..sta?

Stare teme i začeci foruma
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 26 Mar 2013, 18:31

Zekoslawa » wrote: Ali jednom oće. Dakako, ovo još nije posao snova, znaš već koji je, ali meni je dovoljno samo to da se može i da nije državna služba jedino što postoji za nas humaniste, dovraga.
Nadajmo se da će se otvoriti mogućnost. Osim toga ti si još mlada. :D Ne zadugo. :zubo: :rofl:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 689 times
Been thanked: 1164 times
Post 26 Mar 2013, 18:32

Zekoslawa » wrote: Ijuuu, drag mi je Brešić. Slušala sam ga samo jednom, ali trebalo me otjerati iz dvorane kad je završio. Zen. :cerek:
Ma kao čovjek je dobar, izvrstan. Jednom nas je bilo malo u osam ujutro, na predavanju, nikome se nije dalo raditi, pa nas je sve odveo na kavu. I tako, razgovarali smo o svemu i svačemu umjesto da nas davi. Jer, kao profesor je ubibože dosadan, samo čita iz knjiga. Šicel je daleko bolji i zanimljiviji. Pun je podataka, anegdota, viceva. Genijalan profesor. :cerek:
Zekoslawa » wrote:E al sad siromah-nesiromah... Ne znam, znanstveni rad ipak je nešto posebno, tu te ne vuče želja za parama, nego si naprosto tako baždaren. Već vidim da me ovakav posao nikad ne bi mogao ispuniti koliko rad u kakvom institutu, neka su ovdje veće pare.
Znam, znam, bio sam ironičan. ;) Ne zarađuju oni tako malo kao što govore. Nakupi se barem desetak tisuća kuna.
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 26 Mar 2013, 19:35

..bresic, bresic..:misli:

..halid? :top: :cheer:
Karlinjo

Post 26 Mar 2013, 20:19

Ex si se probudila? :zubo:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 689 times
Been thanked: 1164 times
Post 26 Mar 2013, 21:25

..a unda » wrote:..bresic, bresic..:misli:

..halid? :top: :cheer:
E, taj. :D
Potpisi su za budale.
Bara huda

Post 26 Mar 2013, 23:25

Ahoj! :zecohop:

Mama mi je otisla lec pa se vise ne moram skrivat kad bjezim u virtualu. :giggle:
Ah, kad bi barem moja djeca imala toliko respekta prema svojoj mami kao sto ja imam prema svojoj. :tuzni:
Doduse, moja mama je bolja od njihove pa me u neku ruku to ni ne cudi. :zecoD:

Zekoslawa » wrote:Ujme, fala, ali najilo je mene na obrani diplomskoga. Ne moram kuvati danas, mojoj sreći nema kraja. :zubo:
Bravo, meni je isto super kad ne moram kuvat. Kao sto sad ne moram.
Dobro je i da se zna kako ti je jedan obrok dnevno dosta da radis punom parom.
A i da si vrijedna i marljiva i da ti nije problem kuhat za samu sebe a kako onda ne bi bia gust za jos nekog. Kad bude, jelte, potrebe za time.

Kod mene je danas pravi bozicni ugodjaj.
Snijeg pada na hrpu napadanog, kvarat ure cistila auto da mogu van, mama pekla islere i madjaricu, cijela kuca topla i mirisi po kolacima a vani zima, snijeg i led. Na stolu jos imam ukrasne bozicne zvijezde. :lux:

Jedino se namocene lupine luka za farbanje jaja ne uklapaju u bozicnu atmosferu. :misli:

Inace, MM radi najbolje islere od kad je teta Micika prestala raditi islere. Ona je imala recept sa 19 dkg brasna i 21 dkg putra i tako je moralo bit. Jednom sam pitala da sta ne bi moglo ic 20 dkg jednog i drugog, pa sam si poslije mislila kako sam mogla sutit i ispast pametna a ne cut sta sam cula. :zecoD:
Bljeh, mislim da će ovaj prijevod biti blago rečeno očajan, ali šta im ja mogu kad oće u dva dana. Nema šanse da bi im to netko znao prevesti i ovako i onako, nije da se svi bavimo plovilima i pripadajućom opremom u životu. :zecorolleyes:
Nece bit ocajan nego ce bit dobar. To sto ti uvijek mislis da treba bit bolje od najboljeg ne znaci da ovo tvoje nece bit dobro. Ajde malo vjere, tako si nedavno plakala da te nitko nece zaposlit a vidi se sad. Ne znas sta bi pri od posla.

Meni je zapravo drago da imas takve prevode jer me podsjecaju na ljeto i more ( makar ovo 'plovila' znam procitati drugacije :D ) a usput naucim nesto novo ...kao sto je da postoje rijeci deplasmanski i poludeplasmanski za koje do sada nisam znala da postoje. A sad, ako bog da, znat cu kako se to rece i na talijanskom. :zecoD:
Bara huda

Post 26 Mar 2013, 23:31

Karl Jozef » wrote:Ex si se probudila? :zubo:
Stvarno, jel bila uopce danas? :ne zna:
Da se nije zavjetovala da nece na komp? :misli:

Sinoc je bilo milina gledat nju i majtija, bas su bili simpaticno razigrani.
Ah, djecurlija, moze im bit. :lux:
Eks

Post 26 Mar 2013, 23:34

Karl Jozef » wrote:Ex si se probudila? :zubo:
Tko to mene najbolje poznaje, bucibu... :zecohug: :facepalm: :rofl:

Ma, zvalo me na kavu, bio je lijep i sunčan dan, a ja sam imala zadnjih 10 kn koji će mi trebat, ono šta ja znam, za kruh :rofl: i tako sam se nećkala i nećkala, očiju kao u rakuna pošto sam spavala samo par sati ujutro i u tom nećkanju sam se nekako prevalila na krevet i znaš onaj osjećaj mirnog snenog sunčanog popodneva kad je posteljina tako lagana i topla... e to. Onda sam pokušavala dozvati zadnje tračke svijesti i objasniti si da je možda bolje pretrpit ostatak dana i ići leć primjerice upravo sad, u 23, ali posteljina me već utopila i bilo je gotovo. Sjetila sam se i da imam rok do kraja tjedna za one nesretne babe, ali nisam imala inspiracije onako rakunskih očiju tipkati i jednostavno, eto, probudila sam se maloprije. Svježa, odmorna i spremna za ... nešto. :ne zna:
Eks

Post 26 Mar 2013, 23:37

Bara huda » wrote: Stvarno, jel bila uopce danas? :ne zna:
Da se nije zavjetovala da nece na komp? :misli:

Sinoc je bilo milina gledat nju i majtija, bas su bili simpaticno razigrani.
Ah, djecurlija, moze im bit. :lux:
Drago mi je da se još nekako, makar kroz tvoj optimistični vizir, mogu ubrojiti u dječurliju. Iako sam već deset godina legalno sposobna imati i vlastitu. :rofl:

Ali ova moja vježbica da se već pola godine navikavam da imam 28, a ne 27 mi dobro čini jer kad dođe taj dan, neću biti toliko zapanjena kao prošle godine kad sam buncala, ok, polako, ok, ja imam 27, diši duboko.... :tuzni:
Karlinjo

Post 26 Mar 2013, 23:43

ex anais » wrote: Drago mi je da se još nekako, makar kroz tvoj optimistični vizir, mogu ubrojiti u dječurliju. Iako sam već deset godina legalno sposobna imati i vlastitu. :rofl:
Dječurlijo. :vidiga:
Eks

Post 26 Mar 2013, 23:52

Karl Jozef » wrote: Dječurlijo. :vidiga:
Ljubomoran? :raspa:
No,no, i ti si još dijete, pitaj mamu. :o
Karlinjo

Post 26 Mar 2013, 23:54

ex anais » wrote: Ljubomoran? :raspa:
Da. :zubo:

Ovoga idem spat, budim se ujutro. :o
Eks

Post 26 Mar 2013, 23:56

Karl Jozef » wrote: Da. :zubo:

Ovoga idem spat, budim se ujutro. :o
Znala sam da neće biti noćne smjene. :o
Zec radi, a što ti radiš pokpitaj :Pop: ostali su dnevni ljudi, šmrc...
Margarita

Post 27 Mar 2013, 00:00

ex anais » wrote:
Zec radi, a što ti radiš pokpitaj :Pop: ostali su dnevni ljudi, šmrc...
Ili oni koji ti legalno mogu biti roditelji.
Težak je život.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eks

Post 27 Mar 2013, 00:01

Margarita » wrote: Ili oni koji ti legalno mogu biti roditelji.
Težak je život.
:rofl:

Nah, volim ja starije. :zubo:
Bara huda

Post 27 Mar 2013, 00:05

ex anais » wrote:
Drago mi je da se još nekako, makar kroz tvoj optimistični vizir, mogu ubrojiti u dječurliju. Iako sam već deset godina legalno sposobna imati i vlastitu. :rofl:

Ali ova moja vježbica da se već pola godine navikavam da imam 28, a ne 27 mi dobro čini jer kad dođe taj dan, neću biti toliko zapanjena kao prošle godine kad sam buncala, ok, polako, ok, ja imam 27, diši duboko.... :tuzni:
A sto da ti kazem, danas svaki balavac vec ima 40 godina. :D
Necu te tjesiti govoreci ti koliko si ustvari mlada, ali ces se jednog dana sjetiti sebe u ovoj dobi u kojoj jesi i onda ce ti biti jasno koliko si zapravo bila mlada. Ne znaci da ces zaliti ili biti sretna, samo ces drugacije gledati na godine. Ja se i sad osjecam mladom kad se gledam kroz oci 89 togodisnje svekrve mi, a di ne bih kad se gledam unatrag.

