Kako znate da se nekom sviđate?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Eks

Post 27 Mar 2013, 21:55

..a unda » wrote: romanticne komedije su isti iskljucivo zenski pristup necemu. nego za koga se to snima? :kokice:

sta pocupat pa ono?

kazem, to moze samo zenska misao.. jooj sta me ovaj nervira, naradje bi ga sad zajasila. :zubo: :D
Pa ne znam, uhvatila sam se da jednog čovjeka ogovaram kome stignem i užasno se žestim na njega (ne, nije ovaj kog sam spominjala na topicu iako me i taj živcira, al nebitno) da već postaje klišej i prijatelj me upozorio da ja to malo prečesto i sad kolegica ... ono, postajem "Ona koja pljuje tog i tog" :horor:
Ne znam, pa sam se sjetila tako nekih filmova i ono... da se razumijemo, čovjeka nisam upoznala. Nije ni s neta. Nadam se da ga ni neću upoznat, iako sumnjam u to. No, čitala sam ga. Pompozna budala. :durica:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Mar 2013, 21:59

ex anais » wrote:
Pa ne znam, uhvatila sam se da jednog čovjeka ogovaram kome stignem i užasno se žestim na njega (ne, nije ovaj kog sam spominjala na topicu iako me i taj živcira, al nebitno) da već postaje klišej i prijatelj me upozorio da ja to malo prečesto i sad kolegica ... ono, postajem "Ona koja pljuje tog i tog" :horor:
Ne znam, pa sam se sjetila tako nekih filmova i ono... da se razumijemo, čovjeka nisam upoznala. Nije ni s neta. Nadam se da ga ni neću upoznat, iako sumnjam u to. No, čitala sam ga. Pompozna budala. :durica:
..kojeg bi ti volila depompinirat? :kokice: :zubo:
Eks

Post 27 Mar 2013, 22:00

..a unda » wrote:
..kojeg bi ti volila depompinirat? :kokice: :zubo:
Ne bih. :gaah:
Nije moj tip. I gubi kosu.
..a unda
Undaminator

Post 27 Mar 2013, 22:02

ex anais » wrote:
Ne bih. :gaah:
Nije moj tip. I gubi kosu.
..sto je vise kleveta i lazi.. :zubo:
Eks

Post 27 Mar 2013, 22:04

..a unda » wrote: ..sto je vise kleveta i lazi.. :zubo:
Marš.
Ne, stvarno, mislim da nije do mene, ide i drugima na živce. Jebate, ne moš prije tridesete uć u ne znam šta i di već želi uć. Bolesna ambicija. :kava: I tri metle u guzici.
Blesava

Post 27 Mar 2013, 22:38

ex anais » wrote:Što mislite o onim sviđanjima koje isprve nalikuju ili zapravo jesu netrpeljivost? Znam, filmski je, znam, vjerojatno u RL završi na ŽuD-u ili Šupendarama, ali onako, jeste ikad imali osjećaj da vas netko beskrajno živcira i istodobno privlači?
Ejebigasad, daj se odluci - jel isprve ili istodobno?
Ja sam imala isprve slučaj gdje mi je netko bio prilično antipatican pa sam bjezala od svake prilike da ga upoznam, a kad sam ga na vrlo blesav način ipak upoznala, onda me zaljubio :)
Ovaj drugi istovremenog privlacenja i zivciranja - nijesam imala...
:misli: ili sam prestara pa ne pamtim :D
Perzefona

Post 27 Mar 2013, 22:45

ex anais » wrote:

Ne, stvarno, mislim da nije do mene, ide i drugima
Ženskar. Drolj. :zubo:

TAkvi znaju biti privlačni ženama.

Al ako gubi kosu... :ne zna:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..a unda
Undaminator

Post 27 Mar 2013, 22:57

Perzefona » wrote: Ženskar. Drolj. :zubo:

TAkvi znaju biti privlačni ženama.

Al ako gubi kosu... :ne zna:
sta ako gubi kopsu..kosu, sori..onda vise nije drolj nego odrolj?
sto to znaci da takvi znaju biti privlacni zenama? ti si..ono?

sta sad okolisas, uopcujes? kazi fino, takvi su mi znaju bit privlacni dok imaju kosu. :D

dakle, nije on kriv sto spada u ponudu. potraznja ga tjera na to.. :zubo:
Perzefona

Post 27 Mar 2013, 23:06

Takvi su mi znaju bit privlacni dok imaju kosu. :D ;poslušna:
Eks

Post 27 Mar 2013, 23:09

Perzefona » wrote:Takvi su mi znaju bit privlacni dok imaju kosu. :D ;poslušna:
:rofl: :rofl:

Ma, post je navlakuša, tila sam navuć undu na plahtu, al ne da se. :zecdurica:
..a unda
Undaminator

Post 27 Mar 2013, 23:10

Perzefona » wrote:Takvi su mi znaju bit privlacni dok imaju kosu. :D ;poslušna:
..a jebiga, vise ne mos ni editirat kako ne treba.. :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Mar 2013, 23:11

ex anais » wrote:
:rofl: :rofl:

Ma, post je navlakuša, tila sam navuć undu na plahtu, al ne da se. :zecdurica:
cime si tila navuc? s tri kontradikcije/pola recenice? :raspa:
Eks

Post 27 Mar 2013, 23:12

..a unda » wrote: cime si tila navuc? s tri kontradikcije/pola recenice? :raspa:
Eto, ništa mi ne polazi rukom. :D
Ja se sigurno neću uparit lukavštinom nego ono, past ću na nekoga i slomit mu nogu, tako nekako. :rofl:
Bara huda

Post 27 Mar 2013, 23:14

ex anais » wrote:Da se vratim malo na naslov... Što mislite o onim sviđanjima koje isprve nalikuju ili zapravo jesu netrpeljivost? Znam, filmski je, znam, vjerojatno u RL završi na ŽuD-u ili Šupendarama, ali onako, jeste ikad imali osjećaj da vas netko beskrajno živcira i istodobno privlači?
Ne govorim sad o nekim ogavnim karakternima manama i onim osobama koje te živciraju jer su naprosto jadni oblici postojanja nego ono, o kako tako normalnim ljudima.
Meni su to bili najbolji ljubici. Kad se ne svidjaju jedno drugom pa se ka nadjebavaju psihicki i psiholoski, pa se onda nadju negdje nasamo u nekoj situaciji, pa se preneraze spoznajom da ga onaj drugi privlaci fizicki, pa cine fintu sami pred sobom a dodatno i pred drugom stranom i onda gace same spadnu a da oni pojma nemaju kako. Eto, takva je to strast u njima koja je prevladala sve nedace i probleme.

Zapravo, nije da su mi bili, i danas su mi dragi samo sta ih vise ne nalazim.:(

Moze i knjiga bit, nema veze, nesto kao Gordost i predrasude, to je bilo ekranizirano, skoro mi srce stalo kad se Elizabet setala po Darcijevom imanju i mislila kako je dobrostojeci i zgodan i onda on naleti (naravno, nije znao da je ona tamo ) a prije se kupao u jezeru i kosa mu mokra i kosulja raskopcana.
Pa su oboje iznenadjeni i prepadnuti i svasta i sve se sretno svrsi na kraju. :lux:
Perzefona

Post 27 Mar 2013, 23:16

To ti je famozni i vrlo cijenjeni badi lengvidž. Navodno su i muški intuitivni. A to bome ne može ignorirat. :D

Ne tebi, Bara, nego Eksači. To lomljenje noge, jel.
Eks

Post 27 Mar 2013, 23:18

Bara huda » wrote: Meni su to bili najbolji ljubici. Kad se ne svidjaju jedno drugom pa se ka nadjebavaju psihicki i psiholoski, pa se onda nadju negdje nasamo u nekoj situaciji, pa se preneraze spoznajom da ga onaj drugi privlaci fizicki, pa cine fintu sami pred sobom a dodatno i pred drugom stranom i onda gace same spadnu a da oni pojma nemaju kako. Eto, takva je to strast u njima koja je prevladala sve nedace i probleme.

Moze i knjiga bit, nema veze, nesto kao Gordost i predrasude, to je bilo ekranizirano, skoro mi srce stalo kad se Elizabet setala po Darcijevom imanju i mislila kako je dobrostojeci i zgodan i onda on naleti (naravno, nije znao da je ona tamo ) a prije se kupao u jezeru i kosa mu mokra i kosulja raskopcana.
Pa su oboje iznenadjeni i prepadnuti i svasta i sve se sretno svrsi na kraju. :lux:
I meni., :lux:
Ima mi tu neke, a neću reć ravnopravnosti, ali ono izazova, kao kad se slične osobe ne podnose ili jednako tvrdoglave, šta ja znam, fora mi je.

Zapravo, sad ću zvučati pretenciozno, ali teško je naći osobu koja će ti parirati. I koja će te kvalitetno nervirati. :zubo:
I ono najbolje je što nema tu neke zloće, pokvarenosti, toplo hladno igrica nego jednostavno eto.. ma ne znam, sunce me ošamutilo pa nisam elokventna nešto sad. :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Mar 2013, 23:20

Bara huda » wrote: Meni su to bili najbolji ljubici. Kad se ne svidjaju jedno drugom pa se ka nadjebavaju psihicki i psiholoski, pa se onda nadju negdje nasamo u nekoj situaciji, pa se preneraze spoznajom da ga onaj drugi privlaci fizicki, pa cine fintu sami pred sobom a dodatno i pred drugom stranom i onda gace same spadnu a da oni pojma nemaju kako. Eto, takva je to strast u njima koja je prevladala sve nedace i probleme.

ukratko, ti volis hepijende..nek bude sta bude, samo nek se na kraju kresnu? :kokice: :D
Perzefona

Post 27 Mar 2013, 23:21

To mi se još nikad nije dogodilo. Sad se pitam koliko sam zakinuta. :nodens:

Unda :rofl: :rofl: :rofl:
A sekas na kraju je ultimativna sreća? :nodens2:
Eks

Post 27 Mar 2013, 23:22

Perzefona » wrote:To mi se još nikad nije dogodilo. Sad se pitam koliko sam zakinuta. :nodens:
Nije ni meni. Ne računam sporadična nerviranja.
..a unda
Undaminator

Post 27 Mar 2013, 23:22

Perzefona » wrote:To mi se još nikad nije dogodilo. Sad se pitam koliko sam zakinuta. :nodens:
sta? ..ti zagovaras okres odmah na pocetku, pa poslije sta bude..? :kokice:
Bara huda

Post 27 Mar 2013, 23:23

Meni je frendica rekla za jednog decka da bi mogo biti bas dobar za mene, ogadila sam i nju i njega cim je zavrsila recenicu.. Evo me danas s tim istim, nema ni 30 godina da je proslo od tog vremena. :D
Onda je jos imao kosu, ne prebujnu, ali je bila. Danas je nema i moram reci da se tek kad vidim slike iz mladosti sjetim kako je izgledao s kosom.
Mislim da ga djeca ni ne pamte kao kosatog, barem sudeci po iznenadjenju kad ga vide na slici iz mladih dana pa pitaju tko je to kraj mame. :zecoD:
Eks

Post 27 Mar 2013, 23:25

..a unda » wrote: sta? ..ti zagovaras okres odmah na pocetku, pa poslije sta bude..? :kokice:
Where's the fun in that? :o

Ala bi me razapelo na ljesu tamo da ovo kažem. :rofl:
Bara huda wrote:Meni je frendica rekla za jednog decka da bi mogo biti bas dobar za mene, ogadila sam i nju i njega cim je zavrsila recenicu.. Evo me danas s tim istim, nema ni 30 godina da je proslo od tog vremena. :D
Onda je jos imao kosu, ne prebujnu, ali je bila. Danas je nema i moram reci da se tek kad vidim slike iz mladosti sjetim kako je izgledao s kosom.
Mislim da ga djeca ni ne pamte kao kosatog, barem sudeci po iznenadjenju kad ga vide na slici iz mladih dana pa pitaju tko je to kraj mame. :zecoD:
Romantično. :cerek: Ali, ne mogu se zamisliti u takvom scenariju. Previše volim sve čupavo, šifotinje included (ok, šifotinje u neljisovskom kontekstu).
..a unda
Undaminator

Post 27 Mar 2013, 23:28

Bara huda » wrote:Meni je frendica rekla za jednog decka da bi mogo biti bas dobar za mene, ogadila sam i nju i njega cim je zavrsila recenicu.. Evo me danas s tim istim, nema ni 30 godina da je proslo od tog vremena. :D
najbitnije si sakrila sa dvije tocke zaredom. :kokice:

te zenske sinapse, ono.. ma jel se to uopce moze zvat sinapsama? :S

jedno misli, drugo govori, trece osjeca, cetvrto radi, peto ne zna, sesto oce, sedmo nece, deveto bi, deseto ne bi..i sve to u isto vrijeme. :D
Perzefona

Post 27 Mar 2013, 23:29

..a unda » wrote: sta? ..ti zagovaras okres odmah na pocetku, pa poslije sta bude..? :kokice:
Jel ti to meni govoriš da sam laka žena? :durica:
Eks

Post 27 Mar 2013, 23:29

..a unda » wrote:

jedno misli, drugo govori, trece osjeca, cetvrto radi, peto ne zna, sesto oce, sedmo nece, deveto bi, deseto ne bi..i sve to u isto vrijeme. :D
:zecotrep:
  • Information