kako smo sad do tog dosli? ..aj, kako?Perzefona » wrote: Jel ti to meni govoriš da sam laka žena?

Hm... Vjerujem da oni vole sve glatko i samostojece, pa opet...nit' stoji samo dovijeka nit' smo proslost s prvim naznakama utjecaja gravitacijeex anais » wrote: Previše volim sve čupavo, šifotinje included (ok, šifotinje u neljisovskom kontekstu).
..pa ono, je, za pohvalit se, nema sta..
Multitasking, eto..a unda » wrote:jedno misli, drugo govori, trece osjeca, cetvrto radi, peto ne zna, sesto oce, sedmo nece, deveto bi, deseto ne bi..i sve to u isto vrijeme.
Ti bi to bar trebao razumjeti, ti imaš ženski um pomalo....a unda » wrote: ..pa ono, je, za pohvalit se, ne ma sta..
sace doc perze pitat..a di je osmo?:zubo:
Ko je ubra-ubra je, ko nije, ni nece sve da mu lengvidj pantomimom objasnjavas. Usporeno.ex anais » wrote:
I meni.,
Ima mi tu neke, a neću reć ravnopravnosti, ali ono izazova, kao kad se slične osobe ne podnose ili jednako tvrdoglave, šta ja znam, fora mi je.
Zapravo, sad ću zvučati pretenciozno, ali teško je naći osobu koja će ti parirati. I koja će te kvalitetno nervirati.![]()
I ono najbolje je što nema tu neke zloće, pokvarenosti, toplo hladno igrica nego jednostavno eto.. ma ne znam, sunce me ošamutilo pa nisam elokventna nešto sad.
naravno da imam, ali ne tu. moj zenski dio bi se mogao nazvat..prakticna zena.ex anais » wrote:
Ti bi to bar trebao razumjeti, ti imaš ženski um pomalo..
E, da. To je to. Kao sa svađom i pomirdbenim seksom, no ajd, neću sad i u te vode.Bara huda » wrote: Ko je ubra-ubra je, ko nije, ni nece sve da mu lengvidj pantomimom objasnjavas. Usporeno.
A malo je i do nadjebavanja i na taj nacin dokazivanja vlastite vrijednosti kroz njegove/ njezine oci.
Sam se sebi paris...mocan i koristan.
Perzefona wrote:Ja znam di je osmo i šta je osmo. Ne moram pitati.
Pročitala sam da je ex napisala Undi da ima ženski ud.![]()
to sta si ti procitala, nije nas problem. nije stvarno..Perzefona » wrote:Ja znam di je osmo i šta je osmo. Ne moram pitati.
Pročitala sam da je ex napisala Undi da ima ženski ud.
Ne, ali sam čula za to. Od babe...a unda » wrote: naravno da imam, ali ne tu. moj zenski dio bi se mogao nazvat..prakticna zena.![]()
jes ti to ikad citala?
Je, puno mi je draze kresanje sa hepiendom nego kresanje bez hepienda.
Nehepiendovski znaju bit super, pogotovo kad su nikad više. Ima nešto moćno u tome.Bara huda » wrote: Je, puno mi je draze kresanje sa hepiendom nego kresanje bez hepienda.
Makar...ima i takvih, nehepiendovskih, koja mi nisu losa.
Ko ono kresanje u Ime ruze, Slater jebe prvi, zadnji i nikad vise ...put u zivotu.
Aaaaaahhhh![]()
..a unda » wrote: bozesacuvaj. to radi moja muska strana..
dakle, kako kod okrenes, okres je hepijend.Bara huda » wrote: Je, puno mi je draze kresanje sa hepiendom nego kresanje bez hepienda.
Makar...ima i takvih, nehepiendovskih, koja mi nisu losa.
Ko ono kresanje u Ime ruze, Slater jebe prvi, zadnji i nikad vise ...put u zivotu.
Aaaaaahhhh![]()
moja zenska strana? a ko ce to znat. ne zamaram se vise uopce s time.. :danas sam luuu da..:ex anais » wrote:
![]()
![]()
A što radi ženska? Bolje da ne pitam, al kad si već tu, kad smo već ovako otvoreni, jel.
To može biti znak sviđanja prije nego da naklapa s tobom.Perzefona » wrote:Zečica me ignorira na Jezikoteriji. Eto, znam tako da joj se ne sviđam.
A sta...zanima te kako sam gadila nju i njega ili kako je doslo do promjene stava?..a unda » wrote: najbitnije si sakrila sa dvije tocke zaredom.![]()
te zenske sinapse, ono.. ma jel se to uopce moze zvat sinapsama?![]()
jedno misli, drugo govori, trece osjeca, cetvrto radi, peto ne zna, sesto oce, sedmo nece, deveto bi, deseto ne bi..i sve to u isto vrijeme.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests