"friend zone"

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 27 May 2013, 07:59

o kojem poštenju pričate?
prema sebi ili partneru ili poštenju općenito vezi? kakvoj vezi? jel ta veza na izdahu, u zanosu, poslovna , ljubavna...
mislim, počeli smo o odjebu, da prostite..ima li poštenog oodjeba?

kurvanjski avatar, a
Emericzy

Post 27 May 2013, 08:06

Chilimama » wrote:o kojem poštenju pričate?
prema sebi ili partneru ili poštenju općenito vezi? kakvoj vezi? jel ta veza na izdahu, u zanosu, poslovna , ljubavna...
mislim, počeli smo o odjebu, da prostite..ima li poštenog oodjeba?
Ima iskrenog. Možda je takav pošten.

Pitanje je samo čemu on služi. Je li humanije upakirati odjeb u ljubaznosti koje djeluju kao neki anestetik, pa čovjeka možda ipak malo manje boli, ili mu tresnuti bolnu istinu u lice pa nek se nosi s njom kako zna i umije? Nemam pojma.

Nisam neki pretjerani ljubitelj istine, same po sebi. Mislim da i za nju, kao i za laž, mora postojati dobar razlog. (Mislim, ako je neugodna.) Morala bi imati neku funkciju.

Ako joj je jedini rezultat to da čovjeka boli... jebeš onda to. Možda je ipak bolje lagati. Rezultat -- odjeb -- na kraju bude isti, u praktičnom smislu. Samo je količina bolova možda manja.
Donna Sole

Post 27 May 2013, 08:36

Emericzy » wrote: Ima iskrenog. Možda je takav pošten.

Pitanje je samo čemu on služi. Je li humanije upakirati odjeb u ljubaznosti koje djeluju kao neki anestetik, pa čovjeka možda ipak malo manje boli, ili mu tresnuti bolnu istinu u lice pa nek se nosi s njom kako zna i umije? Nemam pojma.

Nisam neki pretjerani ljubitelj istine, same po sebi. Mislim da i za nju, kao i za laž, mora postojati dobar razlog. (Mislim, ako je neugodna.) Morala bi imati neku funkciju.

Ako joj je jedini rezultat to da čovjeka boli... jebeš onda to. Možda je ipak bolje lagati. Rezultat -- odjeb -- na kraju bude isti, u praktičnom smislu. Samo je količina bolova možda manja.

Slažem se. Ljudi su sitne duše, nekad i dušice a nekad su toliko sujetni da od šume ne vide stablo.
Jedna je moja frendica dobla odjeb upakiran da se držala toga kao svetog pisma. Frajer joj je rekao da ju neće poye..seksat jer ona zaslužuje najbolje..i tako, ona je sva zanesena prepričala to na način da nas je nastojala uvjerit kako nije dobila odyeb nego titulu bokte..al, ajd , bila je sretna neko vrijeme , mi ju nismo razuvjeravali ..e, sad,,koliko smo i mi tu ispali nepošteni, pitanje je..Nisam sigurna da bi ona i danas nakon 23 godine naše objašnjenje shvatila kako otvaranje očiju ili zavist... Ona je još neko vrijeme čekala da se on pripremi na tu ševu stoljeća "samo za nju"...

Ista ta je imala vezu s oženjenim tipom , a koji je imao uz svoju ženu i stalnu ljubavnicu. Ova moja je to naravno gledala kao smetnju jer se "čovjek ne može riješit napasti" da se njoj posveti kako ona zaslužuje. Kad god bi se taj , btw , imućan oženjeni tip vratio s puta pa bi joj pokazao što je kupio, a njoj ništa, sama je sebe uvjerila da nije ona od lakih žena koje se kupuju parfmićima, jer , ona, ta moja, od njega ne bi dobila ništa...ta njegova stalna je redovno dobijala pokloniće, što je ova moja tumačila kao utješnu ngradu toj, stalnoj..nije sebe vidjela kao oštećenu stranu...ne znam kako to objasniti...
kurvanjski avatar, a
Beau

Post 27 May 2013, 08:59

Chilimama » wrote:

nije sebe vidjela kao oštećenu stranu...ne znam kako to objasniti...
Kao dar od boga :S :rofl:
Emericzy

Post 27 May 2013, 09:48

BoDerek » wrote: Kao dar od boga :S :rofl:
Baš.

