Sušim robu, bogati.Karl Jozef » wrote:Ojla la, ... recte der nešto.
Laj ti pa ću se navezat.
Sušim robu, bogati.Karl Jozef » wrote:Ojla la, ... recte der nešto.
Što pušeš u nju?
Pa sad rodne uloge kažu da, ...Laj ti pa ću se navezat.
Puše grijalica u nju.Karl Jozef » wrote: Što pušeš u nju?
Pa sad rodne uloge kažu da, ...
Uglavnom ... vau, vau, auuu, vau vau. Eto ja odlajao. Šta da lajem kad nisam naletio na nikakvu mesarku, pekarku, ...Vi imate tako bogat RL.
Aha. Pa vjerujem da ti je vruće u takvim okolnostima.Maca Bojler » wrote: Puše grijalica u nju.
Vruće mi je za krepat.
Oću, ... oću.Izađi vani pa možda nekoga treviš.
Sad sam se sjetila, bila je tamo jednom tema o pekarici baš, na US-u.
Du tel?Maca Bojler » wrote: Sad sam se sjetila, bila je tamo jednom tema o pekarici baš, na US-u.Nije dobro završilo.
Ma niš, jedan lik otvorio temu kako prići pekarici i na kraju je mislim spušio odjeb i to je bilo to. Mislim da više nije kupovao kruh tamo.Karl Jozef » wrote: Du tel?
Inače prije nekog vremena, možda i pola godine dođem u jednu pekaru i tamo rade dvije cure koje su išle samnom u osnovnu.Erm, otišao sam na blagajnu kod nekih trećih, ... bilo mi bed govorit da ja još idem u školu.
Moglo je to i malo fizikalnije.Maca Bojler » wrote: Ajoj :there there:
Kad smo kod toga, kako frizerka?
Nisam ti ja baš huggy tip.
Ja sam oduvijek htjela nekog ošišati.Ne pitaj. Trenutno sam podosta zarastao i tako to, trebao bih se šišati ali eto, ... možda popustim i to ...
A da, ... a jesil ti završila škole?Maca Bojler » wrote: Ja sam oduvijek htjela nekog ošišati.
Jesam, samo što nisam.Karl Jozef » wrote: A da, ... a jesil ti završila škole?
Uglavnom da, ... nema frizera u blizini. Trebao bih šetati čak 10ak minuta do prvog sljedećeg.
Pa sad kako je krenulo s tim bolešćinama, ...Maca Bojler » wrote: Doću i ja u njene godine, a onda će ti biti žao.
Pa malo me uhvatila paranoja da sam se previše izlajala pod onim nickom. Nisam načisto što s tim.ali » wrote:Maco (), znači ti si odlučila potpuno preuzeti ovaj bojlerski identitet?
To je sad zaozbiljno
Da, ali izlajat ćeš se ti opet, pa će o tebi pričati kao o Maci Bojler. Bolje ti je da ostaneš eksača.Maca Bojler » wrote:
Pa malo me uhvatila paranoja da sam se previše izlajala pod onim nickom. Nisam načisto što s tim.Svaka šuša može povezat tko sam u rl.
Majti će dobit nervni ako bude opet poduzimao neke akcije oko mog izlajavanja.Zekoslawa » wrote: Da, ali izlajat ćeš se ti opet, pa će o tebi pričati kao o Maci Bojler. Bolje ti je da ostaneš eksača.
Ma mene jebe što sam se u jednom trenu opustila kao oni u BB-uZekoslawa » wrote:Pa ovi kratkotrajni četovi zapravo se mogu seliti u Arhiv ili na Odlagalište. Eto rješenja. Ili bolje da ostanemo tu gdje jesmo, barem se koliko-toliko kontroliramo.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests