Karl, slikaš ženske guzice?
..sta?
Joj, nu stvarno.
A, otkad si onu jednu slikavao tamo ispred Akademije.
Eksačo, evo krenula sam metnit sliku, ali ne vidi se dobro. Bio je sumrak i ona u pokretu i ja u pokretu, pa zapravo samo ja kužim na toj slici da se to ispod vide mudante.
Zekoslawa » wrote: Joj, nu stvarno.
Jašta, ispod natpisa Thompson.A, otkad si onu jednu slikavao tamo ispred Akademije.![]()
Meh, meni je zadovoljština što si to što si slikao morao lupom po slici tražit.
A ono.Zekoslawa » wrote: Meh, meni je zadovoljština što si to što si slikao morao lupom po slici tražit.
Uglavnom, neću dalje po ovome. Ne znam ni sam od kud je potekla takva mogućnost ... nisam ništa slikao u nijednom trenutku, ...
Imam grižnju savjesti jer sam naletjela na nečiji strani blog gdje je neki muškarac bio ofarban u tirkizno. I odjeven u neke krpe na slici sa strane. Izgledao je grozno, ali sam osjetila grižnju.
Onda sam saznala da je to žena.
Sad se osjećam duplo grozno.

Onda sam saznala da je to žena.
Sad se osjećam duplo grozno.
Gugl kaže da neka stranica kaže da je mhm isto što i mhmm, a mhmm je yes, sure, OK. Nisam zadovoljan odgovorom.Zekoslawa » wrote:Mhm.
Uredu je osjećati da neka žena izgleda grozno.ex anais » wrote: Pa zato jer sam bila uvjerena da je muškarac.
Karl Jozef » wrote: Uredu je osjećati da neka žena izgleda grozno.Samo nemoj to nemoj u širim društvima govoriti.
ex anais » wrote:
MightyMe wrote:Šta je u uredu?![]()
Mislin se da mu warning zalipin.
Nije to za srce dobro.
Zekoslawa » wrote:Houston, we have a problem. Imam završit jedno 45 kartica istarskog turizma, a boli me ruka i ide sve gore.
1. koristiti miš
2. svako pola sata ukrstit prste i mrdat zglobovima u raznim stranama i istezat/razgibavat pomalo prste i zglobove
3. nabaviti si tipkovnicu normalne veličine, možeš je uštekati i u taj laptop ako ima USB priključak
-
- Information
-