"friend zone"

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 28 May 2013, 02:01

Emericzy » wrote: Još samo da se ljudi sjete da ne smiju biti pizde niti prema onim drugima i drukčijima i protivnima. I onda smo kompletni.
I ne samo drugačijima...nekad i prema istima. Ne mogu, još uvijek, posve dobro skontat izraelsko-palestinske sukobe...iljadama godina jedni su htjeli svoju državu, iljadama godina svi drugi su ih jebli radi njiove vjere...i sad i oni to isto nekim trećima rade. Nije mi baš primjer tematski, al nako širokopojasan je, dade se izvuć šta oću reć.
Očekujem, posve krivo, kako mi svakodnevica i povijest vazda iznova dokazuju :zubo: , da bi ljudi koji su preživjeli neke nepravde trebali imat ako ništa drugo a ono više sluha za druge u sličnoj situvaciji. Štaš, ne iđe vaik tako.
MightyMe wrote:Mislim da polazite od krive premise. Frendzounanje je kad se nekom liku sviđa ženska i on čini sve da je usreći, a ona to ne kuži i toga lika shvaća ka jako, jako dobrog prijatelja. Čak se naslikava i hvali kako ima dobrog prijatelja, a on ne želi to bit nego nešto više. :D
E vid tebeee :zubo:
Ne ćeraj me da pričam previše, primi ovo ko zdravo za gotovo:
1. to boldano ne postoji. (Il postoji u zanemarivom postotku.) Kuži, kuži...vjeruj svjesna je toga, čak i previše svjesna.
2. to pocrtano je il egobustanje il jebanje da ne uđe il oboje

Liv long end prosper, haug.

Emericzy

Post 28 May 2013, 08:43

Djeca... :rolleyes:

Dobro, valjda će naučiti s godinama.
Tea Tree » wrote:A, što je onaj tko ima dlakavu pizdu? :misli:
Pičku. To je dio tijela. Pizda je karakterna osobina.
Euklid » wrote: neuredan : ne zna :
Prirodan : zna :
Emericzy

Post 28 May 2013, 08:48

Tea Tree » wrote: Ma jašta je. Ali, to je bilo u uvodnom. Sad se priča nešto drugo. Ne znam što točno. :ne zna:
Znam za tu žensku. Ubij me, meni dlakava žena nije predivna. Možda ću i ja jednoga dana doći do točke u kojoj će mi to biti predivno i čuditi se samoj sebi kako mi je to nekada bilo grozno vidjeti i sve. Ali, zasad mi je ovo grozno.
Ima ona lijepo tijelo, sve je to u redu, ali, dlake brate mili! :crying:
A jebi ga; nemaju svi ukusa. :kava:
Emericzy

Post 28 May 2013, 08:55

nina williams » wrote:I ne samo drugačijima...nekad i prema istima. Ne mogu, još uvijek, posve dobro skontat izraelsko-palestinske sukobe...iljadama godina jedni su htjeli svoju državu, iljadama godina svi drugi su ih jebli radi njiove vjere...i sad i oni to isto nekim trećima rade. Nije mi baš primjer tematski, al nako širokopojasan je, dade se izvuć šta oću reć.
Očekujem, posve krivo, kako mi svakodnevica i povijest vazda iznova dokazuju :zubo: , da bi ljudi koji su preživjeli neke nepravde trebali imat ako ništa drugo a ono više sluha za druge u sličnoj situvaciji. Štaš, ne iđe vaik tako.
Ne, ne iđe.

Život u društvu satkan je od kompromisa. Društvo koje to zna. u čiju je kulturu to ugrađeno, funkcionira više-manje normalno. Društvo koje to ne zna, živi nasilno.

