..sta?
Nije. Ja volim ljepuškaste muškarce.Whereabout » wrote:
Dobro, jel to vama normalno da žene moraj izgledati tip top, a muškići ne moraju? Ja sam inače naivna po tom pitanju. Sjetit ćete se moje reakcije na vaše reakcije na Kate Moss.
Što ne znači da s takvima završim.
Aj ne seri, nego se lipo obrati narodu...a unda » wrote: ..sta je sad bilo?
ok, zadnjih dana nisam bas nesto..nesjeban, pa mi toga dosta promice, sinapse nece, misli nisu..
Majti, neću te više ići smjenjivati. Nikad. Ti si dragulj.
Ma pravi se blesav, pusti ga.
saće njega kolegica dovesti pred narod.
-
Whereabout
Ja sve razumijem. Možeš me pitati. Ima ih koji ne razumiju i bolje bi im bilo da čkome. Jednostavno ne volim, kad čitam nešto, ometanja rasprave. Dakle, tamo želim čitati samo..a unda » wrote: baj d vej, ja tamo na onom pzk topiku nista ne razumijem. pomalo cak zavidim vama nekima koji ocito znaju o cemu se radi i u cemu je problem.
Nadam se da sam dobro pospajala smajliće.
*edit:
.
Al nekako mi ženska ta boja na njemu.
Ne znam zšato.
ma to je majti nesto zajeba. opet se igra vodenim bojama..
Yep. Bilo je za ocekivat, obzirom kakvu su sliku do sada o sebi nacrtali.Zekoslawa » wrote: Kad smo kod budućih poslodavaca, prošo ponedjeljak, nitko me ne zove da mi udijeli pare.![]()
Nije da pare firma od rijeci i povjerenja.
Ma ne jebe to mene puno, ionako ce one doc na moje pa neka se onda misle.A moja Baro... A šta moš. Najbolje što možeš dobiti u tim godinama jest da si dobro uščuvana. Ništa manje ni više od toga. Jebiga.![]()
Ja sam svoje smislila i obavila i ne bih se vracala unatrag, makar bila neoronula.
Idem spat, da oronulosti ne dam gusta.
A zapravo sam jucer pretjerala sa cupanjem korova u poluprignutom polozaju u vrtu pa me kriza nesto strecaju. Bilo mi malo neugodno pred vrtom sto sam se provodila u Pesti pa rekoh...ajde da i tebe malo uredim.
Nocca svima
Ne pretjerujte sa igranjem kauboja i indijanaca tamo na forumu.
Zekoslawa » wrote: Aj ne seri, nego se lipo obrati narodu.
Majti, neću te više ići smjenjivati. Nikad. Ti si dragulj.
Isto mojih ruku djelo.
Pogledaj čije ime piše ispod politike...a unda wrote: ma to je majti nesto zajeba. opet se igra vodenim bojama..![]()
mislim, glupo mi je rec sad..ne, ne jebemo te.. ono, glupo, bezveze, sta ja znam..
..ali, stvarno sam zaboravio na reakciju, sori. znam d aje nesto bilo, ali sta..ubi me, ne sjecam se, a ne da mi se ic sad tamo trazit.
-
Whereabout
-
Whereabout
Nema veze sad kad si plav i moderiraš Politiku...a unda » wrote:![]()
mislim, glupo mi je rec sad..ne, ne jebemo te.. ono, glupo, bezveze, sta ja znam..
..ali, stvarno sam zaboravio na reakciju, sori. znam d aje nesto bilo, ali sta..ubi me, ne sjecam se, a ne da mi se ic sad tamo trazit.
.
..a moga si napsiat sta oces..moga si i u tant napisat..degol..sta bilo..
e, abito fa monako..hau iz jor kebidz..
apropo to abito i monako, u srednjem vijeku, hodocasnici..ok, ok, necu nista..necu, ok..
sta cekaju? kako cekaju? neka cekaju, nadoce im..Zekoslawa » wrote:Undo, ljudi čekaju tamo na politici, nemoj me zajebavat.
ali, ima jedan stari politcki vic. ono, jos kad sam bio dite. ok, znaci i nije bas tako stari..
breznjev. eto, breznjev, znaci, nije to toliko davno.. bas..ono, jel. ne radi se o cekanju, nego o jedenju..
alio, ne da mi ga se sad pricat..
Ajajaj, nisi ti tu da pričaš viceve, imali smo mi već takve...a unda » wrote: sta cekaju? kako cekaju? neka cekaju, nadoce im..![]()
ali, ima jedan stari politcki vic. ono, jos kad sam bio dite. ok, znaci i nije bas tako stari..![]()
breznjev. eto, breznjev, znaci, nije to toliko davno.. bas..ono, jel. ne radi se o cekanju, nego o jedenju..
alio, ne da mi ga se sad pricat..
-
- Information
-