..sta?

Stare teme i začeci foruma
Bara huda

Post 12 May 2013, 23:00

ex anais » wrote:Eno moj sugrađanin postavio temu na us-u, kako zbarit mega forumašicu. :rofl: :rofl: :rofl:

Hilerijus.

Meni su i dalje misterij ljudi upareni na forumu. Ja tamo nisam srela nikog zanimljivog u tom smislu. A visila sam danonoćno. :ne zna: Na kraju uvijek otkrijem neku poremećenost, nešto... :zec: ili jednostavno nisu napeti. :ne zna:
Pusti ti to, opasni su ljudi iz kompjutera. :D
Skoro ko i oni vani. Nikad ne znas na sta mozes naletit. Cak i na nekog normalnog...i sta ces onda? :D

A sta je mega forumasica? tjelesno ili duhovno treba biti mega krupna?

Eks

Post 12 May 2013, 23:00

Karl, a suncobran? :o

Jao, patentirat ću suncobran za muškarce i postat bogata. :lux:
Eks

Post 12 May 2013, 23:02

Bara huda » wrote: Pusti ti to, opasni su ljudi iz kompjutera. :D
Skoro ko i oni vani. Nikad ne znas na sta mozes naletit. Cak i na nekog normalnog...i sta ces onda? :D

A sta je mega forumasica? tjelesno ili duhovno treba biti mega krupna?
S puno postova. :rofl:

Ako naletim na normalnog, well, kako šta ću, pa neću ga ni primijetiti. :zubo:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 May 2013, 23:03

ex anais » wrote:Karl, a suncobran? :o
Oću, oću. :D
Ima već nešto takvo.
Eks

Post 12 May 2013, 23:04

Neće ti to vrat zaklonit. Ni ruke.

Ja to zamišljam kao svemirski brod.
Bara huda

Post 12 May 2013, 23:07

ex anais » wrote:Karl, a suncobran? :o

Pa ima to, ko obruc za glavu a na njega postavljen mali suncobrancic. Vidjela sam kod nekog na moru. Mom starom se dopalo jer da mu se glava ne bi znojila kao ispod kape a imao bi hlad nad glavom. :D

Ja sam se sa suncanma jednom zabila u staklena vrata, ona koja se vrte na ulazu u soping centar jer nisam vidla gdje je kraj od dvostruke refleksije. Zapravo, prerano sam krenula van. S glavom naprijed. :D
Bara huda

Post 12 May 2013, 23:09

ex anais » wrote:

Ako naletim na normalnog, well, kako šta ću, pa neću ga ni primijetiti. :zubo:
A kako onda nisi na furumu nekog ubrala, bar tamo ne fali nenorma....drugacijih. :D
Bara huda

Post 12 May 2013, 23:11

ex anais » wrote:
bo:
O, pa onda ispunjavas uvijet.
Jos kazes da si mu i zemljakinja.. :D

A jel cemu taj sta je otvorio temu?
Eks

Post 12 May 2013, 23:12

Bara huda » wrote: A kako onda nisi na furumu nekog ubrala, bar tamo ne fali nenorma....drugacijih. :D
Bili su poremećeniji od mene ili inkompatibilno poremećeni ili naprosto nenapeti. :D

Vrata :rofl:

Prošlo me čak i za onog malog o kom sam pričala, vraga mali, mlađi samo tri godine od mene, ispao je bezveznjak. :ne zna:
Bara huda

Post 12 May 2013, 23:14

E, to, to, samo da sam ja isla trazit ne bi mog posta jos bilo. :D

Impresionirana sam vasom brzinom tipkanja, citala neki dan kako ste bili dobri na testu. :S
Eks

Zašto sam ovo vidila prije spavanja, zašto :mama: :crying:

Image
Eks

Bara huda » wrote: E, to, to, samo da sam ja isla trazit ne bi mog posta jos bilo. :D

Impresionirana sam vasom brzinom tipkanja, citala neki dan kako ste bili dobri na testu. :S
Karl me nije prestigao. :ex:
Karlinjo

Post 12 May 2013, 23:19

Bara huda » wrote: Impresionirana sam vasom brzinom tipkanja, citala neki dan kako ste bili dobri na testu. :S
Ti koliko razumijem tipkaš s tableta ili tako nešto? Ako da, vjerojatno je tako teže, nego preko tipkovnice.
ex anais wrote: Karl me nije prestigao. :ex:
Samo sam bio đentelmen pa sam usporio malo. :zubo: :o
Bara huda

Post 12 May 2013, 23:21

ex anais » wrote:
Bili su poremećeniji od mene ili inkompatibilno poremećeni ili naprosto nenapeti. :D
Meni je vise ovisilo do mene i mog raspolozenja nego do onih koji su pisali koliko bi mi se netko dopao.
Sad mi se ne dopada nitko, valjda sam previse procitala svega i svacega, ali prije sam znala biti impresionirana nekim upisima

Prošlo me čak i za onog malog o kom sam pričala, vraga mali, mlađi samo tri godine od mene, ispao je bezveznjak. :ne zna:
ne znam tu pricu.
Jel bar bio cemu ko pojava uzivo?
Bara huda

Post 12 May 2013, 23:27

Karl Jozef » wrote: Ti koliko razumijem tipkaš s tableta ili tako nešto? Ako da, vjerojatno je tako teže, nego preko tipkovnice.

Samo sam bio đentelmen pa sam usporio malo. :zubo: :o
Da, ipada pa josmispravljam greske i onda ne pogodim slovo pa razmak pa se vracam i tako to. Ebo, ko ovo m sto je upalo gore. Ali necunispraviti da se vidi kako to izgleda kad brzo tipkam.

Ujme, kad se kerum tako otrbusio?
Nekako ga pamtim ko vitkijeg na slikama. Jo stomke zo primitivno bice.

Evompost bez ispravaka pisan na brzinu.
Eks

Post 12 May 2013, 23:27

Bara huda » wrote:
Meni je vise ovisilo do mene i mog raspolozenja nego do onih koji su pisali koliko bi mi se netko dopao.
Sad mi se ne dopada nitko, valjda sam previse procitala svega i svacega, ali prije sam znala biti impresionirana nekim upisima

ne znam tu pricu.
Jel bar bio cemu ko pojava uzivo?
Ma i nema baš muškaraca na netu, odnosno mladih i slobodnih koji su jel kako tako normalni i još onda bonus da mi se i svide.

A ne znam, nismo se vidjeli uživo, na slikama je bio ljepuškast. Ma, to mene uhvati na tjedan dana pa prođe, došla sam u tu fazu, starim. :o
Bara huda

Post 12 May 2013, 23:38

ex anais » wrote:
Ma i nema baš muškaraca na netu, odnosno mladih i slobodnih koji su jel kako tako normalni i još onda bonus da mi se i svide.[
ma sta nema, nema da nema
sjetilo me na pricu kad sam jednom dosla kod bake, poslije skole i ona nabraja sta ima za jesti...ima ovo, ono i ja kazem...ma nema frke...a ona ce...kako nema, mora biti, vidi u frizideru. :D
Tako i ti trebas...bice nisi trazila na pravom mjestu.

Ali da, tvoj forumski opus je meni bio impresivan, mlada a pametna. Da sam musko, ne bih ti se ni ja jabila od straha da me ne sameljes u papar svojom rjecitoscu. Zato mi je cudno da se na ispitu smotas, uopce ne djelujes tako. Prije neustrasivo.

A ne znam, nismo se vidjeli uživo, na slikama je bio ljepuškast. Ma, to mene uhvati na tjedan dana pa prođe, došla sam u tu fazu, starim. :o
e to ti je, ljubav i svidjanje je ionako u nasoj glavi. Moras biti u moodu za to.
Ja sam se jedno vrijeme bavila seksi chatom pa sam onda i ja ostarila. :D
Sad si mislim...jebote...kako mi se dalo. :eek:
Eks

Post 12 May 2013, 23:42

Bara huda » wrote: ma sta nema, nema da nema
sjetilo me na pricu kad sam jednom dosla kod bake, poslije skole i ona nabraja sta ima za jesti...ima ovo, ono i ja kazem...ma nema frke...a ona ce...kako nema, mora biti, vidi u frizideru. :D
Tako i ti trebas...bice nisi trazila na pravom mjestu.

Ali da, tvoj forumski opus je meni bio impresivan, mlada a pametna. Da sam musko, ne bih ti se ni ja jabila od straha da me ne sameljes u papar svojom rjecitoscu. Zato mi je cudno da se na ispitu smotas, uopce ne djelujes tako. Prije neustrasivo.
Ma kak'i, men su uletali samo serijski uletavači. :zubo: A to ipak prepuštam drugima. :o
A i kad se vrtiš na istim mjestima, imaš svega par istih ljudi i ono, nije baš da je neki izbor.
Tako da, stvarno jest tako.
A to s rječitošću, ja sam lajava, istina, ali ne u situacijama gdje se ne osjećam sigurno i opušteno. Ispiti su definitivno jedna od takvih. :zubo:
e to ti je, ljubav i svidjanje je ionako u nasoj glavi. Moras biti u moodu za to.
Ja sam se jedno vrijeme bavila seksi chatom pa sam onda i ja ostarila. :D
Sad si mislim...jebote...kako mi se dalo. :eek:
Ja imam sve manje volje za to. Nekad sam znala gradit kule i gradove, a sad mi se više ne da toliko natezat, brže prođu te neke fantazije.
Da kucnem, jel. :zubo:
Trenutno sam zapravo dosta lišena ikakve želje za ikim što je ok jer i nemam vremena za takve stvari sad.

E da, danas mi spomenuše rođendan pa sam se iznenadila jer stvarno ove godine ga ignoriram totalno. Ne mogu, ne mogu, ne mogu, imam 23 i točka! :mama:
SAd sam službeno u godinama kad to više nije neka mladost. :tuzni:
Bara huda

Post 13 May 2013, 00:11

ex anais » wrote:
Ma kak'i, men su uletali samo serijski uletavači. :zubo: A to ipak prepuštam drugima. :o
A i kad se vrtiš na istim mjestima, imaš svega par istih ljudi i ono, nije baš da je neki izbor.
Tako da, stvarno jest tako.
A to s rječitošću, ja sam lajava, istina, ali ne u situacijama gdje se ne osjećam sigurno i opušteno. Ispiti su definitivno jedna od takvih. :zubo:
Da, iste teme, isti ljudi, naviknes se pa ti bude sve isto. Tesko je biti stalno originalan.
Vidla sam temu o mega forumasici, ne bih ni ja uletavala otvaracu da sam i sama cura. :D

Za ispit kuzim tremu, a nista, vjezbaj PR pa se barem prodaj pod sigurnu.
Ionako je sve u stavu i pozi. :mirko:
Ja imam sve manje volje za to. Nekad sam znala gradit kule i gradove, a sad mi se više ne da toliko natezat, brže prođu te neke fantazije.
Da kucnem, jel. :zubo:
Trenutno sam zapravo dosta lišena ikakve želje za ikim što je ok jer i nemam vremena za takve stvari sad.
Mozda zato jer nemas vremena i imas preca posla.
kad budes besposlena a diplomirana onda ces si lako nasugerirat kako je oni susjed sta se odselio bio ...a...ne los. :rofl:

E da, danas mi spomenuše rođendan pa sam se iznenadila jer stvarno ove godine ga ignoriram totalno. Ne mogu, ne mogu, ne mogu, imam 23 i točka! :mama:
SAd sam službeno u godinama kad to više nije neka mladost. :tuzni:
Aj ne pizdi, imas se ti jos sta necekati do nemladosti. To samo onom pilicu je cura od 22 milfaca a i to zato da ima pred sobom opravdanje zasto ne ulece.

Jebemu, napisala veliki post prije i zgasio mi se ipad a nisam kopirala prije. Pa sam morala ponovo, skracenu verziju. :gaah:
I to dok sam trazila smajlic za vrtit ocima kod pilicevog poimanja milfatosti. Sad neka bude ovako. :durica:
Zekoslawa

Post 13 May 2013, 00:57

Poše, sve su saždrle, sve su potamanile, izvadile su svu moguću kozmetiku... Strašno, strašno nešto. :zecoeek:

Dobro, barem su suđe oprale. :zubo:
Karlinjo

Post 13 May 2013, 01:05

Pa ti dobi plaću. :D
Zekoslawa

Post 13 May 2013, 01:16

Bogami, s ovima ne bi to dugo potrajalo. Strahota jedna. Kao naždrle se, umiru, ne znaju šta će od sebe. Nije prošlo pola ure, one gladne. :zecoeek: Bude me nekad malo strah. :zubo:
Karlinjo

Post 13 May 2013, 01:22

Da nisu trudne. :zubo: Kakav im je BMI? :facepalm: :rofl:
Zekoslawa

Post 13 May 2013, 01:29

Ne, bože, to je takva jedna horda nemajki. :D

Ne boj se, odradile smo sva moguća mjerenja, vaganja i sve ostalo. :facepalm:
Zekoslawa

Post 13 May 2013, 01:33

I zašto se meni nakon cjelodnevnog žderanja i dvi litre pive sada jedu čoko pahuljice? :facepalm:
  • Information