Što je obitelj?

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
Euklid
old school

Post 06 Jun 2013, 20:48

Margarita wrote:Pa ja mislim da bi mi seks sa ženom bio isti kao s impotentnim frajerom a to nije iskustvo koje želim probati.
Nikako se ne mogu sloziti.

Seks sa zenom je naprosto fantastican.

Ne sa zenom zenom. Nego sa zenom, jel...

'if you fall, i'll be there' (floor)
nodens

Post 06 Jun 2013, 20:53

Pero » wrote:Kako za što. :zubo: :lol:
To se podrazumijeva. Mislio sam, očito, u ovom romantično-seksualnom kontekstu.

Euklid » wrote:Velim ja, ak neko zna, nodens zna...

Mi ostali smo kontaminirani vaginama, penisima, supcima, ustima, prstima, jezicima i ko zna cime sve jos...
Ne znam ja ništa, samo razmišljam naglas. :madkava:
nodens

Post 06 Jun 2013, 20:54

Margarita » wrote:Pa ja mislim da bi mi seks sa ženom bio isti kao s impotentnim frajerom a to nije iskustvo koje želim probati.
Image

:kava: :rofl:
Pero

Post 06 Jun 2013, 20:55

nodens » wrote:
To se podrazumijeva. Mislio sam, očito, u ovom romantično-seksualnom kontekstu.
Romantičnom? Seksualnom? Baš mora zajedno? :D
nodens

Post 06 Jun 2013, 20:58

Pero » wrote: Romantičnom? Seksualnom? Baš mora zajedno? :D
Da, meni su to sinonimi.

Onome kome nisu, taj je ili aseksualan, ili panseksualan.
Pero

Post 06 Jun 2013, 21:02

nodens » wrote:
Da, meni su to sinonimi.

Onome kome nisu, taj je ili aseksualan, ili panseksualan.
Nesavršenost nije negacija savršenstva: konačnost ne poriče beskonačnost. To se samo cjelina pokazuje u dijelovima, to se beskraj otkriva u granicama. :zubo:
nodens

Post 06 Jun 2013, 21:03

Pero » wrote: Nesavršenost nije negacija savršenstva: konačnost ne poriče beskonačnost. To se samo cjelina pokazuje u dijelovima, to se beskraj otkriva u granicama. :zubo:
Dobro ajd, nisu mi baš sinonimi, to sam blebnio bez veze. :rofl:

Enivej, zar nije ovo trebala biti tema o obitelji? :misli: :rofl:
Pero

Post 06 Jun 2013, 21:05

Ne, o referendumu. :E
Tea Tree

Post 06 Jun 2013, 23:08

..a unda » wrote:..vi ste valjda ovo vec vidjeli, ja tek sada.. :kokice:

neka su pederi, al su nasi.. :cerek: :zubo:

edit..

..ti se tada sjeti mene.. :facepalm: :rofl:
Ovo uopće nije daleko od stvarnosti, uopće ne. :crying:
Gay klubovi u ZG su seljačija neviđenih razmjera.

Tamburice, Rozga, Severina itd.
Možda se desi i kakav Thomspon iako zasad nemam takvih informacija. Ali, obzirom na uobičajeni repertoar, ne bih se čudila.
:D
Tea Tree

Post 06 Jun 2013, 23:16

nodens » wrote:
Pa da. Samo kažem kako ja osobno nešto doživljavam, na visceralnoj razini.

Konkretno, na toj visceralnoj, intuitivnoj, ne-racionalnoj razini - bilo kakav gej seksualni čin meni ima (u glavi) značenje 'perverzije'. Heteroseksualni čin to nema a priori, nego uz neke dodatne uvjete. No gej čin to ima a priori (meni).

