Gutam s guštom, jebeš ananas!

Stare teme i začeci foruma
Megalodona

Post 09 Oct 2011, 22:39

Sašenka » wrote:MP je otišao spavat, meni se neda. Oprala sam kosu i sad sam je morala sušiti :ma ma: Mrzim sušiti kosu i ljeti je nikada ne sušim fenom, ali sad sam morala, jer je hladno. I izvukla sam pidžamu iz ormara :šm rc:

BTW, zašto ananas u naslovu?
e, to je jedna stvar koju ne mogu, spavat u pidžami pa makar i snijeg padao. vrhunac koji mogu podnijet je ogromna majica :D

pitaj ajvi, ja ti to ne znam :raspa:
bliss wrote:
Bože, postoji li ijedan topik na kojem ja ne pričam o depilaciji? :face palm: :o

Odličan je, ko i prethodni koji je napola krepao napola otupio od silnog korištenja. : o A ima neke vragove koji kao masiraju, ali ja sam već imuna na tu bol :D Da znaš u kakvoj sam panici bila kad sam shvatila da trebam kupiti novi, a nisam ga nigdje mogla naći. MIslila sam da ću opet morat uposlit pincetu :eek:
ne :o
moj nit masira nit ništa, a ne boli me :malodlaka plavuša:
jevgenija wrote: meg je umislila da postoji rum od ananasa pa ga je nagurala u naslov pošto-poto, nije se uopće dala odgovorit.
glupašo :rofl:
Sašenka wrote:
Ahaaa. Sad me to sjetilo na super finu cugu - Bacardi + sok od ananasa, fenomenalno!! :cerek:
zajebava te, reci joj da je glupa :D
ajvi je smislila naslov, ananas kao poboljšava okus nekih pića, pa tako i bacardija, a ona se jako veseli jer će za 6 dana imat obilje tog pića, donijet će joj onaj njen :D

umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Sašenka

Post 09 Oct 2011, 22:39

AdMulica » wrote: ja sam izvadila dekicu iz ormara, jedva se čekam večeras umotan u nju :cerek:
Ja sam sad umotana u dekicu :D

Eno, čujem MP-a kako hrče. A on nikad ne hrče, samo kad je prehlađen. Danas je počeo šmrcati eto ga sad na :gaah: Kad izlazi u kratkim hlačama i kratkim rukavima na balkon. I kako ću ja sad spavati?
bliss » wrote:
Poanta ove nimalo zanimljive priče je da odlično feniram. :kava:[/quote]

Jel primaš narudžbe? :o
Life is short. Smile while you still have teeth.
bliss

Post 09 Oct 2011, 22:40

Sašenka » wrote:
Jel primaš narudžbe? :o
Primam. :nezaposlena:
klonka

Post 09 Oct 2011, 22:42

Pokić. Sjedim ispod deke i smrzavam se, došla sam samo pohvaliti uvodni post. :cerek:
gonj špadi
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 09 Oct 2011, 22:43

bliss » wrote:
Poanta ove nimalo zanimljive priče je da odlično feniram. :kava:
Poanta priče su majke. Nikad na zelenu granu s njima.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Sašenka

Post 09 Oct 2011, 22:43

Megalodona » wrote: ajvi je smislila naslov, ananas kao poboljšava okus nekih pića, pa tako i bacardija, a ona se jako veseli jer će za 6 dana imat obilje tog pića, donijet će joj onaj njen :D
A tako znači, sad mi je sve jasno :D :rofl:
bliss » wrote:
Primam. :nezaposlena:
Onda ti se javim drugi put kad ću prati kosu :o
klonka » wrote:Pokić. Sjedim ispod deke i smrzavam se...
Jesi ti ja? :eek:
Megalodona

Post 09 Oct 2011, 22:45

idem spavat :cerek:
budim se rano.

imamo gutanja :cheer:
još da nam se cure prijave, jedva čekam sutra :cheer:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
bliss

Post 09 Oct 2011, 22:46

ElliQuinn » wrote:
Poanta priče su majke. Nikad na zelenu granu s njima.
Ovo je istina.
Sašenka

Post 09 Oct 2011, 22:49

Laku noć Meg, ja ću isto uskoro, dižem se u 6 :bljak:
Mulica

Post 09 Oct 2011, 22:52

jevgenija » wrote: al bar postoji. Ono, ima dosje i sve - dokazano je da postoji :o
ja ga nisam vidila...ni dečka, ni sliku, ni dosje :kava:
bliss wrote: Poanta ove nimalo zanimljive priče je da odlično feniram. :kava:
:rofl:
ok, onda ću u tebe na feniranje :kava:
Megalodona wrote: ajvi je smislila naslov, ananas kao poboljšava okus nekih pića, pa tako i bacardija, a ona se jako veseli jer će za 6 dana imat obilje tog pića, donijet će joj onaj njen :D
neće donijet, nego on to ima u sebi :rofl:

bliss, otkad si ti nezaposlena? :misli:
meg ti je glupa!!! :xlux:
klonka

Post 09 Oct 2011, 22:53

Sašenka » wrote:

Jesi ti ja? :eek:
Ne znam. Imaš li smrznute noge koje ne možeš zagrijati? :crying:
gonj špadi
Mulica

Post 09 Oct 2011, 22:53

klonka » wrote:Pokić. Sjedim ispod deke i smrzavam se, došla sam samo pohvaliti uvodni post. :cerek:
pokić klonče :cerek:

ne mogu vas više MQ previše ste napisale, pas mater :mama:
bliss

Post 09 Oct 2011, 22:55

AdMulica » wrote: bliss, otkad si ti nezaposlena? :misli:
Moj staž nezaposlenosti je možda tjedan-dva duži od moj staža na gutanjima. Tad sam počela abnormalno puno forumarit. A šta ću drugo? :zubo:
Mulica

Post 09 Oct 2011, 22:55

Megalodona » wrote: imamo gutanja :cheer:
još da nam se cure prijave, jedva čekam sutra :cheer:
:cerek:

sutra radim, dižem se u 7.00,a još se nisam istuširala :mama:
ja sidim na kauču, u tankoj majici dugih rukava,balkon je mama zatvorila i sad se gušim :mama:

soba mi je hladna, otvorila sam prozor...a jorgan mi se provjetrava na balkonu, nakon čitavog ljeta provedenog u vakumu :cerek:
Sašenka

Post 09 Oct 2011, 22:56

klonka » wrote: Ne znam. Imaš li smrznute noge koje se ne mogu zagrijati? :crying:
Imam, spavam u čarapama :cry:
AdMulica » wrote: pokić klonče :cerek:

ne mogu vas više MQ previše ste napisale, pas mater :mama:
:vidiga: Kao u stara vremena :D
Mulica

Post 09 Oct 2011, 22:56

bliss » wrote:
Moj staž nezaposlenosti je možda tjedan-dva duži od moj staža na gutanjima. Tad sam počela abnormalno puno forumarit. A šta ću drugo? :zubo:
ja sam mislila da si ti zaposlena :bonk:

ne mogu virovat da ovo nisam znala :mama:

moj staš nezaposlenosti je par mjeseci, al nada umire zadnja :rofl:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 09 Oct 2011, 22:57

Ananas, ono šta je rekla Margarita. :D Ko da me briga kad ga ne vidim 6 mjeseci jel jeo ananas il' šta.

Fen nemam. Kosu najvolim sušit kad je bura.

Nema me u uvodnom al' sam u naslovu. Grejt! :cerek:
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
bliss

Post 09 Oct 2011, 22:59

AdMulica » wrote:
moj staš nezaposlenosti je par mjeseci, al nada umire zadnja :rofl:
Teško da bih bila ovoliko puno onlajn da sam zaposlena. U ovo vrijeme bez posla sam tamo natukla više postova nego svih godina kako sam na forumu. Nisam nikad čitala forum na poslu. Osim na otkaznom roku.

Iskrsnut će neki posao kad tad. Nadam se prije nego mi svota na tekućem dođe na nulu. :eek:
Sašenka

Post 09 Oct 2011, 23:01

Pok Ajvi :D

bliss, nadam se da će iskrsnuti neki posao :kiss:
Mulica

Post 09 Oct 2011, 23:03

Ajvi » wrote: Nema me u uvodnom al' sam u naslovu. Grejt! :cerek:
pokati, ko skače po lokvama onda? :misli:
bliss wrote:
Teško da bih bila ovoliko puno onlajn da sam zaposlena. U ovo vrijeme bez posla sam tamo natukla više postova nego svih godina kako sam na forumu. Nisam nikad čitala forum na poslu. Osim na otkaznom roku.

Iskrsnut će neki posao kad tad. Nadam se prije nego mi svota na tekućem dođe na nulu. :eek:
ja na poslu (mislim na ovaj studentski jadni) sve što radim je čitanje foruma! :rofl:
posao je da budem za svojim stolom ako dođe 'klijent' - nazovimo ga tako! a klijenata nema baš često, osim ovih sad dana, pa uglavnom visim na netu :rofl:

držim fige za posa :D
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 09 Oct 2011, 23:03

Poše, moja najbolja prija je ka Tupelo. Obukla je frotirnu piđžamu i uvukla se pod jorgan i rekla da će zabrokvat prozore do ljeta. :D

Samo šta ona voli maške.

Koza. :cerek:

Pok, Sašenka. :cerek:
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
bliss

Post 09 Oct 2011, 23:05

Hvala na figama :) Mulice, dobar je i studentski dok ne uleti nešto bolje, bar da imaš nekakav priljev novca svaki mjesec. Moram priznat da me je polako frka jer nema nikakvih naznaka da bi se nešto uskoro moglo promijeniti, a imam izdatke koje ne mogu izbjeć.
Mulica

Post 09 Oct 2011, 23:10

bliss » wrote:Hvala na figama :) Mulice, dobar je i studentski dok ne uleti nešto bolje, bar da imaš nekakav priljev novca svaki mjesec. Moram priznat da me je polako frka jer nema nikakvih naznaka da bi se nešto uskoro moglo promijeniti, a imam izdatke koje ne mogu izbjeć.
ja imam tu sreću što sam radila taj posoa dok sam studirala! pa mi je šefica učinila madvjeđu uslugu i ostavila me još na poslu, dok ne nađem pravi!
iako, nije u redu to što radi, jer masu drugih studenata želi taj posao! njoj paše utoliko što ne mora nekoga novoga obučavat za to i što nema dodatnih izdataka za toga nekoga - jer u početku ne može sam/a radit, već mora bit s nekim ko je već uhodan, pa se plaćaju 2 plaće! :o
meni paše jer radim kad hoću i koliko hoću...što je super, jer kad mp-a nema, radim što više, kad on dođe - mogu se slobodno dogovorit sa drugim curama da me minjaju a mi zapičimo sedmicu dana negdi! :o

jel ti ide neki predmet? matematika, kemija, fizika, eng? daji repeticije! tu je zarada velika :D
klonka

Post 09 Oct 2011, 23:10

Idem po poplun. :crying:
gonj špadi
Pješčana

Post 09 Oct 2011, 23:16

Dragi novi topiče, želim ti dobrodošlicu u nov život. Kako svaki put narasteš kao tijesto s digo kvascem, ja sam ona koja će (opet) više lurkati ovdje nego živjet, jer ja radim i ne mogu toliko pratiti. ali želim vam svima
- da vas netko grije a da to nije termofor
- željene plusiće
- plus u banki
- centimetre u krevetui
- kraj faxa, daj jebote konačno dajte te ispite, svaka druga nešto sprema pa ne može biti ovdje :rolleyes:
- puno konstruktivnih tema
ljubim vas sve, idem se i ja sad grijat
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
  • Information