Ajme majko...
Donna Sole

Post 27 May 2013, 09:59

Emericzy » wrote: Baš.

Ajme majko...

ok to
ali di je tu poštenje? jel pošteno ženu ostavit u tom blaženom neznanju ili joj sasuti istinu u lice i reći da stvari izgledaju drugačije
Zapravo zašto? Ako ona sebe rado laže ne znam zašto bi joj ja ili neko od nas srušio kule od karata
Ja sam po prirodi iskrena i često brzopleta i ishitrena s izjavama a kod nje se to pokazalo glupo ( mislim, glupo i jest, ko da je to moja stvar :o ) jer se svelo na to da sam ja nesretna i ljubomorna na nju jer ,pajsad, "nemam bogat društveni život", jelte, ko ona...mislim, moj se društveni život znatno razlikuje od njenog u korist kvalitete, ali ona brije i sad s 52 godine na tulume, seks s novim, večere s raznim likovima i povremeno opijanje..Naravno, da se sav moj život ne računa jer nije tako "glamurozan"..
Ja se bavim raznim humanitarnim radom, djelovanjima na raznim poljima u kulturi i sportu a često sam u medijima ( za prosječnog domaćeg čovjeka i ženu prilično često) ali to nije atraktivno jer ne idem na večere s lokalnim hohštaplerima ili bar s vlasnikom boljeg automobila :tuzni:
kurvanjski avatar, a
Perzefona

Post 27 May 2013, 15:14

Emericzy » wrote: Ima iskrenog. Možda je takav pošten.
Da, takav je pošten.
Pitanje je samo čemu on služi.
Služi tome da čovjek, kad već izgubi nečiju ljubav, sačuva dostojanstvo kao nadomjestak. A ne da se danima muči, propitkuje, a ako je taj čovjek žena, onda i beskonačno anaizira :zubo: , traži načine da popravi stvari koje ne štimaju a koje su nepopravljive jer je s druge strane nestalo interesa, krivi sebe i slično.
Je li humanije upakirati odjeb u ljubaznosti koje djeluju kao neki anestetik, pa čovjeka možda ipak malo manje boli, ili mu tresnuti bolnu istinu u lice pa nek se nosi s njom kako zna i umije? Nemam pojma.
Ne može se bezbolno reći nekome tko te voli da te više ne privlači. Ne može. A svako izbjegavanje jasnog razloga u onome drugome jača onu kurvetinu nadu. A nada je krvopija. I treba ju zatući, iz humanitarnih razloga i poštovanja prema nekome do koga nam je nekad bilo stalo i kome je do nas stalo.

Često se iza brige kako će se onaj drugi nositi s istinom skriva strah kako ćemo se mi nositi s njegovom boli. I ne štedimo drugoga, nego sebe. Htjeli bi si biti fini i ne bismo na duši ničije suze.

Ne, nije jedini rezultat da nekoga boli. Jer bol se ne da izbjeći. Rezultat je čista neinficirana rana, ravan rez koji se laše sašije nego rana nakon amputacije zbog gangrene.

Ne mislim pritom da čovjeku treba reći nek odjebe jer je postao naporan, neprivlačan i dosadan.

Al treba reći jasno i nedvosmisleno da se više ne želi biti u vezi s nekim jer je nestalo privlačnosti i želje.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Emericzy

Post 27 May 2013, 16:05

Perzefona » wrote:Da, takav je pošten.

Služi tome da čovjek, kad već izgubi nečiju ljubav, sačuva dostojanstvo kao nadomjestak. A ne da se danima muči, propitkuje, a ako je taj čovjek žena, onda i beskonačno anaizira :zubo: , traži načine da popravi stvari koje ne štimaju a koje su nepopravljive jer je s druge strane nestalo interesa, krivi sebe i slično. Ne može se bezbolno reći nekome tko te voli da te više ne privlači. Ne može. A svako izbjegavanje jasnog razloga u onome drugome jača onu kurvetinu nadu. A nada je krvopija. I treba ju zatući, iz humanitarnih razloga i poštovanja prema nekome do koga nam je nekad bilo stalo i kome je do nas stalo.

Često se iza brige kako će se onaj drugi nositi s istinom skriva strah kako ćemo se mi nositi s njegovom boli. I ne štedimo drugoga, nego sebe. Htjeli bi si biti fini i ne bismo na duši ničije suze.

Ne, nije jedini rezultat da nekoga boli. Jer bol se ne da izbjeći. Rezultat je čista neinficirana rana, ravan rez koji se laše sašije nego rana nakon amputacije zbog gangrene.

Ne mislim pritom da čovjeku treba reći nek odjebe jer je postao naporan, neprivlačan i dosadan.

Al treba reći jasno i nedvosmisleno da se više ne želi biti u vezi s nekim jer je nestalo privlačnosti i želje.
Ma gle, to ti kažeš. A gle ovu koju spominje Chillimama. Ta je skroz suprotna. A za pretpostaviti je da između tebe i nje postoji još petsto gradacija, stupnjeva, nijansi i varijacija. Nisam baš siguran da tu postoji jasan odgovor.
Perzefona

Post 27 May 2013, 16:15

Emericzy » wrote: Ma gle, to ti kažeš. A gle ovu koju spominje Chillimama. Ta je skroz suprotna. A za pretpostaviti je da između tebe i nje postoji još petsto gradacija, stupnjeva, nijansi i varijacija. Nisam baš siguran da tu postoji jasan odgovor.
??? Pa ta Čilimamina me i nagnala na onakvo razmišljanje. Tko bi, zaboga, volio biti onako doživljen, da mu se smiju ili ga sažalijevaju?
Tea Tree

Post 27 May 2013, 16:23

Perzefona » wrote:...
Da, baš tako.
Istina je najčešće i najpraktičnije rješenje. U bilo kojoj vrsti odnosa.
Perzefona wrote: ??? Pa ta Čilimamina me i nagnala na onakvo razmišljanje. Tko bi, zaboga, volio biti onako doživljen, da mu se smiju ili ga sažalijevaju?
Ili da mu podgrijavaju iluziju, da ne kažem deluziju.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 May 2013, 16:29

Perzefona » wrote: ??? Pa ta Čilimamina me i nagnala na onakvo razmišljanje. Tko bi, zaboga, volio biti onako doživljen, da mu se smiju ili ga sažalijevaju?
..sta bi dao..za veliku cun.. sori, gestuuuu.. :headbang: :peshe:

:D
Perzefona

Post 27 May 2013, 16:36

Muškarci i njihova opsjednutost veličinom... :D
..a unda
Undaminator

Post 27 May 2013, 16:40

Perzefona » wrote:Muškarci i njihova opsjednutost veličinom... :D
..ok, dobro, latentni frojdizam, ok. molim da se usredotocimo na gestu. :D
Perzefona

Post 27 May 2013, 16:47

Pa ja sam i mislila na veličinu geste. A ti? :hekla:
..a unda
Undaminator

Post 27 May 2013, 17:17

Perzefona » wrote:Pa ja sam i mislila na veličinu geste. A ti? :hekla:
..ma ok rekao sam, sto god ti oces da sam rekao, ali cu ponovit i da molim da se usredotocimo na gestu. :D

..ocemo jos jedan krug zavrtit? :zubo:
Perzefona

Post 27 May 2013, 17:35

..a unda » wrote: ..ma ok rekao sam, sto god ti oces da sam rekao
Sjo, Undica, kak ja volim takve odgovore. :love:

Da, velika gesta. Ostaviti nekog, a pritom ispasti dobar. Ja to nisam nikad znala. Neka me čovjek mrzi i krivi, ako mu je tako lakše. Meni neće naštetiti time.

Nekako mislim da je plemenitije da stvari odigram tako da on misli da sam ja hladna i zla kučka (mene to ionako ne dira više) nego da sebe sjebe preispitivanjima gdje je kiksao, podbacio, u čemu je nedostatan i slično.

Ma ne znam.

Uglavnom, ja bih da me ostavi. Kratko i čisto. Ne bih da me mulja.

Ali vidim da ljudi različito misle. Možda bi netko zbilja radije čuo da je divan i krasan i da ga ja jako volim i sve, samo ne mogu sad, ne znam za sutra, imam obaveza, boli me glava, banuli mi rođaci, hjoj, baš mi je žao, frka na poslu, da dušo, mislim ja na tebe, mamu mi uhvatilo u križima, možda idući tjedan... joj, vidiš kako smo se udaljili...pa nek čovjek shvati ako je pametan, jel.
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 27 May 2013, 19:44

Margarita » wrote: Radnja je tu potpuno nebitna. Ne postoji toliko poštena radnja za koju si ne mogu naći nepoštene razloge.
Ne bih se složila. Nepoštenost motiva ne može mi nadjačat poštenost radnje. Da razradim...daklem dva su slučaja:
-ako nepošten motiv ostaje skriven, ondak je sve odlično jer niko, osim nepoštenog motivatora s poštenom radnjom, ne zna istinu, dok rezultat poštene radnje ostaje u naslijeđe
-ako nepošten motiv izađe na vidjelo, onda u naslijeđe ostaje taj neki oblik sebičnosti ili populizma ili čega već ne i i dalje poštena radnja

To što neko ima nepoštene motive/misli/ideje...zaboli me đon za njima ako ih ne sprovodi u djela. I mislim da nikog ni ne bi smilo bit briga, to su privatne stvari. Čak i ako je u pitanju nešto strašno, pa i zakonom kažnjivo, u slučaju realizacije. Ne želim nikad bit u poziciji u kojoj bi ikom mogla zabranit mu te misli.
I još jedna, nimalo nebitna, stvar...vjerujem da je većina ljudi sposobnih da sami sebi priznaju sebičnost u motivaciji, također dovoljno pametna da zna kad tu sebičnost mora kontrolirat. Mislim pritom na slučajeve u kojima je poštenost radnje granična. Daklem, i taki će, u slučaju kojeg predstavljaš ko sumnjivo poštenog (iliti: veselite se vi rezultatu, pojma nemate zašto ja to napravih, jebeni sam car svemira), obavit poštenu radnju. Iiii u tom je tek slučaju svima dobro-onima koje radnja kači, jer ionako nikad neće ubrat motiv, pa im neće ni smetat, a i sprovoditelju radnje, jer je ipak njegov san, gospodara lutaka na koncu, realizirat.
Emericzy » wrote:
Netko je nedavno rekao da se cijeli moral može svesti na jednu zapovijed, jedan kategorički imperativ: Ne budi pizda.

Mislim da to uključuje i ovo tvoje razmišljanje.
E da, tako. Pizda je jedna mnogo dobra riječ, kad je opis karaktera u pitanju. Pokrije puno toga, a još je i slojevita.
..a unda
Undaminator

Post 27 May 2013, 20:33

nina williams » wrote:..

E da, tako. Pizda je jedna mnogo dobra riječ, kad je opis karaktera u pitanju. Pokrije puno toga, a još je i slojevita.
ja mislim da je to za emericija kategoricki imperativ i po jos nekim pitanjima.. :kokice:
Tea Tree

Post 27 May 2013, 23:24

Perzefona » wrote: ??? Pa ta Čilimamina me i nagnala na onakvo razmišljanje. Tko bi, zaboga, volio biti onako doživljen, da mu se smiju ili ga sažalijevaju?
Još nešto.
Ako bih u nekoj situaciji onako gadno zabrijala i ako bi mi se počelo pričinjavati koješta kao ovoj poznanici od Chili, očekivala bih od prijatelja da mi to kažu ma kako ja u tom trenutku ne imala sluha za to.
Jer inače bih se mogla jednoga dana otrijezniti i priputati ih za koji kurac su me pustili da radim idiota od sebe.
Donna Sole

Post 27 May 2013, 23:47

Tea Tree » wrote: Još nešto.
Ako bih u nekoj situaciji onako gadno zabrijala i ako bi mi se počelo pričinjavati koješta kao ovoj poznanici od Chili, očekivala bih od prijatelja da mi to kažu ma kako ja u tom trenutku ne imala sluha za to.
Jer inače bih se mogla jednoga dana otrijezniti i priputati ih za koji kurac su me pustili da radim idiota od sebe.

Možda ti bi..
možda bi i ja.. iako mislim da bi ja puno prije uočila da me neko voza ko mladog majmuna usprkos mojoj zaljubljenosti...
Velim ti da sam pokušala u par navrata na nešto ukazati, ali nije išlo i svelo se na to da sam ja malo ljubomornjikava jer sam u dosadnom braku i nemam muda varat muža

Dakle, njoj je to bilo kao da mi sve oćemo zapravo varat muževe al ne možemo baš jer nismo sposobne štoli

I nažalost, ona nijer takva samo u tim odnosima, nego u svakoj vrsti kritike ili komentara
Kad je pala dva puta na vozačkom to nije zato jer nije zadovoljila komisiju nego jer "teži savršenstvu "

Ili kad obuče suknju niskog kroja i kratku majici da joj se vide strije, ja joj velim da ja baš i ne bi tako..a ona meni kaže pa i ne možeš...a ja se glupo osjećam umjesto nje ..

Ili kad sam joj jednom ukazala da nema tretman kakav zaslužuje, da nije baš iskren taj prema njoj, ona mi kaže da ja ništa ne kužim jer nije on papak pa da samo otkači tu svoju kad je malko bolesna pa ju ne želi isproovocirat

mislim, ta je stvarno imala bisera i bisera ali ako nastavim svest će se na topik o njoj

Samo sam htjela reći da se odjeb i odjeb mogu svakako tumačiti i da nije uvijek ni lako bit pošten u nepošetnim situacijama...
kurvanjski avatar, a
Emericzy

Post 27 May 2013, 23:54

nina williams » wrote: Pizda je jedna mnogo dobra riječ, kad je opis karaktera u pitanju. Pokrije puno toga, a još je i slojevita.
A mora i biti. Inače su ta sva moralna pravila idiotski jednostavna. U toj mjeri da su besmislena, pa ih nitko i ne slijedi i ne sluša. Samo ih glasno istrkelja tu i tamo da u javnosti ispadne da zna što je moralno.

Prava moralna pravila kompleksna su i zajebana kao sam vrag i jako puno nad njima trebaš razmišljati. Pogledaj recimo klasični primjer nad klasičnim primjerima: Isusove moralne lekcije. Ni jedna nije baš jednostavna. Većinom su predstavljene moralnim pričama, da bi se vjerniku lakše objasnile. I svejedno ih dvije trećine katolika ne razumije.

"Ne budi pizda" je divno pravilo jer je kompleksno usprkos jednostavnosti. Konstruirano je super jednostavno, a kompleksnost mu daje pojam 'pizda' koji nije ni najmanje jednostavan, ali je u toj kompleksnosti ipak svima poznat. I zna se što znači. Fenomenalna jezična elegancija. Silno zavidim čovjeku koji je to smislio.

