neg ove igre oko forumske moći su me uvijek fascinirale.. motivi, porivi, prepotentnost/impotentnost..
a i ovo što unda kaže
meni iirc izgleda nesto izmedju mprii i aj si kjua..Whereabout » wrote:
Pa neka je ona ostarila tisuću godina, mene zanima odakle to i kako se to smije raditi? Piše da problema nema i praktički da je problem s odabirom modova za DZ bio konstruiran u nečijim glavama koje ne mogu percipirati da je Zekoslawa zaista problematična (to je implicitno). Zašto takve "informacije" nisu spam? Očito je da neke stvari dolaze s moderatorskog, nažalost. (Ni ja ne znam šta je IIRC, ali djeluje sofisticirano.)
Ok, ako je neupućena, čemu izražavanje kao da jako dobro zna kako to inače funkcionira?Zekoslawa » wrote: Nije, jebemu miša. Ja tako nisam shvatila klonku. Više mi djeluje kao da je neupućena i govori jakojako načelno. Uopće ne vjerujem da je imala na umu ovaj slučaj, a nisam sigurna ni da joj je poznat.
..forumske igre gladi..Zmaj021 » wrote:a eo.. tu sam.. čitam (u pauzama/pri nedostatku inspiracije - prilično često)
neg ove igre oko forumske moći su me uvijek fascinirale.. motivi, porivi, prepotentnost/impotentnost..
a i ovo što unda kaže
eh, da smo recept znali prije kad si ovdje kukala da nemos zaspat..ex anais » wrote:
Ne, kad me se pita zašto nisam polizala nečija govna, onda se ja pitam što ja uopće tu radim. Tu, na ovom forumu.
Idem spavati.
Nisi sigurno, ja sam. S obzirom da je ipak moguće, priznajem, da post koji sam linkala nema veze sa DZ, isključila bih se iz daljnje rasprave...a unda » wrote: meni iirc izgleda nesto izmedju mprii i aj si kjua..
ja tebe nista skoro ne razumijem. tj ne pratim ocito. tj, valjda sam glup..![]()
Ma ja sam samo paranoično zaključila da je riječ o nečemu konkretnijem u tom postu, s obzirom da ni sama Zekoslawa to nije shvatila, nema smisla pretresati dalje. Nije bitno, isprike što ste se zadržavali oko tog i, naravno, klonki...a unda » wrote:nevjerojatno, najprije te navuku, a onda svi se ne bi steli mesati.. :tuzno:
Ma ne znaju ni jedna ni druga slučaj DZ, šta ti je? Nije to baš toliko rašireno kao što ti misliš. Nisu svi ko ti da sve što pročitaju povezuju u neku sustavnu i smislenu cjelinu. Ljudi uglavnom ne pamte ono što ih se izravno ne tiče, a kad se upuštaju u ovakve rasprave, razgovaraju načelno i podrazumijevaju laboratorijske uvjete. Što na terenu, dakako, nije tako. I zato je pomalo teško razgovarati zadnjih dana. Rekla sam, uostalom, nešto o tome popodne - mogu oni čak i načelno ukinuti tu mogućnost veta, ali to će samo značiti da će sugestije i prigovori ići drugim kanalima. Da bi podigao forum na nešto profesionalniju razinu, potrebno je najprije imati ljude s ispravni(ji)m shvaćanjem nekih stvari. A dokle god je integritet moderatorskoga važniji od sadržaja, dešavat će se ovakve stvari. Bilo na raspravama na moderatorskom, bilo nešto skrovitijim metodama.Whereabout » wrote:
Ok, ako je neupućena, čemu izražavanje kao da jako dobro zna kako to inače funkcionira?
Ali može biti da ne zna za slučaj DZ, što mi je opet glupo jer odgovara osobi koja očito zna.
..ma sta se ima klonki ispricavat..ona voli kad je se tretira, ono, hard..onda ona zivne..Whereabout » wrote:
Ma ja sam samo paranoično zaključila da je riječ o nečemu konkretnijem u tom postu, s obzirom da ni sama Zekoslawa to nije shvatila, nema smisla pretresati dalje. Nije bitno, isprike što ste se zadržavali oko tog i, naravno, klonki.
Ma trebala sam za početak provjeriti što je IIRC.Zekoslawa » wrote: Ma ne znaju ni jedna ni druga slučaj DZ, šta ti je? Nije to baš toliko rašireno kao što ti misliš. Nisu svi ko ti da sve što pročitaju povezuju u neku sustavnu i smislenu cjelinu. Ljudi uglavnom ne pamte ono što ih se izravno ne tiče, a kad se upuštaju u ovakve rasprave, razgovaraju načelno i podrazumijevaju laboratorijske uvjete. Što na terenu, dakako, nije tako. I zato je pomalo teško razgovarati zadnjih dana. Rekla sam, uostalom, nešto o tome popodne - mogu oni čak i načelno ukinuti tu mogućnost veta, ali to će samo značiti da će sugestije i prigovori ići drugim kanalima. Da bi podigao forum na nešto profesionalniju razinu, potrebno je najprije imati ljude s ispravni(ji)m shvaćanjem nekih stvari. A dokle god je integritet moderatorskoga važniji od sadržaja, dešavat će se ovakve stvari. Bilo na raspravama na moderatorskom, bilo nešto skrovitijim metodama.
Ma ne ovdje... joj...a unda » wrote: eh, da smo recept znali prije kad si ovdje kukala da nemos zaspat..![]()
nikakvu lizacinu ja nisam ovdje vidio. ok, mozda lose gledam, a jos gore vidim..
..kolko sam ja shvatio..tupelo.Zmaj021 » wrote:nije valjda i polina u igri? ajme..
ko je pravio klonove pa ih kartonirao? to mi je onak baš.. sumanuto? ak nije šprdnja, jel
da dosta..tek je pocelo. istjerat cu ja sve to na cistac. i knjizu objavit..
a ono..ne znam. ljudi se ne zele valjda zamjerat. najprije sebi, pa onda to krene..Zmaj021 » wrote:zbilja ne kužim čemu umotano pričanje, ako se već priča.. il je možda stvar da se guzicom ne zatvaraju vrata.. ili da se uopšte ne zatvaraju
mislim, zbog tog umatanja? se i dešavaju sranja, ne
Ne bih se čudila...a unda » wrote: da dosta..tek je pocelo. istjerat cu ja sve to na cistac. i knjizu objavit..![]()
koja sveta krv, sveti gral, koja agata, koja kristi..sve cemo mi to lijepo poslozit, ko je ko, ko di, ko zasto..
..kolko sam ja shvatio..tupelo.
a shvatio sam da i nije sprdnja..barem ne u mom referentnom sustavu, au to mom jel, sustavu, shvatio sam da je bila frka ocit neka..ono, daj jebote, moram otvorit klona, pa cu ga kartonirat, ali moram najprije klona malo uhodat, ne mos ga bas ono, jebiga kartonirat nakon tri posta.. i tako, jednom to kad krene, vidis da nemas dovoljno klonova, skoro svi na ovom svijetu zauzeti..![]()
Šta bi ti da ti se otvori moderatorski?..a unda » wrote: a ono..ne znam. ljudi se ne zele valjda zamjerat. najprije sebi, pa onda to krene..
a svi ono.,.unda lud, unda lud, treba ostavit zakljucan moderatorski. e, da, unda je ono lut..lut..
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests