To sam čekala! Znači, kombiniram, imaš ih. Znači, kombiniram dalje, mogla bi tu koju ideju i počet sprovodit u djelo. Jer to što ti misliš da smo mi neglupi ne znači da si u pravu. Nastavkom kombiniranja mogla bi pomislit da imaš već koju spremnu, u Wordu možda čak. Ajde, bacaj to biserje pred gice! Još večeras!Zekoslawa » wrote: Mislim da mi se tamo prije može dogoditi da mi tkogod metne, negoli da me se metne.![]()
Nino, pokati, nije to isto. Nema ovdje sirote dječice koja dolazi da je se pouči, nema ovdje mladih nada koje čekaju da ih vrbujem, nema ovdje trolčina koje čekaju da ih se prosvijetli. Jebiga, ukrali su nam cvijeće foruma.![]()
Al baš zato nas treba malo biti sram. Poše, kako se mi ne znamo prodati. Čak nas ni Šmokljo nije uspio prodati, onda znaš koja je ura.
Gle, misli ti šta oš o koncentraciji kvalitete, al sigurna sam da bi te ljudi rado čitali, a i sudjelovali. Evo, uzmi sebe samu za primjer, voliš li čitat nešto što ovi od tvog faha napišu?
: nik jebeni praskaton :
Ajdeee, čita mi te se!
Inače, moja mate veli da sam dosadnija od čimavice.
I da sam trebala ić u prosjake i samo razradit varijante na temu 'daj Bog ti dao' i da bi bila trulo bogata.
Pa ti razmisli isplati li ti se sa mnom natezat.