Bojkot je. Što da radim, što?!
ček , i kemik i herp su dale ostavke tamo?
ja sam malo pratila byronovu temu di slafko uzvraca s novim nickom , kako sash banira ovog zadnjeg.
eh, ništa novo pod kapom nebeskom.
htjela bih opet ponoviti kako mi je ovdje lijepo, kako mi u biti i paše manji forum i ljudi koje, kao, poznajem.
ne fali mi
ja sam malo pratila byronovu temu di slafko uzvraca s novim nickom , kako sash banira ovog zadnjeg.
eh, ništa novo pod kapom nebeskom.
htjela bih opet ponoviti kako mi je ovdje lijepo, kako mi u biti i paše manji forum i ljudi koje, kao, poznajem.
ne fali mi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Budući da ja nikoga ne poznajem priznajem da se na ovom mjestu još uvijek osjećam malo kao outsider. U biti nisam sretan. Došao sam na forum.hr čitati i učiti prvenstveno o odnosima među uvezanim ljudima pa i poslušati pokoji dobar savjet što se mojih problema tiče. Čitajući, zapazio sam niz pametnih i rječitih forumaša koji očito imaju što reći na teme koje me zanimaju.Pješčana » wrote: htjela bih opet ponoviti kako mi je ovdje lijepo, kako mi u biti i paše manji forum i ljudi koje, kao, poznajem.
ne fali mi
Dobar dio tih forumaša sada piše ovdje ali primjetan je nedostatak zanimljivih tema već se uglavnom - ugodno ćaska. A na forum.hr je primjetan pad kvalitete diskusija tako da - nisam sretan.
- Lord Byron
Ma gledaj: nije nelogično, ali je jednako tako nepotrebnoPotjeh » wrote:
Budući da ja nikoga ne poznajem priznajem da se na ovom mjestu još uvijek osjećam malo kao outsider.
Trkeljanje kao dominantna forma je također logična posljedica svega što se događalo. Vjerujem da se radi o početnoj, prolaznoj fazi - konačno, već su se stvari uozbiljile na lijepom broju tema, a na nekima je i temeljito zaiskrilo.Dobar dio tih forumaša sada piše ovdje ali primjetan je nedostatak zanimljivih tema već se uglavnom - ugodno ćaska. A na forum.hr je primjetan pad kvalitete diskusija tako da - nisam sretan.
Pisao sam već: ono štio nedostaje je šira baza forumaša koji bi nužno donijeli i svoje priče o kojima bi se moglo pričati.
Ipak, nitko te ne sprječava da postaviš temu o kojoj bi htio pričati; sumnjam da bi ostala "visiti" prazna.
Pješčana » wrote:zato ti lijepo postavi zanimljive, konstruktivne teme
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Više je to kao - na kavi sam sa nekolicinom koji se dobro poznaju. Prihvaćen sam ali konverzacija uglavnom ide mimo mene i oko mene. Lagan je osjećaj, daleko od toga da bih ga proglasio nelagodnim.Lord Byron » wrote: Ma gledaj: nije nelogično, ali je jednako tako nepotrebno. Osjećaj "nepripadanja" nekakvoj ekipici koja se dugo "zna" (doduše, ja tek za mali broj ovdašnjih mogu reći da ih fakat znam) je sasvim n
normalna stvar - ali, nisam nigdje primijetio da se prema nekome išlo sa "tko si ti, đes bijo devesprve!".
Moje teme su deprimirajuće. Jedna je forumašica priznala da je zbog moje zadnje teme neko vrijeme izbjegavala ŽuD.Lord Byron » wrote: Ipak, nitko te ne sprječava da postaviš temu o kojoj bi htio pričati; sumnjam da bi ostala "visiti" prazna.
Dobro, bit će i laganijih tema.
Jedna. Ima i onih koji takve teme ne izbjegavaju. Ako imaš potrebu i želju o nečemu pisati, mislim da se ne bi trebao ograničavati time da otvaraš samo laganije teme. I za ove teške, pa makar i depresivne, će biti publike i onih koji će imati nešto za reći.Potjeh » wrote:
Moje teme su deprimirajuće. Jedna je forumašica priznala da je zbog moje zadnje teme neko vrijeme izbjegavala ŽuD.
Dobro, bit će i laganijih tema.
-
Almost Rosey
A ti takve otvarajPotjeh » wrote:Moje teme su deprimirajuće.
- Lord Byron
Pretenciozno i coelhovski bi zvučalo kada bi ga počela uvjeravati da će se, bude li dovoljno postova na forumu, problem riješiti sâm od sebe.Almost Rosey » wrote: možda će zvučat pretenc'jozno i koeljovski...
Logično je da se čovjek preispituje čitajući, a pogotovo pišući po takvim temama.
-
Almost Rosey
Pa, ako je problem osjećaj "nepripadanja" i "pronalaženje mjesta pod Suncem" na forumu, daLord Byron » wrote: Pretenciozno i coelhovski bi zvučalo kada bi ga počela uvjeravati da će se, bude li dovoljno postova na forumu, problem riješiti sâm od sebe.
Logično je da se čovjek preispituje čitajući, a pogotovo pišući po takvim temama.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1640 times
Eto do čega nas je forum doveo, ljudi više ni smajliće ne vole. 
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Ja ću najozbiljnije prestat pisat smajliće.Almost Rosey » wrote: I ne kužim jel taj smajlić patronizira li je sarkastičan, ali nisam sigurna da mi se sviđa : paranoična :
Ovo
Meni je puno ironičniji i puno više patronizirajući ovaj:
Mislim da se nismo dovoljno susretali - moja patroniziranja i sarkazmi vrlo se lako uoče.
- Stitch
- Head Honcho
Što ćeš, neki su ga zloupotrijebili pa ljudima ostaju traume. Ni meni ga ne stavljaj, lijepo molim.Lord Byron » wrote: Ja ću najozbiljnije prestat pisat smajliće.
Ovoje meni najobičniji, najljubazniji, najdoborovoljniji, najprijateljskiji "pis braders" smajli, još iz blaženog doba "ASCII only" smileya - a ljudima je psiho, sarkastičan i patronizirajući.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Zamijenio me s nekim.ElliQuinn » wrote: Ti i Byron?! I on tako loš?!? Ne mogu vjerovati.
Nikad nisam čuo rječcu zamjerki. Na stavljanje, jel'te.
Skoro zaboravih:
- Lord Byron
- Stitch
- Head Honcho
Nisam. Nego o tebi nisam ni govorio. Samo sam rekao da imam loša iskustva s tim psihotičnim smajlićem.Lord Byron » wrote: Zamijenio me s nekim.
Potpisi su za budale.
Nema ti što biti žao.Hekatonhir » wrote:Žao mi je zbog ostavke. Ne mislim da svi kvalitetni modovi i forumaši moraju sad napustiti IMF. Globalno, to je bitno internetsko odredište i bilo bi ga šteta uništiti zbog nekolicine idiota.
U trenutku kad je postalo očito da je pokoja predimenzionirana egad zasjenila zdrav razum i ostavila za sobom pustoš i besmisao, znala sam što mi je činiti. Samo sam čekala dovoljno dramatičan, poetski trenutak.
I tako sam jučer popila pokoju čašicu s vrrrletom, i sjetila se, opet, njegovog kartona od 500 bodova koji me zabolio više od svega što sam ikad vidjela na forumu. A vidjela sam sve, uključujući prijetnje smrću s objavom imena i prezimena mi. I znala sam da je to to i da na ŽK više nemam što raditi.
Ponekad pomislim kako bi bilo najbolje da se uopće ne trijeznim.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Oprosti, nije trebalo biti sarkastično i patronizirajuće.Hekatonhir » wrote:
Što ćeš, neki su ga zloupotrijebili pa ljudima ostaju traume. Ni meni ga ne stavljaj, lijepo molim.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
- Information
-