Fala.
Mogo si me radije pljunut nego oto mi dat.
Fala.
Al onaj nastup sinoc s kezebea je fenomenalan..aj ponovi veceras jos jedan slican,ionako nema nazad....schmokljan » wrote:Malo ste se raspojasale na temi koja bi trebala biti slavljenje mene ili me!
Ne shvaćam to o zauzimanju. Ja ne želim da se itko zauzima za mene. To je kao da pristanem da je netko pametniji, ljepši, sposobniji ili moćniji od mene, a takvog nisam upoznao.
O zauzimanju spram administracije na inficiranom forumu - dajte, šta vam je, pobogu?!
Znate, gospodine Adolfe, on je jako fin Židov, a i govori hohdojč, da, da... Mislim - dajte se sredite.
Sve u svemu, prilično loš čikfajt, pošto iz vaših rečenica iščitavam da niste pretjerano zgodne. A esteta sam!!!
Sljedeće!!!!!
Da znam.da ces se citavo ljeto suncati, kupati i galebariti, zazeljela bih ti svi srecuex anais wrote:
Ti me još nisu dovoljno upoznali.![]()
Bolje joj je da spremi kolače dotad.
Hladim se. Imam cijelo ljeto za hlađenje.Zapalila sam i cigaretu, bolje po mene da se mičem s forumâ u dogledno vrijeme.
..sad ovo zadnje nesto, malo citam bolkovica..pa isti ste, ono..isti.schmokljan » wrote:Malo ste se raspojasale na temi koja bi trebala biti slavljenje mene ili me!
Ne shvaćam to o zauzimanju. Ja ne želim da se itko zauzima za mene. To je kao da pristanem da je netko pametniji, ljepši, sposobniji ili moćniji od mene, a takvog nisam upoznao.
O zauzimanju spram administracije na inficiranom forumu - dajte, šta vam je, pobogu?!
Znate, gospodine Adolfe, on je jako fin Židov, a i govori hohdojč, da, da... Mislim - dajte se sredite.
Sve u svemu, prilično loš čikfajt, pošto iz vaših rečenica iščitavam da niste pretjerano zgodne. A esteta sam!!!
Sljedeće!!!!!
Ne bih rekao. Dvije su razlike. Bolković je ružni gnom. I svoj je intelekt razvio kao odgovor na zatečeno stanje. Drugo, ja nikoga ne vrijeđam. Samo suptilno provociram slanje slika. Zar je to grijeh?..a unda » wrote: ..sad ovo zadnje nesto, malo citam bolkovica..pa isti ste, ono..isti.
jel ti znas kako on prica tamo sa svojim frendovima na fejspuku?
..staaaa jeeee, sta jee idiotiiii.. jel vam jasno da se idiotiii, sta je govanca, sta je, ljuti vas kad vam kazem da ste idioti, a ljuti vas zato jer ste idotiiii.
a gle mene, ne moram se ni hvalit, sve je jasno balege jedne kravlje, moj intelekt, moj mozak..to vi svi zajedno da se slozite u hrpu govnastih idiota ne bi mogli ni desetinu rauzmjet uopce zasto ste se skupili na hrpu, idiotiii..
![]()
sta si se usro.. gljivaru..judolino » wrote:A i vi se zajebavate s poznatim teroristom Šmoxom, gorim od Karlosa, ma kaj Karlosa, od Santane i Kastanjede skupa!
Razjebo je onaj forum ko Panta pitu, ak mu se digne kurac, ode Trkeljanje u pičku!
ne, ja vrijedjam. nego..apropo vizavi ampasan..zar ne mislis da pokusajem da nekom ukazes na njegovo, jel, ponasanje, postupke kroz neku dijagnozu..zar ne mislis da je to nekako ono..intimiziranje, nekako..preintimno..schmokljan » wrote:
Ne bih rekao. Dvije su razlike. Bolković je ružni gnom. I svoj je intelekt razvio kao odgovor na zatečeno stanje. Drugo, ja nikoga ne vrijeđam. Samo suptilno provociram slanje slika. Zar je to grijeh?
Pa i ja imam neke slike iz harema vezano uz to.judolino » wrote:Mater ti jebem, kak je tek onim sirotim sultanima, kad harem dofati peemes...
Sunce ti jebem, i ja bi ošo širit Osmansko carstvo, samo da se maknem...
Tko se još sjeća muma kao muma? Ja da. Car.
Čitala sam ga i nisam stekla taj dojam. Mislila sam da vrijeđa samo anonimno...a unda » wrote: ..sad ovo zadnje nesto, malo citam bolkovica..pa isti ste, ono..isti.
jel ti znas kako on prica tamo sa svojim frendovima na fejspuku?
..staaaa jeeee, sta jee idiotiiii.. jel vam jasno da se idiotiii, sta je govanca, sta je, ljuti vas kad vam kazem da ste idioti, a ljuti vas zato jer ste idotiiii.
a gle mene, ne moram se ni hvalit, sve je jasno balege jedne kravlje, moj intelekt, moj mozak..to vi svi zajedno da se slozite u hrpu govnastih idiota ne bi mogli ni desetinu rauzmjet uopce zasto ste se skupili na hrpu, idiotiii..
![]()
..a unda » wrote:
ne, ja vrijedjam. nego..apropo vizavi ampasan..zar ne mislis da pokusajem da nekom ukazes na njegovo, jel, ponasanje, postupke kroz neku dijagnozu..zar ne mislis da je to nekako ono..intimiziranje, nekako..preintimno..
nekako, ne zamisljam te da baratas s nekim kratkim hladnim oruzjem, vise ono..sa distance, iz daleka..ono, nekako cisto..ono..ne znam sad pravila i detalje i jel se radi o ruskom, engleskom ili francuskom dvoboju, ali ono malo, plemcki, jel..
neki drugi kontakti su mi ono malo ka, moras se priblizit, pa taj osjecaj.. jelda da ima tu nesto ..neki necist osjecaj?
on gnom? aj mu to reci. da je njegov apolonovski intelekt u gnomskom tijelu.. ne znas ti na sto je on sve sposoban..
![]()
Želim smiriti situaciju i napisati da on nije ružni gnom. Simpatičan je.schmokljan » wrote:
Ne bih rekao. Dvije su razlike. Bolković je ružni gnom. I svoj je intelekt razvio kao odgovor na zatečeno stanje. Drugo, ja nikoga ne vrijeđam. Samo suptilno provociram slanje slika. Zar je to grijeh?
Whereabout » wrote:
Čitala sam ga i nisam stekla taj dojam. Mislila sam da vrijeđa samo anonimno.
Whereabout » wrote:Imam nešto glupo za podijeliti. Ne znam da li znate da sam ja svojedobno cijenila ZgSasha (pa i on mene, iako ne bih govorila u njegovo ime, ali zapravo je![]()
). Danas sam se sjetila zašto, a propos ovih rasprava tko kamo pripada, tko je taj tko bi trebao otići i tako to. ZgSash je imao instinktivnu reakciju na tuđa pozicioniranja sebe iznad drugih. Mislim da se to tako može formulirati. Naravno, mi smo smo se kasnije potpuno razišli u idejama i viđenjima, to je nepovratno, ali danas sam ga se sjetila zbog tih dobrih stvari kod njega, našla sam i jedan citat vezan uz to koji neću podastrijeti
, ali to je to. Živ bio.
..sa striletom?schmokljan » wrote:
Dijagnoza je distanciranje. Toliko bi morao znati. Kada ti je stalo - suosjećaš.
nemoj molim te nista smirivat. samo ti budi svoj..Ja ne baratam ni sa čim, došao sam ovdje smiriti situaciju. Suptilno.
Intelekt nije ništa lijepo, samo po sebi. Intelekt je tek nadopuna lijepe forme, ili nesretnik koji se korpca i buja, zarobljen u nečem neprikladnom. Izgled je neusporedivo bitniji.
Lijepi ljudi znaju kada je vrijeme da stanu s razvojem intelekta, ružni nemaju mjeru.
ko on? ko? ..romano? ..romano??Whereabout » wrote:
Valjda na neki način obrnuto - antielitistica, kao i on.
Slike?..a unda » wrote:
da, ruzan sam ka pas.
ustavri, sta su pasi krivi, zivotinje su predivna stvorenja. ne pada mi na pamet kako opisat kolko sam ruzan. noc je ono..to je isto bezvezna usporedba.
ma, kad razmislim, to se moze opisati samo jednom rijecju..neopisivo.![]()
Mda, to se možebitno i meni povremeno znalo sviđati kod dotičnoga, ali nisam uopće sigurna koliko je taj njegov "antielitizam" svjestan i promišljen, ono nekakvo opredjeljenje, a koliko je dolazio iz njegove želje da se sam izdigne iznad nekoga i demonstrira moć kad za to ugleda priliku. Tako da ne bih baš išla toliko daleko da mu pripisujem nekakav robinhudizam ili nešto.Whereabout » wrote:
Valjda na neki način obrnuto - antielitistica, kao i on.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests