O ovom bih mogla razmisliti.AdMulica » wrote:
jel ti ide neki predmet? matematika, kemija, fizika, eng? daji repeticije! tu je zarada velika
Gutam s guštom, jebeš ananas!
50 kn sat možeš naplaćivat! to je čak jeftino, jer profesori naplaćuju više, a dici je draže doć u tebe koja si mlađa i ne objašnjavaš tako stručno kako to profesor objašnjava! dica brže shvate!bliss » wrote:
O ovom bih mogla razmisliti.
btw, ja nikad nisam dala oglas za repeticije, uglavnom je to išlo preko poznanstava (pa i priko foruma: ajvi
noć sašenka
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ne mogu se naći u uvodu.
Ok al zaželjet ću si šivaću mašinu. I svoj craft kutak.
Divan uvodni post!
Nažalost moram ići oprat se, sutra ujutro dizanje, jebemu RL.
P.S. Koliko je 25% od 550 Ojro?
P.S.2 Kak vam se sviđa ovaj stolek? http://www.ikea.com/at/de/images/produc ... 338_S4.JPG
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Plitak je, preplitak za monitor, čak i ako je LCD, k tome, prostor gdje treba biti monitor je zatvoren (kuda će ići žice od monitora, a možda i zvučnika i miša i tipkovnice?), čini se da nema ni mjesta za tipkovnicu.
P. S.
Ja sam ti zagovornik kutnih stolova za računala, iznenađuje koliko povećaju iskoristivi prostor u sobi.
http://furnituretab.com/wp-content/uplo ... Desk-1.jpg
Možda mi je flek na monitoru pa mi se čini, ali zar nije neka okrugla rupa na radnoj plohi?ElliQuinn » wrote: Plitak je, preplitak za monitor, čak i ako je LCD, k tome, prostor gdje treba biti monitor je zatvoren (kuda će ići žice od monitora, a možda i zvučnika i miša i tipkovnice?), čini se da nema ni mjesta za tipkovnicu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Isse, dok je nisi spomenula nisam je vidjela. Trebaju mi nove naočale.Margarita » wrote: Možda mi je flek na monitoru pa mi se čini, ali zar nije neka okrugla rupa na radnoj plohi?
Svejedno mi se čini plitkim, no ja zamišljam desktop na njemu. Laptop bi već mogao proći.
Znala sam! Znala sam!..a unda » wrote:..stalno umjesto ananas citam exanais.
--
Moram ići spavati.
Mrš...a unda » wrote:..pa kako neces znat kad si ti prva spomenula ananas. vidis da je sad to podsvjesno svima uslo pod glavu.
pa ajde lec. neta ce i sutra bit, ove noci nece.
Ti si sve kriv.
Kad ćeš staviti slike?
Jel koja tu?
A morat ću... moram prvo rifrešati sve tabove da vidim jel se što desilo od zadnjih pola sata. Zijev.
..slike ce bit kad budu. imam glupi aparat, a i ja sam neke slicne lucidnosti, a nije lako slikat macke. taman sve namjestis, one poziraju, i kad slikas vidis da si uhvatio samo neke razmazotine, a macke prave fintu da se makle nisu..ono, mirne, gledaju, poziraju, kao..nisam se ja makla, nisam..
tacno one znaju sto treba napravit u trenutku slikanja, skocit, trcat, tako nesto. zajebavaju, eto..
ajd. nastavi sanjat tamo gdje si stala sinoc..
tacno one znaju sto treba napravit u trenutku slikanja, skocit, trcat, tako nesto. zajebavaju, eto..
ajd. nastavi sanjat tamo gdje si stala sinoc..

..a unda » wrote:..slike ce bit kad budu. imam glupi aparat, a i ja sam neke slicne lucidnosti, a nije lako slikat macke. taman sve namjestis, one poziraju, i kad slikas vidis da si uhvati samo neke razmazotine, a macke prave fintu da se makle nisu..ono, mirne, gledaju, poziraju, kao..nisam se ja makla, nisam..
Bome sam ja svoje prije par godina slikala i ispale su savršeno, od prve.
A-a, neću, to je gotova priča, sanjat ću nešto novo. Čitala sam sad muličin plan akcije za dejzi, razmišljam da ga uz male preinake primijenim uskoro.ajd. nastavi sanjat tamo gdje si stala sinoc..
-
- Information
-