Emericzy » wrote:
Pa upravo to sam i htio. Uniziti ih. Reći im da su glupi.
Jer umjesto da stvore nešto svoje, posežu za simbolikom koja nije njihova. Posežu za svijetom od kojeg su se javno odmakli i sve nas druge glasno uvjerili da je u redu što su se odmaknuli.
Razumiješ li to?
Ti kritiziraš karakter i simboliku konvencionalnog braka i imaš potpuno pravo
ali to nije naša tema.
Naša tema je za koji kurac za tim karakterom i tom simbolikom sad posežu pederi? Gle, njima sve te gluposti koncepta braka koje spominješ ostaju netaknute. Oni na te gluposti još dodaju jednu svoju: totalnu irelevantnost. Nakon što su se s golemim trudom izborile za to da im se prizna da je OK da žive u vodi, ribe se sad silom bore da im se da pravo da voze bicikl.
Mene, biciklista, to iritira. Od mojeg biciklizma rade dodatni cirkus, kao da i inače već nije u problemima. Mislim, neka im, podnijet ću ja to, nije da mi je to neki životni problem, ali mi je jednostavno idiotski.
..ako su glupi, onda su jedino glupi zato sto se s tobom nisu konzultirali, potrazili savjet..mudrost zivotnu neku i sretni i veseli zen-odskakutali.
..ali, onda ima tu vise onih koji su glupi. citav svijet je skoro glup, a sad napokon znamo i zasto..
eto, kad se nema kuda, onda je tu uvijek pouzdana simbolika. nasa tema nije karakter i simbolika tog, kako ti kazes..konvencionalnog braka, jer je svaki valjda hetero brak konvencionalan, narocito oni brakovi koji valjda sluze da bi se napokon konvencionalno ko munjeni sapun mogao prasit sa strane..iako bi ti htio da to bude nasa tema ili glavni dio teme, nekako dovuc ili konvencionalno govoreci, dojebat temu do toga.
eto i simbolicno govoreci, sad mi pada na pamet sto bi to sve bio konvecionalan brak. valda isto kao i sve sto je konvencionalno..konvencionalni rat npr?
tako bi imali i brak. konvencionalni brak i specijalni, atomski ili kakav vec brak. mislim, ima logike ako vec postoji atomska, nuklearna obitelj.
dakle, konvencionalna obitelj bi bila nuklearna, a homoseksualna obitelj bi bila..termonuklearna? ..subverzivna obitelj? ..trol obitelj?
ma nek bude sta oce, ali nuklearna nece..to je ime vec zauzeto. hrvat-zauzeto.
oce ribe vozit biciklu i sta sad. ako ostale ribe oce vozit biciklu, oce i oni. prilagodjavaju se, sta sad.
sta bi oni sad trebali osnivat da te oni ne nadrazuju, a ti tako volis bit ne nadrazen. konvencionalno nenadrazen, jel. trebali bi bi osnovat svoju vodu, svoj zrak, svoj svijet, svoju crkvu..sve svoje, sve..i gle, mic po mic, oni ce bit ti koji su konvencionalni, a nase pravo na konvencionalnost, dominantnu konvencionalnost, nestat ce, mi cemo se morat njima prilagodjivat, nasa utocista ostat ce razorena, atomska obitelj nije, prasenje sa strane nece, atomski ce nam uzet od obitelji krv, a kad nam uzmu krv, zna se da ode i zemlja i tako, frka prava, praiskonski strah, isti onaj koji je nastao prije big benga, prije, dakle, onog neceg sto zovemo svasta nesto, pravi onaj strah, jedan i jedini osjecaj koji iskreno i zaista postoji, iz kojeg je sve nastalo, koji bijase u pocetku, doduse kao rijec, u pocetku bijase rijec, ali koja rijec..frka, jebote..eto, ta rijec, te rijeci bijase u pocetku, a mi to izromantizirali, pa ukonvencionirali i mislimo ko zna sta je uzviseno receno za pocetak..
neki govore da u pocetku bijase receno..ovo je mali korak za mene, a veliki za..upsss..
dakle, morat cemo napokon priznat, da postoje, koliko god to nama bilo neshvatljivo, da postoje nacisti homoseksulaci, fasisti homoseksualci, proleteri homoseksualci, vjernicki fanatici homoseksualci, talibani i katolibani, zidovi homoseksualci, aboridzini homoseksualci, dalmatinci homoseksualci, konvencionalni, nekovencionalni homoseksualci, anarhisti homeoseksualci i da, iako neki ne zele te neke konvekcijske, jel, simbole za sebe, zele za one koji ih zele, to sto to tebe nadrazuje, oni zaista s time nemaju nikakve veze. ni ka kve. a narocito ih nije briga sto je tebi sve to glupo te idiotski. imaju ljudi i svojih problema..ne treba im jos i uzvisivanje sebe unizavanjem drugih..