Ja sam prekjučer krenula peći kolač, sve sam pripremila i onda skužila da nemam jajaVodena » wrote:joooj idem peći kolač a ne znam jel imam jaja dovoljno komada
Opet gutam - ništa nisam naučila!
daj sliku!!! volim siu boju u interijerima, meni će kuhinja bit sivo bijela!
još nisam vidila sivu u kupatilu!
ne bojim se tebe ni tvojih batinaSašenka wrote: Da, ko bi rekao da Mulicu moramo moliti da se pojavi na gutačicamaMulic, dobiti ćeš batine ne dođeš li često amo
![]()
koji kolač? koji?Vodena wrote:joooj idem peći kolač a ne znam jel imam jaja dovoljno komada![]()
ideš ga sad radit?
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Megalodona
je, određuj mi seksualni životAdMulica » wrote: jepi se
glumi teško osvojivuSašenka wrote:Hvala curke
Da, ko bi rekao da Mulicu moramo moliti da se pojavi na gutačicamaMulic, dobiti ćeš batine ne dođeš li često amo
![]()
joj, sad mi dođe da svim gutačicama pišem da se dođu družit
falite mi, fale mi stara gutanja
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Megalodona » wrote: joj, sad mi dođe da svim gutačicama pišem da se dođu družit![]()
falite mi, fale mi stara gutanja
Gutačice, dolazite amo!!
Baš smo se lijepo znale družiti... Kad se samo sjetim pričica Tupeline dok je bila trudna
Life is short. Smile while you still have teeth.
- Megalodona
potpisAdMulica » wrote: pa ajde, sijećanj nije tako daleko!
a do tad stignete poradit na tome i prirodnim putem!![]()
aha, i stavit nešto na cvjetićepa jel su ti zelene pločice? misliš mišat rozu sa zelenim? ne kužim
neću ti se ja tuširat u pičkastoj kupaonici![]()
tuširaj se u drugoj kupaonici, nisam ni mislila da zakužiš moju
super! uredi i šupu za sebe!![]()
glupašo
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Pod je siv. Pločice pičkaste. I zid rozi. tj ostatak zida. Ostalo je sve u bijeloj, namještaj i kosi strop. Nemam sliku a po noći ne ispadnu realne boje. Kad slikam pošaljem ti. Samo me podsjeti tu i tam...
I da, Dalmatiner bi trebao biti kolač. Sad sam shvatila da možda i nemam više kakaa.
Izgleda da ću ga ipak morat sutra peći.
Imam ofišl ručak, sutra umjesto danas.
Inače danas sam malo makeoverirala dnevni i blagavaonu...brisala prašinu, preslagivala stare fotke...brala žirOve....nakon toliko godina braka shvatila sam da imam hrast ne tako daleko od kuće.
Sutra ću im na ćelice zakeljiti kapice jer su im ispale. Prvo moram kupiti kako moj najmanji kaže ono Juhu ljepilo.
I tak, malo sam palila račune i papire....
I oprala veš.
I kuhala.
I da, Dalmatiner bi trebao biti kolač. Sad sam shvatila da možda i nemam više kakaa.
Inače danas sam malo makeoverirala dnevni i blagavaonu...brisala prašinu, preslagivala stare fotke...brala žirOve....nakon toliko godina braka shvatila sam da imam hrast ne tako daleko od kuće.
I tak, malo sam palila račune i papire....
I oprala veš.
I kuhala.
- Megalodona
aha, i pričat o svemuSašenka » wrote:
![]()
Gutačice, dolazite amo!!
Baš smo se lijepo znale družiti... Kad se samo sjetim pričica Tupeline dok je bila trudna![]()
mislim da vidim bliss
edit: više ne vidim bliss
kao tweety i silvestar
meni isto! fale mi petci navečer kad smo se znale napit!Megalodona » wrote: joj, sad mi dođe da svim gutačicama pišem da se dođu družit :ce rek:
falite mi, fale mi stara gutanja :tuz ni:
fali mi kad nisam mogla upratit gutanja vikendom navečer jer bi se sve sjatile na chat!
fali mi djevojkino plakanje, dejzina pijanstva i zaljubljivanja, tupelina izvješća o psici i biberici, meg zapomaganje kako se nikad neće udat, dozivanje nice sa sirom
baš mi fali sve to!
jutar, pičke...jevgenija
sori, gostima uvik triba ponudit najboljeMegalodona wrote: tuširaj se u drugoj kupaonici, nisam ni mislila da zakužiš moju![]()
vodena, već si radila taj kolač, sićam se slika!
ja sam se danas isto naradila...tj jutros! kuća je sinoć bila živi nered, jutros sam bila sama, popila kavu i onda opalila sređivat! volim sređivat kuću kad je lip dan a nije vruće!
mislim da sam vidiJo pticu ptičicu!
jesam jesam vidio sam ju!
bliss, vrati seeeeeeeeeeeeeee
Pa tko nas sprečava da opet sve oživimo? Moramo se potruditi. BTW, gdje je ševojka, jel uopće dolazila tu?AdMulica » wrote: meni isto! fale mi petci navečer kad smo se znale napit!
fali mi kad nisam mogla upratit gutanja vikendom navečer jer bi se sve sjatile na chat!
fali mi djevojkino plakanje, dejzina pijanstva i zaljubljivanja, tupelina izvješća o psici i biberici, meg zapomaganje kako se nikad neće udat, dozivanje nice sa sirom...melody i njen kupus
baš mi fali sve to!
ma ševojke nema, rekla je da neće moć dolazit na forum neko vrimeSašenka » wrote:
Pa tko nas sprečava da opet sve oživimo? Moramo se potruditi. BTW, gdje je ševojka, jel uopće dolazila tu?
bliss!
- Megalodona
ahaAdMulica » wrote: meni isto! fale mi petci navečer kad smo se znale napit!
fali mi djevojkino plakanje, dejzina pijanstva i zaljubljivanja, tupelina izvješća o psici i biberici, meg kad me vrijeđa i ima potpuno pravo, dozivanje nice sa sirom...melody i njen kupus
baš mi fali sve to!
jutar, pičke...jevgenija![]()
ševojka će doći kada bude moglaSašenka wrote:
Pa tko nas sprečava da opet sve oživimo? Moramo se potruditi. BTW, gdje je ševojka, jel uopće dolazila tu?
oživljavam s vama gutanja od sutra
sad ne mogu, mp mi je došao
Pa moram pojesti sladoled prije zime, kako ću jesti sladoled zimiAdMulica » wrote: nadograđuješ potkožno tkivo da te grije zimi : o
Jao, kako bih sad pojela neki topli tost sendvičbliss » wrote:Jela sam vrući sendič sa sirom koji se topi.
Imam i kolač od jabuka u frižideru ali me uopće ne privlači
Baj, baj, uživaj s MP-om
pitaj u muža, ima on dvaVodena » wrote:Nemam jaja!
kako?bliss wrote: Imam i kolač od jabuka u frižideru ali me uopće ne privlači![]()
meg, odjebala si nas radi mp-a??? radi njega???
booooriiiiiiing
sašice, odakle ti 5 sladoleda u frižideru?
ajme, kako mi fali MQ
Ne znam.AdMulica » wrote: kako?![]()
aaaaaaaaaaa ledene jabuke!!!bliss » wrote:
Ne znam.Red keksa, red nekakve smjese od kuhanih jabuka i pudinga od vanilije, opet red keksa, red smjese. Dosadan kolač.
to mi je u planu napravit!
tila sam ih sad, bilo je dosta domaćij jabuka, tribalo ih potrošit, al sam se ipak odlučila za ovaj biskvit kolač!
inače, te ledene jabuke svi hvale!
- Megalodona
trenutno pričamo, al podsjetila si me:AdMulica wrote: seksat se?
booooriiiiiiing![]()
"Racionalizacija: najpoznatija vrsta obrambenog mehanizma, poznata i kao "kiselo grožđe". U poznatoj Ezopovoj basni, lisica je vidjela grožđe na grani i htjela ga pojesti, ali bilo je previsoko, i kada je shvatila da ga ne može doseći, otišla je s riječima: 'Glupo grožđe! Ne treba mi, vjerojatno je ionako kiselo.'"
tvog nema već par mjeseci, kažeš?
Sašenka » wrote: Baj, baj, uživaj s MP-om
baj
-
- Information
-