..schmokljane, evo sidi tu do nas..

Razgovor ugodni, divan natenane
Eks

Post 06 Jun 2013, 21:48

Karl Jozef » wrote:Nu ex mic mic, ... :D

[spoiler]Image[/spoiler]
Fala. :rolleyes:

Mogo si me radije pljunut nego oto mi dat. :tuzni:

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 06 Jun 2013, 21:52

ex anais » wrote: Fala. :rolleyes:
Molim, i drugi puta. :D
Mogo si me radije pljunut nego oto mi dat. :tuzni:
:durica:
schmokljan

Post 06 Jun 2013, 21:52

Malo ste se raspojasale na temi koja bi trebala biti slavljenje mene ili me! :mudri:

Ne shvaćam to o zauzimanju. Ja ne želim da se itko zauzima za mene. To je kao da pristanem da je netko pametniji, ljepši, sposobniji ili moćniji od mene, a takvog nisam upoznao.

O zauzimanju spram administracije na inficiranom forumu - dajte, šta vam je, pobogu?!

Znate, gospodine Adolfe, on je jako fin Židov, a i govori hohdojč, da, da... Mislim - dajte se sredite.

Sve u svemu, prilično loš čikfajt, pošto iz vaših rečenica iščitavam da niste pretjerano zgodne. A esteta sam!!!

Sljedeće!!!!!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 06 Jun 2013, 21:59

schmokljan » wrote:Malo ste se raspojasale na temi koja bi trebala biti slavljenje mene ili me! :mudri:

Ne shvaćam to o zauzimanju. Ja ne želim da se itko zauzima za mene. To je kao da pristanem da je netko pametniji, ljepši, sposobniji ili moćniji od mene, a takvog nisam upoznao.

O zauzimanju spram administracije na inficiranom forumu - dajte, šta vam je, pobogu?!

Znate, gospodine Adolfe, on je jako fin Židov, a i govori hohdojč, da, da... Mislim - dajte se sredite.

Sve u svemu, prilično loš čikfajt, pošto iz vaših rečenica iščitavam da niste pretjerano zgodne. A esteta sam!!!

Sljedeće!!!!!
Al onaj nastup sinoc s kezebea je fenomenalan..aj ponovi veceras jos jedan slican,ionako nema nazad....
Éowyn

Post 06 Jun 2013, 22:00

ex anais wrote:
Ti me još nisu dovoljno upoznali. :zubo:

Bolje joj je da spremi kolače dotad. :hekla:

Hladim se. Imam cijelo ljeto za hlađenje. :rofl: Zapalila sam i cigaretu, bolje po mene da se mičem s forumâ u dogledno vrijeme. :D
Da znam.da ces se citavo ljeto suncati, kupati i galebariti, zazeljela bih ti svi srecu :zubo: Ali nekako mislim da neces :mig:

Pa.bi ti bilo bolje da.ostanes :raspa:
Desire makes slaves out of kings.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Jun 2013, 22:01

..

:rofl:

karl, jebote..o jebote..:D
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 22:08

schmokljan » wrote:Malo ste se raspojasale na temi koja bi trebala biti slavljenje mene ili me! :mudri:

Sljedeće!!!!!
..sad ovo zadnje nesto, malo citam bolkovica..pa isti ste, ono..isti.

jel ti znas kako on prica tamo sa svojim frendovima na fejspuku?
..staaaa jeeee, sta jee idiotiiii.. jel vam jasno da se idiotiii, sta je govanca, sta je, ljuti vas kad vam kazem da ste idioti, a ljuti vas zato jer ste idotiiii.
a gle mene, ne moram se ni hvalit, sve je jasno balege jedne kravlje, moj intelekt, moj mozak..to vi svi zajedno da se slozite u hrpu govnastih idiota ne bi mogli ni desetinu rauzmjet uopce zasto ste se skupili na hrpu, idiotiii..

:D :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 06 Jun 2013, 22:09

Mater ti jebem, kak je tek onim sirotim sultanima, kad harem dofati peemes...
Sunce ti jebem, i ja bi ošo širit Osmansko carstvo, samo da se maknem...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 06 Jun 2013, 22:11

A i vi se zajebavate s poznatim teroristom Šmoxom, gorim od Karlosa, ma kaj Karlosa, od Santane i Kastanjede skupa!
Razjebo je onaj forum ko Panta pitu, ak mu se digne kurac, ode Trkeljanje u pičku!
schmokljan

Post 06 Jun 2013, 22:13

..a unda » wrote: ..sad ovo zadnje nesto, malo citam bolkovica..pa isti ste, ono..isti.

..staaaa jeeee, sta jee idiotiiii.. jel vam jasno da se idiotiii, sta je govanca, sta je, ljuti vas kad vam kazem da ste idioti, a ljuti vas zato jer ste idotiiii.
a gle mene, ne moram se ni hvalit, sve je jasno balege jedne kravlje, moj intelekt, moj mozak..to vi svi zajedno da se slozite u hrpu govnastih idiota ne bi mogli ni desetinu rauzmjet uopce zasto ste se skupili na hrpu, idiotiii..

Ne bih rekao. Dvije su razlike. Bolković je ružni gnom. I svoj je intelekt razvio kao odgovor na zatečeno stanje. Drugo, ja nikoga ne vrijeđam. Samo suptilno provociram slanje slika. Zar je to grijeh?
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 22:15

judolino » wrote:A i vi se zajebavate s poznatim teroristom Šmoxom, gorim od Karlosa, ma kaj Karlosa, od Santane i Kastanjede skupa!
Razjebo je onaj forum ko Panta pitu, ak mu se digne kurac, ode Trkeljanje u pičku!
sta si se usro.. gljivaru..

ti jos nisi svjestan cega si ti sef? pa bem ti taj gljivasti moral..

schmokljan ti je ustvari bubica, ne znam odakle takav dozivljaj terora..

Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 06 Jun 2013, 22:17

[spoiler]Image[/spoiler]

sve nešto mislim kako će sad mum odnekud iskočit :cerek:
kurvanjski avatar, a
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 22:22

schmokljan » wrote:
Ne bih rekao. Dvije su razlike. Bolković je ružni gnom. I svoj je intelekt razvio kao odgovor na zatečeno stanje. Drugo, ja nikoga ne vrijeđam. Samo suptilno provociram slanje slika. Zar je to grijeh?
ne, ja vrijedjam. nego..apropo vizavi ampasan..zar ne mislis da pokusajem da nekom ukazes na njegovo, jel, ponasanje, postupke kroz neku dijagnozu..zar ne mislis da je to nekako ono..intimiziranje, nekako..preintimno..

nekako, ne zamisljam te da baratas s nekim kratkim hladnim oruzjem, vise ono..sa distance, iz daleka..ono, nekako cisto..ono..ne znam sad pravila i detalje i jel se radi o ruskom, engleskom ili francuskom dvoboju, ali ono malo, plemcki, jel..
neki drugi kontakti su mi ono malo ka, moras se priblizit, pa taj osjecaj.. jelda da ima tu nesto ..neki necist osjecaj?

on gnom? aj mu to reci. da je njegov apolonovski intelekt u gnomskom tijelu.. ne znas ti na sto je on sve sposoban..

Whereabout

Post 06 Jun 2013, 22:26

judolino » wrote:Mater ti jebem, kak je tek onim sirotim sultanima, kad harem dofati peemes...
Sunce ti jebem, i ja bi ošo širit Osmansko carstvo, samo da se maknem...
Pa i ja imam neke slike iz harema vezano uz to.
Chilimama » wrote:

sve nešto mislim kako će sad mum odnekud iskočit :cerek:
Tko se još sjeća muma kao muma? Ja da. Car.
..a unda » wrote: ..sad ovo zadnje nesto, malo citam bolkovica..pa isti ste, ono..isti.

Čitala sam ga i nisam stekla taj dojam. Mislila sam da vrijeđa samo anonimno.
.
schmokljan

Post 06 Jun 2013, 22:29

..a unda » wrote:
ne, ja vrijedjam. nego..apropo vizavi ampasan..zar ne mislis da pokusajem da nekom ukazes na njegovo, jel, ponasanje, postupke kroz neku dijagnozu..zar ne mislis da je to nekako ono..intimiziranje, nekako..preintimno..

nekako, ne zamisljam te da baratas s nekim kratkim hladnim oruzjem, vise ono..sa distance, iz daleka..ono, nekako cisto..ono..ne znam sad pravila i detalje i jel se radi o ruskom, engleskom ili francuskom dvoboju, ali ono malo, plemcki, jel..
neki drugi kontakti su mi ono malo ka, moras se priblizit, pa taj osjecaj.. jelda da ima tu nesto ..neki necist osjecaj?

on gnom? aj mu to reci. da je njegov apolonovski intelekt u gnomskom tijelu.. ne znas ti na sto je on sve sposoban..

Dijagnoza je distanciranje. Toliko bi morao znati. Kada ti je stalo - suosjećaš.

Ja ne baratam ni sa čim, došao sam ovdje smiriti situaciju. Suptilno.

Intelekt nije ništa lijepo, samo po sebi. Intelekt je tek nadopuna lijepe forme, ili nesretnik koji se korpca i buja, zarobljen u nečem neprikladnom. Izgled je neusporedivo bitniji.

Lijepi ljudi znaju kada je vrijeme da stanu s razvojem intelekta, ružni nemaju mjeru.
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 22:31

Ja sam se od tebe nekako nadala samilosti, znam da si velik. :zecotrep:
Whereabout

Post 06 Jun 2013, 22:31

schmokljan » wrote:
Želim smiriti situaciju i napisati da on nije ružni gnom. Simpatičan je.
.
Whereabout

Post 06 Jun 2013, 22:44

Imam nešto glupo za podijeliti. Ne znam da li znate da sam ja svojedobno cijenila ZgSasha (pa i on mene, iako ne bih govorila u njegovo ime, ali zapravo je :zubo: :trk: ). Danas sam se sjetila zašto, a propos ovih rasprava tko kamo pripada, tko je taj tko bi trebao otići i tako to. ZgSash je imao instinktivnu reakciju na tuđa pozicioniranja sebe iznad drugih. Mislim da se to tako može formulirati. Naravno, mi smo smo se kasnije potpuno razišli u idejama i viđenjima, to je nepovratno, ali danas sam ga se sjetila zbog tih dobrih stvari kod njega, našla sam i jedan citat vezan uz to koji neću podastrijeti :zubo:, ali to je to. Živ bio.
.
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 23:05

Whereabout » wrote:
Čitala sam ga i nisam stekla taj dojam. Mislila sam da vrijeđa samo anonimno.
:kokice:
Whereabout » wrote:Imam nešto glupo za podijeliti. Ne znam da li znate da sam ja svojedobno cijenila ZgSasha (pa i on mene, iako ne bih govorila u njegovo ime, ali zapravo je :zubo: :trk: ). Danas sam se sjetila zašto, a propos ovih rasprava tko kamo pripada, tko je taj tko bi trebao otići i tako to. ZgSash je imao instinktivnu reakciju na tuđa pozicioniranja sebe iznad drugih. Mislim da se to tako može formulirati. Naravno, mi smo smo se kasnije potpuno razišli u idejama i viđenjima, to je nepovratno, ali danas sam ga se sjetila zbog tih dobrih stvari kod njega, našla sam i jedan citat vezan uz to koji neću podastrijeti :zubo:, ali to je to. Živ bio.

elitistica, jel? :kokice:

:D
Whereabout

Post 06 Jun 2013, 23:09

..a unda » wrote:

elitistica, jel? :kokice:

Valjda na neki način obrnuto - antielitistica, kao i on.
.
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 23:11

schmokljan » wrote:

Dijagnoza je distanciranje. Toliko bi morao znati. Kada ti je stalo - suosjećaš.
..sa striletom? :kokice:

:zubo:

Ja ne baratam ni sa čim, došao sam ovdje smiriti situaciju. Suptilno.

Intelekt nije ništa lijepo, samo po sebi. Intelekt je tek nadopuna lijepe forme, ili nesretnik koji se korpca i buja, zarobljen u nečem neprikladnom. Izgled je neusporedivo bitniji.

Lijepi ljudi znaju kada je vrijeme da stanu s razvojem intelekta, ružni nemaju mjeru.
nemoj molim te nista smirivat. samo ti budi svoj.. :D

da, ruzan sam ka pas.

ustavri, sta su pasi krivi, zivotinje su predivna stvorenja. ne pada mi na pamet kako opisat kolko sam ruzan. noc je ono..to je isto bezvezna usporedba.
ma, kad razmislim, to se moze opisati samo jednom rijecju..neopisivo. :zubo:

a u ovom tvom kontekstu, moglo bi se rec da sam ruzan proporcionalno intelektu. :cheer:

ali da ne ispadne kao reklama antireklamom, imam ja i neke prednosti, kompnezacije neke, jebiga.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 06 Jun 2013, 23:12

Whereabout » wrote:
ko on? ko? ..romano? ..romano?? :giggle:
Whereabout

Post 06 Jun 2013, 23:13

..a unda » wrote:

da, ruzan sam ka pas.

ustavri, sta su pasi krivi, zivotinje su predivna stvorenja. ne pada mi na pamet kako opisat kolko sam ruzan. noc je ono..to je isto bezvezna usporedba.
ma, kad razmislim, to se moze opisati samo jednom rijecju..neopisivo. :zubo:
Slike? :kokice:

Inače volim ružne ljude tako da daj.
.
Whereabout

Post 06 Jun 2013, 23:15

..a unda » wrote: ko on? ko? ..romano? ..romano?? :giggle:
Ispričavam se na nekulturi - ne on nego Sash.
.
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 23:17

Whereabout » wrote:
Mda, to se možebitno i meni povremeno znalo sviđati kod dotičnoga, ali nisam uopće sigurna koliko je taj njegov "antielitizam" svjestan i promišljen, ono nekakvo opredjeljenje, a koliko je dolazio iz njegove želje da se sam izdigne iznad nekoga i demonstrira moć kad za to ugleda priliku. Tako da ne bih baš išla toliko daleko da mu pripisujem nekakav robinhudizam ili nešto.
  • Information