ja sam opet počela sa žderanjem. eating my feelings away.
Psihokauč - upomoć!!!!
ja to radim cijelog proljeća. sačuvaj bože da dobro izgledam, puj puj. morala sam sve sjebat.
jebote, ko da sam u nekom vakumu zadnjih mjeseci, sve mi je nestvarno i bolesno.
kako ja nisam našla smajli. isuse, popizdila sam posve.
ja bih rewindala, jel se to tako kaže, zaboravila sam kako idu tipke na kazetofonu, na ožujak i odjebala neke glupe misli i krenula ispočetka.Starfish » wrote:yesterday, all my troubles seemed so far away...
meni je to lajtmotiv već par mjeseci.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Mislim da je bio siječanj...Éowyn » wrote:+1
Ne znam da li bihvse vratila u ozujak. Mozda i veljacu.
Mozda cak i u proslu godinu. Ne mogu tocno odredediti kad sam sjebala sve
Place mi se.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Glavni problem (a skupilo se dosta toga) je to sto sam ja stvarno jako jako tupa za meduljudske odnose.ex anais wrote:
Ako želiš o tome, tu smo.
Ponekad uopce ne mogu shvatiti sto ljudi zele od mene i ponekad uopce ne znam kako da se postavim.
I ne znam otici. To je najveci problem. Ja uopce ne znam otici.
Uglavnom, bila sam u nekakvom odnosu s jednom osobom koja je bila u vezi. Dva puta. Oba puta nisam odmah na pocetku znala da je u vezi. To je trajalo jako kratko, no dovoljno da shvatim da ne zelim nikad vise biti druga osoba.
I ukratko, prije skoro godinu dana sam upoznala.osobu koja je u vezi i od samog pocetka to bezuspjesno pokusavam raskinuti.
I svaki dan sama sebi vrlo odlucno kazem.da je gotovo
Osim cinjenice da sam se umjesala.u zivot osobe koju niti ne poznajem i koja mi bas nista nije napravila, ne laska mi niti najmanje to sto sam ocito dobra samo za privremenu zabavu.
I sad, da bi situacija postala jos gora, prije par mjeseci je totalno promijenio odnos prema meni. Bez rijeci objasnjenja. Postala sam mu frendica s kojom povremeno sjedne na kavu. U zadnja dva mjeseca niti to.
I naravno da sam uzasno zbunjena citavom situacijom. Meni je sasvim jasno da nisam bogomdana i da mogu dosaditi nekome. No zasto me onda ne pusti na miru? Sto cu.mu ja u zivotu, na kraju krajeva?
Uglavnom to me muci. Svaki dan iznova. I ponekad sama sebi idem.na zivce i jako.sam.ljuta sto sam.se uopce dovela u takvu situaciju.
Desire makes slaves out of kings.
Éowyn » wrote:
Glavni problem (a skupilo se dosta toga) je to sto sam ja stvarno jako jako tupa za meduljudske odnose.
Ponekad uopce ne mogu shvatiti sto ljudi zele od mene i ponekad uopce ne znam kako da se postavim.
I ne znam otici. To je najveci problem. Ja uopce ne znam otici.
Nitko od nas ne zna otići kad mu je stalo.
Takve stvari je nekako najteže raskinuti. Ne znam točno zašto, ali zbilja je potrebno bježati na prvi znak da je netko zauzet. Gore je tim kad u početku ne znaš.Uglavnom, bila sam u nekakvom odnosu s jednom osobom koja je bila u vezi. Dva puta. Oba puta nisam odmah na pocetku znala da je u vezi. To je trajalo jako kratko, no dovoljno da shvatim da ne zelim nikad vise biti druga osoba.
I ukratko, prije skoro godinu dana sam upoznala.osobu koja je u vezi i od samog pocetka to bezuspjesno pokusavam raskinuti.
I svaki dan sama sebi vrlo odlucno kazem.da je gotovo![]()
Još nisam čula da je netko glatko otišao iz sheme sa zauzetim.
Kužim te. Iz osobnog iskustva. Ne sjećam se uopće kad me netko slobodan pogledao na taj način. Ja sam se ovog proljeća jako uplašila same ideje da bih ikad više upetljala se u tako nešto. I sjebala se samom pomisli kako sam slaba.Osim cinjenice da sam se umjesala.u zivot osobe koju niti ne poznajem i koja mi bas nista nije napravila, ne laska mi niti najmanje to sto sam ocito dobra samo za privremenu zabavu.
I da, ne imponira to nimalo. Ja znam da sam ja preteška osoba za privremenu zabavu, ali jako ne laska kad me netko tako doživi. Grozan osjećaj.
A jebemu. Baš jadno od njega. Pa jesi tražila objašnjenje? Imaš pravo na to.I sad, da bi situacija postala jos gora, prije par mjeseci je totalno promijenio odnos prema meni. Bez rijeci objasnjenja. Postala sam mu frendica s kojom povremeno sjedne na kavu. U zadnja dva mjeseca niti to.
