Shvaćam zbog čega ti je teško povjerovati u ljubav dvoje ljudi koji tri godine vole jednog pa drugog pa desetog i još se ktome jel i jebu. Šta da ti kažem, shvaćam. Nemaš želudac za to i to je to. Mogu razumjeti.nodens » wrote:
Kak' to? Sjećaš se 'sličnih' misli, od nekad davno?![]()
Ahh, ne da sam 'rekao', nego da mi 'jest' odvratno? Pogađaš? Pa ono, možda i jest, bar taj termin 'jebanje'. Meni to zvuči, recimo, slično kao 'žderanje'. To što mi pojam 'žderanje' ne zvuči baš zgodno, osim eventualno ako čovjek nije ništa jeo 3 dana- tako mi ni pojam 'jebanje' ne vuče neke pozitivne asocijacije. No kao što ovo prvo ne znači da mi se nužno gadi hrana i hranjenje, tako ni ovo drugo ne znači da mi se gadi bilo kakav oblik fizičkog sjedinjenja dvoje ljudi. Nego to ovisi o mnogim faktorima.
Shvaćam zašto ti je pošteniji "pravi kupleraj" nego taj koji se podrazumijeva i posljedično opravdava "svi su bili pravi" ili "oni prije nisu bili pravi, jedan je pravi". Mogu skužiti logiku po kojoj ti je to odvratno. Samo me zanima zašto te to uopće zamara ako i sam ne želiš biti dio tog svijeta. Jer mogao si već shvatiti da se to pod tvojim uvjetima ipak neće desiti. Postavio si nemoguće uvjete u startu stoga ti se i ne može desiti i vjerojatno i ne želiš inače ne bi postavio nemoguće uvjete.
I zašto misliš da bi bio sposoban voljeti i da se desi pod tvojim uvjetima? Da bi tu jednu uopće volio više od tri godine, npr? Ili ona tebe? I ako znaš da postoji šansa da to ne bi bilo tako, čemu se onda uopće trudiš shvatiti? Jer ono, ljudi su generalno promiskuitetni. Takva nam je priroda. I ja ne znam zašto ako ti se to gadi, zašto se uopće u to pačaš.