A povijest možda jest učiteljica života, ali prezrena i potplaćena, prezaposlena, izraubana i umorna od svega i više joj se ne da truditi s glupim đacima. A oni pametni ionako se sami snađu.
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 28 May 2013, 08:56

Tea Tree » wrote:
A, gle, ta žena je očito odlučila proživjeti život u svom nekom oblaku. Jer si rekla prije da ima 52 godine, ako se ne varam. I što ćeš joj ti sad reći što sama već ne zna?

ali ne mogu to prijateljima ne reći.

A što da ti kažem...napisala sam da sam joj par puta ukazala i ne samo ja, ali ona to preokrene i dalje uživa u tom "statusu" kojeg si je nacrtala i sama sebe uvjerila da je to to i nikako drugačije.

Ja sam odustala, nije da mi se život okrenio, a bome ni njoj.

Muža je varala javno i to s idejom da ona nije licemjerna... :misli: bokte, a kad joj kažeš da je onda pošteno i da ga ostavi, ona ima teoriju da to nije u redu jer ..onda navede milijun razloga od plaće, penzije, stana ne uviđajući da je to najlicemjernije što radi...U međuvremenu je muž postao bivši, pa i umro, ona nije ništa dijelila s njim, a sad ima nekog mladog ševca koji , gle, živi na njen račun a ona to objašnjava " pa ko će mu kuhat kad su mu starci u njemačkoj " :ne zna:

Ma vidi, nije ona nama bitna za ovu temu, nije ni meni bitna jer ima prravo na svoj život kako si je sama zacrtala i ne kani mijenjati obrazac...Ponavljam da je nekad teško biti pošten...ja sam pošteno njoj opisala svaku njenu situaciju ali to je sve..na njoj je da i dalje bira što će i kako će...

Znam da je lako biti pošten kad biraš između dobro i loše, kad je osoba nesigurna, kad je malo lelujava i zanesena...ovo nje taj slučaj...
kurvanjski avatar, a
..a unda
Undaminator

Post 28 May 2013, 09:52

Emericzy » wrote:Djeca... :rolleyes:

Dobro, valjda će naučiti s godinama.

Pičku. To je dio tijela. Pizda je karakterna osobina.
..
..di to pise? :kokice:
Euklid
old school

Post 28 May 2013, 10:18

U ustavu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 28 May 2013, 10:20

Euklid » wrote:U ustavu...
..cijem? :kokice:
Euklid
old school

Post 28 May 2013, 10:35

:ne zna:

valjda nasem

svakakvog se smeca nadje u njemu

a kako stvari stoje tek ce se naci...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Margarita

Post 28 May 2013, 13:05

Perzefona » wrote: Nekako mislim da je plemenitije da stvari odigram tako da on misli da sam ja hladna i zla kučka (mene to ionako ne dira više) nego da sebe sjebe preispitivanjima gdje je kiksao, podbacio, u čemu je nedostatan i slično.
Ma džabe ti sve to. Sjetila sam se Azre:
...
još volim malu beštiju dragu srcu mom.
Ali vidim da ljudi različito misle. Možda bi netko zbilja radije čuo da je divan i krasan i da ga ja jako volim i sve, samo ne mogu sad, ne znam za sutra, imam obaveza, boli me glava, banuli mi rođaci, hjoj, baš mi je žao, frka na poslu, da dušo, mislim ja na tebe, mamu mi uhvatilo u križima, možda idući tjedan... joj, vidiš kako smo se udaljili...pa nek čovjek shvati ako je pametan, jel.
Ovo ću ti odgovoriti drugi put.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita

Post 28 May 2013, 13:11

nina williams » wrote: Ne bih se složila. Nepoštenost motiva ne može mi nadjačat poštenost radnje. Da razradim...daklem dva su slučaja:
-ako nepošten motiv ostaje skriven, ondak je sve odlično jer niko, osim nepoštenog motivatora s poštenom radnjom, ne zna istinu, dok rezultat poštene radnje ostaje u naslijeđe
Ovo osim mi je bitno.
Kao što sam rekla:
"Radnja je tu potpuno nebitna. Ne postoji toliko poštena radnja za koju si ne mogu naći nepoštene razloge."
Mislim, ipak najviše cijenim vlastito mišljenje, iako mi ni tuđe lijepo o meni nije mrsko.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
nina williams

Post 28 May 2013, 19:18

Margarita » wrote:
Ovo osim mi je bitno.
Kao što sam rekla:
"Radnja je tu potpuno nebitna. Ne postoji toliko poštena radnja za koju si ne mogu naći nepoštene razloge."
Mislim, ipak najviše cijenim vlastito mišljenje, iako mi ni tuđe lijepo o meni nije mrsko.
Tuđe lijepo mišljenje o nekoj personi, u trenutku dok taj tuđinac ne konta nepoštenost motiva, ne može bit prihvaćeno ko iole relevantno, od strane te persone. Jer krećemo od ljudi koji su svjesni vlastite motivacijske nepoštenosti, odnosno onih koji su u mogućnosti analizirat i priznat nepoštenje sebi samima.

Tuđe lijepo mišljenje o nekoj personi, u trenutku dok taj tuđinac konta nepoštenost motiva, jest relevantno, al produkt mu je jedino suglasnost i naklonost tih dvaju umova.

Većina ostalih i dalje vidi samo produkte poštene radnje. A nepoštenost misli ionako dolazi do izražaja jedino u intimi onih dvaju naklonjenih umova. Njizi dva, ako ne uživaju u tom svom razumijevanju motivacijske nepoštenosti, mogu tome doskočit na vrlo jednostavan način...odu na ispovijed i reknu fratru da sagriješiše mišlju. Jer još jedino Crkva od tog pravi problem. Ostali su, morebitno i konformistički, odustali od takih stvari.
Emericzy

Post 28 May 2013, 19:37

nina williams » wrote:nepoštenost misli ionako dolazi do izražaja jedino u intimi onih dvaju naklonjenih umova. Njizi dva, ako ne uživaju u tom svom razumijevanju motivacijske nepoštenosti, mogu tome doskočit na vrlo jednostavan način...odu na ispovijed i reknu fratru da sagriješiše mišlju. Jer još jedino Crkva od tog pravi problem. Ostali su, morebitno i konformistički, odustali od takih stvari.
Ja nisam. Jedna od malo stvari u kojima se slažem s vjerskim viđenjem stvari je uvjerenje da se sagriješiti može mišlju, riječju, dijelom i propustom. Ako uopće postoji koncept grijeha, ne vidim da je moguće ne protegnuti ga i na misao.
nina williams

Post 28 May 2013, 19:54

Emericzy » wrote: Ja nisam. Jedna od malo stvari u kojima se slažem s vjerskim viđenjem stvari je uvjerenje da se sagriješiti može mišlju, riječju, dijelom i propustom. Ako uopće postoji koncept grijeha, ne vidim da je moguće ne protegnuti ga i na misao.
A da li bi kaznio misao?
(Pritom nije nebitno pitanje može li se ona dokazati, al dobro sad to.)
..a unda
Undaminator

Post 28 May 2013, 20:26

nina williams » wrote:
A da li bi kaznio misao?
:giggle:

zasto ga mucis. vidis da se on dovoljo sam muci. :D

osim toga, ako moras sam sebi dokazivat sta si mislio, e onda jebiga sve.. :D

ne znam kako bi to izgledalo..u sebi bi onda trebao imat glas denuncijanta, glas tuzitelja, glas obrane i glas suca. a tu je i, jebiga, porota. cini mi se da je tu ka neka ono..guzva malo, za neku glavu, psihu.. :D
Emericzy

Post 28 May 2013, 20:33

nina williams » wrote:
A da li bi kaznio misao?
Hmmm...

Grijeh je -- kako ja to vidim -- sam po sebi kazna. Ako spoznaješ grijeh, ako si uvjeren da on postoji, samim time prihvaćaš i njegov teret. Recimo, ako shvatiš da si pizda, ako se doživiš kao pizdu, pa to je grozno grda stvar. U crnu te zemlju pritisne. Kužiš, kao oni ljudi što u prometu pregaze nekoga i onda više ne mogu živjeti s tom činjenicom. Nikakva to kazna za to ne treba. Tko će te kazniti gore od tebe samoga.

Kazna treba onome tko ne spoznaje grijeh. I vjerojatno bi dovoljno bilo da se grešnika navede na to da spozna težinu onoga što je napravio. Doduše, nemam pojma kako bi se to postiglo.

Možda i ne treba. Naime, mislim si ovako: Ako ne spoznaješ grijeh, teško da onda možeš spoznati njegovu suprotnost -- tj. dobro. Kao što slijepac ne spoznaje ni svjetlo niti mrak. Dakle, takvim je ljudima oduzeto pola ljepote života. Oni su na neki način u zatvoru. U fizičkom ti je zatvoru oduzeta sloboda. U ovome ti je oduzeta životna ljepota.

Znaš li ti zlog čovjeka koji dobro živi? Ne mislim materijalno, nego da živi kvalitetno. Da nekoga voli. Da netko njega voli. Da ima normalne emocionalne uzlete kakve imaju dobri ljudi. Ganuća. Ushite. Meni oni svi djeluju kao emocionalni invalidi. Po meni je to kazna.

EDIT: Dok sam ja pisao, Unda je već odgovorio nešto slično. Ako sam ga dobro razumio.
Donna Sole

Post 28 May 2013, 20:53

Emericzy » wrote: Hmmm...

Kazna treba onome tko ne spoznaje grijeh.

Znaš li ti zlog čovjeka koji dobro živi? Ne mislim materijalno, nego da živi kvalitetno. Da nekoga voli. Da netko njega voli. Da ima normalne emocionalne uzlete kakve imaju dobri ljudi. Ganuća. Ushite. Meni oni svi djeluju kao emocionalni invalidi. Po meni je to kazna.

.
Da, ali samo ako su svjesni grijeha kako ti reče, a znamo da im i nije previše jasno..ja bi ih ipak kažnjavala
kurvanjski avatar, a
Emericzy

Post 28 May 2013, 21:44

Chilimama » wrote: Da, ali samo ako su svjesni grijeha kako ti reče, a znamo da im i nije previše jasno..ja bi ih ipak kažnjavala
Ne, mislim da me nisi razumjela. Treba ih samo spriječiti da drugima ne čine zlo. Što ćeš ih kažnjavati? Pa ti su ljudi na emocionalnoj robiji. Kao da im je netko napravio emocionalnu lobotomiju. Pola života im fali. Što ima gore od toga?

Da ti to usporedim s tzv. nimfomanijom (laički termin, ali znaš o čemu govorim.) Ne uspoređujem to zbog zla (nije to zlo, nego nesreća), nego zbog nemogućnosti zadovoljstva. Takva se žena jebe uokolo i jebe i jebe i jebe i apsolutno ništa od toga nema. Samo joj je sve gore i gore.

Tako i zao čovjek grabi oko sebe da ugrabi nešto, neko zadovoljstvo, neku satisfakciju, neki kurac, ali stalno su mu ruke prazne uz sav taj grabež i posezanje i batrganje. Sveudilj je nezadovoljan. Ružan je to život.
..a unda
Undaminator

Post 28 May 2013, 21:51

Emericzy » wrote: Ne, mislim da me nisi razumjela. Treba ih samo spriječiti da drugima ne čine zlo. Što ćeš ih kažnjavati? Pa ti su ljudi na emocionalnoj robiji. Kao da im je netko napravio emocionalnu lobotomiju. Pola života im fali. Što ima gore od toga?
..ne trebas mislit, ja te sigurno nisam razumio. koga treba sprijecit..onoga ko grijesi, a ne zna da grijesi, onoga ko grijesi a zna da grijesi, onoga kome je grijeh kazna a to ne zna, onoga kome je grijeh kazna a to zna, onoga ko se oce kaznit pa grijesi tako da zna..da ne zna.. sve treba kaznit osim tebe..to ti je najgora kazna..sam sebe oces najgore kaznit..?

..nista mi nije jasno. :kokice:
elma

Post 28 May 2013, 21:51

A kaj nije tima zlicama zadovoljstvo, satisfakcija samo činjenje zla?
Ne znam što da mislim o toj temi, samo me zanima vaše mišljenje :D
Eks

Post 28 May 2013, 22:32

elma » wrote:A kaj nije tima zlicama zadovoljstvo, satisfakcija samo činjenje zla?
Ja mislim da jest. Vjerojatno kratko traje, ali zar drugima drugi osjećaji traju duže? :zubo:
Ljudi koji uživaju u činjenju zla i pritom se zabavljaju, postoje. Jebiga, život nije fer, tralala, ali postoje. To što oni ujedno i pate, what a hell, pate i ostali, nije to nikakav "pasji život" kako si nastojimo predočiti ne bi li se utješili. Jebatga, mnogi zli ljudi dožive duboku starost. Nekog stres izjede do četrdesete. O čemu pričamo. :ne zna:
Emericzy

Post 28 May 2013, 22:35

elma » wrote:A kaj nije tima zlicama zadovoljstvo, satisfakcija samo činjenje zla?
Ja osobno ne vjerujem da jest. Naime, možda postoji nekakav trenutni bljesak zadovoljstva, kao što džanki ima koju minutu zadovoljstva (ili bar odsustva nezadovoljstva) kad si zašpranji šut. Ali dan je dugačak i život je dugačak, a tih bljeskova je malo. Zavidi li tko džankiju na njegovom životu? Zavidi li tko zlotvoru na njegovom? Znači, ne valjaju ti životi. U samim je njima sadržana kazna.
ex anais » wrote:Jebatga, mnogi zli ljudi dožive duboku starost. Nekog stres izjede do četrdesete. O čemu pričamo. :ne zna:
Duljina sama po sebi ne znači puno. Ne znam jesi li primijetila, ali mnoge žrtve koncentracijskih logora također su doživjele duboku starost. Ali koja je kvaliteta tog života?

Meni zao život u kojemu trćiš za nečim besmislenim cijeli život, nekom silom gonjen, kao hrčak u onom kotaču, baš nikako ne zvuči dobro.
Perzefona

Post 28 May 2013, 22:36

Pa nije duljina života mjerilo njegove sretnosti. Nesretni ljudi koji duže žive samo su duže nesretni u tom slučaju.

edit: volim čitati Emericzyja. I sve mi je jasno što govori. :katolkinja: :o

edit 2: al ne volim što mi ulijeće ispred mog odgovora eksači. Nikad na ovom forumu nisam naučila kvotat ni editirat.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 28 May 2013, 22:38

Emericzy » wrote: Ja osobno ne vjerujem da jest. Naime, možda postoji nekakav trenutni bljesak zadovoljstva, kao što džanki ima koju minutu zadovoljstva (ili bar odsustva nezadovoljstva) kad si zašpranji šut. Ali dan je dugačak i život je dugačak, a tih bljeskova je malo. Zavidi li tko džankiju na njegovom životu? Zavidi li tko zlotvoru na njegovom? Znači, ne valjaju ti životi. U samim je njima sadržana kazna.
A sve okolo nas same nagrade, svaki dan vidiš barem jedan ispunjen život prosječnog dobrog čovjeka. :zubo:
Štajaznam, mene je moje iskustvo naučilo da zlo pobjeđuje. Ne volim tu činjenicu, ne zavidim (više) zlim ljudima, ali jebatga, pobjeđuje.
  • Information