Nikako se ne mogu sloziti.Margarita wrote:Pa ja mislim da bi mi seks sa ženom bio isti kao s impotentnim frajerom a to nije iskustvo koje želim probati.
Seks sa zenom je naprosto fantastican.
Ne sa zenom zenom. Nego sa zenom, jel...
Nikako se ne mogu sloziti.Margarita wrote:Pa ja mislim da bi mi seks sa ženom bio isti kao s impotentnim frajerom a to nije iskustvo koje želim probati.
To se podrazumijeva. Mislio sam, očito, u ovom romantično-seksualnom kontekstu.
Ne znam ja ništa, samo razmišljam naglas.Euklid » wrote:Velim ja, ak neko zna, nodens zna...
Mi ostali smo kontaminirani vaginama, penisima, supcima, ustima, prstima, jezicima i ko zna cime sve jos...
Margarita » wrote:Pa ja mislim da bi mi seks sa ženom bio isti kao s impotentnim frajerom a to nije iskustvo koje želim probati.
Dobro ajd, nisu mi baš sinonimi, to sam blebnio bez veze.Pero » wrote: Nesavršenost nije negacija savršenstva: konačnost ne poriče beskonačnost. To se samo cjelina pokazuje u dijelovima, to se beskraj otkriva u granicama.
Ovo uopće nije daleko od stvarnosti, uopće ne...a unda » wrote:..vi ste valjda ovo vec vidjeli, ja tek sada..
neka su pederi, al su nasi..![]()
![]()
edit..
..ti se tada sjeti mene..![]()
nodens » wrote:
Pa da. Samo kažem kako ja osobno nešto doživljavam, na visceralnoj razini.
Konkretno, na toj visceralnoj, intuitivnoj, ne-racionalnoj razini - bilo kakav gej seksualni čin meni ima (u glavi) značenje 'perverzije'. Heteroseksualni čin to nema a priori, nego uz neke dodatne uvjete. No gej čin to ima a priori (meni).
Moja sljedeća tvrdnja jest da nešto slično osjeća negdje... 70% ljudi, ako ne i više.
Nisam Margarita, ali ajde objasni, tako ti boga. Po mogućnosti visceralno.Mogu ti detaljno probati obrazložiti zašto to mislim; ima više razloga.
Ti spadaš u onu skupinu ljudi za koje mi se uvijek događa da pomislim da je to to, ne može dalje i bisernije od toga, nemoguće, ono, stvarno se nema što, ali uspijevaš nekako.No dovoljan je i ovaj: kome se to zaista ne čini toliko različito, toliko neprihvatljivo - taj ne bi imao razloga ne biti biseksualan, ili bar ono što kažu, bi-curious. Stoga, onaj tko nema iskustvo nikakvog homoseksualnog čina, taj ili je generalno neiskusan (kao ja), a ako je inače (hetero)seksualno iskusan - onda je iznutra homofoban. Samo što sebi to eventualno još nije priznao, a tu nevoljkost priznanja pripisujem gej kamarili i njihovoj sveprisutnoj propagandi koja je stvorila taj nevjerojatni strah od etikete 'homofoba'. I onda ljudi pokušavaju 'racionalizacijom' rastjerati tu averziju od homoseksualnosti, pa izmišljaju tu logiku da je to 'u principu ista stvar'. Oralni seks je oralni seks, analni seks je analni seks. Zašto? Jer su jezici i anusi muškaraca i žena prilično slični.Lijepo ti kažem: da ti *zaista* misliš da je to slično - ne bi imala unutrašnjeg razloga toga se kloniti. Stoga, ili si generalno (razmjerno) neiskusna, ili si (de facto) homofob, ili imaš (i) homoseksualnog iskustva. To su koordinate unutar kojih se trebaš pozicionirati; ostalo je muljanje samom sebi.
I beg to differ.Tea Tree » wrote: Ovo uopće nije daleko od stvarnosti, uopće ne.![]()
Gay klubovi u ZG su seljačija neviđenih razmjera.
Tamburice, Rozga, Severina itd.
Možda se desi i kakav Thomspon iako zasad nemam takvih informacija. Ali, obzirom na uobičajeni repertoar, ne bih se čudila.
U onoj čuvenoj studiji Henry et al. koju gej kamarila inače troši kao zgodan 'gotcha' argument protiv homofoba - inače joj je naslov 'Is homophobia associated with homosexual arousal?' - autori navode da su prilikom traženje kontrolne skupine (one 'nehomofobične') imali problema naći 'high grade nonhomophobes'.Tea Tree » wrote:Nisam Margarita, ali ajde objasni, tako ti boga. Po mogućnosti visceralno.
Meni se nešto slično događa kod svih vas naprednih liberala.Tea Tree » wrote:Ti spadaš u onu skupinu ljudi za koje mi se uvijek događa da pomislim da je to to, ne može dalje i bisernije od toga, nemoguće, ono, stvarno se nema što, ali uspijevaš nekako.![]()
Nisam rekao 'u srži homofobno', nego da imaju homofobne reakcije. Ne znam zašto bi to smatrala nekakvom 'srži' - ljudi negativno reagiraju na svašta, nema ništa čudno u tome da negativno reagiraju na perverzne oblike seksualnih aktivnosti. Što misliš odakle toliko seksualnih tabua, društvo ih izmislilo bez ikakvog razloga?Tea Tree » wrote:Koje argumente upotrijebiti protiv tvrdnje da je barem 70% ljudi u svojoj srži homofobno, ali im je mozak ispran od strane gej kamarile?
Pa koliko ti vremena potrošiš na izmišljanje ovakve argumentacije?
Undice..a unda » wrote:..opet smo danas dosli na znanost.
jucer etika, danas znanost, sutra dildo..nista ne iskljucuje nista. ..sve dam samo da prodam..
..a unda » wrote:..gej fasizam..![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ekst ... 82037.aspx
tako to dodje kad se sve da izrelazivizirat. u demokraciji je sasvim moguce da fasisti optuzuju druge za fasizam. ne da je moguce, pozeljno je..
U Teslinoj?Lyla » wrote:
I beg to differ.
Bila sam prije jedno dvije godine u onom gej klubu u Teslinoj.(mislim da je Teslina)
Najbolji fanki koji sam cula na zagrebackoj klupskoj sceni i sire. A u zivotu sam, bogsvetizna, propicila gro muzickih festivala i evenata.
Bila sam s frendom, njegovim deckom i frendicom. Mislim da su se u tom klubu, te veceri, okupili najljepsi zagrebacki decki ikad. Ja nisam znala kud bih gledala prije, sto li od ljepote, sto od tuge.
Mene nitko ni da pogleda. Ma ni da mi se osmijehene.
Proklete pedercine. A mjuza totalni vrh.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 16 guests