Moja sljedeća tvrdnja jest da nešto slično osjeća negdje... 70% ljudi, ako ne i više.
:S
Mogu ti detaljno probati obrazložiti zašto to mislim; ima više razloga.
Nisam Margarita, ali ajde objasni, tako ti boga. Po mogućnosti visceralno. :raspa:
No dovoljan je i ovaj: kome se to zaista ne čini toliko različito, toliko neprihvatljivo - taj ne bi imao razloga ne biti biseksualan, ili bar ono što kažu, bi-curious. Stoga, onaj tko nema iskustvo nikakvog homoseksualnog čina, taj ili je generalno neiskusan (kao ja), a ako je inače (hetero)seksualno iskusan - onda je iznutra homofoban. Samo što sebi to eventualno još nije priznao, a tu nevoljkost priznanja pripisujem gej kamarili i njihovoj sveprisutnoj propagandi koja je stvorila taj nevjerojatni strah od etikete 'homofoba'. I onda ljudi pokušavaju 'racionalizacijom' rastjerati tu averziju od homoseksualnosti, pa izmišljaju tu logiku da je to 'u principu ista stvar'. Oralni seks je oralni seks, analni seks je analni seks. Zašto? Jer su jezici i anusi muškaraca i žena prilično slični. :facepalm: Lijepo ti kažem: da ti *zaista* misliš da je to slično - ne bi imala unutrašnjeg razloga toga se kloniti. Stoga, ili si generalno (razmjerno) neiskusna, ili si (de facto) homofob, ili imaš (i) homoseksualnog iskustva. To su koordinate unutar kojih se trebaš pozicionirati; ostalo je muljanje samom sebi.
Ti spadaš u onu skupinu ljudi za koje mi se uvijek događa da pomislim da je to to, ne može dalje i bisernije od toga, nemoguće, ono, stvarno se nema što, ali uspijevaš nekako. :S
Što reći na ovaj zadnji kvot? Kako god se već više izlizala ta fora, ali moram - koju posluku porati?
Koje argumente upotrijebiti protiv tvrdnje da je barem 70% ljudi u svojoj srži homofobno, ali im je mozak ispran od strane gej kamarile?
Pa koliko ti vremena potrošiš na izmišljanje ovakve argumentacije? :ne zna:
Lyla

Post 07 Jun 2013, 09:15

Tea Tree » wrote: Ovo uopće nije daleko od stvarnosti, uopće ne. :crying:
Gay klubovi u ZG su seljačija neviđenih razmjera.

Tamburice, Rozga, Severina itd.
Možda se desi i kakav Thomspon iako zasad nemam takvih informacija. Ali, obzirom na uobičajeni repertoar, ne bih se čudila.
:D
I beg to differ.
Bila sam prije jedno dvije godine u onom gej klubu u Teslinoj.(mislim da je Teslina :misli: )
Najbolji fanki koji sam cula na zagrebackoj klupskoj sceni i sire. A u zivotu sam, bogsvetizna, propicila gro muzickih festivala i evenata.
Bila sam s frendom, njegovim deckom i frendicom. Mislim da su se u tom klubu, te veceri, okupili najljepsi zagrebacki decki ikad. Ja nisam znala kud bih gledala prije, sto li od ljepote, sto od tuge.
Mene nitko ni da pogleda. Ma ni da mi se osmijehene.
Proklete pedercine. A mjuza totalni vrh.
nodens

Post 07 Jun 2013, 10:48

Tea Tree » wrote:Nisam Margarita, ali ajde objasni, tako ti boga. Po mogućnosti visceralno. :raspa:
U onoj čuvenoj studiji Henry et al. koju gej kamarila inače troši kao zgodan 'gotcha' argument protiv homofoba - inače joj je naslov 'Is homophobia associated with homosexual arousal?' - autori navode da su prilikom traženje kontrolne skupine (one 'nehomofobične') imali problema naći 'high grade nonhomophobes'. :zubo: Dakle, nisu mogli naći ljude koji su po njihovom indeksu 'jako nehomofobni'. Nego im je kontrolna (nehomofobna) skupina zapravo 'ostvarila' prosječni skor od 30% na indeksu homofobije (a ona homofobna skupina je imala prosječni skor 80% na tom istom indexu). Razmisli malo što to znači - nisu mogli naći dovoljno ljudi koji nemaju *nikakav* homofobni impuls. :zubo:

Tea Tree » wrote:Ti spadaš u onu skupinu ljudi za koje mi se uvijek događa da pomislim da je to to, ne može dalje i bisernije od toga, nemoguće, ono, stvarno se nema što, ali uspijevaš nekako. :S
Meni se nešto slično događa kod svih vas naprednih liberala. :rofl:

Tea Tree » wrote:Koje argumente upotrijebiti protiv tvrdnje da je barem 70% ljudi u svojoj srži homofobno, ali im je mozak ispran od strane gej kamarile?
Pa koliko ti vremena potrošiš na izmišljanje ovakve argumentacije? :ne zna:
Nisam rekao 'u srži homofobno', nego da imaju homofobne reakcije. Ne znam zašto bi to smatrala nekakvom 'srži' - ljudi negativno reagiraju na svašta, nema ništa čudno u tome da negativno reagiraju na perverzne oblike seksualnih aktivnosti. Što misliš odakle toliko seksualnih tabua, društvo ih izmislilo bez ikakvog razloga?

Gej kamarila je nekima isprala mozak, a neke uplašila, pa se 'trude' sakriti svoje homofobne impulse (ali koje i dalje osjećaju). Dakako, naravno da ima i mnogo onih koji nemaju nikakve homofobne impulse od početka. :ne zna: Možda si ti jedna od tih, pa projiciraš svoje psihološke mehanizme na ostatak populacije. A možda to radim ja. :ne zna:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Jun 2013, 11:35

..opet smo danas dosli na znanost. :rofl:
jucer etika, danas znanost, sutra dildo.. :D nista ne iskljucuje nista. ..sve dam samo da prodam.. :D
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 11:47

..inace, kad smo vec kod obitelji.. :kokice:

Image

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sutr ... 81756.aspx
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 11:55

..a i sutra je prajd u splitu.. 13h, djardin.. :kokice:

Image
nodens

Post 07 Jun 2013, 12:45

..a unda » wrote:..opet smo danas dosli na znanost. :rofl:
jucer etika, danas znanost, sutra dildo.. :D nista ne iskljucuje nista. ..sve dam samo da prodam.. :D
Undice :W

Nećeš vjerovat, ali zanima me i znanost i filozofija - no i generalna ljudska praksa, bez obzira na ovo prvo dvoje. Homo sum, humani nihil a me alienum puto. To uključuje i homoseksualce, ali i zadrte homofobe, očito, zar ne? Pa čak i nasilnike i psihopate, a kamoli miroljubive homofobe.

No, činjenica da sam generalno znatiželjan - ne poništava jednaku takvu činjenicu da sam i dalje 'običan čovjek' sa svojim ukusima, simpatijama i averzijama.

Ne znam na kakvo prodavanje ciljaš... i zašto baš ti, pa tebi prvom ništa ne pokušavam prodat. :B
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 12:49

nodens » wrote:
.. ali zanima me..
daj malo pojasni ovo, zanima nas.. :zubo:
Lyla

Post 07 Jun 2013, 12:56

Unda, jesi bio lani na prajdu u Splitu?
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 14:26

..jesam i pivao sam aj karmela.. :zubo: :D
..a unda
Undaminator

Post 07 Jun 2013, 15:33

..gej fasizam.. :zubo:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ekst ... 82037.aspx

tako to dodje kad se sve da izrelazivizirat. u demokraciji je sasvim moguce da fasisti optuzuju druge za fasizam. ne da je moguce, pozeljno je.. :D
Eks

Post 07 Jun 2013, 15:42

..a unda » wrote:..gej fasizam.. :zubo:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ekst ... 82037.aspx

tako to dodje kad se sve da izrelazivizirat. u demokraciji je sasvim moguce da fasisti optuzuju druge za fasizam. ne da je moguce, pozeljno je.. :D
:rofl: :crying:

Jel nodens otkrio tajnu analnog seksa ili je još u procesu? :raspa:

Tek sad vidim naslov teme. :(
Pero

Post 07 Jun 2013, 16:02

Fašizam nekako dođe ko neka poštapalica, lako ga je izgovorit i napisat, a ni ricinus nije tako strašan. Zašto se izbjegava nacizam? :zubo: :ne zna:
Tea Tree

Post 07 Jun 2013, 16:09

Hrvatski znanstvenici otkrili hrvatskog dinosaura

Fosili još nepoznate vrste dinosaura otkriveni su na Velebitu, a znanstvena zajednica imenovala ga je 'pleterosaur' zbog repa koji podsjeća na hrvatski pleter.

