..sta?

Stare teme i začeci foruma
MightyMe

Post 26 Mar 2013, 02:19

ex anais » wrote:
I ne stanemo u gepek. Da. Tuga golema. :tuzni:
Ko tebi šta priča? Nije da si ti nešto ogromna. :rofl:

Eks

Post 26 Mar 2013, 02:20

MightyMe » wrote: Ko tebi šta priča? Nije da si ti nešto ogromna. :rofl:
Šta ti meni oš nabit kompleks visine. :durica: 175 je visoko! :gaah: Za ženu. :zubo:
Zekoslawa

Post 26 Mar 2013, 02:22

Eno, zapisala sam Karlovoj materi da je sin uredu. :raspa:

Ja odoh, vi nastavite pričati kako mora da je super kad ne možeš dovatiti čikaru iz kredence. :zecorolleyes:
Eks

Post 26 Mar 2013, 02:23

Zekoslawa » wrote:Eno, zapisala sam Karlovoj materi da je sin uredu. :raspa:

Ja odoh, vi nastavite pričati kako mora da je super kad ne možeš dovatiti čikaru iz kredence. :zecorolleyes:
Ja odoh petati se, a ovaj će valjda leć, već je pola tri :zecoeek:

Karl će doć sjedit na f5 kad mi odemo.
Eks

Post 26 Mar 2013, 03:29

Karl?

Ajme, kako miriše pekara. :mama: Idem smlatiti ono posnog šta mi je ostalo.
Perzefona

Post 26 Mar 2013, 08:52

ex anais » wrote:
petati se
Kaj? :D
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Margarita

Post 26 Mar 2013, 09:11

Perzefona » wrote: Kaj? :D

Sve je počelo prije Pošića:
ex anais » wrote:Nema veze. Petem robu. :raspa: :zec:
..a unda » wrote: da, da, razumijem..petat robu je ludilo. :cheer:
ex anais » wrote:Perem. Ne rugajte se, :rofl:

Crkla nam je mašina pa moram na primitvine načine. Ludilo. :cheer:
I više ništa nije bilo isto.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Mar 2013, 09:45

Margarita » wrote:

Sve je počelo prije Pošića:

I više ništa nije bilo isto.
:rofl:

samo da se prijavim na topic...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Perzefona

Post 26 Mar 2013, 10:42

Aaaa.... ex se išla ptati. Pa zašto to ne kaže gramatički ispravno? :zubo:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Beau

Post 26 Mar 2013, 13:18

..what? :piš piš:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 26 Mar 2013, 17:02

I Zeko, jel' danas ide brže, bolje, više? :D
Zekoslawa

Post 26 Mar 2013, 17:14

Moš mislit. :gaah:
Trenutno sam na varijanti obiteljskog motornog kruzera tipa gliser, poludeplasmanski ili deplasmanski... :mama:
Karlinjo

Post 26 Mar 2013, 17:20

Zekoslawa » wrote:Moš mislit. :gaah:
Trenutno sam na varijanti obiteljskog motornog kruzera tipa gliser, poludeplasmanski ili deplasmanski... :mama:
Ae, to tako ide. Istisnina ova ona. :D Polako, ušemit ćeš se ti već. :five:

Nu prigrizi malo da ti cukar ne padne ... :D

[spoiler]Image[/spoiler]
Zekoslawa

Post 26 Mar 2013, 17:55

Ujme, fala, ali najilo je mene na obrani diplomskoga. Ne moram kuvati danas, mojoj sreći nema kraja. :zubo:

Bljeh, mislim da će ovaj prijevod biti blago rečeno očajan, ali šta im ja mogu kad oće u dva dana. Nema šanse da bi im to netko znao prevesti i ovako i onako, nije da se svi bavimo plovilima i pripadajućom opremom u životu. :zecorolleyes:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 689 times
Been thanked: 1164 times
Post 26 Mar 2013, 17:58

Meni je baš drago što je Trkeljanje posljednjih dana vrlo ozbiljno. Tebe zaposlilo, mi ostali bavimo se svakakvim temama, kokodakanje je svedeno na minimum. Bolji smo od Forumhaera. Koji je, usput rečeno, dosadan. :raspa:
Potpisi su za budale.
Karlinjo

Post 26 Mar 2013, 17:58

Zekoslawa » wrote:Ujme, fala, ali najilo je mene na obrani diplomskoga. Ne moram kuvati danas, mojoj sreći nema kraja. :zubo:
Neki idu po eventima ti po obranama diplomskih. :zubo:
Bljeh, mislim da će ovaj prijevod biti blago rečeno očajan, ali šta im ja mogu kad oće u dva dana. Nema šanse da bi im to netko znao prevesti i ovako i onako, nije da se svi bavimo plovilima i pripadajućom opremom u životu. :zecorolleyes:
A vidim. Ovo bi trebalo prevoditi s nekim tko to točno kuži što je što. Si probala naći po internetu nekih talijanskih časopisa o brodovima, jahtarenju i tako to?
Zekoslawa

Post 26 Mar 2013, 17:59

Erm, ti to oš reći da je trkelj manje dosadn otkad ja radim? :zubo:
Stitch
Head Honcho
Post 26 Mar 2013, 18:01

Zekoslawa » wrote:Erm, ti to oš reći da je trkelj manje dosadn otkad ja radim? :zubo:
Ne. Ali znalo mi je biti daleko dosadnije s deset puta više ljudi. :zubo:
Potpisi su za budale.
Zekoslawa

Post 26 Mar 2013, 18:03

Karl Jozef » wrote: Neki idu po eventima ti po obranama diplomskih. :zubo:

A vidim. Ovo bi trebalo prevoditi s nekim tko to točno kuži što je što. Si probala naći po internetu nekih talijanskih časopisa o brodovima, jahtarenju i tako to?
Morat ću početi s onim undinim receptom, bogami. Fino je to kad se najedeš, pa ne moraš kuvati. :zecoD:

A da, ovo je stručni tekst, prema tome, naplaćuje se više i ne može se prevoditi s normom od 10 kartica dnevno. Eto, odgodilo mi jedan dan, može za četvrtak, ali ne vrijedi mi to puno kad imam i onaj drugi za četvrtak. Ali evo, upravo sam završila, pa ću sad popisati te dvojbene termine. Stignem sutra i do knjižnice i što već bude trebalo. Ionako me zvala kolegica iz agencije da svratim u podružnicu, pa da me upozna. Sad se mislim je li bolje da me ne zna ako slučajno dobijem otkaz, pa da mi se sutra ne smije kad je sretnem. :zubo:

E da, i trevila sam asistenticu, onu znaš, jednu od onih koji su mi pričali priče. Baš sam joj s guštom rekla da radim, eto joj sad kako je šteta što nisam nastavnički smjer da mogu barem za 1600 kn. :durica:
Zekoslawa

Post 26 Mar 2013, 18:05

Stitch » wrote:
Ne. Ali znalo mi je biti daleko dosadnije s deset puta više ljudi. :zubo:
Aj ne izvlači se, znam da ste odahnuli. Ali falit ću ja vama. :durica:

Istina, sad smo tu ne više iz ovih ili onih razloga, ne privremeno i ne zato da imamo gdje sraćkati, nego zato što smo spoznali prednosti maloga foruma. I možda nikad bolje ovdje nije bilo.
Karlinjo

Post 26 Mar 2013, 18:08

Zekoslawa » wrote: E da, i trevila sam asistenticu, onu znaš, jednu od onih koji su mi pričali priče. Baš sam joj s guštom rekla da radim, eto joj sad kako je šteta što nisam nastavnički smjer da mogu barem za 1600 kn. :durica:
Ae, lijepo je to ak ti se ovako sviđa. :D

U svakom slučaju bolja je plaća. Tolika da možeš uzeti nekoga na stažiranje za 1600 kn :zubo:
Zekoslawa

Post 26 Mar 2013, 18:10

Karl Jozef » wrote: Ae, lijepo je to ak ti se ovako sviđa. :D

U svakom slučaju bolja je plaća. Tolika da možeš uzeti nekoga na stažiranje za 1600 kn :zubo:
Pa, nisam rekla da je idealno, ali je činjenica da se posao može naći. Niti 5 mjeseci nakon diplome, bez ikakvih veza i poznanstava i još u struci. Eto, moguće je. Te priče da samo u državnoj službi ima posla neka okače mačku o rep.

Tebi dam dvjesta, oće to bit okej? :zubo:
Karlinjo

Post 26 Mar 2013, 18:16

Zekoslawa » wrote: Pa, nisam rekla da je idealno, ali je činjenica da se posao može naći. Niti 5 mjeseci nakon diplome, bez ikakvih veza i poznanstava i još u struci. Eto, moguće je. Te priče da samo u državnoj službi ima posla neka okače mačku o rep.
Men se čini da ja nikad nisam ni mislio da je nemoguće naći bez veze posao u tako ponešto stručnijim poslovima. Čim je manje kandidata za posao, manje veza treba, stoga je donekle i logično ne ići na nastavnički smjer jer se svakih nekoliko mjeseci stvori štajaznam 100njak novih konkurenata. :D A opet neizvjesnost je malo veća pa treba nešto muda imati i riskirati na nenastavničkom smjeru. :D
Tebi dam dvjesta, oće to bit okej? :zubo:
Ja radim po učinku, ne na pretplatu. :o :D
Stitch
Head Honcho
Post 26 Mar 2013, 18:17

Mene je Brešić svojedobno sreo u Večernjaku. Ustvari, on je išao na kat, u Vjesnik, ja na posao. I tako, zapričali se mi. "Pa gdje ste, kolega, kako vam ide, što ovdje radite?"

Velim mu da sam lektor, a on odmah pita kolika mi je plaća. Seljak. :D Hajde, kažem ja njemu, a on padne na dupe. On je, kao, zadnji akademski stupanj, piše knjige, svašta nešto - a zarađuje manje.

Tko mu je kriv. Da sam htio biti siromah, bio bih sveučilišni profesor. :zubo:
Potpisi su za budale.
Zekoslawa

Post 26 Mar 2013, 18:26

Karl Jozef » wrote: Men se čini da ja nikad nisam ni mislio da je nemoguće naći bez veze posao u tako ponešto stručnijim poslovima. Čim je manje kandidata za posao, manje veza treba, stoga je donekle i logično ne ići na nastavnički smjer jer se svakih nekoliko mjeseci stvori štajaznam 100njak novih konkurenata. :D A opet neizvjesnost je malo veća pa treba nešto muda imati i riskirati na nenastavničkom smjeru. :D

Ja radim po učinku, ne na pretplatu. :o :D
Eh, lako bi to bilo kad bi itko zaista tražio školovane prevoditelje, ali se uglavnom ne traže. Odnosno, počinju se tražiti sve više, ali sve je to još u povojima. A ja, jebiga, nikad nisam razmišljala tako da idem tamo gdje je lakše i brže, idem tamo gdje me srce vuče. Tako sam upisala faks, tako sam izabrala smjer, tako radim sve u životu. I to opet dođe na isto, samo treba ponekad
malo strpljenja dok to dođe na svoje. Ali jednom oće. Dakako, ovo još nije posao snova, znaš već koji je, ali meni je dovoljno samo to da se može i da nije državna služba jedino što postoji za nas humaniste, dovraga.
Stitch wrote:Mene je Brešić svojedobno sreo u Večernjaku. Ustvari, on je išao na kat, u Vjesnik, ja na posao. I tako, zapričali se mi. "Pa gdje ste, kolega, kako vam ide, što ovdje radite?"

Velim mu da sam lektor, a on odmah pita kolika mi je plaća. Seljak. :D Hajde, kažem ja njemu, a on padne na dupe. On je, kao, zadnji akademski stupanj, piše knjige, svašta nešto - a zarađuje manje.

Tko mu je kriv. Da sam htio biti siromah, bio bih sveučilišni profesor. :zubo:
Ijuuu, drag mi je Brešić. Slušala sam ga samo jednom, ali trebalo me otjerati iz dvorane kad je završio. Zen. :cerek:

E al sad siromah-nesiromah... Ne znam, znanstveni rad ipak je nešto posebno, tu te ne vuče želja za parama, nego si naprosto tako baždaren. Već vidim da me ovakav posao nikad ne bi mogao ispuniti koliko rad u kakvom institutu, neka su ovdje veće pare.
  • Information