Ja ono moram printscreenat, ono je zlato suho. Ček, jel ono dodao edit il ja nisam vidjel aod smijeha
..sta?
Dobro, dobro, tata. Mene trenutno zanima kako da završim 45 kartica do ponedjeljka, ne možemo sad o tim tehnikalijama. Nisu normalni, odradila sam u ovih tri tjedna već 3/4 norme.Karl Jozef » wrote:
1. koristiti miš
2. svako pola sata ukrstit prste i mrdat zglobovima u raznim stranama i istezat/razgibavat pomalo prste i zglobove
3. nabaviti si tipkovnicu normalne veličine, možeš je uštekati i u taj laptop ako ima USB priključak
Jesu to oni što su te slali u Zadar ili oni drugi?Zekoslawa » wrote: Dobro, dobro, tata. Mene trenutno zanima kako da završim 45 kartica do ponedjeljka, ne možemo sad o tim tehnikalijama. Nisu normalni, odradila sam u ovih tri tjedna već 3/4 norme.
Ma ovi kreteni uobičajeni. Oni drugi ulijeću tu i tamo.ex anais » wrote:
Jesu to oni što su te slali u Zadar ili oni drugi?
Isuse, undo.
Jbga.
Ne stane mi undin post u print screen.
Sejvala sam ga u gmailu, original verziju. Još se ja pitala, koji k toliko replyja pa opet pa opet pa čita pa se vraća.
Mišljah da te zanima kako da si pomogneš zbog otih problema s rukama. Au previše, pa to je kojih 20 kartica dnevno, ... možeš li im reći da dio malo razdjele?Zekoslawa » wrote: Dobro, dobro, tata. Mene trenutno zanima kako da završim 45 kartica do ponedjeljka, ne možemo sad o tim tehnikalijama. Nisu normalni, odradila sam u ovih tri tjedna već 3/4 norme.
Još jedan tjedan pa će biti 4/4 norme.
Ma to je simbolično.Karl Jozef » wrote: Mišljah da te zanima kako da si pomogneš zbog otih problema s rukama. Au previše, pa to je kojih 20 kartica dnevno, ... možeš li im reći da dio malo razdjele?
Ma ide to dosta brzo, vrti se cijelo vrijeme jedno te isto. Zato sam ja to ostavljala za zadnji dan misleći da ću stići, a njima u evidenciju nikad ne pišem više od 10 kartica dnevno jer što ja više napišem, to će me oni više zatrpavati. Počela sam izbjegavati i pisanje vikenda jer vidim da mi je isto govno - platit će me isto, neovisno o tome je li vikend, a ja im govorim da radim sedam dana u tjednu. E pa neću. Inače ja ovoga sranja bez problema odradim 15-ak kartica dnevno. Samo eto, sad me uvatila ruka bolit, u pm.Karl Jozef » wrote: Mišljah da te zanima kako da si pomogneš zbog otih problema s rukama. Au previše, pa to je kojih 20 kartica dnevno, ... možeš li im reći da dio malo razdjele?
Jel normalno da umjetne suze peku? DAvno sam imala neke jako gušće i te nisu pekle. A sad sam išla za cijenom budala i kupila Proculin, ali ne kapi nego baš umjetne suze, novost na tržištu. Uglavnom, oči toliko svrbe i peku kad ih stavim da moram trljat dok ne prestane. Ja bome mislim da to nije smisao umjetnih suza. One su blage i štite.
Odmori ruku sada, jel' ako zašteka neće biti dobro za dalje. Pretpostavljam neki simptom sindroma karpalnog tunela, ... evo ti ovo pa vježbaj 10ak minuta tu i tamo.Zekoslawa » wrote:E pa neću. Inače ja ovoga sranja bez problema odradim 15-ak kartica dnevno. Samo eto, sad me uvatila ruka bolit, u pm.
Pojma nemam. Zašto se to uopće koristi?ex anais » wrote:Jel normalno da umjetne suze peku? DAvno sam imala neke jako gušće i te nisu pekle. A sad sam išla za cijenom budala i kupila Proculin, ali ne kapi nego baš umjetne suze, novost na tržištu. Uglavnom, oči toliko svrbe i peku kad ih stavim da moram trljat dok ne prestane. Ja bome mislim da to nije smisao umjetnih suza. One su blage i štite.
Zbog krvavih suhih očiju koje peku. Kako se to tebi ne dešava, ti isto visiš na kompu?Karl Jozef » wrote: Pojma nemam. Zašto se to uopće koristi?
Ne znam, ja se više ne mogu našminkat jer su mi oči u koma stanju. Ako odspavam samo sat manje, to je neizdrživo. Umjetne suze služe umjesto naših suza, odnosno za ovlaživanje oka i preporučuju se svima koji koriste računalo previše.
Ne znam, stvarno me ne peku oči od kompa. Mislim nekad osjećam neki umor u njima koji bi mogao ličiti na peckanje al' za to treba proći stvarno hrpa vremena bez da je okolno svjetlo upaljeno.ex anais » wrote: Zbog krvavih suhih očiju koje peku. Kako se to tebi ne dešava, ti isto visiš na kompu?
Ne znam, ja se više ne mogu našminkat jer su mi oči u koma stanju. Ako odspavam samo sat manje, to je neizdrživo. Umjetne suze služe umjesto naših suza, odnosno za ovlaživanje oka i preporučuju se svima koji koriste računalo previše.
Glupo pitanje, al' što nije dovoljno umiti se malo i tako to.
Nije jer su upaljene. A pta ja znam više, možda bih trebala doktoru. Dugo to već traje. Iako to jest sindrom suhog oka. Jebeš ga, svijetle oči su valjda osjetljivije.Karl Jozef » wrote: Ne znam, stvarno me ne peku oči od kompa. Mislim nekad osjećam neki umor u njima koji bi mogao ličiti na peckanje al' za to treba proći stvarno hrpa vremena bez da je okolno svjetlo upaljeno.
Glupo pitanje, al' što nije dovoljno umiti se malo i tako to.
Pa ako bilo što boli više mjeseci sigurno treba ići, neš' valjda dobit gangrenu na oku.ex anais » wrote: Nije jer su upaljene. A pta ja znam više, možda bih trebala doktoru. Dugo to već traje. Iako to jest sindrom suhog oka. Jebeš ga, svijetle oči su valjda osjetljivije.
Karl Jozef » wrote: Pa ako bilo što boli više mjeseci sigurno treba ići, neš' valjda dobit gangrenu na oku.. I moje su oči svijetle.
Al tvoje su zelene, ne? Opet si makao slike.
Ne znam, evo u desnom oku osjećam kao sićušnu iglicu da me probada i crvene su.. Ma traje to preko godinu dana, ako ne i više, samo je sad nekako gore. A šta, reći će mi da se okanim kompa. I dobro će reć. Al da, svejedno bih trebala poć. Samo kad, kad. Poslat će me specijalistu. A opet, nije se s okom zajebavat.
Tako nešto, svjetlo zelene čini mi se.ex anais » wrote: Al tvoje su zelene, ne? Opet si makao slike.
Pa poslat će te okulistu, a on kad čuje simptome odmah će znati jer vjerojatno ih ima xyz s tim problemom. Iako da komp je očiti problem.A opet, nije se s okom zajebavat.
Ah, taštine...Karl Jozef » wrote: Tako nešto, svjetlo zelene čini mi se.Nije mi se sviđala slika.
Pa poslat će te okulistu, a on kad čuje simptome odmah će znati jer vjerojatno ih ima xyz s tim problemom. Iako da komp je očiti problem.
A da...
Marš tamo brata strašit, mene si našao! :kick the sheep: - a ovo dugo nije bilo
Mislim da je i njega prošla hipohondrija.ex anais » wrote: Marš tamo brata strašit, mene si našao! :kick the sheep: - a ovo dugo nije bilo
Na tebe je red.Karl Jozef » wrote: Mislim da je i njega prošla hipohondrija.
Jel te pecka to lijevo oko malo, a?
Mene da i muče razno razni simptomi i pojave, ja bih skrivao.ex anais » wrote: Na tebe je red.
Trenutno me malo vrat boli i leđa i tako, ...Jel te pecka to lijevo oko malo, a?
-
- Information
-