Bara huda » wrote:
ma sta nema, nema da nema
sjetilo me na pricu kad sam jednom dosla kod bake, poslije skole i ona nabraja sta ima za jesti...ima ovo, ono i ja kazem...ma nema frke...a ona ce...kako nema, mora biti, vidi u frizideru.
Tako i ti trebas...bice nisi trazila na pravom mjestu.
Ali da, tvoj forumski opus je meni bio impresivan, mlada a pametna. Da sam musko, ne bih ti se ni ja jabila od straha da me ne sameljes u papar svojom rjecitoscu. Zato mi je cudno da se na ispitu smotas, uopce ne djelujes tako. Prije neustrasivo.
Ma kak'i, men su uletali samo serijski uletavači.

A to ipak prepuštam drugima.
A i kad se vrtiš na istim mjestima, imaš svega par istih ljudi i ono, nije baš da je neki izbor.
Tako da, stvarno jest tako.
A to s rječitošću, ja sam lajava, istina, ali ne u situacijama gdje se ne osjećam sigurno i opušteno. Ispiti su definitivno jedna od takvih.
e to ti je, ljubav i svidjanje je ionako u nasoj glavi. Moras biti u moodu za to.
Ja sam se jedno vrijeme bavila seksi chatom pa sam onda i ja ostarila.
Sad si mislim...jebote...kako mi se dalo.

Ja imam sve manje volje za to. Nekad sam znala gradit kule i gradove, a sad mi se više ne da toliko natezat, brže prođu te neke fantazije.
Da kucnem, jel.
Trenutno sam zapravo dosta lišena ikakve želje za ikim što je ok jer i nemam vremena za takve stvari sad.
E da, danas mi spomenuše rođendan pa sam se iznenadila jer stvarno ove godine ga ignoriram totalno. Ne mogu, ne mogu, ne mogu, imam 23 i točka!
SAd sam službeno u godinama kad to više nije neka mladost.