Ujutro neće bit vremena za to, moram se probudit prvo.MightyMe » wrote:Ne zajebaji onda, ujutro se tresi.
Jer će vikat.Bara huda wrote: A zasto za konzultacije trema?![]()
Pa nece on pitat tebe nego ti njega.![]()
Ujutro neće bit vremena za to, moram se probudit prvo.MightyMe » wrote:Ne zajebaji onda, ujutro se tresi.
Onda ima smisla, bolje sad obavit tremu nego ic bez treme uopce.
On je sad zaposlen moderaturom u privikavanjem na novi status u zivotu. Nije mu lako, treba proucit povijesnu literaturu, pratit novine, vijesti, dnevnopoliticka zbivanja u blizoj i daljoj okolici i pri svemu tome ostati prizeman. Jerbo vlast je slast, lako zavede i one sta misle...ja ne bi nikad tako, pa ni tad. E.
To ti ne stane u tri rečenice, osim možda nešto ovako: neadekvatno reagiranje administracije na konkretna i argumentirana pitanja i kritiku forumaša.Bara huda » wrote:Sta je opet revolucija na forumu? Onom tamo.
Ima di kakav sazetak, do dvije, max, tri recenice ...ukratko zasto, kako, radi i oko cega?![]()
Nemam pojma iskreno. Sve se zakotrljalo od onog slučaja klona otvorenog za pžk i otad je krenula nova revolucija. Ja sam ovdje najmanje upućena i trudim se takva i ostatiBara huda » wrote: On je sad zaposlen moderaturom u privikavanjem na novi status u zivotu. Nije mu lako, treba proucit povijesnu literaturu, pratit novine, vijesti, dnevnopoliticka zbivanja u blizoj i daljoj okolici i pri svemu tome ostati prizeman. Jerbo vlast je slast, lako zavede i one sta misle...ja ne bi nikad tako, pa ni tad. E.![]()
A i 2-3 recenice su nespojive s objasnjenjem koje bi dao unda.
Zanci, stara prica.Whereabout » wrote:
To ti ne stane u tri rečenice, osim možda nešto ovako: neadekvatno reagiranje administracije na konkretna i argumentirana pitanja i kritiku forumaša.
..kako to mislis?
Trebala si mu zeni dat ciglicu kave i bajaderu i zamolit je , onako po zenskoj solidarnosti da mu ujutro da picke. Ili bar popusi. To bi ga sigurno odobrovoljilo ostatak dana.ex anais » wrote:
Nemam pojma iskreno. Sve se zakotrljalo od onog slučaja klona otvorenog za pžk i otad je krenula nova revolucija. Ja sam ovdje najmanje upućena i trudim se takva i ostatipa ono, zato velim da netko drugi preuzme.
![]()
Što se prof. tiče, hah, loša iskustva, tko se opeče puše na mlako... možda se smekšao, bumo vidli.
MightyMe » wrote:Bara je Žuži Light.
Onda uzmi stvar u svoje ruke.MightyMe wrote:Ma neman nikakvih problema, to je bilo dosadno ovin kokošama.
Nego šta da iman nedoumica i da ima momka. Šta onda?
.pa ako je lako ne mora znacit da je tako..Bara huda » wrote: Kako?....lako!
a dva puta je dva puta..tri? ..sto?
moze. samo neka mene vrati u modro. mislim, neka moderatori budu modri, ono, nek napravi neki kua..Zekoslawa » wrote:Majti, držim da bi modovi trebali biti rozi.
Undo, tako ti Forda, nemaš ti pravo na mišljenje i želje, sad si dio kolektiva. ;sedmanka:..a unda » wrote: moze. samo neka mene vrati u modro. mislim, neka moderatori budu modri, ono, nek napravi neki kua..
.dobro, onda idem ca. aj bog.Zekoslawa » wrote: Undo, tako ti Forda, nemaš ti pravo na mišljenje i želje, sad si dio kolektiva. ;sedmanka:
Ae.MightyMe » wrote:Ma neman nikakvih problema, to je bilo dosadno ovin kokošama.
Nego šta da iman nedoumica i da ima momka. Šta onda?
Mislim da nije imao ženu zadnji put kad sam ga vidjela.Bara huda » wrote:
Trebala si mu zeni dat ciglicu kave i bajaderu i zamolit je , onako po zenskoj solidarnosti da mu ujutro da picke. Ili bar popusi. To bi ga sigurno odobrovoljilo ostatak dana.
Kokoš ti je milfača.MightyMe wrote:Ma neman nikakvih problema, to je bilo dosadno ovin kokošama.
Nego šta da iman nedoumica i da ima momka. Šta onda?![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot, GoogleOther and 0 guests