Što je obitelj?

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
Zekoslawa

Post 11 Jun 2013, 17:34

..a unda » wrote: sokrat je bio obican trol. trolcina. najbolji trol svih vremena. na onom forumu bi mislim uspio ostavit dva i po posta.. :D

a da je ona bila ostrokondza, a je, je. sto posto mu je govorila.. a mogla sam se fino udat za anaksimena, heraklita..za jonca nekog.. :gaah:

:D
Aha, rodonačelnik trolbe. :cerek:

Ne znam, navodno je bila opaka. Neka Ksantipa ili kako ono.

Whereabout

Post 11 Jun 2013, 17:36

MightyMe » wrote:Kako definirat ta područja? Da se dogovorimo šta se ne bi tribalo dirat? :zubo:
Po ovom dolje citiranom, ispada da se može dogovoriti po kriteriju nediskriminiranja. S ozbirom da prava i slobode tih drugih nisu ugrožena širenjem prava novih, kao ni javni moral (? :D ) ili pravni poredak.

karambol » wrote:
Ustav kaže i ovo...

Svatko u Republici Hrvatskoj ima prava i slobode, neovisno o njegovoj rasi, boji kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju ili drugim osobinama. Hrvatski ustav ne primjenjuje sustav numerus clausus u pogledu zabranjenih osnova diskriminacije, već je moguće antidiskriminacijskim zakonodavstvom širiti dosege ove odredbe.

Pa i ovo. U istom članku iliti glavi... :D

Slobode i prava mogu se ograničiti samo zakonom da bi se zaštitila sloboda i prava drugih ljudi te pravni poredak, javni moral i zdravlje. Svako ograničenje slobode ili prava mora biti razmjerno naravi potrebe za ograničenjem u svakom pojedinom slučaju.

Ja mislim da bi moglo biti zanimljivo... :zubo:
.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 11 Jun 2013, 17:38

Whereabout » wrote:
Na primjer?
Pa recimo da je nepristojno (i kažnjivo) hodati gol.

Ovo intimno uvjerenje većine, ugrađeno u Ustav, mene kao nudistu užasno pogađa i razmišljam da se odselim negdje gdje bih živio u skladu sa svojim uvjerenjima. Jednako kao što ex razmišlja odseliti ako prođe ovaj (i još koji sličan) referendum...

Želim reći da su zakoni koje trenutno imamo skup nekakvih normi spravljeni prema volji većine jer smo, na žalost, demokratsko društvo...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Whereabout

Post 11 Jun 2013, 17:47

Euklid » wrote: Pa recimo da je nepristojno (i kažnjivo) hodati gol.
Ajde recimo da hodati gol nije stvar nasušne potrebe. I nije da ćeš razviti neki poremećaj ne bude li te se uvažavalo kao nudistu, a i zapravo uvažava te se dovoljno za tvoje neke potrebe. Prestavljam da je to više stvar komocije nego prava. Diskriminirati homoseksualca je, prepostavljam, na više razina uvredljivo (ili ozbiljno) nego diskriminirati (ili nemati razumijevanja za) nudistu. Ne znam jel ima još neki primjer da usporedimo.
.
nodens

Post 11 Jun 2013, 18:12

..a unda » wrote: ..izvod, nodens, izvod.. gdje je? amo turinze, radja, radja.. :kokice: :D
što će mi bolji izvod od ovog bisera ispod:
..a unda » wrote:dakle, po toj tvojoj samoprijegornoj demokraciji, daj malo, pretpostavi, spekuliraj..sto sve moze jedan narod, tj vecina naroda odluciti i jel ti mislis da postoje neke pojave koje bi trebalo nekako ograniciti, suzbiti, prevenirati ili jednostavno, prepustas se na milost i nemilost vecine, pa ma kakva ona bila? :kokice:

:gaah: ali TKO, tko, tko će to 'ograničiti' divljanje te tvoje 'većine'? U kojem to svemiru jedna ovca može 'ograničiti' samovolju DVA VUKA?

Da se ti kužiš u logiku bolje od krave u nogomet, bilo bi ti odmah jasno da je to nemoguće, i da si se negdje opako zajebao u usporedbama i analogijama.
nodens

Post 11 Jun 2013, 18:21

Whereabout » wrote:Ajde recimo da hodati gol nije stvar nasušne potrebe. I nije da ćeš razviti neki poremećaj ne bude li te se uvažavalo kao nudistu, a i zapravo uvažava te se dovoljno za tvoje neke potrebe. Prestavljam da je to više stvar komocije nego prava. Diskriminirati homoseksualca je, prepostavljam, na više razina uvredljivo (ili ozbiljno) nego diskriminirati (ili nemati razumijevanja za) nudistu. Ne znam jel ima još neki primjer da usporedimo.
A po čemu je to uvredljivo? :misli:

Nitko ne diskriminira 'homoseksualca' samog po sebi - nego ga diskriminira u situacijama gdje on *javno pokazuje* (tj. nagoviještava) svoje perverzne seksualne sklonosti. Dakle, tamo gdje ne sakriva svoju perverziju, nego se istom 'ponosi'. I inače je fascinantno s kakvim sve glupostima se ljudi znaju 'ponositi'...

Golo ljudsko tijelo - osim kod starih ili zapuštenih ljudi - svakako je prirodnija, estetskija stvar od javnog pokazivanja perverznih sklonosti. Da te nema, trebalo bi te izmisliti, kad te golo tijelo može uvrijediti više od očite nastranosti. :zubo: Svi smo goli ispod odjeće, ali nemamo baš svi želju gurati penis u muški čmar.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 11 Jun 2013, 18:24

Whereabout » wrote:
Ajde recimo da hodati gol nije stvar nasušne potrebe. I nije da ćeš razviti neki poremećaj ne bude li te se uvažavalo kao nudistu, a i zapravo uvažava te se dovoljno za tvoje neke potrebe. Prestavljam da je to više stvar komocije nego prava. Diskriminirati homoseksualca je, prepostavljam, na više razina uvredljivo (ili ozbiljno) nego diskriminirati (ili nemati razumijevanja za) nudistu. Ne znam jel ima još neki primjer da usporedimo.
Nije ni brak homoseksualaca nasušna potreba.

Šta možemo kad živimo u sustavu gdje većina nameće svoja intimna uvjerenja kroz zakonske okvire.

Danas se borimo za homoseksualce, sutra možda i ja dođem na red.

Ne želim biti gori od pedera...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Margarita

Post 11 Jun 2013, 18:25

nodens » wrote:
A po čemu je to uvredljivo? :misli:
Svi smo goli ispod odjeće, ali nemamo baš svi želju gurati penis u muški čmar.
Nemamo svi ni penis. Znaš li?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 11 Jun 2013, 18:26

nodens » wrote:
što će mi bolji izvod od ovog bisera ispod:

:gaah: ali TKO, tko, tko će to 'ograničiti' divljanje te tvoje 'većine'? U kojem to svemiru jedna ovca može 'ograničiti' samovolju DVA VUKA?

Da se ti kužiš u logiku bolje od krave u nogomet, bilo bi ti odmah jasno da je to nemoguće, i da si se negdje opako zajebao u usporedbama i analogijama.
nodense, kvod licet jovi..e, pa ono je bilo napisano za jovi, ne za tebe. majti i ja imamo poseban odnos.. :cerek: :zubo: :D

ok, opet ti po logici, a izvoda nema. dobro. aj sad malo o onom drugom sto davno nisi spomenuo. zaboravio sam, sta se ono tebi gadi? ..daj, reci, davno nismo culi.. :D
nodens

Post 11 Jun 2013, 18:28

Euklid » wrote:Pa recimo da je nepristojno (i kažnjivo) hodati gol.

Ovo intimno uvjerenje većine, ugrađeno u Ustav, mene kao nudistu užasno pogađa i razmišljam da se odselim negdje gdje bih živio u skladu sa svojim uvjerenjima. Jednako kao što ex razmišlja odseliti ako prođe ovaj (i još koji sličan) referendum...

Želim reći da su zakoni koje trenutno imamo skup nekakvih normi spravljeni prema volji većine jer smo, na žalost, demokratsko društvo...
BTW, zaboravio sam nalijepiti :top: na ovaj post. Ionako ne smatram da bi ti moje povlađivanje bilo nešto pozitivno. No svejedno, ne mogu si pomoći - kad vidim tračak racionalnog promišljanja u moru undinih 'duhovitosti' i 'filozofskog promišljanja' - odmah mi se razvedri. :zubo:
nodens

Post 11 Jun 2013, 18:31

..a unda » wrote:nodense, kvod licet jovi..e, pa ono je bilo napisano za jovi, ne za tebe. majti i ja imamo poseban odnos.. :cerek: :zubo: :D
Odnos snubljenja, ono, Sokrat i mladi Platon? :rofl:

Za samoproglašenog pametnjakovića tvog kalibra biti 'bovi' mi je danas najljepši kompliment. Zahvaljujem od srca. :zubo: Daj još.

..a unda » wrote:ok, opet ti po logici, a izvoda nema. dobro. aj sad malo o onom drugom sto davno nisi spomenuo. zaboravio sam, sta se ono tebi gadi? ..daj, reci, davno nismo culi.. :D
Guranje penisa u muški čmar. Evo, kad već pitaš - odgovorim bez problema. :rofl:
nodens

Post 11 Jun 2013, 18:35

Margarita » wrote: Nemamo svi ni penis. Znaš li?
Znam, neki ljudi imaju penis, a neki vaginu. :mudri:

Želiš li me podsjetiti da postoje i lezbe, a ne samo pederi? :zubo:

No, evo jedne zanimljive igre za sve moderne pametnjakoviće i gejokejaše. :rofl:
Eks

Post 11 Jun 2013, 19:01

Nodens, to već postaje Tourette.

Jebe se meni što se tebi gadi. I što se ikome gadi. Neka vam se gadi u vaša četiri zida. :ne zna:
Ne može pravo na gađenje, prijezir ili čak i mržnju biti veće od tuđeg prava na normalan život i ravnopravnost. Naprosto ne može. Hoće li se kome to gaditi, hoće li se propucati kao zadnja budaletina da dokaže point, živo se meni jebe. A i ikome zapravo.
nodens

Post 11 Jun 2013, 19:03

Euklid » wrote: Nije ni brak homoseksualaca nasušna potreba.

Šta možemo kad živimo u sustavu gdje većina nameće svoja intimna uvjerenja kroz zakonske okvire.

Danas se borimo za homoseksualce, sutra možda i ja dođem na red.

Ne želim biti gori od pedera...
Ne mogu sad ocijeniti je li ovo neki elaborate sarcasm ili doslovna misao.

U svakom slučaju, ne, Euklide - nije to nikakvo 'nametanje'. Sloboda jednog čovjeka je ograničena slobodom drugog - samo po sebi to čak nije ni etička tvrdnja, nego logička. Jedini način na koji bi sloboda obojice bila neograničena jedna drugom - jest da obojica žive daleko od onog drugog, npr. svaki na svom pustom otoku.

Čim postoji 'društvo', nužno postoji i sukob sloboda; ako ti zbilja misliš da je tebi društvo 'nametnulo' nužnost nošenja odjeće, to samo znači da razmišljaš egocentrički, tj. da svoju komociju (hodanje gol) predpostavljaš komociji drugih ljudi (da te ne moraju gledati, doživljavati, golog).

Fundamentalno, na neki način se taj sukob sloboda mora razriješiti na nečiju (subjektivnu) *štetu*. Ili ćeš ti biti prisiljen na odustajanje od komocije, tj. hodati odjeven - ili će ostali biti prisiljeni da te gledaju golog, iako im se to npr. nimalo ne sviđa. A nema nikakve logike da se sloboda nekakve manjine pretpostavlja suprotstavljenoj slobodi većine - OSIM (...ako ga ne zamastimo :rofl:) - osim ako je to doslovno *konsenzus* te većine, tj. ako se većina svojevoljno, svjesno odrekne svoje komocije na korist komocije te manjine (jer je to npr. neka produhovljena većina, iako ja osobno ne vidim neku produhovljenost u 'prihvaćanju' činjenice da neki muškarci vole gurati penis u čmar trećih muškaraca, no to sam samo ja, a ja nisam bitan). Ništa drugo ne samo da nema logike - nego je to nemoguća situacija, tj. nije jedino u slučaju da na neki način ta manjina ugrabi *realnu moć*, i putem te realne moći prisili 'većinu' na prihvaćanje sebi poželjne situacije. U praksi to može biti putem zakonske represije, no u moderna vremena se propaganda pokazala djelotvornijim mehanizmom kontrole 'većine', jer zbog poboljšanja metoda komunikacija, mnogo lakše je s propagandnim porukama doprijeti do bilo kojeg doma... :zubo: u svakom slučaju jeftinije, sigurnije, bezbolnije i jednostavnije od totalne policijske kontrole kao u orvelovskoj državi.
..a unda
Undaminator

Post 11 Jun 2013, 19:03

nodens » wrote: Daj još.
:rofl:

..neberobatno.. sve sazeto u dve reci.. :D

Guranje penisa u muški čmar. Evo, kad već pitaš - odgovorim bez problema. :rofl:
:top:

vidis da te ide. aj sad to napisi jos jedno dvajst puta..mozda mi ostali odustanemo od topika.. :top: :kokice:
Eks

Post 11 Jun 2013, 19:08

Inače, ovo pravljenje žrtve hetero skupinčice koja je dokazala da mržnja diže ručice u zrak efikasnije nego ijedna druga emocija, i brže nego ijedna druga, je meni osobno izuzetno gadljivo. Međutim, ja se ne zalažem za to da se razbucaju sve hetero obitelji jer ih predstavljaju takvi ljudi. Jer su gledajući prema uimeobiteljovcima puni mržnje i odgajaju djecu da u takvom duhu. I još to zovu ljubavlju. Koja perverzija.
A opet, ne bih im dokinula nijedno pravo osim umjetno smišljenog "prava" da diskriminiraju druge. To pravo ipak nemaju. Neka su se razbahatili, ali bome nemaju. Jer njihova sloboda završava gdje počinje ugroza tuđe slobode. Upravo to. I ne traže gejevi veća prava od njih pa da su se digli na noge. Ne, traže jednaka prava. Ako si netko ne može utuviti glavu da to zaslužuju, to nije problem kojim se treba baviti država na ovaj način. Osim da ih pogladi po glavicama i objasni im da postoje adekvatnije institucije za rješavanja fobija. Ako hoće, hoće, ako neće, neće, koga briga, neka mrze babi u ćušpajz do kraja života i grizu se, ali svaki put kad im se sprdne uređivati tuđe živote po svom kroju, netko bi im trebao reći dosta.
nodens

Post 11 Jun 2013, 19:09

ex anais » wrote:Nodens, to već postaje Tourette.

Jebe se meni što se tebi gadi. I što se ikome gadi. Neka vam se gadi u vaša četiri zida. :ne zna:
Ne može pravo na gađenje, prijezir ili čak i mržnju biti veće od tuđeg prava na normalan život i ravnopravnost. Naprosto ne može. Hoće li se kome to gaditi, hoće li se propucati kao zadnja budaletina da dokaže point, živo se meni jebe. A i ikome zapravo.
Pa nekako imam dojam da bar u Hrvatskoj ima najmanje 700000 ljudi kojima se jebe za to, za razliku od tebe.

Probaj shvatiti da tvoje 'jebe mi se', nije nimalo bitnije ikome, od mog 'gađenja'. To ti samo sebi tepaš bez veze. Inače smo 'peers'.

