e, to je jedna stvar koju ne mogu, spavat u pidžami pa makar i snijeg padao. vrhunac koji mogu podnijet je ogromna majicaSašenka » wrote:MP je otišao spavat, meni se neda. Oprala sam kosu i sad sam je morala sušiti :ma ma: Mrzim sušiti kosu i ljeti je nikada ne sušim fenom, ali sad sam morala, jer je hladno. I izvukla sam pidžamu iz ormara :šm rc:
BTW, zašto ananas u naslovu?
pitaj ajvi, ja ti to ne znam
nebliss wrote:
Bože, postoji li ijedan topik na kojem ja ne pričam o depilaciji? :face palm:![]()
Odličan je, ko i prethodni koji je napola krepao napola otupio od silnog korištenja. : o A ima neke vragove koji kao masiraju, ali ja sam već imuna na tu bolDa znaš u kakvoj sam panici bila kad sam shvatila da trebam kupiti novi, a nisam ga nigdje mogla naći. MIslila sam da ću opet morat uposlit pincetu
![]()
moj nit masira nit ništa, a ne boli me :malodlaka plavuša:
glupašojevgenija wrote: meg je umislila da postoji rum od ananasa pa ga je nagurala u naslov pošto-poto, nije se uopće dala odgovorit.
zajebava te, reci joj da je glupaSašenka wrote:
Ahaaa. Sad me to sjetilo na super finu cugu - Bacardi + sok od ananasa, fenomenalno!!![]()
ajvi je smislila naslov, ananas kao poboljšava okus nekih pića, pa tako i bacardija, a ona se jako veseli jer će za 6 dana imat obilje tog pića, donijet će joj onaj njen