A sto se djecurlije tice....stignes ti toga nastancat i vise nego sto ti se sad cini. Ako te bas bude volja. :D
Ali otom-potom, ajmo prvo skolu obavit a onda ce bit lako nac kojeg bogatog i zgodnog furesta u grupama koje ces vodit naokolo. :zecohop:
Eks

Post 27 Mar 2013, 00:08

Bara huda » wrote: A sto da ti kazem, danas svaki balavac vec ima 40 godina. :D
Necu te tjesiti govoreci ti koliko si ustvari mlada, ali ces se jednog dana sjetiti sebe u ovoj dobi u kojoj jesi i onda ce ti biti jasno koliko si zapravo bila mlada. Ne znaci da ces zaliti ili biti sretna, samo ces drugacije gledati na godine. Ja se i sad osjecam mladom kad se gledam kroz oci 89 togodisnje svekrve mi, a di ne bih kad se gledam unatrag.
Vidim ja to retrospektivno. :zubo:

A sto se djecurlije tice....stignes ti toga nastancat i vise nego sto ti se sad cini. Ako te bas bude volja. :D
Ali otom-potom, ajmo prvo skolu obavit a onda ce bit lako nac kojeg bogatog i zgodnog furesta u grupama koje ces vodit naokolo. :zecohop:
Škola, jes. A djecu, ne bi ja, fala. :zubo:
Margarita

Post 27 Mar 2013, 00:12

Bara huda » wrote:
U njenim godinama nisam imala ni školu, ni dječurliju ni furešta.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eks

Post 27 Mar 2013, 00:16

Meni je dvaispeta bila najgora. Tad sam se osjećala kao da sam prošla ono, sto života. Umorna, grozno umorna.
Ovo mi je bilo na ripit :zubo:
Bara huda

Post 27 Mar 2013, 01:05

Margarita » wrote:
U njenim godinama nisam imala ni školu, ni dječurliju ni furešta.
Eto, a sad imas sve to i jos vise od toga. :lux:
ex anais wrote:Meni je dvaispeta bila najgora. Tad sam se osjećala kao da sam prošla ono, sto života. Umorna, grozno umorna.
Ovo mi je bilo na ripit :zubo:
A onda dobro da je proslo pa si sad odmornija.
Ma sve su ti to pizdarije, mijenjaju se ti ciklusi kako vrijeme ide, nekad si losije, nekad bolje. Je da je ruzno kad si dugo u onom losijem, kao da se takvi periodi dublje prozivljavaju i intenzivnije pamte, ali je zato olaksanje kad prodju pa kad se sjetis kako ti je bilo, odmah ti postane bolje cak i ako ti trenutacno nije najbolje.

Nije to nikakva zivotna pozitiva ili think pink stav, to je cinjenica sa kojom se suzivis kako skupljas godine. Vidis da je tako i nemas se sta vise mislit. Kad je sve vec smisljeno. :D

Znaci...strpljen, spasen. :lux:
Eks

Post 27 Mar 2013, 01:36

U pravu si.

Poše, ovaj naslov i ovaj topic... pitam se oćemo išta pametniji izić iz njega. :facepalm: :rofl:

i odoše svi. :tuzni:
Karlinjo

Post 27 Mar 2013, 01:44

Ja sam tu. :zubo: Al' idem, tražio sam ove termine. :gaah:
Eks

Post 27 Mar 2013, 01:45

Karl Jozef » wrote:Ja sam tu. :zubo: Al' idem, tražio sam ove termine. :gaah:
:bliss: :tuzni:
Karlinjo

Post 27 Mar 2013, 01:47

ex anais » wrote: :bliss: :tuzni:
A što ti ne spavaš, sunce ti tvoje? :o
Eks

Post 27 Mar 2013, 01:47

Undo, jel može ovo umjesto cafe del mar?
Autor sam sebe opisuje kao čašu vina pa ono, malo sam zbunjena, al ajd.
  • Information