom obliku.
A ovo drugo, najgore je što mi je snaga kao u onim igricama 0. low, extra low. 0 života.[/quote]
Ok, zato imas ljeto pred sobom da se rekuperas. Kako...snagom volje za koju ti se cini da je nemas.
Ali odjebi misli o onome sto si zajebala, strebaj koliko god ne mogla i rijesi stvar na jesen.

Ili odi prodavat ribu na peskariju ranom zorom a onda spremat nekome apartmane preko dana i navecer konobarit do kasane ure. Da bi se ujutro opet digla...prodavat ribu, spremat apartmane, konobarit. :D
jednokratni klon

Post 06 Jul 2013, 22:11

Baro, stvar je u tome da nemam vremena. Il ću se sad dić s poda ili ošlo sve u propast. A meni se valjda mili zaleći. :facepalm:
Pardon, tek sad sam vidila drugi dio kvota. :D
Éowyn

Post 06 Jul 2013, 22:45

Bara huda » wrote:
Procitala sam. Cak i pisala. Sad mi zvuci gore nego sto je onda, bar sudeci po mom bedsatom upisu. Tip je bio pizda na kub.
Drago mi je bilo procitati tvoje friske upise.. :)
Ocito si se oporavila od tog loseg iskustva ali imala nesrecu opet uletit u slicno.
Mene zapravo to najviše muči, što ispada da nisam naučila baš ništa. A odmah sam na početku sama sebi rekla da nema teorije za išta više od kave jer ne želim opet biti nečija privremena zabava.

Cini mi se da ti je uletio dok si jos bila frisko "na podu" od ovog prvog. Ako ja dobro racunam.

Mozda ti je zato i uspio uletit iako nije bio dobar izbor.
No kako bilo, sad i to ostavin iza sebe i ajmo dalje.
Dug je put do biranja vesa koji ces obuc ispod vjencanice. :D
Mislim da mi je mogao uletiti pod bilo kojim okolnostima u uspio bi. Inače u situacijama kad sam zbog nekog nesretna, jednostavno ne vidim nikoga drugoga.
I jedva sam se natjerala da odem na tu jednu kavu jer mi se stvarno nije dalo i bila sam apsolutno bezvoljna, a nisam baš niti mogla disati zbog alergije.
I ruku na srce, mislila sam da sam ostavila dojam nečega što je voda donijela.

I onda sam shvatila da sam se zapravo zabavljala. Ne zato što je on glumio klauna već zato što sam ja postala zabavna. I mislim da se nikad nisam sviđala sama sebi više nego kad sam bila u njegovom društvu. U tome je bila stvar.

Mislim da je taj odnos s jedne strane izvukao ono najbolje iz mene. S druge strane me ubijao.

A cuj, mozda si bila visak na lageru ili mu se nije vise dalo, sad ne cini razliku.
Meni se cini da tebe vise muci nacin na koji je to napravio, Onako...klao tupim nozem jer nije imao muda za cisti rez.
Jebiga, tu moras prihvatiti da razni ljudi razno vide stvari.

Ako njemu ta veza nije bila bitna kao tebi, onda se njemu nije ni cinilo da tebi tesko pada sto te izbjegava i sjeti te se kad nema nista pametnije za raditi jer je sudio po sebi. Uostalom, nesto ti je u tom smislu i natuknuo, ako dobro kuzim. A i ti si bila samozatajna i sto vise neopterecavajuca pa mu nije izgledalo da je to big deal.

Ljudi obicno tako rade, sude po svojim osjecajima i tesko se stavljaju u tudje cipele.
Ako je i pomislio da tebi nije isto kao i njemu, svejedno mu to nije bilo dovoljno bitno za osobnu inkomodaciju koju bi drugaciji prekid trazio od njega.
Valjda je u svojim ocima sad vise fer nego sto bi se osjecao da je "sluzbeno" prekinuo. :ne zna:
Kako bilo, sad je i to iza tebe. :lux:
Istina, mene najviše muči način na koji je to napravio. Čisto zato jer mislim da sam razumna osoba kojoj se može bez problema reći da je gotovo bez nekih posebnih objašnjenja. 'Ne da mi se više' je sasvim dovoljno.

Meni je trenutno teško procijeniti da li je u pitanju samo moj povrijeđen ego ili nešto više. Jer ja sam ga, prije svega, prestala privlačiti. A to je meni jako teško probaviti.
Ako je istina da sam i dalje ugodan sugovornik (a tvrdi da mi se ne bi javljao da nisam), onda sam mu jednostavno postala neprivlačna :ne zna:

I otkad me stavio na ignore, ja se njemu nisam javljala. Uvijek bi se on meni javio. Zar nekome stvarno moze biti toliko dosadno u zivotu?
Ali, ima jedan momak koji bi ti po mom sudu mogao bit dobar sparing partner, usovac uglavnom, nije preaktivan, zaposlen covjek koji se bacio se u poso jerbo nema srece u ljubavi ali moji provodadzijski spurijus voli dat sebi maha. :D
A da? :raspa:

Eh, ostatak pota...pa da, meni se cini da ti imas taj sindrom ne samo u ljubavnim odnosima.
Ti se rijetko volis postaviti u centar svojih interesa, kao da ti je veci uzitak ciniti usluge nego da se tebi cine.
Nemoj krivo shvatiti, u redu je ciniti dobro drugima, to ljude cini zadovoljnima na osobnom nivou. Onako....osjecas se dobro kad napravis nekome dobro pa je taj sretan a ti si sretna jer je on sretan. Tako nekako.

Ali je lose kad to predje u pretjeranost i onda nas cinjenje dobra pocne opterecivati vise nego sto nam donese zadovoljstva zbog ucinjenog.

Recimo....sestra i ti i kuca.
Ti si iz usluge njoj izasla u susret ali kad si osjecala da bi ti radije bila sama u tome sto jest tvoje, griznja savjesti i los osjecaj koji si morala proci da zivis sama ( a sto si osjecala da zelis i trebas) je umanjivala zadovoljstvo toga da zivis sama.

Uh skomplicirala sam, htjela sam reci da nekad moras znati reci "ne" i "dosta je vise i nize" da bi mogla biti zadovoljnija.
I ja volim ugadjati, pogotovo mojima doma, ali mi isto zna dopizditi i uspjela sam se nauciti da nekad i ne bude tako kao sto sam prije radila a da pri tome nemam griznju savjesti.
Vidiš, jako su rijetki ljudi koji misle da ja ikome ugađam i da nisam sama sebi u centru svemira. Meni je bilo grozno radi čitave situacije sa sestrom, ali ja na van djelujem prilično hladno. Ispala sam samo hirovita i pomalo sebična. Sumnjam da je itko primijetio da me muči ikakva grižnja savjesti.

Sa sestrom sam već drugi dan bila u super odnosima. Sad mi kupuje neke sitnice za kuću jer ima osjećaj da je ona više toga dobila i da bi meni moglo biti krivo. I dolazimo si u goste svaki dan :mig:

Na poslu se stvarno trudim da netko drugi ne ispašta zbog mene (jer ja radim posao za troje ljudi, a kad-tad me netko mora mijenjati) i čak sam došepala do posla kad sam uganula nogu jer je kolegica koja me mijenja bila izbezumljena količinom posla koju je trebala napraviti umjesto mene. Ispala sam umišljena i puna sebe jer mislim da sam nezamjenjiva :ne zna:

U ovoj situaciji, ja sam mjesecima razmišljala kako da odem. Čak i prije nego me stavio na ignore sam željla otići, jer koliko god mi je bilo lijepo u nekim trenucima, ja sam bila druga osoba. Ona koja ne valja dovoljno da bi bila prva.
I to me dugo mučilo. I na kraju sam prestala valjati i kado druga osoba i postala chat frendica.
I mjesecima sam razmišljala da li da odem i otišla sam tek kad sam shvatila da stvarno više ne mogu. I osjećam se grozno što radim scene kad je u takvoj situaciji (ne bih u detalje, ali nema polja u životu u kojem mu nije katastrofalno loše). Vrlo vjerojatno ispadam histerična luđakinja koja se ljuti radi jedne kave. Imam osjećaj da je on to tako shvatio.

Uostalom cura koja ubije nazgula i witch kinga ne moze uvijek i svuda biti pussy. :D
Ah Eowyn :cerek: Mislim da bi mi ubijanje Nazgula bio manji izazov nego li shvaćanje svih tih kompliciranih međuljudskih odnosa.
Desire makes slaves out of kings.
Éowyn

Post 06 Jul 2013, 22:50

Euklid » wrote: Patnja je, zapravo, super.

Imam osjećaj da se ti zaljubljuješ dva puta dnevno :mig: Pa onda i patiš dva puta dnevno. I tako u krug.

Što ima dobro u tome da misliš da druga osoba ne misli da vrijediš dovoljno?
Bara huda

Post 07 Jul 2013, 00:32

Éowyn » wrote:
Mene zapravo to najviše muči, što ispada da nisam naučila baš ništa. A odmah sam na početku sama sebi rekla da nema teorije za išta više od kave jer ne želim opet biti nečija privremena zabava.
Ponavljanje je majka ucenja.
Sad si naucila da ni kave sa zauzetima nisu dobre.

Mah, ti si bila lesana i prije te kave, jedina sansa ti je bila da ti se bas jako ne svidi uzivo.

Ali...ako se stvarno zelis cuvati od takvih sitacija sa zauzetima, onda izbjegavaj i chatanja s njima. Jerbo si tu uvijek na tankom ledu ako ti se netko svidi kroz rijec.

Svi zelimo bliskost s nekim, kad naidjes na nekog s kim se ustimas u duhu, onda je mali korak do stimanja i u ostalim djelovima tijela.
Cini mi se da ti je uletio dok si jos bila frisko "na podu" od ovog prvog. Ako ja dobro racunam.

Mozda ti je zato i uspio uletit iako nije bio dobar izbor.
No kako bilo, sad i to ostavin iza sebe i ajmo dalje.
Dug je put do biranja vesa koji ces obuc ispod vjencanice.
Mislim da mi je mogao uletiti pod bilo kojim okolnostima u uspio bi.
Ajde, sta mu je toliki? :eek:

Zezam te malo, ja vjerujem da netko nekome moze uletiti samo kad je osoba spremna da joj se uleti. Ne mora ona ni biti svjesna da zeli ulet, ali ipak mora biti otvorena za takve stvari.
Inace nis od toga.

Inače u situacijama kad sam zbog nekog nesretna, jednostavno ne vidim nikoga drugoga.
I jedva sam se natjerala da odem na tu jednu kavu jer mi se stvarno nije dalo i bila sam apsolutno bezvoljna, a nisam baš niti mogla disati zbog alergije.
I ruku na srce, mislila sam da sam ostavila dojam nečega što je voda donijela.

Eto, ti ne vidis kad si nesretna, netko ne vidi kad je zaljubljen, netko uvijek vidi, netko nikad. I budi sad tu pametan. :ne zna:

Ocito je i njemu dobro sjelo dopisivanje kad ga tvoja naplavina nije odbila.
No, neke ljude odusevljavaju poceci, eto, kaze Arsen Ines da mu je najdrazi pocetak.
Requiema.
Samo sto je njemu ocito to bilo dovoljno. :ne zna:
I onda sam shvatila da sam se zapravo zabavljala. Ne zato što je on glumio klauna već zato što sam ja postala zabavna. I mislim da se nikad nisam sviđala sama sebi više nego kad sam bila u njegovom društvu. U tome je bila stvar.

Mislim da je taj odnos s jedne strane izvukao ono najbolje iz mene. S druge strane me ubijao.

O da, to je krasno kad vidis da si nekome poticajan. Da on u tebi vidi ono sto ti sama ne vidis a onda najednom pocnes sebe gledati kao nesto posebnije.
Iako znas svoje mane i vrline od prije, nekako se vidis drugacije. Ljepse.

Mana je sto se pretvoris u obicno malo drvo kad se sunce malo skrije. I imas dojam da si losije drvo nego sto jesi. Sto nije istina, znas da si uvijek isto drvce, a li eto...boli gledati se obicno nakon sto znas kako mozes biti lijepa.

Istina, mene najviše muči način na koji je to napravio. Čisto zato jer mislim da sam razumna osoba kojoj se može bez problema reći da je gotovo bez nekih posebnih objašnjenja. 'Ne da mi se više' je sasvim dovoljno.

Meni je trenutno teško procijeniti da li je u pitanju samo moj povrijeđen ego ili nešto više. Jer ja sam ga, prije svega, prestala privlačiti. A to je meni jako teško probaviti.
Ako je istina da sam i dalje ugodan sugovornik (a tvrdi da mi se ne bi javljao da nisam), onda sam mu jednostavno postala neprivlačna :ne zna:
Ja ne znam kako izgledas, ali nekako mislim da bi muski radije imali neobavezne odnose fizicke naravi nego sto bi zudili za ugodnim sugovornikom suprotnog spola s kojim bi samo kafenisali.
Rekla bih da mu se prije nije dalo s tobom divaniti o smislu i bitku a nije mogao nakon takvog pocetka rec...daj mi, znam da imas.
Pa je sve otkazao.
:ne zna:

A da? :raspa:
Aha! :D

Samo sto ne znam kako se ti provodadzijski poslovi provode u stvarnosti, pogotovo kad su zrtv.. kandidati nesvjesni da im se kroji sudba. :D

Vidiš, jako su rijetki ljudi koji misle da ja ikome ugađam i da nisam sama sebi u centru svemira. Meni je bilo grozno radi čitave situacije sa sestrom, ali ja na van djelujem prilično hladno. Ispala sam samo hirovita i pomalo sebična. Sumnjam da je itko primijetio da me muči ikakva grižnja savjesti.

Sa sestrom sam već drugi dan bila u super odnosima. Sad mi kupuje neke sitnice za kuću jer ima osjećaj da je ona više toga dobila i da bi meni moglo biti krivo. I dolazimo si u goste svaki dan :mig:
Ma to su obiteljska veselja.
Drago mi je da je tako proslo. :)
Na poslu se stvarno trudim da netko drugi ne ispašta zbog mene (jer ja radim posao za troje ljudi, a kad-tad me netko mora mijenjati) i čak sam došepala do posla kad sam uganula nogu jer je kolegica koja me mijenja bila izbezumljena količinom posla koju je trebala napraviti umjesto mene. Ispala sam umišljena i puna sebe jer mislim da sam nezamjenjiva :ne zna
Sto se tice ovog, nije se rodio tko bi svima ugodio. Nekad ces proci tako, a drugi put ce ti rec da samo gledas kako da se izvuces od posla makar imala slomljenu nogu. :D

U ovoj situaciji, ja sam mjesecima razmišljala kako da odem. Čak i prije nego me stavio na ignore sam željla otići, jer koliko god mi je bilo lijepo u nekim trenucima, ja sam bila druga osoba. Ona koja ne valja dovoljno da bi bila prva.
I to me dugo mučilo. I na kraju sam prestala valjati i kado druga osoba i postala chat frendica.
I mjesecima sam razmišljala da li da odem i otišla sam tek kad sam shvatila da stvarno više ne mogu. I osjećam se grozno što radim scene kad je u takvoj situaciji (ne bih u detalje, ali nema polja u životu u kojem mu nije katastrofalno loše). Vrlo vjerojatno ispadam histerična luđakinja koja se ljuti radi jedne kave. Imam osjećaj da je on to tako shvatio.
Hm, ne bih rekla da je tako shvatio.
Prije da mu je laknulo sto vise ne mora biti tamo gdje mu se ionako nece.
Ako se javi reda radi, onda je to da sebi moze rec...pa ja sam pokusao ali ona nije bila za. :ne zna:

A zapravo zna da je pizda koja nije imala muda rec da ne bi vise.
Ok, mozda on ne zna, ali ja znam da jest. :D

Za tebe nisam stekla dojam da si radil scene.
Tko zna, mozda si i trebala koji put. :ne zna:

Uostalom cura koja ubije nazgula i witch kinga ne moze uvijek i svuda biti pussy. :D
Ah Eowyn :cerek: Mislim da bi mi ubijanje Nazgula bio manji izazov nego li shvaćanje svih tih kompliciranih međuljudskih odnosa.[/quote]

He, he, to zato jer se nisi susrela s Nazgulom oci i oci.
Ipak su ljudi pitomiji. Barem vecina. Ostale komplikacije dolaze od tvoje strane, prevelikog razmisljanja, analiziranja, preispitivanja i zelje da se svima dopadas.
Sto ne moze biti.
Éowyn

Post 07 Jul 2013, 01:12

Mi se skoro uopce nismo dopisivali :mig:
Nisam bas pala na 'djelujes zabavno, ajmo na pivu' :zubo:

Mislim da sam ja zapravo sve inicirala. Znala sam da je zauzet, znala sam da mi to ne odgovara, ali mislim da se u pocetku sve odvijalo na moju inicijativu.

Ne zelim se svidjeti svima. Za puno ljudi me jednostavno nije briga sto misle o meni. Ali osjecam se jadno kad je meni netko super, a ja njemu nisam :tuzni: a to se pocelo desavati u svim situacijama u kojima mi se netko svidi. Nikad nije uzajamno.

Pitao me sto nije u redu i objasnila sam na prilicno bezobrazan nacin. Uglavnom, rekao je da mu nije jasno zasto mislim da je problem u meni i da je stvar u tome sto trenutno ima problema.

