Imam traume zbog foruma

Stare teme i začeci foruma
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 15 May 2013, 00:21

a eo.. tu sam.. čitam (u pauzama/pri nedostatku inspiracije - prilično često :D)

neg ove igre oko forumske moći su me uvijek fascinirale.. motivi, porivi, prepotentnost/impotentnost.. :zubo:

a i ovo što unda kaže :zubo:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 May 2013, 00:22

Whereabout » wrote:
Pa neka je ona ostarila tisuću godina, mene zanima odakle to i kako se to smije raditi? Piše da problema nema i praktički da je problem s odabirom modova za DZ bio konstruiran u nečijim glavama koje ne mogu percipirati da je Zekoslawa zaista problematična (to je implicitno). Zašto takve "informacije" nisu spam? Očito je da neke stvari dolaze s moderatorskog, nažalost. (Ni ja ne znam šta je IIRC, ali djeluje sofisticirano.)
meni iirc izgleda nesto izmedju mprii i aj si kjua.. :ne zna:

ja tebe nista skoro ne razumijem. tj ne pratim ocito. tj, valjda sam glup.. :zubo:

citao sam samo onaj post koji si linkala i sad ga, eto, dovodim u vezu s pricom i..jebiga, ne ide. nekako maglovito ..jest to tu nesto.

dakle, kako sam ja shvatio. neko nece da zekoslava tamo bude mod. ono, nece pa nece i jebiga..nece. srusit ce se svijet, ali moderator ona jok. i ta koja nece pa nece je..tupleo? jesam li dobro razumio?

dakle, mogu gledat ovako ..ili tupelo ima toliki utjecaj da moze kad joj cefne (nisu sad bitni motivi u ovoj fazi) moze stavljat veto..veta..ili, varijanta be, misterioznija varijanta, da je ona potrckalo, tj dobila je zadatak da se usprotivi izboru moderatora i onda se nekako, s olaksanjem odustalo od te moderature, kao da se samo cekalo da se neko oglasi na pitanje..jel ima ko protiv? ..nek se javi sada ili neka zauvijek suti.. i gle, neko se javio. :kokice: :zubo:
Whereabout

Post 15 May 2013, 00:24

Zekoslawa » wrote: Nije, jebemu miša. Ja tako nisam shvatila klonku. Više mi djeluje kao da je neupućena i govori jakojako načelno. Uopće ne vjerujem da je imala na umu ovaj slučaj, a nisam sigurna ni da joj je poznat.
Ok, ako je neupućena, čemu izražavanje kao da jako dobro zna kako to inače funkcionira?
Ali može biti da ne zna za slučaj DZ, što mi je opet glupo jer odgovara osobi koja očito zna.
.
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:25

Zmaj021 » wrote:a eo.. tu sam.. čitam (u pauzama/pri nedostatku inspiracije - prilično često :D)

neg ove igre oko forumske moći su me uvijek fascinirale.. motivi, porivi, prepotentnost/impotentnost.. :zubo:

a i ovo što unda kaže :zubo:
..forumske igre gladi.. :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 15 May 2013, 00:27

Idem... stižu mi neki gosti... i tako to...

Unda, ti ćeš mi prepričat šta je bilo dalje...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:27

ex anais » wrote:
Ne, kad me se pita zašto nisam polizala nečija govna, onda se ja pitam što ja uopće tu radim. Tu, na ovom forumu.

Idem spavati.
eh, da smo recept znali prije kad si ovdje kukala da nemos zaspat.. :zubo:

nikakvu lizacinu ja nisam ovdje vidio. ok, mozda lose gledam, a jos gore vidim.. :D
Whereabout

Post 15 May 2013, 00:29

..a unda » wrote: meni iirc izgleda nesto izmedju mprii i aj si kjua.. :ne zna:

ja tebe nista skoro ne razumijem. tj ne pratim ocito. tj, valjda sam glup.. :zubo:
Nisi sigurno, ja sam. S obzirom da je ipak moguće, priznajem, da post koji sam linkala nema veze sa DZ, isključila bih se iz daljnje rasprave.
.
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:30

Euklid » wrote:Idem... stižu mi neki gosti... i tako to...

Unda, ti ćeš mi prepričat šta je bilo dalje...
u ponoc, gosti?

jel to sifra da moras ic na ve ce ili samo bijeli misevi kucaju na vrata? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:31

nevjerojatno, najprije te navuku, a onda svi se ne bi steli mesati.. :tuzni:
Zmaj021

Post 15 May 2013, 00:33

ja i kavu skuvo.. pih :D
Whereabout

Post 15 May 2013, 00:33

..a unda » wrote:nevjerojatno, najprije te navuku, a onda svi se ne bi steli mesati.. :tuzno:
Ma ja sam samo paranoično zaključila da je riječ o nečemu konkretnijem u tom postu, s obzirom da ni sama Zekoslawa to nije shvatila, nema smisla pretresati dalje. Nije bitno, isprike što ste se zadržavali oko tog i, naravno, klonki.
.
Zekoslawa

Post 15 May 2013, 00:35

Whereabout » wrote:
Ok, ako je neupućena, čemu izražavanje kao da jako dobro zna kako to inače funkcionira?
Ali može biti da ne zna za slučaj DZ, što mi je opet glupo jer odgovara osobi koja očito zna.
Ma ne znaju ni jedna ni druga slučaj DZ, šta ti je? Nije to baš toliko rašireno kao što ti misliš. Nisu svi ko ti da sve što pročitaju povezuju u neku sustavnu i smislenu cjelinu. Ljudi uglavnom ne pamte ono što ih se izravno ne tiče, a kad se upuštaju u ovakve rasprave, razgovaraju načelno i podrazumijevaju laboratorijske uvjete. Što na terenu, dakako, nije tako. I zato je pomalo teško razgovarati zadnjih dana. Rekla sam, uostalom, nešto o tome popodne - mogu oni čak i načelno ukinuti tu mogućnost veta, ali to će samo značiti da će sugestije i prigovori ići drugim kanalima. Da bi podigao forum na nešto profesionalniju razinu, potrebno je najprije imati ljude s ispravni(ji)m shvaćanjem nekih stvari. A dokle god je integritet moderatorskoga važniji od sadržaja, dešavat će se ovakve stvari. Bilo na raspravama na moderatorskom, bilo nešto skrovitijim metodama.
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:36

Zmaj021 » wrote:ja i kavu skuvo.. pih :D
..jelda..a nismo posteno ni krenuli. a tek dok doznamo ko je polina, tri puta ce nestat nafte na svijetu i tri puta ce se otkrit nove zalihe.. :D
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:38

Whereabout » wrote:
Ma ja sam samo paranoično zaključila da je riječ o nečemu konkretnijem u tom postu, s obzirom da ni sama Zekoslawa to nije shvatila, nema smisla pretresati dalje. Nije bitno, isprike što ste se zadržavali oko tog i, naravno, klonki.
..ma sta se ima klonki ispricavat..ona voli kad je se tretira, ono, hard..onda ona zivne.. :cheer:

:D :D
Whereabout

Post 15 May 2013, 00:43

Zekoslawa » wrote: Ma ne znaju ni jedna ni druga slučaj DZ, šta ti je? Nije to baš toliko rašireno kao što ti misliš. Nisu svi ko ti da sve što pročitaju povezuju u neku sustavnu i smislenu cjelinu. Ljudi uglavnom ne pamte ono što ih se izravno ne tiče, a kad se upuštaju u ovakve rasprave, razgovaraju načelno i podrazumijevaju laboratorijske uvjete. Što na terenu, dakako, nije tako. I zato je pomalo teško razgovarati zadnjih dana. Rekla sam, uostalom, nešto o tome popodne - mogu oni čak i načelno ukinuti tu mogućnost veta, ali to će samo značiti da će sugestije i prigovori ići drugim kanalima. Da bi podigao forum na nešto profesionalniju razinu, potrebno je najprije imati ljude s ispravni(ji)m shvaćanjem nekih stvari. A dokle god je integritet moderatorskoga važniji od sadržaja, dešavat će se ovakve stvari. Bilo na raspravama na moderatorskom, bilo nešto skrovitijim metodama.
Ma trebala sam za početak provjeriti što je IIRC. :zubo: :o Da, ja pretpostavim bezveze da svi znaju dovoljno o svemu, to mi je stara boljka.
.
Zmaj021

Post 15 May 2013, 00:43

nije valjda i polina u igri? ajme..

ko je pravio klonove pa ih kartonirao? to mi je onak baš.. sumanuto? ak nije šprdnja, jel
Eks

Post 15 May 2013, 00:46

Ja više ne znam tko što zna, ja sam mislila da svi sve znaju, skužajte, imala sam naporan dan.

