jutar, djeco
Oduševijo me ovaj članak i klipići
Jutro.ElliQuinn » wrote:
Zašto žene s mačkom nemaju partnera (klikni na me).
P. S.
Zaboravih. Dobro jutro svima!
Ajme, sjećam se toga.jevgenija wrote:http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=6335
jutar, djeco![]()
Oduševijo me ovaj članak i klipići![]()
![]()
![]()
Uopće nije divna. Ima groznu košulju i neobećavajuće lice. Nekim bi ženama trebalo zabraniti plavi repić.
..u zagrebu nisu shvatili?jevgenija » wrote:http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=6335
jutar, djeco![]()
Oduševijo me ovaj članak i klipići![]()
![]()
ma cura je super. ko ti je kriv sto vise volis strogo kontrolirane racunovotkinje nego umjetnice..Lord Byron » wrote: Uopće nije divna. Ima groznu košulju i neobećavajuće lice. Nekim bi ženama trebalo zabraniti plavi repić.
Lord Byron » wrote: Uopće nije divna. Ima groznu košulju i neobećavajuće lice. Nekim bi ženama trebalo zabraniti plavi repić.
..a unda wrote: ..u zagrebu nisu shvatili?..bit ce su bili pod stresom? ..dobili bi jedinicu iz katekizma da ih je neko prepoznao? :ne zna: :zu bo:
Ne radi se o tome da je "ne baš ljepotica". "Neobećavajuće lice" označava nešto posve drugo.ex_anais » wrote:
Dobra stvar je što ako pristaneš na ne baš ljepoticu...
I tako se temperatura na Trkeljanju spustila za 20 stupnjeva...Lord Byron » wrote: Osim toga, koliko god bio svjestan posljedica (sljedeći dobačen grudnjak mogu očekivati negdje 2024.), ajmo van i s tom istinom: uopće nisam cat person. Dogs rule
.
Lice koje baš ničim ne nagovještava da bi s vlasnicom bilo super tamaniti čokoladu s narančom i keksima.klonka » wrote: Što je neobećavajuće lice?
Sad me vučeš na rečenice s kojima se jako lako sprdatiklonka » wrote:To prosuđuješ prema osjećaju ili prema fizičkim karakteristikama?
Zaspala sam iza tri. :nica:
Disfunkcionalna sam.
Ja bih mogao to raditi da kojim slučajem volim čokolodu s narančom i keksima. Ali ne bih mogao kopulirati s njom, nije prirodno lijepa, a još se i otromboljila. I da, ima mačku.Lord Byron » wrote: Lice koje baš ničim ne nagovještava da bi s vlasnicom bilo super tamaniti čokoladu s narančom i keksima.
Dal to znači da djeluje prazno, dosadno, nezanimljivo, takonešto?Lord Byron » wrote: Lice koje baš ničim ne nagovještava da bi s vlasnicom bilo super tamaniti čokoladu s narančom i keksima.
Nije mi to namjera, pokušavam naći analogiju kod sebe. Aha, misliš na ono što Drito naziva psiho ženama?Lord Byron » wrote: Sad me vučeš na rečenice s kojima se jako lako sprdati.
Ne prema karakteristikama - onako, prema "onom nečem". To je jednostavno nešto što vidiš. Na licu, u napisanoj rečenici... : vještica:
vrrrlet » wrote:I da, ima mačku.
Ne, prije bih rekla da je to ono djeluje drago, ali nije mi za vezu, kopulirao bih s njom u nedostatku boljega nakon par čaš.. boca vina. Byrone?bliss » wrote:
Dal to znači da djeluje prazno, dosadno, nezanimljivo, takonešto?
To je samo zato što su partneri ljubomorni na mačke. Kome trebaju takvi papci?dimnjak » wrote:eto, kako god krenes, macke i partner ne idu skupa.
Uništit ću izglede i za ono malo preostalih grudnjaka, ali danas je takav dan: ne bih se, ni u kojem kontekstu, služio taksonomijom ni terminologijom (ni bilo čime) spomenutog.klonka » wrote: Aha, misliš na ono što Drito naziva psiho ženama?![]()
Prije svega, gigantski disclaimer: govorim o relativnom osjećaju - dakle, o tome kako djeluje meni.bliss » wrote:
Dal to znači da djeluje prazno, dosadno, nezanimljivo, takonešto?
A jesi škrt na riječima danas. Mi se navukle na zanimljivu temu, a ti nam bacaš mrvice objašnjenjaLord Byron » wrote: Uništit ću izglede i za ono malo preostalih grudnjaka, ali danas je takav dan: ne bih se, ni u kojem kontekstu, služio taksonomijom ni terminologijom (ni bilo čime) spomenutog.
Glupost. Onda bi trebali biti još ljubomorniji na pse, s psom ga žena može i prevariti.klonka » wrote:To je samo zato što su partneri ljubomorni na mačke. Kome trebaju takvi papci?
A onda dobro, nek mu ponudi odabir između još koje mačke i još kojeg partnera.dimnjak » wrote:sad zeli jos koju macku i na tankom je ledu da zbog toga izgubi partnera.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests