Ne mora bit koprofilija - nego bilo što tebi (zaista) gadljivo.ex anais » wrote:Ne, neću pričati o čmarovima i nećeš opet o koprofiliji, ne sa mnom.
Evo recimo bilo je na Encyclopediji Dramatici
Nećete se valjda sablazniti od ovog gore?
Ne mora bit koprofilija - nego bilo što tebi (zaista) gadljivo.ex anais » wrote:Ne, neću pričati o čmarovima i nećeš opet o koprofiliji, ne sa mnom.
Ne zajebavaj.Tea Tree » wrote: Ako ostvarenje prava na brak nije nužno za uobičajen, normalan život, što bi bilo da se sad invalidima ukine pravo na brak? Ionako je prilično mali broj invalida uopće ubračen, osim u slučajevima kad je invalidnost nastupila kad su već bili u braku.
Invalid je invalid, ubračen ili ne.
Jen, dva, tri, sve što kažeš to si ti.nodens » wrote:
Htio sam napisati nešto u stilu 'pa da, tu i tamo ima netko tko vidi možda čak i bolje, no da, rijetko na takvog naletim.![]()
'
Ali *zapravo*, pa ja uopće nemam dojam da sam umišljeniji od tebe, jebiga.Čak bih rekao da si ti 'uvjerenija' u svoju istinu, nego ja.
![]()
Vjerojatno ti je promaknulo da na jako puno mjesta postoje ti klizni usponi, dizalice, svašta za potrebe invalida.Ja nemam ništa protiv da gejevi imaju 'posebne' institucije, kao što nemam ništa protiv ni parkirnih mjesta za invalide, ili one ravne uspone pokraj stepenica, da se mogu vozati kolicima.
No, jednom kad invalidi počnu tražiti da se maknu stepenice i zamijene se kliznim usponima, jer je tako 'jeftinije', nema potrebe 'komplicirati' - kad počnu gurati djeci s 5 godina bajke o kralju koju se zaljubi u curu bez noge, kad počnu urlati protiv društvene diskriminacije koja se 'jasno vidi' po tome što nikad nijedna cura bez noge nije pobijedila na izboru za miss svijeta itd itd itd - onda će naglo izgubiti moju empatiju.
Zašto si imao potrebu ovo naglasiti?Prije bih se zaljubio u Anu Sršen nego u bilo kojeg muškarca.![]()
Ne bi kad bi bio usamljen u toj situaciji zato što bi znao da ne možeš sam promijeniti okolinu. Ali da se skupi neka kritična masa vas koji ste u istoj situaciji, ne bi htio da se dogode promjene koje bi tebi išle u prilog? Ono, baš ne bi?Ne mogu reći da bi mi bilo 'drago' - ali da, ziher mi ne bi palo na pamet da mijenjam kompletno društvo zato da se ne moram 'pretvarati'.
Eto, čudna sam. Ne mogu si zamisliti da takve slike pokazujem nekome tko mi je u rodu, a pogotovo ne nekom seksofobnom bratu-junferu.*nodens » wrote:
A zašto te to proganja?![]()
Surfala Internetom, naletjela na BMEzine i još par takvih stranica, vjerojatno čitajući nekakav forum, i rekla 'joj gle ovo'.
To ti je čudno? Ali želja jednog muškarca da jebe drugog u čmar ti nije čudna. Ča ti je bit moderan.
Je li ti čudna ta žena koja je putem Interneta tražila (i našla) takvog 'dominatora' koji će je doslovno izbičevati do krvi, toliko da ima krvave brazde po cijelim leđima - i onda tu fotku poslati na forum?
Pa moja logika se nadovezala na tvoju logiku.Perzefona » wrote: Ne zajebavaj.Ako ćeš tjerati mak na konac, i gej ima pravo sklopiti brak. S drugim spolom.
![]()
Nitko gejevima nije ukinuo pravo na brak. Da, znam da zvuči cinično. Ne želim se rugati, nego samo reagiram na tvoju logiku.
To ja čitavo vrijeme mislim i govorim.Leteća » wrote: Želja muškarca da jebe drugog muškarca u meni ne izaziva baš nikakvu reakciju. Nula bodova, ni plus ni minus. Ne znam zašto bi me to trebalo zanimati?
To samo nodensa ovdje zanima.Perzefona » wrote: To ja čitavo vrijeme mislim i govorim.
Ufff... sad mi je lakše. Mislila sam da sam samo ja neplemenita što me to ne zanima. Čak i homofobna.
Leteća » wrote:Eto, čudna sam. Ne mogu si zamisliti da takve slike pokazujem nekome tko mi je u rodu, a pogotovo ne nekom seksofobnom bratu-junferu.*
Čudan si mi ti, čudna mi je tvoja sestra, čudno mi je takvo bičevanje, a pjesnici su čuđenje na svijetu.
Želja muškarca da jebe drugog muškarca u meni ne izaziva baš nikakvu reakciju. Nula bodova, ni plus ni minus. Ne znam zašto bi me to trebalo zanimati?
*Unda, nemam brata, ja to samo onako hipotetski.
Perzefona » wrote: To ja čitavo vrijeme mislim i govorim.
Ufff... sad mi je lakše. Mislila sam da sam samo ja neplemenita što me to ne zanima. Čak i homofobna.
eto, opet ti..i sta sad da ja kazem, a da ti to ne shvatis..ne znam..nekako..nekud..Perzefona » wrote: To ja čitavo vrijeme mislim i govorim.
Nije, to gore se kod djece događa po automatizmu. Ako djetetu kažeš 'prljave su ti uši', prva reakcija će biti 'i tebi isto' - bez razmišljanja.
Nije mi promaknulo, nego ne pratiš što kažem. Rekoh, zamisli da invalidi hoće ukinuti stepenice, a da ostanu samo klizni usponi, jer ljudi s nogama mogu i po tome, pa zbog 'jednostavnosti', jel. Kao što će zbog 'jednostavnosti' napraviti formulare s rubrikama 'roditelj A i roditelj B' - zato da ne 'diskriminiraju' svete homiće rubrikama 'otac i majka', a zeznuto je štampati više različiih formulara. Zeznuto je raditi i stepenice i klizni uspon, također.Tea Tree » wrote:Vjerojatno ti je promaknulo da na jako puno mjesta postoje ti klizni usponi, dizalice, svašta za potrebe invalida.
Predlažem da počneš njurgat po internetu kako ti se to gadi, jer svaki put kad ugledaš takvo što te podsjeti na postojanje nekog invalidno.
Nemam. Osim ako se tebi čini da imam? Kakav ti je gejdar?Tea Tree » wrote:Zašto si imao potrebu ovo naglasiti?To nije dio gejokej kampanje, nitko nije spomenuo niti očekuje od hetero ljudi da se zaljube u pedere.
Imaš nešto za podijeliti?
Ne bih. Kao što neću izaći ni na ovaj referendum, primjerice.Tea Tree » wrote:Ne bi kad bi bio usamljen u toj situaciji zato što bi znao da ne možeš sam promijeniti okolinu. Ali da se skupi neka kritična masa vas koji ste u istoj situaciji, ne bi htio da se dogode promjene koje bi tebi išle u prilog? Ono, baš ne bi?
Ne spinaj!..a unda » wrote: eto, opet ti..i sta sad da ja kazem, a da ti to ne shvatis..ne znam..nekako..nekud..
jel ti oces rec da je tebi seksualna zelja plemenita? ..npr ako izaziva reakciju neku? ..jel postoji nesto kao..plemeniti seks?..ono..dozivljaj plemenitog seksa? ..ili se radi o dozivljju ruznog, prljavog, zadrtog seksa?
Emericzy, dolazi ovamo! Pitao je ono što ti misliš da je pitao.emerici, ne javljaj se na ovo, nisam pitao ono sto bi ti htio mislit da sam pitao..![]()
rekao bi vrle..kako ono..sto su ti rijeci napravile?Perzefona » wrote: Ne spinaj!
Al drago mi je da si se prepoznao. Jer plemenitost si ti uveo u priču.
Naime, kad sam ja bila rekla da me zanima borba za gej prava, ti si mi to oprostio i rekao da to nije doduše ružno, ali si me pitao koliko je to plemenito od mene.
Zato o plemenitosti u seksu pitaj sebe.
..ne, ne..o, ne..Perzefona » wrote: Emericzy, dolazi ovamo! Pitao je ono što ti misliš da je pitao.
Ha? Mom postu? O čemu ti? Ne sjećam se nijednog svog posta s tim riječima...a unda » wrote:
sto bi trebalo u onom tvom postu znacit..ruzno, prljavo i zadrto ..