I ne znam kako da mu objasnim da meni to zvuci jako nerealno s obzirom na to da se s drugim ljudima normalno druzi. I osjecam se kao pokvarena ploca, jer on uporno misli da se ja durim jer bih isla na kavu, a njemu se ne da.

Mozda sam odabrala los tajming da odem :ne zna:

P.S. Stvarno me zanima tko je taj s US-a :zubo:
Bara huda

Post 07 Jul 2013, 10:49

Éowyn » wrote:Mi se skoro uopce nismo dopisivali :mig:
Nisam bas pala na 'djelujes zabavno, ajmo na pivu' :zubo:

Mislim da sam ja zapravo sve inicirala.
aha, znaci pala si na njegove postove na forumu.

Ocito dobro pise. Mana kod takvih "lovaca" jest sto su oni privlacni vecem broju ribica.
I jos je gore sto je takvih zanimljivih muskih malo a zanimljivih zenskih puno vise.
Barem je moj dojam takav.
Cesce uocim postove zena kao zanimljivih umova nego sto mi se to desi sa muskim nikovima. :D

Doduse, ni ne citam puno vecinski "muska podrucja". Osim ljesa, ali tamo su malo..hmmm.....predimenzionirani. :rofl:

A on ako je tako privlacan samim pisanjem bez uletavanja, vec je po zakonu ponude i potraznje "skupa roba" . Ocu rec, puno kosta na kraju.. :D
Znala sam da je zauzet, znala sam da mi to ne odgovara, ali mislim da se u pocetku sve odvijalo na moju inicijativu.
A zasto si to onda radila?
Pogotovo ako si bila jos frisko sjebana od onog proslog?
Ako si isla klin klinom izbijat, kud opet na poznati obrazac koji te nije usrecio?

Citala si tu temu na forumu...projekcije i obrasci...?
Ne zelim se svidjeti svima. Za puno ljudi me jednostavno nije briga sto misle o meni. Ali osjecam se jadno kad je meni netko super, a ja njemu nisam :tuzni: a to se pocelo desavati u svim situacijama u kojima mi se netko svidi. Nikad nije uzajamno.
Pa da, to o svidjanju svima se uglavnom i odnosi na one kojima zelimo da se svidimo. :D
Ista stvar je i s frendicama, familijom, poznanicima.
Nravno, svakome u odredjenoj kolicini koja nam pase.

Grdo je i kad se nekome svidjas vise nego on tebi, zna i to tlaciti. Pogotovo ako si obzirna osoba koja ne zeli povrijedjivati druge.
A i to se desava. :D

Da, da, uzajamnost je prava rijec za zadovoljne odnose.
Pravilan omjer davanja koje usrecuje i primanja koje isto usrecuje.
Pitao me sto nije u redu i objasnila sam na prilicno bezobrazan nacin. Uglavnom, rekao je da mu nije jasno zasto mislim da je problem u meni i da je stvar u tome sto trenutno ima problema.

A sto ce ti rec....da mu se vise nece i ispast ...hmm...nekulturan? :D

Problem i nije u tebi nego u njemu. Jer mu nije vise stalo kako je bilo u pocetku.

Ako te muci "zasto, o zasto to?", a jebiga, tu nema odgovora.
Kako si mu se svidla, tako si i prestala mu se svidjati.
Samo sto se ljudi nikad ne pitaju....zasto je pocelo, nego...zasto je prestalo.
Osim ako ne prestane prvo kod njih samih, onda se ne pitaju. :D

A nis tu ne mozes, prihvatis i ides dalje....u nove pobjede i poraze. :ne zna:
I ne znam kako da mu objasnim da meni to zvuci jako nerealno s obzirom na to da se s drugim ljudima normalno druzi. I osjecam se kao pokvarena ploca, jer on uporno misli da se ja durim jer bih isla na kavu, a njemu se ne da.

Mozda sam odabrala los tajming da odem :ne zna:
Tajming za otic iz ovakvog tipa veze moze bit samo prekasno, ne prerano.

Meni to izgleda kao da se decko izvlaci na foru prebacivanja krivnje na tebe sto se ne druzite vise. Na tvoje "nerazumjevanje za njegove probleme i trenutno tesku situaciju" . Koja se, doduse, nece poboljsati u skorije vrijeme, ali ipak....ti si kriva i durljiva.

Valjda mu je tako lakse se brijat ujutro. :ne zna: :D
P.S. Stvarno me zanima tko je taj s US-a :zubo:
:cerek:
muz mi se probudio pa moram ic spremat dorucak i kuhat frisku kavu, ( vec me jadan morao dva put podsjecati a ja nikako da dovrsim :gaah: ) ali se vratim jos. :D
Éowyn

Post 07 Jul 2013, 15:31

Bara huda » wrote: aha, znaci pala si na njegove postove na forumu.

Ocito dobro pise. Mana kod takvih "lovaca" jest sto su oni privlacni vecem broju ribica.
I jos je gore sto je takvih zanimljivih muskih malo a zanimljivih zenskih puno vise.
Cesce uocim postove zena kao zanimljivih umova nego sto mi se to desi sa muskim nikovima. :D

Doduse, ni ne citam puno vecinski "muska podrucja". Osim ljesa, ali tamo su malo..hmmm.....predimenzionirani. :rofl:

A on ako je tako privlacan samim pisanjem bez uletavanja, vec je po zakonu ponude i potraznje "skupa roba" . Ocu rec, puno kosta na kraju.. :D

Ako si isla klin klinom izbijat, kud opet na poznati obrazac koji te nije usrecio?

Pa da, to o svidjanju svima se uglavnom i odnosi na one kojima zelimo da se svidimo. :D

Grdo je i kad se nekome svidjas vise nego on tebi, zna i to tlaciti. Pogotovo ako si obzirna osoba koja ne zeli povrijedjivati druge.

Problem i nije u tebi nego u njemu. Jer mu nije vise stalo kako je bilo u pocetku.

Meni to izgleda kao da se decko izvlaci na foru prebacivanja krivnje na tebe sto se ne druzite vise. Na tvoje "nerazumjevanje za njegove probleme i trenutno tesku situaciju" . Koja se, doduse, nece poboljsati u skorije vrijeme, ali ipak....ti si kriva i durljiva.

muz mi se probudio pa moram ic spremat dorucak i kuhat frisku kavu, ( vec me jadan morao dva put podsjecati a ja nikako da dovrsim :gaah: ) ali se vratim jos. :D
Éowyn

Post 07 Jul 2013, 15:32

Bara huda » wrote: aha, znaci pala si na njegove postove na forumu.

Sad se samo sramotim, ali ne, nisam pala ni na postove. Piše uglavnom po LjES-u i piše uglavnom gluposti. Kad sam pristala na kavu/pivu, bila sam stvarno jako loše raspoložena i jako bezvoljna. Kad sam u takvoj fazi (koja traje neko vrijeme), onda se počnem tjerati na druženje.
Mislila sam da će mi dobro doći da se malo maknem iz rutine posao-kuća-umirem od jada, iako nisam imala pojma što ću konkretno pričati na kavi s preživahnim dvadesetogodišnjakom.

U tom trenutku bih vjerojatno otišla na kavu s bilo kim, tek toliko da nisam doma i to je to. Čak mi je i laknulo kad sam vidjela da je u vezi jer sam pretpostavila da je čovjeku samo dosadno i da nema nikakvih primisli.

I nikad do sad nisam dolazila na ideju da se klin klinom izbija. Štoviše, uvijek mi je trebalo bar godinu dana da procesuiram zadnji zajeb i razmišljam o tome i onda još malo razmišljam i tako :D

Iskreno, mislim da se on meni jednostavno previše svidio. Nemam pojma. Čim sam ga vidjela sam znala da to neće dobro završiti, ali ipak sam se morala upustiti u to. Znam biti jako tvrdoglava ponekad :mig:

I možda zvuči čudno, ali on ni u jednom trenutku nije spomenuo curu jednom riječi, niti je ikad razgovarao s njom, slao poruke, ništa. Kad je pričao o svojim svakodnevnim aktivnostima, uvijek je pričao kao da sve radi sam.
I u početku se javljao u bilo koje doba dana i noći. Uglavnom, bilo je jako lako zakopati glavu u pijesak.

Kod onog prošlog sam znala u čemu je problem (koliko god bio bizaran problem). On mi nikad nije rekao u čemu je problem. Nije čak niti rekao da sam mu se prestala sviđati. I dalje mi ne želi apsolutno ništa reći, osim da sam u krivu.
Javila mi se prijateljica jučer da me pita zašto sam ga izbrisala. Razgovarala je s njim i dobila informaciju da je meni očito jako teško u životu trenutno, jer sam ga maknula iz čista mira.
Ne samo da nije shvatio apsolutno ništa od onoga što sam htjela reći, već i misli da mi fali koja daska u glavi.

