Opet gutam - ništa nisam naučila!
glupa ti je ova priča!Megalodona » wrote: trenutno pričamo, al podsjetila si me:
"Racionalizacija: najpoznatija vrsta obrambenog mehanizma, poznata i kao "kiselo grožđe". U poznatoj Ezopovoj basni, lisica je vidjela grožđe na grani i htjela ga pojesti, ali bilo je previsoko, i kada je shvatila da ga ne može doseći, otišla je s riječima: 'Glupo grožđe! Ne treba mi, vjerojatno je ionako kiselo.'"
naravno da pričate, nije se lud seksat s tobom!
dosadna sitvog nema već par mjeseci, kažeš?
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Megalodona
došla sam odgovorit (prošla strana) i reć da su kolači od jabuka fujAdMulica » wrote:meg, kozo, vidim te!
glupašoAdMulica » wrote: naravno da pričate, nije se lud seksat s tobom!![]()
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
bio je popularan na gastru neko vrime pa sam ga upamtila, a i na listi 'to do' mi je!bliss » wrote:Mulice, da, to je taj kolač. Svaka čast kako si odmah našla i sliku
joj, sad bi opet komad onog kolača iz frižidera
idem,moram se vani smrzavat za dobrobit moje beštije! tribam je probudit, luda spava kraj mene i hrče
vratim se kasnije...ako koga bude! di su nica i ajvi?
Kupila sam neko pakiranje sa 6 korneta unutra, a pojela sam samo 1, dakle, imam još 5AdMulica » wrote:sašice, odakle ti 5 sladoleda u frižideru?
Nu je kako se ceri, garant se ide seksati
Life is short. Smile while you still have teeth.
fuj si sama!Megalodona » wrote: došla sam odgovorit (prošla strana) i reć da su kolači od jabuka fuj
ajvi je online, po običaju lurka i šuti!
možda se pm-a sa zgsashom!
Mulice pa ti si Admin, valjda možeš vidjeti sve ko šta radi
Ja sam napisla, haha
- Megalodona
tu smoSašenka » wrote:
Ne treba ništa reći, hvala, samo kad budem luda u siječnju od iščekivanja i straha i stresa, očekujem da me sve tješite
![]()
prestanite se zanimat za moj seksualni životNu je kako se ceri, garant se ide seksati
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Znam, sretna sam zbog togaMegalodona » wrote: tu smo![]()
Megalodona » wrote: prestanite se zanimat za moj seksualni život
Moramo, mi smo znatiželjne babe
jebemu, sašenka, apdejtaj se!
pokvareni su mi svi modulatorski i administratorski alati!
u siječnju ćemo bit spremne! ready steady :mljacko:
Ajvi wrote: Seljanke ste šta se tiče interijera. Ja bih sve bijelo.![]()
inače, i ovaj stan je jednom bio posve bijel! i užasno je bezlično izgledao!
moj stan nije ekstra moderan, i otkad smo stan opiturali u boje - rozo/bež, zeleno, ljubičasto...oživio je!
sašenka, laku noć
vani je brrrr...
ćuko se popiškio i zbrisao doma! skrivala sam joj se kraj portuna, a ona se jadna pripala i okretala se okolo i tražila me!
al samo sam je 10ak sekunda pustila dame traži i onda kad sam se pokzala-poludila je od sreće!
ljubav moja! evo je sad kraj mene na kauču, izvrnila se, svako malo je pomazim po čupavoj glavi!
eto...
meg nije online, išla se seksat!
meg, javi kako je bilo!
edit: jubilarni 300ti post!
eto...
meg nije online, išla se seksat!
meg, javi kako je bilo!
edit: jubilarni 300ti post!
Zločestoćo, nemoj joj to raditAdMulica » wrote: skrivala sam joj se kraj portuna, a ona se jadna pripala i okretala se okolo i tražila me!al samo sam je 10ak sekunda pustila dame traži i onda kad sam se pokzala-poludila je od sreće!
ljubav moja!
a znam da je grozno, al bude cila slatka kad me traži!
a nisam dugo, 10ak sekundi...a ona bidna se uzvrti!
i onda se pojavim, a ona poludi od sriće!
šta bi ona malecka bez nas ljudi? miš moj mali..idem je malo mazit, eto me brzo!
Poše, kako sam se ja napila. 
Izašla sam na sat vremena van. A-ha, moš mislit.
Zaljubila sam se tri puta tokom večeri, naravno.
I bila sam pol večeri među kremom hipstera seoskih. Oj, divote.
I srela sam frenda iz srednje i ful me razveselio i sve. I divno mi je. I volim vas i sve.
Čak i mutavu Mulicu.
Izašla sam na sat vremena van. A-ha, moš mislit.
Zaljubila sam se tri puta tokom večeri, naravno.
I bila sam pol večeri među kremom hipstera seoskih. Oj, divote.
I srela sam frenda iz srednje i ful me razveselio i sve. I divno mi je. I volim vas i sve.
Čak i mutavu Mulicu.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Kak zavidim dejzi...
Ja sam se probudila u pola sest. S obzirom da je mala kod bake i dide, to je bogohuljenje.
Sad vec sat vremen zujim. A jos sam tak dobar san sanjala. Fak. Fak. Fak!
Mozda da odem van i vozim se tramvajem praveci se da sam bila vani i sad se vracam dom, ko ceo posten svet
Ja sam se probudila u pola sest. S obzirom da je mala kod bake i dide, to je bogohuljenje.
Sad vec sat vremen zujim. A jos sam tak dobar san sanjala. Fak. Fak. Fak!
Mozda da odem van i vozim se tramvajem praveci se da sam bila vani i sad se vracam dom, ko ceo posten svet
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
-
- Information
-