Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Eks

Post 04 Apr 2013, 18:04

Zekoslawa » wrote: Uuuuu, Johansonovica mi je kronično bezveze, nikako da se natjeram da mi bude lijepa, a ka ono, nije društveno prihvatljivo reći da nije. :zubo:

I je, Penelopa mi se dopada. Samo su neke škukucije od žena, pa znam da me uživo ne bi fascinirale. Ja volim komad žene, ne baš ovako ko ja, ali ono, jedno metar sedamdeset pet-osamdeset, sve ostalo ima mi male ekstremitete, dječje prstiće, pa mi onda nije lijepo. :facepalm:
Ajme, sad si me sjetila kad sam se ovdje prepirala s Emerom oko Tatjane Jurić. :bliss:
Ona mi je jako jako lijepa i nekako profinjena, ima stvarno ljupko lice. I onda je on rekao da je premalena, ako se ne varam. :misli:
E da, lijepa mi je i ona iz Mad Men - ne, ne crvena :zubo: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... DLAvbGizng nego plava. Al opet, nju vjerojatno volim zbog njene uloge jebiga, kao i Scarlett i Penelopu.

Šta ja znam, ja podjednako volim plavuše i crnke, a ni visina mi nije bitna. Mislim da ne mjerim po sebi, očito. :zubo:

Monicu Bellucci mi je isto Emer upropastio. :durica:
Rekao je da ima teleći pogled. Tako nešto. Ako je meni ostalo krivo u sjećanju neka me ispravi, da ne griješim dušu. :zubo:
Otad je ne mogu više doživjeti. Stvarno nema najbistrije oči. :tuzni: Ali divna je u Maleni, divna.

Zekoslawa

Post 04 Apr 2013, 18:07

A je, Tatjana mi je lijepa. I Kravićka isto, kad smo već kod Story Super Nova zvjezdica. :D

A Monica mi je bila debela i masna u onome Suze boga sunca ili kako već se zove, pa me ne može impresionirati.

Kod mene plavuše imaju slabu prođu, bogami. Ja ne znam ima li ijedna da me baš fascinira. :misli:

Okej, dosta sam pričala o celebovima, mene to brzo umori. :zubo:
Eks

Post 04 Apr 2013, 18:07

E da, naša glumica, ne znam, znam da nije savršena, ali mi je prelijepa.

Image

Image

Ima ono nešto. Zrači.
Eks

Post 04 Apr 2013, 18:08

Zekoslawa » wrote:A je, Tatjana mi je lijepa. I Kravićka isto, kad smo već kod Story Super Nova zvjezdica. :D

A Monica mi je bila debela i masna u onome Suze boga sunca ili kako već se zove, pa me ne može impresionirati.

Kod mene plavuše imaju slabu prođu, bogami. Ja ne znam ima li ijedna da me baš fascinira. :misli:

Okej, dosta sam pričala o celebovima, mene to brzo umori. :zubo:
Monica mi je malo bljutavija od Tatjane pa mi zato nije nešto, ali jest, lijepa je.

Ok, di je ali da preuzme. :rofl: :rofl:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 04 Apr 2013, 18:56

Ima li danas nešto slično ovome?

Čisto da znam gdje da gledam...

Image

(Powered by frubar.net)
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zekoslawa

Post 04 Apr 2013, 19:04

Pa proberi nešto između tih pustih SS-ova, ima valjda nešto za tebe. :o
Eks

Post 04 Apr 2013, 19:06

Zekoslawa » wrote:Pa proberi nešto između tih pustih SS-ova, ima valjda nešto za tebe. :o
Ja se cilo vrime pitam ko mu to sve šalje, a onda se sjetim ovih neregistriranih. :zubo: :rofl:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 04 Apr 2013, 19:09

da vam je znati koje divne ss-ove imam pale biste na dupe...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Emericzy

Post 05 Apr 2013, 19:29

ex anais » wrote:
Ajme, sad si me sjetila kad sam se ovdje prepirala s Emerom oko Tatjane Jurić. :bliss:
Ona mi je jako jako lijepa i nekako profinjena, ima stvarno ljupko lice. I onda je on rekao da je premalena, ako se ne varam. :misli:
E da, lijepa mi je i ona iz Mad Men - ne, ne crvena :zubo: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... DLAvbGizng nego plava. Al opet, nju vjerojatno volim zbog njene uloge jebiga, kao i Scarlett i Penelopu.

Šta ja znam, ja podjednako volim plavuše i crnke, a ni visina mi nije bitna. Mislim da ne mjerim po sebi, očito. :zubo:

Monicu Bellucci mi je isto Emer upropastio. :durica:
Rekao je da ima teleći pogled. Tako nešto. Ako je meni ostalo krivo u sjećanju neka me ispravi, da ne griješim dušu. :zubo:
Otad je ne mogu više doživjeti. Stvarno nema najbistrije oči. :tuzni: Ali divna je u Maleni, divna.
Mora da sam bio bolestan. Žena možda ima malo odsutni pogleda ali je... mislim... joj...

Tatjana Jurić je tako sitna i mršava da bi joj netko neupućen slao humanitarnu pomoć. Ali ima jako lijepu facu.

Scarlett mi se ne sviđa. Nije ružna, ali ne kužim što to ljude na njoj posebno privlači.

A Kate Moss ne da je ružna nego ju se bojim malo dulje gledati da mi se pimpek ne sasuši i otpadne.
Emericzy

Post 05 Apr 2013, 19:35

ex anais » wrote:E da, naša glumica, ne znam, znam da nije savršena, ali mi je prelijepa.

Image

Image

Ima ono nešto. Zrači.
Slažem sebe. Zrači. I dobro glumi. Ovog časa na samom vrhu našeg glumišta.
Whereabout

Post 06 Apr 2013, 16:24

Mislim da bi bilo sasvim suvišno da pokušam staviti neku od fotki Kate Moss koja govori suprotno od ovog što kažu dvojica muških forumaša. Ispast će i da je s razlogom (bila?) s narkomanom (ili je neki drugi porok u pitanju?), netko zloban bi mogao prokomentirati. Meni je Kate zanimljiva jer je bila sasvim nešto novo i drugačije u vremenima kad manekenke nisi mogao raspoznati jedne od drugih. A to je bilo fakat davno, shvaćam, jer sam se upravo sjetila s kim sam je komentirala u školskom zahodu.

Mislila sam staviti još jedan primjer nespojivosti komentara s "istinom", ali očito je to previše individualna stvar da bi bilo nekog konsenzusa ili materijala za psihokauč.
.
Beau

Post 06 Apr 2013, 16:50

Kate Moss je predivna :love:

Kako nekome to može bit seljačka faca?! :eek:

A Monika Kravic i Tatjana Jurić :puke:

:D
Whereabout

Post 06 Apr 2013, 17:02

Ne znam, seljačku facu sam odobrila (možda i je, pa malo je, i tako), ali čim mi netko u ovakvim raspravama spomene argument sa svojim pimpekom, odmah radije odustanem i gledam naokolo tražeći kakvu zraku sunca.
.
Beau

Post 06 Apr 2013, 17:39

Kakav argument s pimpekom? :cerekava:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 06 Apr 2013, 18:03

Meni je od tih hrvatskih tzv. selebritija daleko najjebozovnija Sandra Bagarić. Em ima soli u glavi (gledao sam je u nekakvom kvizu, mislim Milijunašu), em zna pjevati, em je sva vrckava i vražja. Da nisam oženjen, potrošio bih je ko seljak poticaje. :cerek:
Potpisi su za budale.
Emericzy

Post 06 Apr 2013, 18:30

Whereabout » wrote:Mislim da bi bilo sasvim suvišno da pokušam staviti neku od fotki Kate Moss koja govori suprotno od ovog što kažu dvojica muških forumaša. Ispast će i da je s razlogom (bila?) s narkomanom (ili je neki drugi porok u pitanju?), netko zloban bi mogao prokomentirati. Meni je Kate zanimljiva jer je bila sasvim nešto novo i drugačije u vremenima kad manekenke nisi mogao raspoznati jedne od drugih. A to je bilo fakat davno, shvaćam, jer sam se upravo sjetila s kim sam je komentirala u školskom zahodu.

Mislila sam staviti još jedan primjer nespojivosti komentara s "istinom", ali očito je to previše individualna stvar da bi bilo nekog konsenzusa ili materijala za psihokauč.
Ma OK; Kate Moss služi za prodaju robe ženama; irelevantno je što o njoj misle muškarci.
Stitch
Head Honcho
Post 06 Apr 2013, 18:39

Nije Kate bila s narkomanom, Kate je bila narkoman. Potrošila je brdo love na bijelo. Kako bi u suprotnom ostala onako mršava?
Potpisi su za budale.
Eks

Post 06 Apr 2013, 18:42

Mensečini da su žene objektivnije kad je riječ o ženskoj ljepoti jer "diže mi se na nju/na nju mi se ne diže" ne govori toliko o ljepoti koliko o pojebljivosti, a to mi nekako nema veze sa estetikom. Zato su mi ti argumenti kurca promašeni, al' skroz.
Emericzy

Post 06 Apr 2013, 18:46

ex anais » wrote:Mensečini da su žene objektivnije kad je riječ o ženskoj ljepoti jer "diže mi se na nju/na nju mi se ne diže" ne govori toliko o ljepoti koliko o pojebljivosti, a to mi nekako nema veze sa estetikom. Zato su mi ti argumenti kurca promašeni, al' skroz.
Meni se čini da su muškarci objektivniji kad je riječ o ženskoj ljepoti jer nisu pod utjecajem modno-kozmetičko-farmaceutsko-prehrambene industrije i mišljenja dva milijuna ostalih žena. Zato su mi ženski argumenti promašeni skroz.
elma

Post 06 Apr 2013, 18:48

Objektivnost i ljepota u istoj rečenici :misli:
Eks

Post 06 Apr 2013, 18:48

Emericzy » wrote: Meni se čini da su muškarci objektivniji kad je riječ o ženskoj ljepoti jer nisu pod utjecajem modno-kozmetičko-farmaceutsko-prehrambene industrije i mišljenja dva milijuna ostalih žena. Zato su mi ženski argumenti promašeni skroz.
A ne znam. Recimo, meni je Angelina bila daleko ljepša prije nego se dala u ruke toj industriji, Kate Moss mi se ne sviđa itd.. hoću reći, da sam muškarac vjerojatno bih gledala neke druge stvari, tipa obline, šarm, koketnost nego stvarnu simetriju ili asimetriju koja daje ono nešto. Ja se iskreno zadivim ljepoti kad je vidim, nije mi pomućen prizor hormonima. :misli:
Perzefona

Post 06 Apr 2013, 18:52

Natjerali ste me da idem guglat Katicu.

I premda su mišljenja ovdje na topicu podijeljena, dakle nisam očekivala ni da je lijepa, ni ružna, prenerazilo me koliko je bezlična. Naime, google je u pretrazi slika izbacio stotinjak njezinih fotki i toliko su različite da uopće ne bih rekla da je to ista žena. A tako različito na fotkama može biti samo beskarakterno lice. Ono koje šminka oblikuje i utiskuje mu izraz.

Vjerojatno je zato i tako pogodna za svoj posao. Oblikuju je kao amorfnu masu. :ne zna:

@ Ex, što se same estetike po sebi tče, pa nju tražiš na likovnim iizložbama, valjda, prije nego na ljudima. Meni je, naime, vrlo logično da se kod ljudi to manifestira kao pojebljivo ili nepojebljivo. :drolija: :o
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 06 Apr 2013, 18:57

Pa ne znam, ja stvarno žene ne gledam kao pojebljive ili ne, gledam kao lijepe ili ne. :misli:
Stitch
Head Honcho
Post 06 Apr 2013, 19:02

Perzefona » wrote:Natjerali ste me da idem guglat Katicu.

I premda su mišljenja ovdje na topicu podijeljena, dakle nisam očekivala ni da je lijepa, ni ružna, prenerazilo me koliko je bezlična.
Mah, bezvezna je. Ne bih ni bicikl na nju naslonio. U ono doba bilo je daleko ljepših manekenki. Claudia Schiffer, Laetitia Casta, Elle Macpherson - to su bili komadi. Na to se slini. Na sočno meso, a ne na štapiće iz engleskoga Kandita.
Potpisi su za budale.
Perzefona

Post 06 Apr 2013, 19:05

ex anais » wrote:Pa ne znam, ja stvarno žene ne gledam kao pojebljive ili ne, gledam kao lijepe ili ne. :misli:
Ja ih gledam: "ovako bih i ja pristala izgledati, ovako ne". :o

Zapravo, nisam baš sigurna da sam to dobro rekla. Ali sam sigurna da ima veze s muškarcima. :o
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
  • Information