Zbilja ne znam. Ružno je od njega što te ne pušta i drži u tom statusu quo.I naravno da sam uzasno zbunjena citavom situacijom. Meni je sasvim jasno da nisam bogomdana i da mogu dosaditi nekome. No zasto me onda ne pusti na miru? Sto cu.mu ja u zivotu, na kraju krajeva?
Razumijem potpuno.Uglavnom to me muci. Svaki dan iznova. I ponekad sama sebi idem.na zivce i jako.sam.ljuta sto sam.se uopce dovela u takvu situaciju.
Nemam neki savjet jer nema smisla da nekome govorim ono što sama nisam u stanju riješiti. Ja sam to "riješila" tako da sam se zadnjih mjeseci pretvorila u aseksualnu grintajuću babu koja se gnuša ikakvog kontakta takve vrste.
Tako da ti nisam baš od neke koristi. Ali eto, ako ti je lakše, piši, meni nekad izbacivanje misli pomogne malo.
Kad sam shvatila da jednostavno ne želim otići i da ću se upustiti u taj odnos, prihvatila sam činjenicu da će neko vrijeme trajati i da ćemo se nakon toga lijepo razići bez da itko ikome išta zamjera.
Mislim, znala sam što to znači i, nažalost, nisam preteška osoba za to. Štoviše, super mi ide. Sasvim mi je jasno kad se ima vremena, kad se nema, kad se možemo naći, kad može razgovarati, kad ne može...
Ali zbilja sam mislila da će jednostavno jednog dana reći da mu taj odnos više ne odgovara i da ćemo prekinuti. Nisam mislila da će isprobavati do kuda idu granice mog samopoštovanja.
Tražila sam objašnjenje. Mi smo se gotovo čitavo vrijeme svaki dan čuli, a u početku smo se viđali otprilike dva puta tjedno. Ponekad samo na kavi. Ponekad bismo sjedili kod mene i gledali filmove. Ili bih ja došla kod njega na posao kad bi bio sam u uredu.
I onda je odjednom postao opsjednut nekom online igricom i jednostavno nestao. Nisam htjela previše prigovarati, ali sam mu rekla da je zapostavio apsolutno sve radi toga, a njegov odgovor je bio da mu je to najbolji način da ne razmišlja ni o čemu. Što je meni sasvim jasno. Ja sam se zakopala u posao samo da ne razmišljam.
Rekla sam mu jednom, nakon što je po tko zna koji put otkazao dogovor da se nadam da je svjestan činjenice da može u bilo kojem trenutku otići bez ikakvog objašnjenja i da mu zbilja ne želim postati obaveza. Rekao je da ima drugih problema i da uopće nije problem u meni. I da ne želi otići.
Jednom prilikom je onako usput spomenuo da ja baš i ne znam odreagirati kad bih trebala i da se samo ljubazno smješkam. I onda sam mu rekla da se nadam da mu je jasno da je on osoba kojoj najviše toga prešutim jer znam da nema smisla govoriti mu išta i dovoditi i sebe i njega u neugodnu situaciju. I rekao je da zna. Iako sumnjam da je njega ikad bilo briga što se događa u mojoj glavi.
Zadnji put kad smo pričali o problemima u životu općenito, rekla sam mu da me jako muči to što je promijenio odnos prema meni bez ikakvog upozorenja ili objašnjenja i da se već mjesecima pitam što se događa. I na to je rekao da je imao gadnih problema i da je prije nekoliko tjedana prekinuo vezu koja je trajala 9 godina. I to je jedino objašnjenje koje sam dobila. Nisam htjela gnjaviti dalje jer mi je bilo jasno da baš i nije dobro.
I zadnjih par tjedana sam totalno na ignoreu. Rekao je da bismo konačno mogli na kavu. Naravno da nismo. Prvo je rekao da mu je auto na popravku (iako živimo u istom gradu i čisto sumnjam da je planirao dolaziti u moj kvart). Onda više nije niti spominjao išta.
I dalje mi se javlja kad je na poslu i umire od dosade vjerojatno. A meni i dalje nije jasno zašto.
Mislim, znala sam što to znači i, nažalost, nisam preteška osoba za to. Štoviše, super mi ide. Sasvim mi je jasno kad se ima vremena, kad se nema, kad se možemo naći, kad može razgovarati, kad ne može...
Ali zbilja sam mislila da će jednostavno jednog dana reći da mu taj odnos više ne odgovara i da ćemo prekinuti. Nisam mislila da će isprobavati do kuda idu granice mog samopoštovanja.
Tražila sam objašnjenje. Mi smo se gotovo čitavo vrijeme svaki dan čuli, a u početku smo se viđali otprilike dva puta tjedno. Ponekad samo na kavi. Ponekad bismo sjedili kod mene i gledali filmove. Ili bih ja došla kod njega na posao kad bi bio sam u uredu.
I onda je odjednom postao opsjednut nekom online igricom i jednostavno nestao. Nisam htjela previše prigovarati, ali sam mu rekla da je zapostavio apsolutno sve radi toga, a njegov odgovor je bio da mu je to najbolji način da ne razmišlja ni o čemu. Što je meni sasvim jasno. Ja sam se zakopala u posao samo da ne razmišljam.
Rekla sam mu jednom, nakon što je po tko zna koji put otkazao dogovor da se nadam da je svjestan činjenice da može u bilo kojem trenutku otići bez ikakvog objašnjenja i da mu zbilja ne želim postati obaveza. Rekao je da ima drugih problema i da uopće nije problem u meni. I da ne želi otići.
Jednom prilikom je onako usput spomenuo da ja baš i ne znam odreagirati kad bih trebala i da se samo ljubazno smješkam. I onda sam mu rekla da se nadam da mu je jasno da je on osoba kojoj najviše toga prešutim jer znam da nema smisla govoriti mu išta i dovoditi i sebe i njega u neugodnu situaciju. I rekao je da zna. Iako sumnjam da je njega ikad bilo briga što se događa u mojoj glavi.
Zadnji put kad smo pričali o problemima u životu općenito, rekla sam mu da me jako muči to što je promijenio odnos prema meni bez ikakvog upozorenja ili objašnjenja i da se već mjesecima pitam što se događa. I na to je rekao da je imao gadnih problema i da je prije nekoliko tjedana prekinuo vezu koja je trajala 9 godina. I to je jedino objašnjenje koje sam dobila. Nisam htjela gnjaviti dalje jer mi je bilo jasno da baš i nije dobro.
I zadnjih par tjedana sam totalno na ignoreu. Rekao je da bismo konačno mogli na kavu. Naravno da nismo. Prvo je rekao da mu je auto na popravku (iako živimo u istom gradu i čisto sumnjam da je planirao dolaziti u moj kvart). Onda više nije niti spominjao išta.
I dalje mi se javlja kad je na poslu i umire od dosade vjerojatno. A meni i dalje nije jasno zašto.
Ajme eowyn, ne znam je li do tebe ili mene, ali nisam bas potpuno shvatila odnos izmedju tebe i njega.
Shvatila sam da je je imao curu dok je smsao s tobom i gledao filmove, ali nisam bas najbolje ubrala da li je vas odnos bio...kako da kazem...iskljucivo platonsko-razumjevajucih sfera
ili je tu bilo i ovozemaljskih...pa no...sporazumjevanja.
Kako god, meni ovo pari da si ti neka vrsta njegovog melema za ljutu ranu. Da ne kazem, flastera.
Devetogodisnja veza se ne prekida tek tako, jer je, eto, covjeku tako doslo, obino tu prethode mjeseci preispitivanja, mozganja, osluskivanja sebe, pa ...zato ne...i isprobavanja stvari koje se ne bi dopale drugoj ( ili trecoj
) strani.
Ako je tako bilo (bar sto se njega tice), pa onda si ti, stonobisereklo, obrala bostan.
Posluzila za ono za sto si trebala, a sad kad vise nema potrebe za "skretanjem misli" na taj nacin, kad su i kompjuterske igre dovoljne, onda tvoja funkicja sve vise gubi na vaznosti.
Ovo sto tebe muci...zasto to i ne kaze...pa to je jednostavno laksi nacin da sam sebe ne gledas kao pizdu u ogledalu. To nitko ne voli.
Ipak je ljepse kad sebe vidis kao osobu koja je radila kako je u tom trenu osjecala da je najbolje za sebe ne uzimajuci u obzir kolateralne zrtve, nego da se gledas kao osobu koja zna da je preko tudje boli dosla do boljitka za sebe.
Shvatila sam da je je imao curu dok je smsao s tobom i gledao filmove, ali nisam bas najbolje ubrala da li je vas odnos bio...kako da kazem...iskljucivo platonsko-razumjevajucih sfera
Kako god, meni ovo pari da si ti neka vrsta njegovog melema za ljutu ranu. Da ne kazem, flastera.
Devetogodisnja veza se ne prekida tek tako, jer je, eto, covjeku tako doslo, obino tu prethode mjeseci preispitivanja, mozganja, osluskivanja sebe, pa ...zato ne...i isprobavanja stvari koje se ne bi dopale drugoj ( ili trecoj
Ako je tako bilo (bar sto se njega tice), pa onda si ti, stonobisereklo, obrala bostan.
Posluzila za ono za sto si trebala, a sad kad vise nema potrebe za "skretanjem misli" na taj nacin, kad su i kompjuterske igre dovoljne, onda tvoja funkicja sve vise gubi na vaznosti.
Ovo sto tebe muci...zasto to i ne kaze...pa to je jednostavno laksi nacin da sam sebe ne gledas kao pizdu u ogledalu. To nitko ne voli.
Ipak je ljepse kad sebe vidis kao osobu koja je radila kako je u tom trenu osjecala da je najbolje za sebe ne uzimajuci u obzir kolateralne zrtve, nego da se gledas kao osobu koja zna da je preko tudje boli dosla do boljitka za sebe.
Mislim da je do mene 
Nije bila platonska veza, zapravo, jos uvijek nisam sigurna da li je seks jedino sto nas je vezalo. Moja pretpostavka je da je nasao neku trecu osobu, ali mi u tom slucaju nije jasno zasto jednostavno nije prekinuo kontakt sa mnom
Pretpostavljam da cak i s osobom koju drzis u rezervi odes tu i tamo na kavu. Nemam pojma. Nisam do sad bila u takvom odnosu.
Ja znam da sam posluzila svrsi i da moja uloga tu zavrsava. On pise po forumu (onom drugom) i nesto slicno je jednom prilikom napisao. Napisao je zapravo jako puno toga, sto mozda cak nije imalo veze sa mnom, ali sam se prepoznala u tome i prilicno me povrijedilo.
Znam ja da mu nije lako i da je u groznoj fazi u zivotu, ali shvatila sam da sam i ja usla u groznu fazu radi njega. Vec mjesecima nije prosao dan da se nisam osjecala nesretno, a ja stvarno nisam tip osobe koja voli jadikovati.
I postalo mi je jasno da se moram maknuti od njega. Prekjucer, nakon sto sam napisala post sam jednostavno nestala. Bez rijeci. Posto smo u posljednje vrijeme komunicirali samo preko fb chata odlucila sam ga blokirati tamo. I sad mi se ne moze javiti, a znam da se ja njemu necu. I to je sad gotovo.
I ne osjecam se bas nimalo bolje.
Nije bila platonska veza, zapravo, jos uvijek nisam sigurna da li je seks jedino sto nas je vezalo. Moja pretpostavka je da je nasao neku trecu osobu, ali mi u tom slucaju nije jasno zasto jednostavno nije prekinuo kontakt sa mnom
Pretpostavljam da cak i s osobom koju drzis u rezervi odes tu i tamo na kavu. Nemam pojma. Nisam do sad bila u takvom odnosu.
Ja znam da sam posluzila svrsi i da moja uloga tu zavrsava. On pise po forumu (onom drugom) i nesto slicno je jednom prilikom napisao. Napisao je zapravo jako puno toga, sto mozda cak nije imalo veze sa mnom, ali sam se prepoznala u tome i prilicno me povrijedilo.
Znam ja da mu nije lako i da je u groznoj fazi u zivotu, ali shvatila sam da sam i ja usla u groznu fazu radi njega. Vec mjesecima nije prosao dan da se nisam osjecala nesretno, a ja stvarno nisam tip osobe koja voli jadikovati.
I postalo mi je jasno da se moram maknuti od njega. Prekjucer, nakon sto sam napisala post sam jednostavno nestala. Bez rijeci. Posto smo u posljednje vrijeme komunicirali samo preko fb chata odlucila sam ga blokirati tamo. I sad mi se ne moze javiti, a znam da se ja njemu necu. I to je sad gotovo.
Eowyn, dobro si shvatila sve, samo je pitanje prihvaćanja činjenica.
U biti kad čitam to što pišeš, imam neki zbilja grdi osjećaj... naime, uviđam da je razlika između tog tikvana i mene samo u tome što se ja ne jebem.
Valjda mi to daje nekakvu 'utjehu' u smislu - pa bar nisam nikog 'iskoristio' na tako hladnokrvan način hmm. No, nekako mi se to čini kao bijedna izlika...
Zato me zanima... je l' bi mogla zamisliti ovako nešto, recimo, zamisli da si se znala s tim istim likom neko vrijeme, ali ste samo pričali, niste se nikad seksali niti je on išta pokušao u tom smislu. A sve 'ostalo' recimo da je posve isto, način njegovog ponašanja i kako je produžio dalje, itd itd itd. Bi li ti takav scenarij bio 'manje ružan' (ili 'težak' za svariti)?
Ili možda čak ružniji, zbilja mi je teško shvatiti kako žene gledaju na seks, je li tebi 'drago' što imaš takva eto iskustva s njim? Da imaš onaj uređaj iz Men in Black, bi li 'izbrisala' sjećanja na seks s njim (ili možda kompletno poznanstvo)? Ili ti je to u principu, onako summa summarum, pozitivno? Možda je ugoda, whatever, zbilja nemam pojma, 'dovoljna' da kompenzira ovaj naknadni osjećaj, iako ni njega ne kužim posve...
U biti kad čitam to što pišeš, imam neki zbilja grdi osjećaj... naime, uviđam da je razlika između tog tikvana i mene samo u tome što se ja ne jebem.