Ja sam inače spreman na situaciju u kojoj neće biti moguće igdje napisati ovo što ja sad pišem (ili će pak povlačiti ništa manje nego zakonske sankcije). To će biti veliki trijumf vas modernih pametnjakovića. Bravo za vas, bit će to divno društvo po undinom ukusu. :zubo
Margarita

Post 11 Jun 2013, 19:10

nodens » wrote:
Znam, neki ljudi imaju penis, a neki vaginu. :mudri:

Želiš li me podsjetiti da postoje i lezbe, a ne samo pederi? :zubo:
Mogu razumjeti tvoju odbojnost naspram guranja penisa bilo kamo pa tako i u rektum, ne želiš seks, točka. Ali ne razumijem zašto misliš da je to iracionalna radnja.
Većini ljudi je miris fekalija ne baš drag, više im se sviđa miris ljubičice ili pršuta ili tartufa, svejedno. Bilo bi mi iracionalno i svršavanje na kečap kao i na drek pa mogu razumjeti zašto ti je scat nezanimljiv. Ne vidim ni ja razloga za takav seksualni užitak.
Ali većina muškaraca sasvim racionalno uživa u guranju penisa. Stimulacija brojnih živčanih završetaka je vjerojatno vrlo ugodna. Pa hetero guraju penise u svoje partnerice kamo već sve mogu, a homo u svoje partnere, kamo već sve oni mogu. OK, malo su zakinuti za jednu mogućnost. Ali nije iracionalno.
Većina ljudi, bilo muškaraca bilo žena uživa u stimulaciji rektuma. Opet sasvim racionalno, jer, gle čuda, i tamo ima prilično živčića koji izazivaju ugodu. Pa rektumi homo muškaraca bivaju stimulirani penisima njihovih partnera, a rektumi hetero muškaraca bivaju stimulirani prstićima svojih partnerica (većina muškaraca), ili dildom (manji broj). I to opet, i opet, nije iracionalno.
Ljudi u seksu pokušavaju dati i dobiti što više užitka. Nije iracionalno. Pogotovo ljudi koji se vole. Bilo da su to heteroseksualan ili homoseksualan par. Ne vidim zašto je to tebi iracionalno.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eks

Post 11 Jun 2013, 19:16

nodens » wrote:
Pa nekako imam dojam da bar u Hrvatskoj ima najmanje 700000 ljudi kojima se jebe za to, za razliku od tebe.

Probaj shvatiti da tvoje 'jebe mi se', nije nimalo bitnije ikome, od mog 'gađenja'. To ti samo sebi tepaš bez veze. Inače smo 'peers'.

Ja sam inače spreman na situaciju u kojoj neće biti moguće igdje napisati ovo što ja sad pišem (ili će pak povlačiti ništa manje nego zakonske sankcije). To će biti veliki trijumf vas modernih pametnjakovića. Bravo za vas, bit će to divno društvo po undinom ukusu. :zubo

Ne vjerujem da će ti ikad zakonski biti zabranjeno da pišeš o čmarovima. :ne zna:
Ja se prva zalažem da imaš pravo pisati o čmarovima koliko god želiš i čak ti predlažem da otvoriš blog o tome.
Tko kaže da nemaš pravo pričati pizdarije? Nemaš ih pravo trpati u Ustav, a pričaj ih brate do mile volje. Neće tebi nitko braniti to nego ćeš biti smiješan. Kao što već sada jesi. Samo ćeš biti smiješan većoj skupini ljudi jer će u međuvremenu zbrojiti dva i dva.
Još uvijek nijednim zakonom nije zabranjeno ispadati smiješan i ako se ikad povuče takav prijedlog, ja ti obećajem da ću izaći na takav usrani referendum i boriti se za tvoje pravo da budeš smiješan. Da pričaš o čmarovima. Nitko ti to ne želi oduzeti.
..a unda
Undaminator

Post 11 Jun 2013, 19:17

ex anais » wrote:Inače, ovo pravljenje žrtve hetero skupinčice koja je dokazala da mržnja diže ručice u zrak efikasnije nego ijedna druga emocija, i brže nego ijedna druga, je meni osobno izuzetno gadljivo. Međutim, ja se ne zalažem za to da se razbucaju sve hetero obitelji jer ih predstavljaju takvi ljudi. Jer su gledajući prema uimeobiteljovcima puni mržnje i odgajaju djecu da u takvom duhu. I još to zovu ljubavlju. Koja perverzija.
..
..pa ono, nije to bas perverzija. mislim, moglo bi se to i tako nazvat, ali nije to bas najbolji opis.

..a ko se to zalaze da se razbucaju hetero obitelji? zasto bi se itko za to zalagao? uostalom, ako ko oce razbucat hetero obitelji, onda su to same hetero obitelji. :kokice:

sad, tu ima jos jedno podpitanje..ko to zeli po svaku cijenu zadrzat tu hetero obitelj, cak kad je ocito da je opasna za zdravlje, egzistenciju neciju..ali ono, po svaku cijenu. taman da svi uginuli u takvoj obitelji, taman da se svi tesko razboljeli, ona mora opstat do kraja svoje forme, semantike, predodzbe, diktata, ucjene.. :kokice:
nodens

Post 11 Jun 2013, 19:21

ex anais » wrote:Inače, ovo pravljenje žrtve hetero skupinčice koja je dokazala da mržnja diže ručice u zrak efikasnije nego ijedna druga emocija, i brže nego ijedna druga, je meni osobno izuzetno gadljivo. Međutim, ja se ne zalažem za to da se razbucaju sve hetero obitelji jer ih predstavljaju takvi ljudi. Jer su gledajući prema uimeobiteljovcima puni mržnje i odgajaju djecu da u takvom duhu. I još to zovu ljubavlju. Koja perverzija.
Ok, tebi je to perverzija, a meni je perverzija guranje penisa u muški čmar (undice, je l' čitaš pažljivo? znam da voliš to pročitati...) nazivati manifestacijom 'ljubavi'. Fuckin' odvratno. Jebi se s kime hoćeš i kako hoćeš, ali ne prodavaj mi te ljigave spike, pliz. Ili hajde, pokušaj - ako se možeš nositi s reakcijom na taj pokušaj. :ne zna:

A glede mržnje, pa baš nekidan sam pročitao jedan tvoj post namijenjen Aristocat, koji je, ovako, doslovno prštao od ljubavi. :zubo: Pot.kettle.black.

ex anais » wrote:A opet, ne bih im dokinula nijedno pravo osim umjetno smišljenog "prava" da diskriminiraju druge. To pravo ipak nemaju. Neka su se razbahatili, ali bome nemaju. Jer njihova sloboda završava gdje počinje ugroza tuđe slobode. Upravo to. I ne traže gejevi veća prava od njih pa da su se digli na noge. Ne, traže jednaka prava. Ako si netko ne može utuviti glavu da to zaslužuju, to nije problem kojim se treba baviti država na ovaj način. Osim da ih pogladi po glavicama i objasni im da postoje adekvatnije institucije za rješavanja fobija. Ako hoće, hoće, ako neće, neće, koga briga, neka mrze babi u ćušpajz do kraja života i grizu se, ali svaki put kad im se sprdne uređivati tuđe živote po svom kroju, netko bi im trebao reći dosta.
Ne traže 'jednaka' prava, nego sebi prilagođena prava. Pročitaj ovo što je Euklid napisao. Svi ljudi imaju 'pravo' nositi kakvu god hoće odjeću - ali oni koji žele nositi odjeću kroz koju se vidi penis ili vagina - ipak to 'pravo' nemaju. Zašto? Zbog čega je ukus jednih u odjeći, nadređen ukusu drugih u odjeći? Po čemu su ljudi koji skrivaju svoje genitalije, vrijedniji od onih koji ih ponosno pokazuju? Jesu li to 'jednaka prava' za sve?

Meh, previše ti stvari ne razumiješ, pa jednostavno ne znam što da ti odgovorim na to gore tipično liberalno blebetanje kakvo sam čuo, brat bratu, jedno sedamstošezdeset puta u životu, onak verbatim. Doslovno kao da imate nekakvu liberalnu knjižicu iz koje ponavljate te besmislice, ono jehovini svjedoci mi ne zvuče toliko slično međusobno k'o vi moderni liberalni pametnjakovići.
Eks

Post 11 Jun 2013, 19:21

..a unda » wrote: ..pa ono, nije to bas perverzija. mislim, moglo bi se to i tako nazvat, ali nije to bas najbolji opis.