Epohalno otkriće razveselit će mnoge ljubitelje prahistorijskih gmazova i autohtonih hrvatskih proizvoda. Prije nekoliko mjeseci grupa francuskih turista otkrila je ostatke kostiju na Velebitu te su odmah nazvali policiju. Nakon nekoliko tjedana istrage policija je ustanovila kako kosti nisu ljudske.

'Bilo nam je odmah čudno jer je lubanja bila promjera nekoliko metara. Ali smo željeli pričekati službene rezultate. Nakon njih smo nazvali arheologe', objašnjavaju iz MUP-a.

Nakon što su napravljena prva istraživanja i rekonstrukcija, znanstvenici su potvrdili kako se radi o dinosauru i posve novoj vrsti. Nova vrsta nazvana je pleterosaur zbog uzorka na repu koji izgleda baš kao hrvatski pleter.

'Pleterosaur je živio na ovom području prije 65 milijuna, nastanjivao je hrvatske krajeve i nije uopće putovao. Volio je jako ovu zemlju, nije želio uzimati tuđu. Hranio se suncem, morem i maslinom. Imao je kratko pamćenje i naglu narav', objašnjavaju nam prve rezultate znanstvenici.

Iako će istrage trajati još mjesecima, ono što je dodatna zanimljivost - sudbina je pleterosaura. Za razliku od većine svojih rođaka koji su izumrli zbog udara asteroida, pleterosaur je nestao jer se nije više mogao prilagoditi svijetu oko sebe.

Na što podsjeća ovaj opis? :misli:
:rofl:
Pero

Post 07 Jun 2013, 16:25

Tea Tree » wrote: Na što podsjeća ovaj opis? :misli:
:rofl:
Na Đuku Čaića.
Tea Tree

Post 07 Jun 2013, 16:27

Lyla » wrote:
I beg to differ.
Bila sam prije jedno dvije godine u onom gej klubu u Teslinoj.(mislim da je Teslina :misli: )
Najbolji fanki koji sam cula na zagrebackoj klupskoj sceni i sire. A u zivotu sam, bogsvetizna, propicila gro muzickih festivala i evenata.
Bila sam s frendom, njegovim deckom i frendicom. Mislim da su se u tom klubu, te veceri, okupili najljepsi zagrebacki decki ikad. Ja nisam znala kud bih gledala prije, sto li od ljepote, sto od tuge.
Mene nitko ni da pogleda. Ma ni da mi se osmijehene.
Proklete pedercine. A mjuza totalni vrh.
U Teslinoj? :misli: Ne znam da je tamo postojao ikada gej klub. Najbliže Teslinoj je bio u Gajevoj, na dijelu Gajeve koji je između Tesline i Zelenog vala. Jako kratko je postojao taj klub, mjesec - dva i to baš ovo vrijeme prije 2 godine, tako da je lako moguće da si baš tamo bila.
Ne znam kako je bilo u tom kratkom vremenu postojanja kluba, nisam stigla pogledati.

Nakon tih par mjeseci što je radio, netko drugi je uzeo prostor u zakup i napravio striptease klub. :zubo:
To je frend otkrio tako da je prijateljicu koja je došla nakon duljeg vremena iz inozemstva odveo da vide em novi, em gej klub. Skužili su da nešto ne štima kad se odnekud pojavila polugola žena i sjela k njima za stol. Dva piva su platili oko 120 kn. :D

Što se tiče danas postojećih gej klubova, vjeruj mi da je to za nepoželjeti.
Ili ako ti nije bed da slušaš Severinu, Rozgu, tamburaše, možda su ok. :zubo: :D
  • Information