Eto, to je to. Razmišljam oću sad petat kosu ili sutra. Glava me boli. Bolje bilo da sam se posvađala s onima na štandu pa onda došla na forum. :misli:
Eks

Post 15 May 2013, 00:47

..a unda » wrote: eh, da smo recept znali prije kad si ovdje kukala da nemos zaspat.. :zubo:

nikakvu lizacinu ja nisam ovdje vidio. ok, mozda lose gledam, a jos gore vidim.. :D
Ma ne ovdje... joj.

Dosta više. :gaah: :D
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:49

Zmaj021 » wrote:nije valjda i polina u igri? ajme..

ko je pravio klonove pa ih kartonirao? to mi je onak baš.. sumanuto? ak nije šprdnja, jel
..kolko sam ja shvatio..tupelo. :D

a shvatio sam da i nije sprdnja..barem ne u mom referentnom sustavu, au to mom jel, sustavu, shvatio sam da je bila frka ocit neka..ono, daj jebote, moram otvorit klona, pa cu ga kartonirat, ali moram najprije klona malo uhodat, ne mos ga bas ono, jebiga kartonirat nakon tri posta.. i tako, jednom to kad krene, vidis da nemas dovoljno klonova, skoro svi na ovom svijetu zauzeti.. :D :D
Zmaj021

Post 15 May 2013, 00:51

zbilja ne kužim čemu umotano pričanje, ako se već priča.. il je možda stvar da se guzicom ne zatvaraju vrata.. ili da se uopšte ne zatvaraju

mislim, zbog tog umatanja? se i dešavaju sranja, ne :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:51

ex anais » wrote:
Ma ne ovdje... joj.

Dosta više. :gaah: :D
da dosta..tek je pocelo. istjerat cu ja sve to na cistac. i knjizu objavit.. :zubo:

koja sveta krv, sveti gral, koja agata, koja kristi..sve cemo mi to lijepo poslozit, ko je ko, ko di, ko zasto.. :D
..a unda
Undaminator

Post 15 May 2013, 00:53

Zmaj021 » wrote:zbilja ne kužim čemu umotano pričanje, ako se već priča.. il je možda stvar da se guzicom ne zatvaraju vrata.. ili da se uopšte ne zatvaraju

mislim, zbog tog umatanja? se i dešavaju sranja, ne :ne zna:
a ono..ne znam. ljudi se ne zele valjda zamjerat. najprije sebi, pa onda to krene.. :D

a svi ono.,.unda lud, unda lud, treba ostavit zakljucan moderatorski. e, da, unda je ono lut..lut.. :D
Eks

Post 15 May 2013, 00:57

..a unda » wrote: da dosta..tek je pocelo. istjerat cu ja sve to na cistac. i knjizu objavit.. :zubo:

koja sveta krv, sveti gral, koja agata, koja kristi..sve cemo mi to lijepo poslozit, ko je ko, ko di, ko zasto.. :D
Ne bih se čudila. :rofl:

Oće na naslovnici biti onaj znakić, logo fhra? Ili T. kao pokret otpora. :rofl:

I fala vam šta ste mi čestitali rođendan, bando jedna obična. :durica:
Zmaj021

Post 15 May 2013, 00:57

..kolko sam ja shvatio..tupelo. :D

a shvatio sam da i nije sprdnja..barem ne u mom referentnom sustavu, au to mom jel, sustavu, shvatio sam da je bila frka ocit neka..ono, daj jebote, moram otvorit klona, pa cu ga kartonirat, ali moram najprije klona malo uhodat, ne mos ga bas ono, jebiga kartonirat nakon tri posta.. i tako, jednom to kad krene, vidis da nemas dovoljno klonova, skoro svi na ovom svijetu zauzeti.. :D :D
:D

ček, a motiv? ne kužim ideju.. da se dokaže/pokaže šta? kome? .. ajme što sam odsječen
Eks

Post 15 May 2013, 01:00

..a unda » wrote: a ono..ne znam. ljudi se ne zele valjda zamjerat. najprije sebi, pa onda to krene.. :D

a svi ono.,.unda lud, unda lud, treba ostavit zakljucan moderatorski. e, da, unda je ono lut..lut.. :D
Šta bi ti da ti se otvori moderatorski? :kokice:

Ok, sad imam par komičnih filmskih vizija, kad ljudi ulaze u raj ili pakao začuđeni, a ono bijela/crna magla se diže :facepalm: :rofl:
  • Information