"friend zone"

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 26 May 2013, 21:33

karambol » wrote:

Ma neeeeee...pada frizider kinder necega....to ti je cisto brendiranje u javnosti. Ko kad papak kupi beemvejca peticu kamatarku vecina pomisli da je postao neki kit...a on jos uvijek isti pimpek...
:D
Ahaaa, ti oš reć da mi ne poglupavimo u braku...neg da nas samo ko gluplje doživljavaju kad smo udane.

Fala ti, valaj, puno si mi pomogo. :zubo: Odi u tješitelje. :rofl:

ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 26 May 2013, 21:33

nina williams » wrote:
Aha. E pa sad...ne znam. :zubo:

Nego...sad mi dade mislit, jel to znači da samo glupe mogu bit poštene? Il da se u braku poglupavimo? :gaah:
Ja ti mislim da samo glupe mogu dugoročno ostat u uvjerenju da su poštene.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 May 2013, 21:35

karambol » wrote:

Ma neeeeee...pada frizider kinder necega....to ti je cisto brendiranje u javnosti. Ko kad papak kupi beemvejca peticu kamatarku vecina pomisli da je postao neki kit...a on jos uvijek isti pimpek...
Čak i manji. Mislim, ako gledamo odnos veličine kurca spram veličine auta...
'if you fall, i'll be there' (floor)
karambol

Post 26 May 2013, 21:35

nina williams » wrote:
Ahaaa, ti oš reć da mi ne poglupavimo u braku...neg da nas samo ko gluplje doživljavaju kad smo udane.

Fala ti, valaj, puno si mi pomogo. :zubo: Odi u tješitelje. :rofl:
Znao sam da sam talentiran... :raspa:
nina williams

Post 26 May 2013, 21:40

ElliQuinn » wrote:
Ja ti mislim da samo glupe mogu dugoročno ostat u uvjerenju da su poštene.
Ma dade se tome doskočit...moš otić na pusti otok, il bar se zeru bolje izolirat, i nemat prema kome bit nepoštena. A pamet ionako vazda ista.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 26 May 2013, 21:42

nina williams » wrote:
Ma dade se tome doskočit...moš otić na pusti otok, il bar se zeru bolje izolirat, i nemat prema kome bit nepoštena. A pamet ionako vazda ista.
Hoćeš reći da pametne mogu ostati poštene samo na pustom otoku? I na Trkeljanju.

Pričuvni moderator.
Emericzy

Post 26 May 2013, 21:43

Euklid » wrote:
pih, žene...
samo bi se udavale... :kokice:
Ote mi riječ s tipkovnice.
karambol

Post 26 May 2013, 21:46

Emericzy » wrote: Ote mi riječ s tipkovnice.
Mozda ipak ja pijem...ovo sam vec vidio, a nista ne citam dvaput...
Emericzy

Post 26 May 2013, 21:48

karambol » wrote:nista ne citam dvaput...
Zašto ne? Dvaput je ipak dvaput, kaže Mujo.
Euklid
old school

Emericzy » wrote: Ote mi riječ s tipkovnice.
Molim te, stani malo na loptu...
nina williams

ElliQuinn » wrote:
Hoćeš reći da pametne mogu ostati poštene samo na pustom otoku? I na Trkeljanju.
Ne, ne, to je za ovi tvoj slučaj...to što misliš da samo glupe dugo mogu vjerovat i da su poštene. Htjedoh reć da čak i ako je tako, ne mora bit da nema poštenih i pametnih.
A glede mene, ja se ne slažem s tim tvojim mišljenjem o glupim uvjerenim u poštenje. Po meni moš bit i poštena i pametna. Da ne velim i pošten i pametan.
Perzefona

Ja sam se samo iskvarila na tom Trkeljanju. Za vas ne znam. Prije sam bila fina.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Emericzy

Post 26 May 2013, 21:50

Euklid » wrote:
Molim te, stani malo na loptu...
Tužit ću te Undi da mi ne daš igrati

Idem uvrijeđen odavde. Nek Perzefona drži moju stranu. Ona ionako piše od svih vas najpametnije. I najljepšije.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 26 May 2013, 21:53

nina williams » wrote:
Ne, ne, to je za ovi tvoj slučaj...to što misliš da samo glupe dugo mogu vjerovat i da su poštene. Htjedoh reć da čak i ako je tako, ne mora bit da nema poštenih i pametnih.
A glede mene, ja se ne slažem s tim tvojim mišljenjem o glupim uvjerenim u poštenje. Po meni moš bit i poštena i pametna. Da ne velim i pošten i pametan.
Ozbiljno govoreći, mislim da pametni počnu prije ili kasnije propitivati svoje motive i svoja djela. Glupi, ako i propituju svoja djela, često ne idu jako duboko u propitivanje motiva. Problem s propitivanjem motiva je što onda ne gledaš samo kako ti izgledaju djela nego i zašto su tu i takva - idealna situacija da završiš jeben (metaforički, ponajprije), ali ne i pošten (makar samo u svojim očima).

