..sta?

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 07 May 2013, 21:15

MightyMe » wrote:Ne zajebaji onda, ujutro se tresi. :gaah:
Ujutro neće bit vremena za to, moram se probudit prvo. :o
Bara huda wrote: A zasto za konzultacije trema? :misli:
Pa nece on pitat tebe nego ti njega. :ne zna:
Jer će vikat. :zubo:

Bara huda

Post 07 May 2013, 21:22

Sta je opet revolucija na forumu? Onom tamo.
Ima di kakav sazetak, do dvije, max, tri recenice ...ukratko zasto, kako, radi i oko cega? :ne zna:

Hocu se pohvaliti jednim mojim sokolom.
Pomogao mi je pri terminiranju velike crne bube, bilo na njoj i po kile oklopa. :eek:
Ne znam kako je usla u kucu, ali smo je se rijesili tako da sam je ja poklopila zdjelicom a on je ugurao papir ispod i tako je prenio do zahoda i tamo ubacio u vodu. Sad mi je malo zao sto smo ga se tako rijesili, cini mi se da nije bio zohar u pitanju, bila je veca bestija, pa smo ga ipak mozda trebali pustiti van.
:(
Eks

Post 07 May 2013, 21:23

:horor: :trk: :trk:

Nek unda ispriča. :rofl:
Bara huda

Post 07 May 2013, 21:29

ex anais » wrote:
Ujutro neće bit vremena za to, moram se probudit prvo. :o
Onda ima smisla, bolje sad obavit tremu nego ic bez treme uopce. :D
Daje dignitet ispitu. Zamisli da ti kaze....ne mogu vas vise gledat kolegice, dajte index da vas se rijesim.
A ti naucila i hoces pokazati sta znas. :D
Bara huda wrote: A zasto za konzultacije trema? :misli:
Pa nece on pitat tebe nego ti njega. :ne zna:
Jer će vikat. :zubo:[/quote]

Ma sta bi vikao, reci da nemas problema sa sluhom i da cujes dobro i bez deranja. :D

Mislim da je puno vise straha u tvojoj glavi, iskonstruirala si price po obicaju i mislis da on samo na te misli i kako ce te zezat. Nije, ti si mu posao koji mora obavit do penzije i jedva ceka da te se rijesi. Ko i drugih. Zasto bi ti bila nesto posebno?
Bara huda

Post 07 May 2013, 21:34

ex anais » wrote::horor: :trk: :trk:

Nek unda ispriča. :rofl:
On je sad zaposlen moderaturom u privikavanjem na novi status u zivotu. Nije mu lako, treba proucit povijesnu literaturu, pratit novine, vijesti, dnevnopoliticka zbivanja u blizoj i daljoj okolici i pri svemu tome ostati prizeman. Jerbo vlast je slast, lako zavede i one sta misle...ja ne bi nikad tako, pa ni tad. E. :D

A i 2-3 recenice su nespojive s objasnjenjem koje bi dao unda. :ne zna:
Whereabout

Post 07 May 2013, 22:02

Bara huda » wrote:Sta je opet revolucija na forumu? Onom tamo.
Ima di kakav sazetak, do dvije, max, tri recenice ...ukratko zasto, kako, radi i oko cega? :ne zna:
To ti ne stane u tri rečenice, osim možda nešto ovako: neadekvatno reagiranje administracije na konkretna i argumentirana pitanja i kritiku forumaša.
.
Eks

Post 07 May 2013, 22:07

Bara huda » wrote: On je sad zaposlen moderaturom u privikavanjem na novi status u zivotu. Nije mu lako, treba proucit povijesnu literaturu, pratit novine, vijesti, dnevnopoliticka zbivanja u blizoj i daljoj okolici i pri svemu tome ostati prizeman. Jerbo vlast je slast, lako zavede i one sta misle...ja ne bi nikad tako, pa ni tad. E. :D

Nemam pojma iskreno. Sve se zakotrljalo od onog slučaja klona otvorenog za pžk i otad je krenula nova revolucija. Ja sam ovdje najmanje upućena i trudim se takva i ostati :D pa ono, zato velim da netko drugi preuzme. :)

Što se prof. tiče, hah, loša iskustva, tko se opeče puše na mlako... možda se smekšao, bumo vidli.
Bara huda

Post 07 May 2013, 22:25

Whereabout » wrote:
To ti ne stane u tri rečenice, osim možda nešto ovako: neadekvatno reagiranje administracije na konkretna i argumentirana pitanja i kritiku forumaša.
Zanci, stara prica. :D

Jebiga, Let iznad kukavicjeg gnijezda je super film. Ako se ne uklapas u sredinu, ili ce te lobotomizirat ili moras bit dovoljno jak da dignes kameni sifon i pomocu divlje snage pobjegnes.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 May 2013, 22:26

Bara huda » wrote:..

..kako to mislis? :kokice:
Bara huda

Post 07 May 2013, 22:28

ex anais » wrote:
Nemam pojma iskreno. Sve se zakotrljalo od onog slučaja klona otvorenog za pžk i otad je krenula nova revolucija. Ja sam ovdje najmanje upućena i trudim se takva i ostati :D pa ono, zato velim da netko drugi preuzme. :)

Što se prof. tiče, hah, loša iskustva, tko se opeče puše na mlako... možda se smekšao, bumo vidli.
Trebala si mu zeni dat ciglicu kave i bajaderu i zamolit je , onako po zenskoj solidarnosti da mu ujutro da picke. Ili bar popusi. To bi ga sigurno odobrovoljilo ostatak dana. :D
Bara huda

Post 07 May 2013, 22:29

..a unda » wrote: ..kako to mislis? :kokice:
Kako?....lako! :bliss:
MightyMe

Post 07 May 2013, 22:29

Bara je Žuži Light. :zubo:
Bara huda

Post 07 May 2013, 22:33

MightyMe » wrote:Bara je Žuži Light. :zubo:
:D
Ajde momak, potuzi se zuzi, citam da imas nekih nedoumica s milfacama.
Slobodno lezi tu, opusti se, duboko disi i pisi sve sta ti je na dusi. :D

Jel cura slobodna ili ima momka? To je prvo i najvaznije jer se prema tome odredjuje daljnja strategija baridbe.
MightyMe

Post 07 May 2013, 22:38

Ma neman nikakvih problema, to je bilo dosadno ovin kokošama. :rofl:

Nego šta da iman nedoumica i da ima momka. Šta onda? :kokice:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 May 2013, 22:42

MightyMe wrote:Ma neman nikakvih problema, to je bilo dosadno ovin kokošama. :rofl:

Onda uzmi stvar u svoje ruke.

Moš lijevu, moš desnu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
MightyMe

Post 07 May 2013, 22:44

E i mislija san da će takvo nešto bit. :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 07 May 2013, 22:55

Bara huda » wrote: Kako?....lako! :bliss:
.pa ako je lako ne mora znacit da je tako..:kokice:

majti, daj me vrati u u onu modru marine blu. mos ti mene stavit i za guvernera narodne banke, ali mi vrati modru boju.. :)
..a unda
Undaminator

Post 07 May 2013, 22:57

MightyMe » wrote:
a dva puta je dva puta..tri? ..sto? :kokice:

zivot je prekratak za trosit vrijeme na cure koje imaju momka..momke. :raspa: :kokice:
Zekoslawa

Post 07 May 2013, 22:58

Majti, držim da bi modovi trebali biti rozi. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 07 May 2013, 23:00

Zekoslawa » wrote:Majti, držim da bi modovi trebali biti rozi. :raspa:
moze. samo neka mene vrati u modro. mislim, neka moderatori budu modri, ono, nek napravi neki kua.. :D
Zekoslawa

Post 07 May 2013, 23:01

..a unda » wrote: moze. samo neka mene vrati u modro. mislim, neka moderatori budu modri, ono, nek napravi neki kua.. :D
Undo, tako ti Forda, nemaš ti pravo na mišljenje i želje, sad si dio kolektiva. ;sedmanka:
..a unda
Undaminator

Post 07 May 2013, 23:02

Zekoslawa » wrote: Undo, tako ti Forda, nemaš ti pravo na mišljenje i želje, sad si dio kolektiva. ;sedmanka:
.dobro, onda idem ca. aj bog.
Zekoslawa

Post 07 May 2013, 23:03

..a unda » wrote: .dobro, onda idem ca. aj bog.
Samobaniraj se. :zecorolleyes:
Bara huda

Post 07 May 2013, 23:04

MightyMe » wrote:Ma neman nikakvih problema, to je bilo dosadno ovin kokošama. :rofl:

Ae.
Onda cemo se pravit ka da se to dogadja jednom tvom prijatelju pa ono...kako bi ga savjetova. :D

Prvo ispitat kakva je to veza. Ima li pukotina koje bi se dale prosirit. Njih uvik ima, samo treba nac pravo misto i onda svrdlat po njemu. Osim ako je neka friska ljubav, onako...gore usi vinetu od zaljubljenosti. Tu treba cekat da se vatra stisa samo ne znam koliko ti se isplati cekat. Njemu mislim, tvom prijatelju. :D

Ako je to dulja veza, pitas okolo njezine prije a mos i njegove, na sta se zale jedan i drugi.
I onda uletis na to misto. Najlakse bi ti bilo da njoj fali seksa, tu bi ulet bio na obostrano zadovoljstvo. Ali, to bi bilo prelako.
Dalje...moze bit da joj fali paznje, posvecenosti, vremena koje treba provest s njom, mozda oce aktivnosti koje on nece...muzej, rolanje, neki tecaj plesa...sta vec. Tu se moras malo zrtvovat pa ako ti se i nece raditi to sta ona zeli, nisi tu da mislis nego da burgijas. :D

To bi bilo ukratko i nabrzinu. Prenesi prijatelju :D i sad daj koji podatak o njoj...da se moze dalje strategirat.

Doduse, ja cu morat skoro ukrevet, ali doc ce nocna ekipa pa ce se vec nesto breinstormirat. Ti samo pisi sto vise podataka. :D
Eks

Post 07 May 2013, 23:05

Bara huda » wrote:
Trebala si mu zeni dat ciglicu kave i bajaderu i zamolit je , onako po zenskoj solidarnosti da mu ujutro da picke. Ili bar popusi. To bi ga sigurno odobrovoljilo ostatak dana. :D
Mislim da nije imao ženu zadnji put kad sam ga vidjela. :misli: :D
MightyMe wrote:Ma neman nikakvih problema, to je bilo dosadno ovin kokošama. :rofl:

Kokoš ti je milfača. :durica:

A daj, pričaj, viš da smo mi već otpisane za ikakav lijupafni život, zašto si takav, nećeš malo uzbuđenaj da uneseš u naše stare i jadne živote. Pričaj. :gaah:
  • Information