..a ko se to zalaze da se razbucaju hetero obitelji? zasto bi se itko za to zalagao? uostalom, ako ko oce razbucat hetero obitelji, onda su to same hetero obitelji. :kokice:

sad, tu ima jos jedno podpitanje..ko to zeli po svaku cijenu zadrzat tu hetero obitelj, cak kad je ocito da je opasna za zdravlje, egzistenciju neciju..ali ono, po svaku cijenu. taman da svi uginuli u takvoj obitelji, taman da se svi tesko razboljeli, ona mora opstat do kraja svoje forme, semantike, predodzbe, diktata, ucjene.. :kokice:
To sam zaboravila dodati, da se jedino same mogu razbucati. Point je bio da im se ne zakidaju nikakva prava stoga mi nije jasna pozicija žrtve koja se pokušava proturiti. Oni bi mogli biti u poziciji žrtve jedino da njima nije dozvoljen brak. A to nije tako. I kao što rekoh, nitko ne pokušava ni da bude tako. Stoga, otkud ta pozicija žrtve? :ne zna:

Boriti se da se tuđe pravo spriječi i pritom izigravati žrtvu, pa di to ima? :ne zna:
Tko se dira u njih? Znači, dirati se u druge unaprijed da ne bi slučajno ikad neki Pere i Mate se smjeli vjenčati i još ići histerizirati na razini kao da je upravo zabranjeno Mati i Ani da se žene, bome ja ne znam više kako to opisati, nazvati, objasniti.

:ne zna:
Eks

Post 11 Jun 2013, 19:29

nodens » wrote:
Ok, tebi je to perverzija, a meni je perverzija guranje penisa u muški čmar (undice, je l' čitaš pažljivo? znam da voliš to pročitati...) nazivati manifestacijom 'ljubavi'. Fuckin' odvratno. Jebi se s kime hoćeš i kako hoćeš, ali ne prodavaj mi te ljigave spike, pliz. Ili hajde, pokušaj - ako se možeš nositi s reakcijom na taj pokušaj. :ne zna:
A tko se to ne može nositi s reakcijom? Koja je reakcija? Još jednom ćeš reći ČMAR? :(
A glede mržnje, pa baš nekidan sam pročitao jedan tvoj post namijenjen Aristocat, koji je, ovako, doslovno prštao od ljubavi. :zubo: Pot.kettle.black.
Kralju logike, tebi nikako nije jasno da ja osuđujem ponašanje i karakter, a ne skupinu apriori. Miješaš kruške i jabuke.
Uostalom, ako sad tebi kažem ono što mislim o tvom vrdanju ovdje, misliš da je to mržnja? :rofl:
Jebate. Jedno je prstom uprijeti u ono što vidiš, a drugo je trošiti vrijeme i živce na besmislenu mržnju spram nekoga. Ja ne mrzim nikoga. A nisam fakin Coelho pa da mi rečenice moraju prštati ljubavlju. :ne zna:
Ne traže 'jednaka' prava, nego sebi prilagođena prava. Pročitaj ovo što je Euklid napisao. Svi ljudi imaju 'pravo' nositi kakvu god hoće odjeću - ali oni koji žele nositi odjeću kroz koju se vidi penis ili vagina - ipak to 'pravo' nemaju. Zašto? Zbog čega je ukus jednih u odjeći, nadređen ukusu drugih u odjeći? Po čemu su ljudi koji skrivaju svoje genitalije, vrijedniji od onih koji ih ponosno pokazuju? Jesu li to 'jednaka prava' za sve?
Sebi prilagođena? :S :rofl:
Heterići nipošto ne nastoje sebi prilagoditi brak, patentirati ga i zaključati da se nitko u nj ne dira. :D
Meh, previše ti stvari ne razumiješ, pa jednostavno ne znam što da ti odgovorim na to gore tipično liberalno blebetanje kakvo sam čuo, brat bratu, jedno sedamstošezdeset puta u životu, onak verbatim. Doslovno kao da imate nekakvu liberalnu knjižicu iz koje ponavljate te besmislice, ono jehovini svjedoci mi ne zvuče toliko slično međusobno k'o vi moderni liberalni pametnjakovići.
I ja sam tvoje čula zilijun puta. Jedino što ti ekstra spominješ čmar. To je jedina novotarija.

Zašto ti imaš potrebu uopće raspravljati s modernim liberalnim pametnjakovićima? :kokice:
nodens

Post 11 Jun 2013, 19:29

Margarita » wrote:Mogu razumjeti tvoju odbojnost naspram guranja penisa bilo kamo pa tako i u rektum, ne želiš seks, točka. Ali ne razumijem zašto misliš da je to iracionalna radnja.
Većini ljudi je miris fekalija ne baš drag, više im se sviđa miris ljubičice ili pršuta ili tartufa, svejedno. Bilo bi mi iracionalno i svršavanje na kečap kao i na drek pa mogu razumjeti zašto ti je scat nezanimljiv. Ne vidim ni ja razloga za takav seksualni užitak.
Ali većina muškaraca sasvim racionalno uživa u guranju penisa. Stimulacija brojnih živčanih završetaka je vjerojatno vrlo ugodna. Pa hetero guraju penise u svoje partnerice kamo već sve mogu, a homo u svoje partnere, kamo već sve oni mogu. OK, malo su zakinuti za jednu mogućnost. Ali nije iracionalno.
Većina ljudi, bilo muškaraca bilo žena uživa u stimulaciji rektuma. Opet sasvim racionalno, jer, gle čuda, i tamo ima prilično živčića koji izazivaju ugodu. Pa rektumi homo muškaraca bivaju stimulirani penisima njihovih partnera, a rektumi hetero muškaraca bivaju stimulirani prstićima svojih partnerica (većina muškaraca), ili dildom (manji broj). I to opet, i opet, nije iracionalno.
Ljudi u seksu pokušavaju dati i dobiti što više užitka. Nije iracionalno. Pogotovo ljudi koji se vole. Bilo da su to heteroseksualan ili homoseksualan par. Ne vidim zašto je to tebi iracionalno.
Jesi li kad čitala neki forum o pornografiji?

Znaš li što je recimo 'poslastica' za pornoljupce? Takozvani 'ass to mouth'. :rofl: Dakle, scena u kojoj 'glumac' najprije nabija 'glumicu' u šupak, i onda u istoj sceni - bez rezanja - nastavljaju s oralnim seksom. :zubo:

Pretpostavljam da 'glumice' prethodno prođu nekakav temeljiti klistir... :rofl: ali opet, tko zna - teško mi je vjerovati da nakon sat vremena iza klistira već ne dođe još 'sokova' u rektum. :misli: Istina, nisam ekspert za to pitanje, ni u medicinskom, a još manje u seksualnom smislu. Što ti meni pokušavaš poručiti? Naslućujem li ovdje tipične razloge tolerancije spram pedera... ili mi se samo čini? :rofl:

Inače, ja ne bih stavio ruku u vatru da nekome baš fekalije, ili taj karakteristični miris ( :zubo: ) istih - na neki način 'pojačava' ugođaj. Ne bi to bio jedini slučaj da ljude rajca upravo ono, što sami oni doživljavaju kao 'perverzno' - ta neka spoznaja 'rušenja barijera' ili koji već kurac, valjda je potreban ljudima koji su previše strogo odgajani ili kako već idu te tipične psiho spike. :zubo:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 11 Jun 2013, 19:32

Recimo i to pravo na pravo, ... što ne bi muslimani gdje ono u Londonu imali svoje pravo na šerijatsko pravosuđe. Mislim nije da se tjera nekog drugog na to, neće se razbucati anglosaksonsko pravo, što bi, ... :D
  • Information