Oke, pis!Lord Byron » wrote: Ja ću najozbiljnije prestat pisat smajliće.
Ovoje meni najobičniji, najljubazniji, najdoborovoljniji, najprijateljskiji "pis braders" smajli, još iz blaženog doba "ASCII only" smileya - a ljudima je psiho, sarkastičan i patronizirajući.
Meni je puno ironičniji i puno više patronizirajući ovaj:.
Mislim da se nismo dovoljno susretali - moja patroniziranja i sarkazmi vrlo se lako uoče.
Bojkot je. Što da radim, što?!
-
Almost Rosey
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1640 times
I meni je takvo što palo na pamet. Osobito sad, kad prokain i lidokain više ne djeluju. Ali nemam ni kapi alkohola. Da mogu gristi, najeo bih se klinčića.
Nisam to tako ni shvatio.Herp wrote: Oprosti, nije trebalo biti sarkastično i patronizirajuće.![]()
Potpisi su za budale.
HerpeHerp » wrote:
I tako sam jučer popila pokoju čašicu s vrrrletom, i sjetila se, opet, njegovog kartona od 500 bodova koji me zabolio više od svega što sam ikad vidjela na forumu. A vidjela sam sve, uključujući prijetnje smrću s objavom imena i prezimena mi. I znala sam da je to to i da na ŽK više nemam što raditi.
Ponekad pomislim kako bi bilo najbolje da se uopće ne trijeznim.
I meni je to bio jedan od najtužnijih i najapsurdnijih trenutaka, ali ja sam tamo puno kraće od tebe. I ono s "Grobnicom za Borisa Dežulovića".
Uglavnom, šta sam pošla reći? Da, uvijek se sa mnom možeš napiti.
O majketi.Lord Byron » wrote: Skoro zaboravih:.
Ajd, ovaj... nemoj.
Ja vam jako volim ovu našu Herp. A ponoć i četrdeset je i petak je navečer i rano sam izašla i da imam alkotest na kompu ne bih mogla na net i jako se trudim ovo otipkati bez trkeljavih pogrešaka pa se vi sad mislite.Herp » wrote:I tako sam jučer popila pokoju čašicu s vrrrletom, i sjetila se, opet, njegovog kartona od 500 bodova koji me zabolio više od svega što sam ikad vidjela na forumu.
Herpe
gonj špadi
Jedan Boris pava kraj mene trenutno. Nije u grobnici.Melody » wrote:
Herpe![]()
I meni je to bio jedan od najtužnijih i najapsurdnijih trenutaka, ali ja sam tamo puno kraće od tebe. I ono s "Grobnicom za Borisa Dežulovića".
Uglavnom, šta sam pošla reći? Da, uvijek se sa mnom možeš napiti.
I da znaš da oću. Doći ću opet službeno u tvoju kasabu prije ili poslije.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ja sam se maloprije probudila. Razmišljam o kolektivnom opijanju forumaša nakon kojeg bi se igralo "Tko stane na crtu, ne voli Herpa".klonka » wrote:
Ja vam jako volim ovu našu Herp. A ponoć i četrdeset je i petak je navečer i rano sam izašla i da imam alkotest na kompu ne bih mogla na net i jako se trudim ovo otipkati bez trkeljavih pogrešaka pa se vi sad mislite.
Herpe![]()
![]()
![]()
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Stitch
- Head Honcho
Ja ne znam koliko se moram naliti pa da u postu ostavim tipfeler. Previše sam se dobro dresirao. 
No to ne vrijedi kad chatam. Onda računam na kompulzivnu interpretaciju - pogodim prvo i zadnje slovo, za ostalo ne hajem.
No to ne vrijedi kad chatam. Onda računam na kompulzivnu interpretaciju - pogodim prvo i zadnje slovo, za ostalo ne hajem.
Potpisi su za budale.
- esmerallda
Nisam znala da je ona tema postala svojevrsni obračun kod O.K. korala između admina i Slafka, pa sam se priključila temi budući sam bila pozvana da pomognem administraciji oko parcijalnih banova i odgovorim forumašu koji me je citirao. :naivka:Zekoslawa » wrote:I esqella je dobila karton. Pa je pobrisan i post i žalba na karton.
Žalbe na karton nije bilo već sam pohvalila adminaovu odluku da ostavi na životu privremeni nick, pa je poruka obrisana jer je bila offtopic.
Dobile smo kartone zbog govora razuma. Mi smo fine i pristojne ženske.vrrrlet » wrote: Zašto su Mulica i Esqella dobile kartone?Govor mržnje?
Nakon toga sam ja prestala biti fina i pristojna, te napisala još dvije poruke koje su me odvele u ban koji je objektivno gledajući bio zaslužen.
EDIT.
Žao mi je zbog toga što Herp ne želi više biti mod tamo. Herp, nemoj se sad propit zbog foruma. Počni rađe trčat.
- Stitch
- Head Honcho
Ja bogme ne bih stao na crti, povukao bih dvije. 
Potpisi su za budale.
Molim te da ne sabotiraš moje dramljenje, svaki razlog je dobar da se popije.esqella » wrote:EDIT.
Žao mi je zbog toga što Herp ne želi više biti mod tamo. Herp, nemoj se sad propit zbog foruma. Počni rađe trčat.
Recimo, za par dana mi se frend seli u drugu zemlju, pa smo morali popiti nešto par puta da se oprostimo.
Kad ode, popit ću nešto s našim drugim frendovima od tuge za njim.
Kad navrati ovdje, popit ćemo nešto da se proveselimo jer je navratio.
Tako je i s forumom.
Ti ne voliš ni Herpa ni Tita.Hekatonhir » wrote:Ja bogme ne bih stao na crti, povukao bih dvije.
Ni meni nikakav alkohol nikad ne utječe na tipkanje i tipfelere, još mi se čini i da brže tipkamHekatonhir wrote:Ja ne znam koliko se moram naliti pa da u postu ostavim tipfeler. Previše sam se dobro dresirao. :zubo :
No to ne vrijedi kad chatam. Onda računam na kompulzivnu interpretaciju - pogodim prvo i zadnje slovo, za ostalo ne hajem. :cerek :
Pa ni na chatu
A nismo ti mi klonirani, manje-više svi imamo nickove s pokojnog foruma, a o anonimnosti bi se isto dalo raspravljati..a unda wrote:..sta je ovo? klub anonimnih i kloniranih nelijecenih forumasa? pa jel ima iko na ovom forumu sta ne loce, osim mene i..i..osim ..osim..mene.: facepalm:
Ja sam (umjereni) narkofil općenito, meni alkohol nije posebno napet među svim zamagljivaćima svijesti, već samo jedan od njih.
AwićHerp wrote:
Jedan Boris pava kraj mene trenutno. Nije u grobnici.
I da znaš da oću. Doći ću opet službeno u tvoju kasabu prije ili poslije.![]()
Ajde, samo se najavi da dolaziš, da pripremim želudac
-
- Information
-