Zato me zanima... je l' bi mogla zamisliti ovako nešto, recimo, zamisli da si se znala s tim istim likom neko vrijeme, ali ste samo pričali, niste se nikad seksali niti je on išta pokušao u tom smislu. A sve 'ostalo' recimo da je posve isto, način njegovog ponašanja i kako je produžio dalje, itd itd itd. Bi li ti takav scenarij bio 'manje ružan' (ili 'težak' za svariti)?
Mislim, ja to nekako valjda intuitivno - ili zbog konzervativnog odgoja
- doživljavam na način da u seksu muškarci i žene nisu posve 'ravnopravni', da se žene nekako više 'izlažu', znači da postoji neka asimetrija u svemu tome.
Dočim, seksualna emancipacija žena je dovela do ove situacije gdje to i muškarci, očito, prestaju gledati na taj način, i 'zaključuju' - da je sve bilo 'pošteno', jer nije on ništa tebi napravio što nisi i ti njemu, ako ste se jebali, očito ste oboje na to pristali, a nije on tebe 'iskoristio'. Nego ste jednostavno, recimo to tako, privremeno 'razmijenili energiju' or some shit like that. Je l' ti obećavao brda i doline?
Znači, ako kažeš da si ti 'poslužila svrsi', zašto onda ne gledaš i njega tako? Onda reci u sebi - i on je meni 'poslužio svrsi'.
Zar ne bi tako trebala funkcionirati 'ravnopravnost'?
Evo jedna pjesma za tebe: Superman.
Tako stvari stoje, izgleda...
Dočim, seksualna emancipacija žena je dovela do ove situacije gdje to i muškarci, očito, prestaju gledati na taj način, i 'zaključuju' - da je sve bilo 'pošteno', jer nije on ništa tebi napravio što nisi i ti njemu, ako ste se jebali, očito ste oboje na to pristali, a nije on tebe 'iskoristio'. Nego ste jednostavno, recimo to tako, privremeno 'razmijenili energiju' or some shit like that. Je l' ti obećavao brda i doline?
Evo jedna pjesma za tebe: Superman.
To se kaže 'naivna'.Éowyn » wrote:
Glavni problem (a skupilo se dosta toga) je to sto sam ja stvarno jako jako tupa za meduljudske odnose.
Pošalji ti njega fino u tri PM i nemoj mu se više javljati. Ni razmišljati o tome gdje si pogriješila i tražiti uzroke njegovog ponašanja. Neki ljudi su jednostavno kukavičke pizde.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Polovila.Éowyn » wrote:Mislim da je do mene![]()
Dakle, klasicni cetverokut.Nije bila platonska veza, zapravo, jos uvijek nisam sigurna da li je seks jedino sto nas je vezalo. Moja pretpostavka je da je nasao neku trecu osobu, ali mi u tom slucaju nije jasno zasto jednostavno nije prekinuo kontakt sa mnom
Decko ima sluzbenu curu ali kako je otvorenog uma, duha i jos poneceg, spreman je za dodatna obogacivanja uma duha i jos poneceg.
Ako je tvoja pretpostavka tocna, o pronalazenju trece osobe koja je u vasoj zajednici zapravo cetvrta, onda je vjerojatno da mu je postalo tesko hendlati cijelu druzbu. Mozda vas je bilo i vise, ko ce to znat.
Neka je morala otpasti a izbor je ocito pao na tebe, najvjerojatnije jer mu je bilo najmanje stalo.
Nesto ko sistem eliminacije.
Ako i nije nasao novu, ti si svejedno postala visak. Pa ti na isto dodje.
Zao mi je sto ovako grubo zvucim ali ne znam kako to ljepse reci.
Sto se tice direktnog prekida jer ste imali takav dogovor...pa to je obicno lakse reci nego napraviti. Trebas ti sjesti s nekim oci u oci i rec...cuj...ja ne bi vise...a to nikad nije nesto ugodno.
Pa ljudi izbjegavaju takve stvari pustajuci da se stvar rijesi sama od sebe.
Razvodne druzenje, daju bedaste isprike ( pokvareni auto ),trenutno im je tesko i problematicno u zivotu i kako vrijeme prolazi, sve su veci razmaci javljanja do konacnog ignoriranja.
Mislim da to rade cisto zato jer im je tako lakse, to sto pri tome ispadnu kukavice u ocima druge strane ionako nije njihov problem. sebe se ionako lako opravda pred samim sobom.
Tako je cini mi se i ovaj tvoj napravio....pusta da voda tece ispod mosta dok ne otplavi sta je bilo.
Ti si tu ispala zajebana stranka jer je tebi stalo do njega i iako si znala da nije slobodan i gdje su ti granice, svejedno nisi mogla drugacije.
Nadam se da vise ni neces bit u buducnosti. Nema tu srece i spokoja.Pretpostavljam da cak i s osobom koju drzis u rezervi odes tu i tamo na kavu. Nemam pojma. Nisam do sad bila u takvom odnosu.
Otic s nekim na kavu samo tako (ako mu vise ne trebas za ono sto si trebala) je obicno tlaka. Em se mora smjeskat, pricat, trosit vrijeme, mozda i platit kavu..
A mozda mu je malkice i neugodno, bar pred samim sobom, pa je onda bolje ne cackati mecku nikako.
Znaci, forumdzija, a?Ja znam da sam posluzila svrsi i da moja uloga tu zavrsava. On pise po forumu (onom drugom) i nesto slicno je jednom prilikom napisao. Napisao je zapravo jako puno toga, sto mozda cak nije imalo veze sa mnom, ali sam se prepoznala u tome i prilicno me povrijedilo.
Ima takvih tamo vise, cini mi se.
Bila sam pred neko doba rame za plakanje jednom slicnom slucaju ko ovaj tvoj sto je, nadam se da nije isti operator u pitanju.
Isto pametna cura, a nije ni on bas bio mutav da ga se ne bi uocilo i isto trokut koji se poceo siriti na visekutnike.
Sto se tice citanja njegovih upisa, to ako mozes preskoci, bar zasad, dok si jos mekana.
Jer ces si tumaciti i sto treba i ne treba kroz svoju prizmu. A njemu mozda ni nisi uopce ti vise na pameti nego pise neke svoje opcenite stavove, misli, sto vec.
Kad ti vise ne bude nista znacio, onda se mozes smijati i sebi a i njemu sa njegovim upisima.
Ako ce ti se uopce vise dati zajebavat s zime.
Za sada nema potrebe da dodatno povredjujes samu sebe citanjem njega. Sad je t oj zadatak rijesiti se virusa i loseg osjecaja a onda ces vec vidjeti.
Tu ti je vrijeme najbolji saveznik a i tipkanje ovdje ne moze skoditi.
Makar bilo i neugodno, ali cini da vrijeme protice malo brze nego sto bi teklo kad si sama sa sobom.
I svojim mislima u glavi.
Neces trkeljaskim brainstormingom doc do spektakularnih rezultata u roku keks, ali mic po mic...i eto nove Eowyin.
Tamo negdje kad ti macic poodraste i pocne naganjat macke.
Ovo je najveci probem u svemu ovome.Znam ja da mu nije lako i da je u groznoj fazi u zivotu, ali shvatila sam da sam i ja usla u groznu fazu radi njega. Vec mjesecima nije prosao dan da se nisam osjecala nesretno, a ja stvarno nisam tip osobe koja voli jadikovati.
Taj tvoj sindrom Majke Tereze, zene-spasiteljice, Petra stijene na koju se oni slabi mogu osloniti.
Jebemu,
Dio terapije za njegovo bolje osjecanje?
Bila tema na forumu o odgovornosti prema svojim lisicama...ne sjecam se da li si ti tamo pisala, ali me iznenadila neodgovornost ljudi prema drugim ljudima.
Sve se to opravdavalo...pa sta...svako ima svoj mozak i svoju volju, ako zeli biti u odnosu koji joj bas i ne pase potpuno, valjda ima svoju racunicu. Korist.
Evo ti dolje nodens pise o tome.
I jos se smatralo losim ako netko zeli "odlucivati" u ime drugog.
Jer...sta ima netko misliti u ime drugog ako taj ima svoju glavu.
Pri cemu se zaboravljalo da u emocionalno neravnopravnom odnosu, kad je nekome stalo vise a drugoj strani manje, da onaj tko je jaci, tko nije pod utjecajem emocija koje ga oslabljuju je jednostavno u boljem polozaju. Da se u takvim odnosima ne radi o dvije ravnopravne jedinke nego da je to odnos neravnoteze snaga.
I da bi onaj jaci trebao pomoci slabijem, ako nicim drugim, da se makne dok ovaj slabiji ne ojaca toliko da se mogu druziti kao medjusobno jednaki.
Ako ce uopce imati volje, nakon svega.
Ti se probaj rjesavati svog osjecaja "pomaganja" drugima ako ta pomoc tebe cini nesretnom.
Ne kazem da je lako, ali za pocetak....svako tko je zauzet, pa u problemima, pa bi ali...samo da nema tog ali...ne zna sto i kako....shvatila si tip, nadam se...e pa takve posalji da osjacaju sami a onda neka ti se jave.
Vedri, sretni, veseli i u punoj snazi.
Jebiga, nisi ni ti sebe nasla na cesti pa da bas svakom moras biti na usluzi.
Osim toga...ako sam ja dobro ubrala, ovo ti je treci zauzeti i problematican.
To nije dobro, nikako nije.
Pa ne mozes se osjecat bolje od danas do sutra.I postalo mi je jasno da se moram maknuti od njega. Prekjucer, nakon sto sam napisala post sam jednostavno nestala. Bez rijeci. Posto smo u posljednje vrijeme komunicirali samo preko fb chata odlucila sam ga blokirati tamo. I sad mi se ne moze javiti, a znam da se ja njemu necu. I to je sad gotovo.
Ali, ima u boga dana, bit ce to, samo strpljenja.
Kako je proslo prije, proci ce i ovo.
Blokiranje i prekidanje veza je dobro, pisanje po trkelju isto, sto manje mislit jako dobro a ostalo ce doc samo po sebi.
Nije treci, drugi je po redu jer je s jednim bila ista prica dva puta u razmaku od 4 godine.
U pocetku nisam znala da ima curu pa sam saznala i odlucila ostati. I tako dva puta. I sve skupa je trajalo mjesec dana.
Ovo je trajalo skoro godinu.
Ovo sto si napisala sam i ja pretpostavila. Valjda nas je imao previse na lageru
Dva puta sam mu doslovno rekla neka slobodno ide jer mu ne zelim biti dosadna obaveza. Mogao je otici bez rijeci
I otkad me stavio na ignore, ja se njemu nisam javljala. Uvijek bi se on meni javio. Zar nekome stvarno moze biti toliko dosadno u zivotu?
Nekako se bojim da je rijec o istom forumasu
Mozda nas skuplja po forumu.
Stvarno ga ne stalkam, procitam ako slucajno naletim na neki od njegovih postova. I neke sam stvarno povezala sa sobom, iako je lako moguce da uopce nije imao mene na pameti kad je pisao.
Pise ponekad po pdf-u koji moderiram, ne mogu ga bas ignorirati.
Jos uvijek pokusavam procesuirati ostatak posta
U pocetku nisam znala da ima curu pa sam saznala i odlucila ostati. I tako dva puta. I sve skupa je trajalo mjesec dana.
Ovo je trajalo skoro godinu.
Ovo sto si napisala sam i ja pretpostavila. Valjda nas je imao previse na lageru
Dva puta sam mu doslovno rekla neka slobodno ide jer mu ne zelim biti dosadna obaveza. Mogao je otici bez rijeci
I otkad me stavio na ignore, ja se njemu nisam javljala. Uvijek bi se on meni javio. Zar nekome stvarno moze biti toliko dosadno u zivotu?
Nekako se bojim da je rijec o istom forumasu
Stvarno ga ne stalkam, procitam ako slucajno naletim na neki od njegovih postova. I neke sam stvarno povezala sa sobom, iako je lako moguce da uopce nije imao mene na pameti kad je pisao.
Procitala sam. Cak i pisala. Sad mi zvuci gore nego sto je onda, bar sudeci po mom bedsatom upisu. Tip je bio pizda na kub.Éowyn » wrote:Nije treci, drugi je po redu jer je s jednim bila ista prica dva puta u razmaku od 4 godine.
Drago mi je bilo procitati tvoje friske upise..
Ocito si se oporavila od tog loseg iskustva ali imala nesrecu opet uletit u slicno.
Cini mi se da ti je uletio dok si jos bila frisko "na podu" od ovog prvog. Ako ja dobro racunam.Ovo je trajalo skoro godinu.
Mozda ti je zato i uspio uletit iako nije bio dobar izbor.
No kako bilo, sad i to ostavin iza sebe i ajmo dalje.
Dug je put do biranja vesa koji ces obuc ispod vjencanice.
A cuj, mozda si bila visak na lageru ili mu se nije vise dalo, sad ne cini razliku.
Meni se cini da tebe vise muci nacin na koji je to napravio, Onako...klao tupim nozem jer nije imao muda za cisti rez.
Jebiga, tu moras prihvatiti da razni ljudi razno vide stvari.
Ako njemu ta veza nije bila bitna kao tebi, onda se njemu nije ni cinilo da tebi tesko pada sto te izbjegava i sjeti te se kad nema nista pametnije za raditi jer je sudio po sebi. Uostalom, nesto ti je u tom smislu i natuknuo, ako dobro kuzim. A i ti si bila samozatajna i sto vise neopterecavajuca pa mu nije izgledalo da je to big deal.
Ljudi obicno tako rade, sude po svojim osjecajima i tesko se stavljaju u tudje cipele.
Ako je i pomislio da tebi nije isto kao i njemu, svejedno mu to nije bilo dovoljno bitno za osobnu inkomodaciju koju bi drugaciji prekid trazio od njega.
Valjda je u svojim ocima sad vise fer nego sto bi se osjecao da je "sluzbeno" prekinuo.
Kako bilo, sad je i to iza tebe.
Mislim da moze.I otkad me stavio na ignore, ja se njemu nisam javljala. Uvijek bi se on meni javio. Zar nekome stvarno moze biti toliko dosadno u zivotu?
A i nisi mu bila tlaka, mirna, tiha, dozirana po potrebi...sta vise da zauzeti decko pozeli.
Ne znam, ne vjerujem, malo je puno zonglirat sa 5-6 loptica istovremeno.Nekako se bojim da je rijec o istom forumasu![]()
Osim ako nisi profi.
Ali, ima jedan momak koji bi ti po mom sudu mogao bit dobar sparing partner, usovac uglavnom, nije preaktivan, zaposlen covjek koji se bacio se u poso jerbo nema srece u ljubavi ali moji provodadzijski spurijus voli dat sebi maha.
Pa dobro, ne moras ga na ignore, dovoljno je da ne uzimas srcu to sto pise. Ne tumacis njegovompisanje kroz sebe. Nego onako...opcenito...kao da pise netko tko ti je nepoznat.Stvarno ga ne stalkam, procitam ako slucajno naletim na neki od njegovih postova. I neke sam stvarno povezala sa sobom, iako je lako moguce da uopce nije imao mene na pameti kad je pisao.
Eh, ostatak pota...pa da, meni se cini da ti imas taj sindrom ne samo u ljubavnim odnosima.
Ti se rijetko volis postaviti u centar svojih interesa, kao da ti je veci uzitak ciniti usluge nego da se tebi cine.
Nemoj krivo shvatiti, u redu je ciniti dobro drugima, to ljude cini zadovoljnima na osobnom nivou. Onako....osjecas se dobro kad napravis nekome dobro pa je taj sretan a ti si sretna jer je on sretan. Tako nekako.
Ali je lose kad to predje u pretjeranost i onda nas cinjenje dobra pocne opterecivati vise nego sto nam donese zadovoljstva zbog ucinjenog.
Recimo....sestra i ti i kuca.
Ti si iz usluge njoj izasla u susret ali kad si osjecala da bi ti radije bila sama u tome sto jest tvoje, griznja savjesti i los osjecaj koji si morala proci da zivis sama ( a sto si osjecala da zelis i trebas) je umanjivala zadovoljstvo toga da zivis sama.
Uh skomplicirala sam, htjela sam reci da nekad moras znati reci "ne" i "dosta je vise i nize" da bi mogla biti zadovoljnija.
I ja volim ugadjati, pogotovo mojima doma, ali mi isto zna dopizditi i uspjela sam se nauciti da nekad i ne bude tako kao sto sam prije radila a da pri tome nemam griznju savjesti.
Eto, prednost godina.
Htjela sam jos nesto napisati ali moram ici popravljati frizuru mom pticu koji je jucer bio na sisanju i nije zadovoljan a kad sam ja govorila da cu ga ja osisati, nije dolazilo u obzir.
A sad sam mu dobra.
Uostalom cura koja ubije nazgula i witch kinga ne moze uvijek i svuda biti pussy.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Jel ti bilo lijepo s njim? Je.Éowyn » wrote:Nije bila platonska veza, zapravo, jos uvijek nisam sigurna da li je seks jedino sto nas je vezalo...
Jesi uživala? Jesi.
Već to je puno više nego što neki imaju.
Štono bi reko naš narod - poslije jebanja nema kajanja...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tebi ego nikad nije radio?Euklid wrote: Jel ti bilo lijepo s njim? Je.
Jesi uživala? Jesi.
Već to je puno više nego što neki imaju.
Štono bi reko naš narod - poslije jebanja nema kajanja...
Ponekad pozelis da te ljudi prestanu dozivljavati kao igracku jer mislis da puno vise vrijedis kao suigracica
-
jednokratni klon
Btw, jel moguće trenutni ćušpajz od života kamuflirati u iznenadnu ponovnu bol zbog pradavne veze?
U smislu da ta bol nije stvarna nego izgovor za nešto posve deseto?
U smislu da ta bol nije stvarna nego izgovor za nešto posve deseto?
-
jednokratni klon
Mislim, kad god sam slaba i poražena onda krenem patiti iznova u vezi toga, kopam po prošlosti i tražim odgovore. To mi je obrazac neki.Éowyn » wrote:Lako moguće. Meni doduše nije potrebno prisjećati se pradavnih veza jer si svakodnevno radim cirkus od života, ali zašto ne. Kaže Čiča da je patnja podcijenjena
Moj ego to slabo podnosi jer ono, em naknadno uvijek iznova saznajem da me netko nikad nije volio (ovo ozbiljno mislim) em se još toliko vremena nakon sjećam te osobe dok nju boli k.
I pretpostavljam da mi vjerojatno lakše kanalizirati bol kroz nešto konkretno, dakle osobu, odnos, nego općenito.
Ili time bježim od stvarnosti.
Nemam pojma više. Ali odvratna neka bol i mučnina mi je nalegla zadnjih dana.
E da, patnja je odvratna. I ja sam se jako odvikla od boli.
-
- Information
-