A ja se na kraju balade osjećam stvarno sebično. Ne zato jer sam otišla, nego zato jer sam otišla u krivom trenutku.

P.S. Osoba s US-a :ceka: :zubo:
Perzefona

Post 07 Jul 2013, 18:10

Éowyn » wrote: I osjecam se kao pokvarena ploca, jer on uporno misli da se ja durim jer bih isla na kavu, a njemu se ne da.
Ma čekaj, zašto ga ti razuvjeravaš u tome (ako to znači pokvarena ploča)?

Pa naravno da se duriš (žalostiš, loše osjećaš, pizdiš, deprimiraš, votever...) ako se njemu na kavu s tobom ne da.

Promijeni ploču i mrtva hladna tako mu reci.

Što gubiš, uostalom?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Jul 2013, 19:06

Éowyn wrote:
Imam osjećaj da se ti zaljubljuješ dva puta dnevno :mig: Pa onda i patiš dva puta dnevno. I tako u krug.

Što ima dobro u tome da misliš da druga osoba ne misli da vrijediš dovoljno?
Ma cisto sam mislio kako je tisucu puta bolje kad imas za kime patiti nego kad nemas nista...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Éowyn

Post 07 Jul 2013, 19:33

Perzefona » wrote: Ma čekaj, zašto ga ti razuvjeravaš u tome (ako to znači pokvarena ploča)?

Pa naravno da se duriš (žalostiš, loše osjećaš, pizdiš, deprimiraš, votever...) ako se njemu na kavu s tobom ne da.

Promijeni ploču i mrtva hladna tako mu reci.

Što gubiš, uostalom?
Me ne razuvjeravam ga u tome da se durim. Razgovor izgleda tako da on kaže da mu je jako žao što nije otišao na kavu sa mnom, ali ima puno problema (i onda se ja osjećam kao zadnja pizda jer mu je moje durenje sasvim sporedno u ovom trenutku), a ja pokušavam objasniti da nije riječ o jednoj kavi već o zadnja 3-4 mjeseca i da mi je teško povjerovati da problemi nestaju kad ide na kave/druženja s drugim ljudima. Sam mi je rekao da se našao na kavi s nepoznatim ljudima s kojima igra igrice.

Meni se ti njegovi izgovori čine kao da uporno vrijeđa moju ineteligenciju.

Konačno sam odlučila otići kad mi je objašnjavao kako se planirao odmoriti na godišnjem, ali je, eto, predruštven pa nije uspio
Perzefona

Post 07 Jul 2013, 19:44

Éowyn » wrote:
Me ne razuvjeravam ga u tome da se durim. Razgovor izgleda tako da on kaže da mu je jako žao što nije otišao na kavu sa mnom, ali ima puno problema (i onda se ja osjećam kao zadnja pizda jer mu je moje durenje sasvim sporedno u ovom trenutku), a ja pokušavam objasniti da nije riječ o jednoj kavi već o zadnja 3-4 mjeseca i da mi je teško povjerovati da problemi nestaju kad ide na kave/druženja s drugim ljudima. Sam mi je rekao da se našao na kavi s nepoznatim ljudima s kojima igra igrice.

Meni se ti njegovi izgovori čine kao da uporno vrijeđa moju ineteligenciju.

Konačno sam odlučila otići kad mi je objašnjavao kako se planirao odmoriti na godišnjem, ali je, eto, predruštven pa nije uspio
Ne znam jel to definitivno gotovo, jel.

Al šta mu imaš pokušavati objasniti? Pa nije retardiran. Kratko i jasno: za mene nisi imao vremena zadnjih mjeseci i to mi smeta. Ima mi to pravo smetati. Ne želim biti s nekim tko nema vremena za mene. Oprosti mi, ali tvoji drugi problemi ne zanimaju me baš. IMaš trenutno problem sa mnom. Prioritetni. :raspa:
Éowyn

Post 07 Jul 2013, 19:57

Perzefona » wrote: Ne znam jel to definitivno gotovo, jel.

Al šta mu imaš pokušavati objasniti? Pa nije retardiran. Kratko i jasno: za mene nisi imao vremena zadnjih mjeseci i to mi smeta. Ima mi to pravo smetati. Ne želim biti s nekim tko nema vremena za mene. Oprosti mi, ali tvoji drugi problemi ne zanimaju me baš. IMaš trenutno problem sa mnom. Prioritetni. :raspa:
Pa pokušavam mu objasniti jer traži objašnjenje. Sam je rekao da nije riječ o glupostima i da trebam reći ako me nešto muči, ali ne razumije nikako.

Njegovi problemi su stvarno užasni, moje durenje mu je valjda na zadnjem mjestu i nije da mu zamjeram zbog toga, ali me frustrira kako ne može shvatiti o čemu pričam :gaah:

I s jedne strane sam stvarno ljuta na njega, s druge strane se osjećam grozno jer je njemu grozno. Treba mi odmor, definitivno.
Perzefona

Post 07 Jul 2013, 20:03

Pa budi onda pred njim ljuta na njega. :) Zašto ti je to teško?

Ti ćeš njemu mirno i lijepo reć da si ljuta i nezadovoljna, a on neće skužit ništa. Gle, sad će me popljuvat zbog spolne diskriminacije, al muški su ti malo onak... nisu baš bistri. :o
Éowyn

Post 07 Jul 2013, 20:06

Perzefona » wrote:Pa budi onda pred njim ljuta na njega. :) Zašto ti je to teško?

Ti ćeš njemu mirno i lijepo reć da si ljuta i nezadovoljna, a on neće skužit ništa. Gle, sad će me popljuvat zbog spolne diskriminacije, al muški su ti malo onak... nisu baš bistri. :o
Kako da budem ljuta pred osobom koja me ne želi vidjeti već mjesecima? :zubo:

Mogu se eventualno snimiti kako sam jako jako ljuta pa mu poslati link na video, ali nekako se bojim da bih mu samo potvrdila da sam u zadnje vrijeme 'malo preopterećena'.
jednokratni klon

Post 07 Jul 2013, 20:10

Ljutiti mail. :ne zna:
To sam ja znala raditi. Iako, istinabog, to je pridonijelo prekidima. Ali, nemaš ionako što izgubiti.
Perzefona

Post 07 Jul 2013, 20:11

Onako kako se stidljivo duriš na njega, i on to misli, iako te ne vidi mjesecima.

Kao što zna da se duriš, tako bi znao i da si ljuta.

Jal ti moram crtat? Piši mu! I budi ljuta. :D Ili nemoj biti ljuta ako nisi. Nemoj glumiti. Piši što misliš i kako se osjećaš. I jasno kaži što ti smeta. I kratko, da shvati. :o

edit: ex je bila brža. I u pravu je. To može i pridonijeti prekidu. Al i ovako ništa od njega nemaš. Al tad barem nećeš imati ovu situaciju da se on nevino i naivno čudi i problem svaljuje na tvoje durenje.
Tea Tree

Post 07 Jul 2013, 21:14

Uhh, ja bih ti rekla da ništa ne pišeš i ne govoriš, da pustiš njega i tu cijelu priču s njim u kurac i ideš dalje.

Teško ti je ovaj tren, neka je, tuci glavom u zid, radi bilo što, ali njega prekriži. Rekli su ti već drugi na ovoj temi, ali čisto da i ja podsjetim: da hoće naći vremena za tebe i našao bi ga. Ma kakve probleme imao, što god mu se u životu događalo. Svaki nastavak odnosa s njim tebi je produžavanje agonije, izvor frustracija, hrpetina pitanja bez odgovora.

Šta je mislio kad je rekao ono, a nije htio pojasniti, a možda je to značilo X ili je više to bilo protkano s Y mada muči ga i Z i to vjerojatno ima veze i s time, a znaš da je u nekoj situaciji postupio onako pa sigurno misli da ćeš ti sada blablabla :zvrko:
Čim to ode u te vode, nema tu leba. Što prije odrežeš manje će boljeti.
Euklid wrote: Ma cisto sam mislio kako je tisucu puta bolje kad imas za kime patiti nego kad nemas nista...
Bogati, nemoj joj to govoriti. :gaah: Ne bi da je propali pjesnik pa treba izvor inspiracije u nesretnoj zaljubljenosti da bi postala slavna nakon smrti. :D
Aj, zaletio si se, rekao i ostao živ, ali stoj tu. Nemoj dalje. :D
Éowyn

Post 07 Jul 2013, 21:25

Ma napisala sam mu. Nekoliko puta.
Imam osjecaj da on mene uopce ne shvaca ozbiljno. Vec nekoliko puta smo imali raspravu o tom nevidanju i nije djelovao kao da.mu je svejedno.

Prvi put kad sam se naljutila na njega smo raspravljali satima.

I sad je htio raspravljati, ali ocito je da se ne kuzimo. I na kraju je i on digao ruke.

I sad je valjda gotovo :ne zna:
  • Information