Pričuvni moderator.
Euklid
old school

Post 26 May 2013, 21:53

Emericzy » wrote: Tužit ću te Undi da mi ne daš igrati
E, jesi našo kome ćeš... :hekla:
Emericzy

Post 26 May 2013, 21:55

Euklid » wrote: E, jesi našo kome ćeš... :hekla:
Svatko klima s čim ima
Perzefona

Post 26 May 2013, 21:58

ElliQuinn » wrote:
Ozbiljno govoreći, mislim da pametni počnu prije ili kasnije propitivati svoje motive i svoja djela.
Što ih odvede u sjebanost. Pa budu nesretni. Pa je onda pitanje koliko su zapravo pametni.

Bolje biti sretan nego pametan. :mudri:

edit: Emericzy :trep:
nina williams

Post 26 May 2013, 22:13

ElliQuinn » wrote:
Ozbiljno govoreći, mislim da pametni počnu prije ili kasnije propitivati svoje motive i svoja djela. Glupi, ako i propituju svoja djela, često ne idu jako duboko u propitivanje motiva. Problem s propitivanjem motiva je što onda ne gledaš samo kako ti izgledaju djela nego i zašto su tu i takva - idealna situacija da završiš jeben (metaforički, ponajprije), ali ne i pošten (makar samo u svojim očima).
Ma ja, ubrah ja to boldano, al izgleda mi da se hm...previše precizno (?)...kritično (?) osvrćeš na samo poštenje.
Niko ne može vaik bit apsolutno pošten, iz jednostavnog razloga što te ni život ne stavlja uvijek u situacije gdje su jedini izbori poštena i nepoštena radnja.
Dapače, hrpu puta moraš odabrat između dvi, tri, 10 nepoštenih. Poanta poštenja tada jest da odabireš najmanje nepoštenu. Il da odstupiš s mjesta odlučivatelja, ako vjeruješ da drugi čovjek sa sobom more donijeti i nove, bolje, izbore.
Glede ovog zadnjeg...vlastite oči vrijede jedino kad nisu ćorave. A ta ćoravost nije rijetka pojava. Prvenstveno tu sad mislim na preuveličavanje "negativnog". Jer ako tražiš apsolut u poštenju, ondak nema gledanja vlastitim očima, ono, poštenje ne bi smjelo bit podložno individualnim kriterijima.
Tito dragi, ja bi ovo neđe dublje raspravljala, jer mi je opet Kant na pameti :zubo: . Ovdje me malo sram oftopičnosti.
Perzefona

Post 26 May 2013, 22:25

Jako mi se sviđa što pišeš, Nina.
Margarita

Post 26 May 2013, 22:50

nina williams » wrote:
Ma ja, ubrah ja to boldano, al izgleda mi da se hm...previše precizno (?)...kritično (?) osvrćeš na samo poštenje.
Niko ne može vaik bit apsolutno pošten, iz jednostavnog razloga što te ni život ne stavlja uvijek u situacije gdje su jedini izbori poštena i nepoštena radnja.
Radnja je tu potpuno nebitna. Ne postoji toliko poštena radnja za koju si ne mogu naći nepoštene razloge.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 26 May 2013, 23:18

Margarita » wrote: Radnja je tu potpuno nebitna. Ne postoji toliko poštena radnja za koju si ne mogu naći nepoštene razloge.
Same smo sebi najveći neprijatelj u pokušaju da budemo i jebene i poštene. :D

Pričuvni moderator.
Margarita

Post 26 May 2013, 23:24

Tako je licemjerno biti pošten.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Euklid
old school

Post 26 May 2013, 23:31

Margarita » wrote:Tako je licemjerno biti pošten.
Čak sramotno, dodao bih...
Emericzy

Post 27 May 2013, 07:30

ElliQuinn » wrote: Same smo sebi najveći neprijatelj u pokušaju da budemo i jebene i poštene. :D
Možda ti treba oboje ali ne ovako odvojeno.

Treba neka kombinacija. Kako ono kažu... sinergija.

Treba biti jebeno pošten i pošteno izjeban.
Emericzy

Post 27 May 2013, 07:34

nina williams » wrote:
Dapače, hrpu puta moraš odabrat između dvi, tri, 10 nepoštenih. Poanta poštenja tada jest da odabireš najmanje nepoštenu. Il da odstupiš s mjesta odlučivatelja, ako vjeruješ da drugi čovjek sa sobom more donijeti i nove, bolje, izbore.
Glede ovog zadnjeg...vlastite oči vrijede jedino kad nisu ćorave. A ta ćoravost nije rijetka pojava. Prvenstveno tu sad mislim na preuveličavanje "negativnog". Jer ako tražiš apsolut u poštenju, ondak nema gledanja vlastitim očima, ono, poštenje ne bi smjelo bit podložno individualnim kriterijima.
Tito dragi, ja bi ovo neđe dublje raspravljala, jer mi je opet Kant na pameti :zubo: . Ovdje me malo sram oftopičnosti.
Lijepo.

Netko je nedavno rekao da se cijeli moral može svesti na jednu zapovijed, jedan kategorički imperativ: Ne budi pizda.

Mislim da to uključuje i ovo tvoje razmišljanje.
  • Information