Pa valjda ne ti...a unda » wrote: ..sta sam sad napravio.. sta sam sad napravio?
Osim toga, nisam primijetila da si išta krivo rekao.
Pa valjda ne ti...a unda » wrote: ..sta sam sad napravio.. sta sam sad napravio?
..a i to sta kazes. zekoslava isto tvrdi da ih je nekoliko.
Kad smo kod budućih poslodavaca, prošo ponedjeljak, nitko me ne zove da mi udijeli pare.Bara huda » wrote: Tako i treba.
Sad malo proseci po svojim buducim poslodavcima, tek toliko da znaju s kim imaju posla..![]()
Citala sam temu o oronulosti zena i ubilo mi zadnju nadu u stav 'izgledaj sto mozes bolje ali prikladno svojoj dobi' .![]()
Sve cime sam se tjeslia ispalo djaba a bome i badava.
Oronuce ocito donose godine a ne stav.![]()
A ja dugo zvijela u zabludi.
Zadnje što sam ja tako lošo pročitala u životu jest da je za žene važno kako fizički izgledaju, a za muškarce baš i nije ter da da postoje žene gabori koji se neprikladno šminkaju i dotjeruju (a trebale bi razvijati neke druge sposobnosti u tom slučaju, recimo obrazovati se, plesti i šta ja znam).Bara huda » wrote: Tako i treba.
Sad malo proseci po svojim buducim poslodavcima, tek toliko da znaju s kim imaju posla..![]()
Citala sam temu o oronulosti zena i ubilo mi zadnju nadu u stav 'izgledaj sto mozes bolje ali prikladno svojoj dobi' .![]()
Sve cime sam se tjeslia ispalo djaba a bome i badava.
Oronuce ocito donose godine a ne stav.![]()
A ja dugo zvijela u zabludi.
pa mislim, ja sam ono, uletio kao padobranas, pa eto..tj, ti si prva koja kaze da ja nisam za nesto kriv.
Pa dobro, Majti je po čovika, pa onda dođe đudofino, ali njega ne moš smijeniti...a unda » wrote: ..a i to sta kazes. zekoslava isto tvrdi da ih je nekoliko.
pa da. karijera i to. a sta ce drugo..Whereabout » wrote:
Zadnje što sam ja tako lošo pročitala u životu jest da je za žene važno kako fizički izgledaju, a za muškarce baš i nije ter da da postoje žene gabori koji se neprikladno šminkaju i dotjeruju (a trebale bi razvijati neke druge sposobnosti u tom slučaju, recimo obrazovati se, plesti i šta ja znam).
Neka dođe ekili, ali do tad, nisi kriv...a unda » wrote: pa mislim, ja sam ono, uletio kao padobranas, pa eto..tj, ti si prva koja kaze da ja nisam za nesto kriv.![]()
a vidit ces sad kad dodje ekili. sta god joj ne valja..sta god..bilo sta..ista..dodje negdje i napise post..unda je za sve kriv..
ja mislim da vi svi imate srece u zivotu sto nisam negdje, na nekom forumu moderator ili bozemeprosti, sta i gore.Zekoslawa » wrote: Pa dobro, Majti je po čovika, pa onda dođe đudofino, ali njega ne moš smijeniti.![]()
Znači, možemo Majtija. Al ne moš s vama ništa, svi vi mislite samo na svoje guzice.
Nisi ti kriv meni nego ja tebi...a unda » wrote: pa mislim, ja sam ono, uletio kao padobranas, pa eto..tj, ti si prva koja kaze da ja nisam za nesto kriv.![]()
a vidit ces sad kad dodje ekili. sta god joj ne valja..sta god..bilo sta..ista..dodje negdje i napise post..unda je za sve kriv..
Dobro, jel to vama normalno da žene moraj izgledati tip top, a muškići ne moraju? Ja sam inače naivna po tom pitanju. Sjetit ćete se moje reakcije na vaše reakcije na Kate Moss...a unda » wrote:
pa da. karijera i to. a sta ce drugo..
a cuj, konkurencija je medju zenama veca. zena zeni zena ili kako vec ide..
baj d vej, ja tamo na onom pzk topiku nista ne razumijem. pomalo cak zavidim vama nekima koji ocito znaju o cemu se radi i u cemu je problem.
e, da, pozuri..zakasnit ces..
Možete nas pernarovcima zvati, šta...a unda » wrote: baj d vej, ja tamo na onom pzk topiku nista ne razumijem. pomalo cak zavidim vama nekima koji ocito znaju o cemu se radi i u cemu je problem.
pa je, normalno je.Whereabout » wrote:
Dobro, jel to vama normalno da žene moraj izgledati tip top, a muškići ne moraju? Ja sam inače naivna po tom pitanju. Sjetit ćete se moje reakcije na vaše reakcije na Kate Moss.
a bas ste ka pernarovci.Zekoslawa » wrote: Možete nas pernarovcima zvati, šta.
Pa jel vi to mene jebete. Rekoh da sam naivna...a unda » wrote: pa je, normalno je.
zaboravio sam koja je bila reakcija? zar ono nije bio nesto topik o fotografijama, fotosopu, tako nesto?
A jebiga, malo se sve to raskupusalo na više strana. Ali to tako obično biva. Šta nije isto bilo i "onda"? Nakupljalo se nezadovoljstvo, a nikako definirati šta točno smrdi. Nema veze, iskristalizirat će se. Za početak je važno prisliti na razgovor...a unda » wrote: a bas ste ka pernarovci.
mislim, ja vas podrzavam, iako mi bas nije jasno sta tocno ocete. tj, nije mi bas to ni bitno, ti vasi detaljici. ja to malo sve skupa gledam ono, vise strateski..
..sta je sad bilo?
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests