Pa i to da.Perzefona » wrote: Ja ih gledam: "ovako bih i ja voljela izgledati, ovako ne".
Psihokauč - upomoć!!!!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Jel to onomad kad je bila akcija "kokainom protiv kilograma"?Stitch wrote:Nije Kate bila s narkomanom, Kate je bila narkoman. Potrošila je brdo love na bijelo. Kako bi u suprotnom ostala onako mršava?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Meni je dosadna, faca njena, mislim. A nije ona debela nego ružno građena. Ne volim ta neproporcionalna tijela di sve ode u dupe i noge.Zekoslawa » wrote:Sjetih se konačno - debela Beyonce mi je uvijek jednako lijepa u faci, nikako da mi dosadi.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1501 times
Valjda, ne pratim estradu.Euklid » wrote: Jel to onomad kad je bila akcija "kokainom protiv kilograma"?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Nadovezao sam se na Whereabout...ex anais wrote:
Pa tko to ne zna?![]()
Whereabout » wrote:Mislim da bi bilo sasvim suvišno da pokušam staviti neku od fotki Kate Moss koja govori suprotno od ovog što kažu dvojica muških forumaša. Ispast će i da je s razlogom (bila?) s narkomanom (ili je neki drugi porok u pitanju?), netko zloban bi mogao prokomentirati.
Potpisi su za budale.
Meni je isto draga Katica.Whereabout » wrote: Meni je Kate zanimljiva jer je bila sasvim nešto novo i drugačije u vremenima kad manekenke nisi mogao raspoznati jedne od drugih. A to je bilo fakat davno, shvaćam, jer sam se upravo sjetila s kim sam je komentirala u školskom zahodu.
Mislila sam staviti još jedan primjer nespojivosti komentara s "istinom", ali očito je to previše individualna stvar da bi bilo nekog konsenzusa ili materijala za psihokauč.
Ona je stvarno bila posebna u hrpi modela.
Citala sam da je jedna od tih modelusa pricala za nju kako se na jednom castingu za reviju trebalo skinuti do gola. I sve se skinu i stoje poredane, glatke, kao sto je red, a kod Kate se crni zbun crni medju nogama. To je bilo
Mislim da ima i neka njena slika s revije na kojoj se pita sto se to vidi ispod prozirnih halja.
Osim toga, ona je niska za maneknku, mislim da je 168 cm sto je za taj posao daleko ispod granice pozeljnog.
A opet je uspjela.
Dosuse, ja volim zene koje su kao slikarsko platno da na njima mozes nacrtati lice koje zelis.
Takva je i Linda Evangelista, njen je nadimak bio 'kameleonka' bas zato jer se od njenog lica moglo napraviti svasta.
Suprotnost je Cindy Crawford, koja mi je isto krasna, ali je vrlo prepoznatljiva. Ona nije htjela operirati svoj madez na licu iako joj je agent to savjetovao i uspjela je napraviti karijeru usprkos, (ili bas) radi toga.
To je bila generacija tih manekenki koje nisu 'prodavale' samo svoje lice i izgled nego i osobnost. Onaj spot od Georg Michaela...Freedom ...tamo su asevi modne scene tog doba.
Danas imam dojam da toga ima znatno manje.
Ili ja vise ne pratim te stvari.
Lijepa je Gisele Bundchen, kazu sa ima maltene simetricno lice....sto pridonosi dozivljaju lijepog.
- Stitch
- Head Honcho
Uf, ispast će da ne volim nijednu manekenku koju spomenete - ali meni se Gisele ne sviđa.Bara huda » wrote: Lijepa je Gisele Bundchen, kazu sa ima maltene simetricno lice....sto pridonosi dozivljaju lijepog.
Potpisi su za budale.
Pogrijesila sam, nije Gisele nego Adriana Lima...ta sa simetrijom.Stitch » wrote:
Uf, ispast će da ne volim nijednu manekenku koju spomenete - ali meni se Gisele ne sviđa.Ima fotki na kojima dobro izgleda, doduše - kad je našminkaju i dotjeraju, lijepa je. Ali vidio sam je u "prirodnim" situacijama - kao da to nije ista žena. Ne znam, teško je objasniti.
A sto se tice toga da zena bez sminke i dotjerivanja ne izgleda kao isto kao nasminkana i dotjerana...pa ja to uvijek vidim u spiglu nakon sminkanja.
Jos vise nakon dotjerivanja.
Fotke su posebna prica, tu se treba znati namjestiti kao sti i onaj koji slika treba znati znanje.
Evo lijepe Adriane TuBara huda » wrote: Pogrijesila sam, nije Gisele nego Adriana Lima...ta sa simetrijom.
A sto se tice toga da zena bez sminke i dotjerivanja ne izgleda kao isto kao nasminkana i dotjerana...pa ja to uvijek vidim u spiglu nakon sminkanja.
Jos vise nakon dotjerivanja.![]()
Fotke su posebna prica, tu se treba znati namjestiti kao sti i onaj koji slika treba znati znanje.
A daj da ne trazim...koje se to kritiziraju?ex anais » wrote:Meni ona nije lijepa.Ima mi facu ko bokser (pas).
Mislim da ja spadam u ove koje kritizirate.![]()
Mislim, svjesna sam zašto je kao lijepa, ali mi nije lijepa. Antipatična je, također.
Tj, o cijim kriterijima se radi....kakve su nezgodne?
Tu svatko ima svoje zgodne i nezgodne, ja se pogubila.
Ti si ko Kate, Adriana, Monica, Linda, Cindy....koja?
Ma, ljude ljute ljudi koji kritiziraju ljepotice koje su poznate kao ljepotice. A šta ja znam, ja si to dozvoljavam, ako meni netko nije lijep, jebemise kome jest.Bara huda » wrote: A daj da ne trazim...koje se to kritiziraju?
Tj, o cijim kriterijima se radi....kakve su nezgodne?
Tu svatko ima svoje zgodne i nezgodne, ja se pogubila.![]()
Ti si ko Kate, Adriana, Monica, Linda, Cindy....koja?
Ja sam ko?
Ljepše su od mene, ali mi nisu lijepe, jebatga.
..daj, ne daj se smest. nece te valjda ta dvai po muska trola omest da se opustis.Whereabout » wrote:Mislim da bi bilo sasvim suvišno da pokušam staviti neku od fotki Kate Moss koja govori suprotno od ovog što kažu dvojica muških forumaša. Ispast će i da je s razlogom (bila?) s narkomanom (ili je neki drugi porok u pitanju?), netko zloban bi mogao prokomentirati. Meni je Kate zanimljiva jer je bila sasvim nešto novo i drugačije u vremenima kad manekenke nisi mogao raspoznati jedne od drugih. A to je bilo fakat davno, shvaćam, jer sam se upravo sjetila s kim sam je komentirala u školskom zahodu.
Mislila sam staviti još jedan primjer nespojivosti komentara s "istinom", ali očito je to previše individualna stvar da bi bilo nekog konsenzusa ili materijala za psihokauč.
samo ti redaj, a mi cemo ti pokazat kako nasa zenska strana moze do u detalje nekog ogadit..kao nijedna od vas..
Pa nisu one postale poznate samo radi svoje ljepote ( koja je u oku promatraca) nego zbog svega onog sto su uspjele prodat prema van.ex anais » wrote:
Ma, ljude ljute ljudi koji kritiziraju ljepotice koje su poznate kao ljepotice. A šta ja znam, ja si to dozvoljavam, ako meni netko nije lijep, jebemise kome jest.![]()
Ja sam ko?![]()
![]()
Ljepše su od mene, ali mi nisu lijepe, jebatga.
Imas Elizabetu zvanu Sissy, austrijska carica i ugro-hrvatska krljaljica . Bila anoreksicarka jos u to doba, bavila se tjelovjezbom sto je onda bilo nezamislivo za zene, navodno se nikad nije dala slikati otovorenih usta jer je imala lose zube i nije se htjela slikati kad je smatrala da je ostarila.
Kao sto se i Greta Garbo povukla dok je jos bila cemu.
Marilyn Monroe je smrt 'spasila' od starenja i samim time, poruznjivanja.
Dakle...marketing cini cuda pa i od ruznih stvara ljepotice.
Dakle, uci!
Prodaj se skupo!
Poslije je lako za udaju.
Ja se potpuno slazem s time...a unda » wrote: ..daj, ne daj se smest. nece te valjda ta dvai po muska trola omest da se opustis.
samo ti redaj, a mi cemo ti pokazat kako nasa zenska strana moze do u detalje nekog ogadit..kao nijedna od vas..![]()
Kazu da je zena zeni vuk, ali meni se to cini kamilica prema muskoj strani kad navali krvolocno, s puno gusta, uzitka i satisfakcije cerecit i trancirat zensko.
Jerbo..Sto se desi?...ono sto je inace tesko izvedivo.
jadne zenske pocnu sebe gledat kroz njihove oci.