Još samo da se ljudi sjete da ne smiju biti pizde niti prema onim drugima i drukčijima i protivnima. I onda smo kompletni.
Euklid
old school

Post 27 May 2013, 23:57

ko ima dlakava prsa taj je pizda u duši...

još jedna loša baza :gaah:

unda, zadavit ću te...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tea Tree

Post 28 May 2013, 00:02

Euklid » wrote:ko ima dlakava prsa taj je pizda u duši...

još jedna loša baza :gaah:

unda, zadavit ću te...
A, što je onaj tko ima dlakavu pizdu? :misli:
Euklid
old school

Post 28 May 2013, 00:05

Tea Tree » wrote: A, što je onaj tko ima dlakavu pizdu? :misli:
neuredan :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tea Tree

Post 28 May 2013, 00:13

Chilimama » wrote:

Možda ti bi..
možda bi i ja.. iako mislim da bi ja puno prije uočila da me neko voza ko mladog majmuna usprkos mojoj zaljubljenosti...
Ma gle, ja sam nekako optimistično sklona vjerovati da većina bi uočila. Ne mislim da ima toliko munjenih ljudi, žena, čega već :zubo: , samo ti primjeri munjenosti više bodu oči, više se o njima priča nego o tamo nekim "dosadnim" ljudima, parovima, gdje nema turbulencija, 48 ljubavnika/ca, drama, scena i ostalog.
Velim ti da sam pokušala u par navrata na nešto ukazati, ali nije išlo i svelo se na to da sam ja malo ljubomornjikava jer sam u dosadnom braku i nemam muda varat muža

Dakle, njoj je to bilo kao da mi sve oćemo zapravo varat muževe al ne možemo baš jer nismo sposobne štoli

I nažalost, ona nijer takva samo u tim odnosima, nego u svakoj vrsti kritike ili komentara
Kad je pala dva puta na vozačkom to nije zato jer nije zadovoljila komisiju nego jer "teži savršenstvu "

Ili kad obuče suknju niskog kroja i kratku majici da joj se vide strije, ja joj velim da ja baš i ne bi tako..a ona meni kaže pa i ne možeš...a ja se glupo osjećam umjesto nje ..

Ili kad sam joj jednom ukazala da nema tretman kakav zaslužuje, da nije baš iskren taj prema njoj, ona mi kaže da ja ništa ne kužim jer nije on papak pa da samo otkači tu svoju kad je malko bolesna pa ju ne želi isproovocirat

mislim, ta je stvarno imala bisera i bisera ali ako nastavim svest će se na topik o njoj

Samo sam htjela reći da se odjeb i odjeb mogu svakako tumačiti i da nije uvijek ni lako bit pošten u nepošetnim situacijama...
A, gle, ta žena je očito odlučila proživjeti život u svom nekom oblaku. Jer si rekla prije da ima 52 godine, ako se ne varam. I što ćeš joj ti sad reći što sama već ne zna?

Samo ima tu jedan zajeb i pitanje je kako biti pošten prema sebi.
Npr. meni je teško slušati takve priče. Ne teško u smislu da me duša boli :D nego ne mogu voditi takav razgovor u kojem mi netko priča bajke, bez obzira što sam u njih vjeruje, a ja se pravim da je to sve normalno.
I što napraviti onda? Ušutjeti svaki put kad ti takav netko ima potrebu ispričati kako se jebač čuva za svemirski seks s njom pa je zato ne jebe ili reći nešto u stilu: čuj, to ti nikamo ne vodi, ne bu ništa od tog jebača? :ne zna:
Prešutim ja bezbroj puta kad se nađem u situaciji da slušam takve gluposti od nekoga polupoznatog, nepoznatog ili slično, ali ne mogu to prijateljima ne reći.
  • Information