Oprosti, nisam znao što se na chatu smije, a što ne.ex_anais » wrote:
Da, mislim. Mislim i da su sve plavuše glupe. Jel ovo chat ili će mi netko reći da generaliziram? Kriste.
Opet gutam - ništa nisam naučila!
- schmokljan
Ma smiješ što hoćeš. Samo meni nisu žestoke te fore, zajebavat ću se, ali ću budno paziti da li se netko drugi zajebava ili ne da mu spočitnem glupost.schmokljan » wrote:
Oprosti, nisam znao što se na chatu smije, a što ne.
Što te još zanima? Ne gledam Oprah Winfrey i ne palim se na self help knjige. Oćemo dalje?
..da, da..ex_anais » wrote:
Znala sam da će se netko uvrijediti tim postom. Išla sam ga editirati, ali mozak mi slabo radi, umorna sam.
Uglavnom, kad kažem osebujno mislim na štošta lijepog i štošta što spada i u moj opis.![]()
- Lord Byron
Kao prvo, miješaš privrženost i ovisnost.ex_anais » wrote: Ne volim tuđu ovisnost o meni, možda zato nisam dog person. Ne treba mi da me netko treba za preživjeti. Ide mi na živce.
Kao drugo, osnova koncepta kućnog ljubimca je ovisnost o vlasniku da bi se preživjelo. Životinju koja povremeno odlazi, hrani se kojekuda i kojekako, ne doživljavam kao "svoju", baš kao što ni ženu koja bi povremeno odlazila i "hranila" se kojekuda i kojekako ne bih doživljavao kao svoju.
Nadam se da se nitko neće blamirati tumačenjem ovog "svoja" kao posesivnosti
Nisam ti ja Čita..a unda » wrote: ..vidi : crta: ..ja tarzan..ti meni slati ss. ti napravila ss i slala mene u pm..ne ja tebe. ok?
Happy Easter!
Zar je loše biti posesivan prema ljubimcu
..a unda » wrote: ..ne znam. valjda kao i..aisling?
Ili možda:
S desna na lievo?
Bandolou?
Ima veze s Al Bundyem?
Ili Bandićem
Pandolo?
Ne, stvarno
..ne znam jel aisling s desna na lijevo ili nekako drugacije..m.za » wrote:![]()
Ili možda:
S desna na lievo?
Bandolou?
Ima veze s Al Bundyem?
Ili Bandićem![]()
Pandolo?
Ne, stvarnoI ja prvi put čujem
:bandera:
tarzan, bundolo? nikad nisi cula? aj aj aj aj aj..
Ne spominji pobogu. Doma me čeka ručak. Još 40min. *odbrojava minute*..a unda » wrote: naravno, procitao sam da ti je buzarno vidjeti. ocito sam gladan..
-
- Information
-