Ne znam kako da sad to kažem a da ne ispadnem bešćutna. Ma boli me, briga. Naime, to nisu žene, jebemu. To su modeli. One i postoje zato da bi ih se gledalo, komentiralo. uspoređivalo, stavljalo pod povećalo.
Zašto sad nas treba peći savjest što činimo ono što one i žele: primjećujemo ih. Ja čak manje od ostalih, ja sam morala ići guglati Katu, za ostale si ni taj trud nisam dala.
Meni one nisu žene. One su, kajazznam, projekti, proizvodi... nešto takvo. Čak neću ići ni dotle da kažem da su one neprijateljice žena jer im uvaljuju anoreksiju, bulimiju, nerealne stanadarde i trendove u izgledu. A mogla bih. Iskerno, fućka mi se za njih.
To me podsjeća na izbore za miss gdje svaku prmjedbu na izgled kandidatkinje tumače tvojom ljubomorom. ONak, došla je tamo da ju gledaju, komentiraju i procjenjuju. I onda kad to činim, ja sam zla? Ma dajte....
Tak da o tim modelima bez i najmanje osjećaja krivnje kažem što mislim, točnije, o njihovu izgledu.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Pa no, to i radimo.Perzefona » wrote: Ne znam kako da sad to kažem a da ne ispadnem bešćutna. Ma boli me, briga. Naime, to nisu žene, jebemu. To su modeli. One i postoje zato da bi ih se gledalo, komentiralo. uspoređivalo, stavljalo pod povećalo.
A nekog pece savjest?Zašto sad nas treba peći savjest što činimo ono što one i žele: primjećujemo ih. Ja čak manje od ostalih, ja sam morala ići guglati Katu, za ostale si ni taj trud nisam dala.
One i postoje radi nas, publike, da ih nitko ne gleda, ne bi ih ni bilo.
To sto ih ti ne guglas i ne znas tko je tko te nece omesti da pricas o njima jer drugi pricaju o njima. Ipak su neku svrhu postigle, cak i kod tebe koju one uopce ne znimaju, ali ti je, pretpostavljam, zanimljiva reakcija drugih na njih.
A eto, da ih nema, ne bi bilo ni tvog posta.Iskerno, fućka mi se za njih.
Samo daj.Tak da o tim modelima bez i najmanje osjećaja krivnje kažem što mislim, točnije, o njihovu izgledu.
Koja ti je glumica, model, zena...zgodna?
Ne znam. Mene sigurno ne.Bara huda » wrote:
A nekog pece savjest?
Pomislila sam da ti misliš da bi trebala jer si rekla da je žena ženi vuk.
Uh... jel može lakše pitanje? Nijedna. Tj. jesu mnoge, onako letimice pomislim da je neka zgodna. Ne pada mi na um doznati njezino ime. Zblja me toliko ne zainteresiraju. Ne znam, k vragu.Koja ti je glumica, model, zena...zgodna?
E, da, zgodne su mi one cure u retro haljinicama na reklami za mortadelu. Tko zna ide li uopće više ta reklama? Ni za jednu ne znam kako se zove nit me zanima. I nisu one možda toliko lijepe koliko mi se sviđaju te haljine, a i dobro im stoje, ne može se reći.
P.S. Mrzim ovdje kvotati.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ne, rekla sam da je ta izjava kamilica prema onome kako zenska strana muskraca moze ogadit zenu...sto je pisao unda.Perzefona » wrote:Ne znam. Mene sigurno ne.
Pomislila sam da ti misliš da bi trebala jer si rekla da je žena ženi vuk.
Kako nijedna zena ne moze.
Ne znam tu reklamu ali ako se radi o vremenu Doris Day i toj modi...to mi se svidja.E, da, zgodne su mi one cure u retro haljinicama na reklami za mortadelu. Tko zna ide li uopće više ta reklama? Ni za jednu ne znam kako se zove nit me zanima. I nisu one možda toliko lijepe koliko mi se sviđaju te haljine, a i dobro im stoje, ne može se reći.
P.S. Mrzim ovdje kvotati.
Bara huda » wrote:
Ne znam tu reklamu ali ako se radi o vremenu Doris Day i toj modi...to mi se svidja.
Jel ovo ta reklama?
Te su haljinice zgodne, ali bez dobre gradje tijela i dobrih nogu ne bi islo.
Cure su mi zgodne iako brzo promicu pa ih se ne stigne posteno pogledat.
Ali da, djeluju lijepe.
-
- Information
-