..ne znam..ne moze, nema ga..nema linka, nema posta, to sam ja valjda sanjao. pusti, nema veze..nije bitno.Perzefona » wrote: Ha? Mom postu? O čemu ti? Ne sjećam se nijednog svog posta s tim riječima.![]()
Može linak?
Pa da, ja svima i ne samo na ovoj temi, govorim: nemaš pojma, ponavljaš kao papagaj, logika ti šteka, (šteta što) ti to ne vidiš, ništa ne razumiješ i tako.nodens » wrote:
Nije, to gore se kod djece događa po automatizmu. Ako djetetu kažeš 'prljave su ti uši', prva reakcija će biti 'i tebi isto' - bez razmišljanja.
Dočim, moj pravorijek dolazi ipak nakon mnogo vremena razmišljanja, a ne tek tako, makinalno. Znači, ja doslovno ne vidim kod tebe tragove one prave 'sumnje' glede nekih pitanja - u svakom praktičnom smislu ti si u te neke stvari 'sigurna'. Ili bar, uvjerenija od mene. To je moje iskreno mišljenje, a ne infantilna reakcija.
Pederi traže da se nešto ukine? Da se ukinu neka prava heteroseksualnih ljudi?Nije mi promaknulo, nego ne pratiš što kažem. Rekoh, zamisli da invalidi hoće ukinuti stepenice, a da ostanu samo klizni usponi, jer ljudi s nogama mogu i po tome, pa zbog 'jednostavnosti', jel.
Zeznuto je, ali ne naročito. Malo truda samo je potrebno od strane većine da bi se manjina osjećala ugodnije.Kao što će zbog 'jednostavnosti' napraviti formulare s rubrikama 'roditelj A i roditelj B' - zato da ne 'diskriminiraju' svete homiće rubrikama 'otac i majka', a zeznuto je štampati više različiih formulara. Zeznuto je raditi i stepenice i klizni uspon, također.
Bez obzira što je većina čovječanstva odavno senzibilizirana na invalide itekako postoje oni koji će, doduše tiho i sramežljivo, reći da osjećaju averziju i gađenje.BTW, u kliznom usponu nema ništa što bi ikome moglo generirat osjećaj 'gađenja'. Uvjeravam te da u kod gej seksa ima mnogo toga što mnogim ljudima generira osjećaj gađenja.
A, čuj, sumnjiv si na neki način, a na koji, to ćemo još vidjeti.Nemam. Osim ako se tebi čini da imam? Kakav ti je gejdar?Jesam li sumnjiv?
![]()
Pas koji laje, ne grize... ili kako ide ona tipična psihologija o ljudima koji se 'kurče', tj. da time zapravo pokazuju neku dubinsku nesigurnost, inače se ne bi toliko bahatili?Tea Tree » wrote:Pa da, ja svima i ne samo na ovoj temi, govorim: nemaš pojma, ponavljaš kao papagaj, logika ti šteka, (šteta što) ti to ne vidiš, ništa ne razumiješ i tako.
Tebi takvo što ne bi palo na pamet.
![]()
Pa ne.Tea Tree » wrote:Pederi traže da se nešto ukine? Da se ukinu neka prava heteroseksualnih ljudi?
Je li?Tea Tree » wrote:Zeznuto je, ali ne naročito. Malo truda samo je potrebno od strane većine da bi se manjina osjećala ugodnije.
Ovdje je situacija skoro pa obrnuta.Tea Tree » wrote:Bez obzira što je većina čovječanstva odavno senzibilizirana na invalide itekako postoje oni koji će, doduše tiho i sramežljivo, reći da osjećaju averziju i gađenje.
To se formalno zove 'provokacija'.Tea Tree » wrote:A, čuj, sumnjiv si na neki način, a na koji, to ćemo još vidjeti.U svakom slučaju je čudno što naglašavaš da se ne bi mogao zaljubiti u drugog muškarca.
Ne zanima.Perzefona » wrote: Naime, kad sam ja bila rekla da me zanima borba za gej prava, ti si mi to oprostio i rekao da to nije doduše ružno, ali si me pitao koliko je to plemenito od mene.
..perze, sve ok, niko nista nije pogresno shvatio..iako ti cak i nekoliko zareza tu i tamo buca i tako mijenja sudbinu covjecanstva..
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 3 guests